- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Vismajor01
addikt
válasz
Angie™ #74579 üzenetére
Na de mit kellett végül lehúzni?
Nekem hasonló kanosszajárás volt hogy terhelés alatt lekapcsol a gép miután összeraktam. Rohadt sokat kerestem mi lehet az oka, kevés a táp, a videókártya a szar, MIVAN?? Aztán kiderült h amikor az oldalára fektettem a gépet ott maradt a csavarhúzó, az meg benyomta a tápegység bordáját hogy ne pörögjön a ventilátor. Így lett a fél-passzív tápból full passzív
Vissza kellett görbíteni a rácsot és tökéletesen működött utána.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
Angie™ #74529 üzenetére
Nagyon jó lett.
Én még mindig nem tudom megunni az RGB-s csodákat.
Nekem is van olyan jonsbro ram hűtőm mint neked,de mivel a Taichi OCF lapon el van tolva a ram plusz nem férek hozzá az OC gombokhoz így nem tudtam beépíteni.
Különbem van gyakorlati haszna azon kívül hogy jól néz ki? -
sixpak
nagyúr
válasz
Angie™ #74339 üzenetére
Redditen van pár teszt, neten meg elég sok, ahhoz képest, hogy viszonylag új termék.
Viszont vs EK-t én sem találtam.SoulReaver: ha nem veszi meg senki az RX-eket, akkor én is.
24 eszközt kezel az Icue Link hub, nálam ebből még csak 12 van használatban, 11 venti, 1 AiO.
Annyi kikötés van, hogy 16 (8-8 csatornánként) eszköz felett, 10%-al csökkenti a fényerőt, nehogy megsüljön a hub.
Pci kábel kell neki amúgy, majdnem 170W a max fogyasztása, 24 eszköznél nyilván. -
sixpak
nagyúr
válasz
Angie™ #74333 üzenetére
Ja, nem haragszom.
Tényleg úgy gondolom, hogy most egy darabig így marad.Volt már 3 különböző Corsair AiO-m, de ez messze a legjobb.
Pumpa hang nincs, de tényleg semmi, először azt hittem nem működik.
Itt egy teszt.
Parádés tényleg, lejártak az Asetek szabadalmai, ebben már saját gyártású pumpa van, vastagabb csövek, etc.
Ja, és 6 év garival adják. -
gery14
senior tag
válasz
Angie™ #74142 üzenetére
Köszi! Nem az én gépem, így nem is igazán érdekelt. Annyit csináltam, hogy kicsit mókoltam a BIOS-ban, és kapott egy kis UV-t a 12900K, aztán ennyi. Megemlítettem a srácnak, amikor elvitte, hogy én a helyében cserélném 2 stickre.
#Gyuffa #Kamelot Köszi a fentit, tényleg egyszerű volt. Egy nap alatt összeraktam, csak rengeteg fitting kellett, és három csövet vágtam méretre. Az én régi, piros AM4-es rendszerem időigényesebb volt, mert nem vettem meg hozzá minden extrát. Inkább hajtogattam meg hasonlókat csináltam. Az EK egyébként leírja, hogy mit vegyél, ha nagy distro van a házhoz. Ha azokat berendeled, ott van a neten is útmutató, hogy hogyan rakd össze.
Azért van egy kis eltérés a CPU és a VGA között vízszintben, mert nem volt elegendő fittingem, és az Aorus kártyának más a magassága, mint egy EKWB-s VGA-nak. Amit lehetett, kihoztam belőle. 40 km-re elvitték kocsiban, feltöltve, nem rázkódott szét semmi. Két hete hibátlanul megy. Innentől Bodotá!
-
Zsohi
őstag
válasz
Angie™ #73995 üzenetére
Nem gondolnam, de azert osszetakolok valamit a maradek fabol, egy keveske teak es juhar maradt meg.
hegegabi80 A kabelfesuket tulsagosan otrombanak tartom, azert kotottem. A videokartya tabkabeleit lehet meg par centivel lentebb meg fogom meg kotni, csak tulzasba se akarok esni(egy korabbi buildem ahol vegig kotottem, ami annyira nem jott be [kép] [kép] ). A technikarol nem tudok mit mondani, sajat fejem utan mentem.
mpierre Karpitos, a szuleim nyomdokait jarva, szakma az inkabb gepesz.
Egy hubby7-re szuksegem is volt.
-
válasz
Angie™ #73765 üzenetére
Mert 210 cm magas SoulReaver
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Angie™ #73479 üzenetére
Egyelőre csak dísz és egy takarási elem az alaplap alsó részéhez.
A vga támaszát még mindig az öreg Jonsbo VC-1 teszi lehetővé.Majd kitalálok még vlmit ,lehet kap egy új digitális kijelzős cpu hűtést is csak még nem találtam ki ,hogy aio vagy lég legyen.
Gta VI-ra biztosan lecserélem a vga-t is de az még odébb van ,nagyon szeretem ezt a Nitro t (és szép is) , 2560x1080 felbontáson simán élhető még számomra.
Gyerkőc elrakta vlhova a Sub-Zero figurámat és nem találom ,amúgy az is a gép része. -
-
marinea2
addikt
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
Angie™ #73210 üzenetére
Nekem különleges, mondhatni tetszetős.
De se nem fapados, de költséghatékony, olcsó de nem csóró, a funkcióját ellátja, és ez a lényeg.Az az AeroCool ház nem is rossz azért, pláne, hogy plusz 3 RGB venti is van.
A 980-as Samu M.2 PCIe SSD mennyi GB?vezeralmos2
Ez maga a perfekció! -
Rottweiler89
senior tag
válasz
Angie™ #73182 üzenetére
Az SSD muszáj a gyorsaság miatt.
Tápegységből meg lehetett volna egy Chieftec GPA-500S/S8 vagy egy GPS-450AA-101 A, de így legalább nem kellett átalakító sem a VGA PCIE-hez. Igaz, Daisy Chain, de jó lesz az.
Igen, a jó öreg Zalman. A jó kis kék előlapos illene ide igazán. De ez a Scythe sem mai gyerek, jó pár éve megvan már.
Köszöntem a plecsnit! -
Atke
senior tag
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
Angie™ #72680 üzenetére
Phanteks Enthoo Pro M Acryl ház
Gigabyte z490 Vision G alaplap
Intel I7 10700k processzor
Thermalright Phantom Spirit hűtő
4x8Gb HyperX Beast 3600mhz CL17 Beast Black RAM
MSI RTX 3080 Suprim X VGA
FSP Hydro PTM Pro 1000W táp
1tb SSD+1tb HDDNem mai gép, de egyenlőre megfelel
-
esgabee
tag
válasz
Angie™ #72627 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat!
Ez a konfig:
-Alaplap:
ASRock B760M-HDV/M.2
-Processzor:
Intel Core i5-13400F
-Memória modul:
Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL40 Beast White RGB XMP
-VGA:
SAPPHIRE AMD Radeon RX 7800 XT PURE 16G GDDR6
-SSD:
Kingston KC3000 1TB M 2 NVMe PCIe
-Táp:
Seasonic G12 GC-850 Gold
-Processzor hűtés:
DeepCool LE720 White
-Ház:
Zalman P30Még egy pár kép:
-
KROK640
nagyúr
válasz
Angie™ #72577 üzenetére
Igen, szerintem is gyönyörű
Külön előnye, hogy simán megy a Ti500 órajelein 175@250MHZ a GPU és 400@550MHZ a RAM, ráadásul 128MB-os
Nem, nem akarom eladni, mert az én szívemnek is kedves, de vígasztaljon, hogy használatban van. (egyébként érdekes, az elmúlt egy év alatt te vagy a harmadik aki megakarta venni).
2002 október 31-én csütörtökön kora délután vásároltam, beszámítatva egy ASUS V7100 GeForce 2 MX400 64MB-os kártyát, és az összes spórolt pénzemet, de jött egy hosszú hétvége és kellett az új vgaA 9800Pro storyja érdekes : Ugyanis találtam a szemétben. Mikor barátnőméknél lakás felújítottunk, akkor kidobáltak egy csomó mindent, és ott volt ez a kárya is. Mint kiderült a nagyon régi játszós gépéből (Barton 3200+ ) van, ami részben elbontódott részben felkerült a szekrény tetejére, majd mögé, és végül így került a szemétbe. Hazahoztam, és egy takarítás után pöccre indult. Mivel csak a GeF3-asom van ezenkívül mint AGP-s kártya, nagyon megörültem neki, és elektrostatikus zacsiban egy dobozba lecsomagoltam. Néha beszoktam dobni az Athlon XP-be megjáratni. így van hozzá egy korabeli Nvidia és egy korabeli ATi kártyám is
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest