- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz
marinea2 #74566 üzenetére
Nekem az alaplap bt-s, de egy usb vevő elég.
Egy dualsensex app teszi teljessé a felhasználást. -
válasz
marinea2 #74530 üzenetére
Az, hogy az 5000D teteje úgy van kialakítva, hogy a pull ventik azok a ház kereten kívűl vannak, gond nélkül rá lehet rakni a tetejét ilyenkor.
A 7000D nél ezt nem lehet megcsinálni.. maximum valami slim venti férne el a ház kereten kívűl, egy normál méretű 12-es vagy 14-es venti túl vastag oda és akkor nem lehet rárakni a felső rácsot..én nem is tudom ezt hogyan tervezhették ennyire félre.. az 5000d egy annyira tökéletesen megkomponált házikó, midtower méretben többet tud mint ez a bumszli fulltower. Nekem ez azért kellett nagyon, mert egy évben 15-20x szétszedem összerakom a gépet, mindig vmit cserélek és szerelési szemszögből ez a nyerő… de itt vmi nagyon félrement corsairéknél.
Lefotóztam, hogy szemléltessem milyen kicsi a hely ott felül..#75724
Most látom, hogy írtál. AF140 RGB elite ventiket vettem 4db-ot, hármat előre egyet hátra
-
Laraxior
titán
válasz
marinea2 #74530 üzenetére
Nincsen rajta hely a kivezetendő vizescsőnek. Az elég nagy negatívum, így a külső radik bajosak vele, persze kilehet fúrni. Én meg is tettem, de elég masszív anyagból van a ház, megszenvedtem vele, főleg, hogy nekem mindkét radim külső, így 4 lyuk kellett
De amúgy nagyon egyben van, az NZXT Phantom volt még ennyire cool. Ez is biztosan megmarad az elkövetkezendő 10 évben -
válasz
marinea2 #74519 üzenetére
Haza se menj
De hogy ON is legyek, nálam is nagy dolgok készülnek, szó szerint nagy dolgok
annyira, hogy nem gondoltam jól át az asztalom és az új ház méretét, egyelőre fogalmam sincs hogyan fogok elférni..
Kedden jönnek meg az új 140-es ventik előre és hátulra. Egész héten minden este építettem át a gépet, egyelőre itt tartok, holnap talán már be is tudom kapcsolni
-
Kobe
veterán
válasz
marinea2 #74424 üzenetére
kisebb finetuningban még gondolkozom de most ötletszinten elakadtam kicsit
a virág a macska miatt necces, ugrik rá és pofozgatjaa tv tuti felkerül egy felfogató karra, csak nehéz beszerezni azt a variánst ami valóban elbír egy ekkora jószágot. Elvielg jövő hét elejére ígérték hogy érkezik.....
A fejhallgatónak akarok 3D-nyomtatni valami pöpec / nonfiguratív állványt, de nem találtam még ideálisat + a fénykardot a tv feletti szabad részre applikálni valahogy
anno az előszobába csináltam egy ilyesmi dekorfalat növényzuhataggal [kép] , gondolkodtam ilyesmin is csak nem tudom mennyire lógna ki a kompozícióból ha csak az asztal mögötti részt borítja be vele az ember + ha nem muszáj a falat sem szeretném összecseszni
-
válasz
marinea2 #74088 üzenetére
Bár egy Be Quite Dark Rock Pro 3 vagy 4 re beneveznék cserébe ... + némi kápét is szánok rá ha már újra pasztazom a procit viszont a vga hoz már nem is tudom mekora pad ek kellenek mert akkor már azt is újra kenném. De ha már így bele merűlök egy Ryzen 7 5800x3D re is be neveznék vagy egy sima 5800X re.
-
mpierre
veterán
válasz
marinea2 #73972 üzenetére
Adatlap egyeske. Ennek csak ennyi slotja van.
KAMELOT: Amire használom főként, ahhoz igen.
A probléma méretétől függően rengeteg idő míg végez. 32-64 mag környékén, magonként 2,5-3GB rammal már energiahatékonyabb lenne. Csak akkor az 500-as veloci lenne kevés az autosave-hez.
Zsolty20: A Smokeview pont annyival fut. Több nem is kell.
Abból is látni, hogy rendben van-e a model. De a vga alapvetően feleslegesen sok ehhez a felhasználáshoz.
-
mpierre
veterán
válasz
marinea2 #73908 üzenetére
- Asrock a520m itx ac (pinkesített hűtőbordákkal)
- Ryzen 5500GT
- 2×8 GB Patriot Viper Blackout 3200 (ez is részben pinkesítve)
- Sapphire rx 570 pulse itx (detto pinkesítve)
- Corsair sf450 (pink modu kábelekkel)
- 3 db ID Cooling ID-COOLING ZF-12025-PINK
- 512-es Muskin Vortex (talán)
- 1TB Toshiba 2,5" sata hdd
- 240 GB Intel 520 sata ssdA fentiek egy erősen pinkre fújt Jonsbo A4-ben.
-
-
Krisztianby
tag
válasz
marinea2 #73523 üzenetére
Láttam már valaki kapott ezért figyelmeztetést, de remélem én első képemért nem szólnak még. 117% power limit/100% gpu használat ilyen 69-72C. Három tesztet futtattam le egymás után. GPU ventik ilyen 60-65% mennek fel. Proci 5300-5500mhz között mozog, és eléri 80-87C-t is max terhelésnél.
-
Kaslerka
tag
válasz
marinea2 #73506 üzenetére
Nem szeretem a vizet. Én hiszek a jó léghűtésben. A DRP4 meg nem hazudik.
Hangja meg amúgy is van a 4db beépített venti miatt.
A víz amúgy sem látszana, mert az oldala kell a látványhoz. Ill, belül most teljes káosz uralkodik, mert nincs szépen elvezetve a másik oldalán a kábelköteg a 45db csavar miatt ami belülről tartja a magasan zárt anyákat.Persze mindegyik fején van egy öntapados szövetrész, hogy fém-fémmel ne érintkezhessen még véletlen sem, de inkább biztosra mentem és a kábelek is belül futnak. Elfér benne bőven.
-
Kaslerka
tag
válasz
marinea2 #73503 üzenetére
Szia!
Köszönöm.
A zóna belseje:
Processzor: i7 6900k@4200mhz
Alaplap: ASUS Rampage V Extreme
Hűtő: Dark Rock Pro 4
SSD: ADATA XPG GAMMIX S70 Blade 2TB M.2
HDD: WD Blue 2TB
Memória: G.Skill Ripjaws 4x8GB - 3000Mhz
VGA: ASUS Dual RTX 4070
Tápegység: Corsair RM850e
+
ASUS ROG Front Base
NZXT Sentry Mix 2 Fan Controller
"valami" blu-ray olvasó/dvd-íróMonitor: LG UltraGear 27GR75Q-B
A reaktor vezérlő: ASUS ROG GK2000 Horus
Az egér is kész csak nincs még fényképezve: Sharkoon Shark Zone M50 -
válasz
marinea2 #73481 üzenetére
Ne is mond, ma majd" infarktust kaptam.
Haza jövök, bekapcsolom a gépem, átfutom a szokásos weboldalakat aztán kimentem kajálni. Arra rohanok vissza, hogy a totem VGA-m egy EVGA GTX 1070 Ti FTW2 pörög ezerrel, monitor fekete, csak kikapcsolni tudtam a vasat. Az üveg oldallapot levéve vettem észre, hogy a 2x 6+2 pines tápcsati egyik 2 pines része kicsit "kicsúszott". Vissza tettem, minden oké. Már összerakáskor észre vettem, hogy a fekete szövet bevonatú tápcsati hosszabbító nagyon lazán csatlakozik.
Van erre valami megoldás a pillanatragasztón kívül? -
válasz
marinea2 #73461 üzenetére
Köszi
Igazából rájöttem, hogy soha nincs kész a gépem, mert mindig van benne vmi amit cserélni akarok másra, jobbra, szebbre.. ez most ilyen, biztosan megosztó a sok világítás miatt. A tied elegáns és letisztult ez meg marokkói piac
HAHA, ez nagyon jóLehet megváltoztatom erre a nicknevemet
-
KAMELOT
titán
-
bnorci71
addikt
válasz
marinea2 #73375 üzenetére
pont az a jó benne hogy full black.
Én nem igazán a kinézettel foglalkoztam a házon kívül amikor összeraktam a gépet de miután kész lett pont az tetszik az enyémbe is ,hogy minden fekete és no light.
Bár a világításon még gondolkodok de nem a vintiket cserélném hanem ledszalagot kapna -
PlayMax
nagyúr
-
bnorci71
addikt
válasz
marinea2 #73347 üzenetére
igen ezt én is megettem az LC III 280-al csak azt néztem 280 befér a franc se gondolta ilyen dagadt lesz és a tápcsatitól nem fér el a venti. De 1 ventivel is ellátja bőven a feladatát aztán majd kap egy slim-t
Na meg ezek a kicsi házak amúgy se felhasználóbarátak, de meg lehet oldani.
Ráadásul én nem is vagyok nagy gépépítő. -
válasz
marinea2 #73236 üzenetére
Köszi! Nem hangos, mondjuk eddig még nem sokat nyüstöltem. Még a régi ház beállításaival megy, nem volt időm a venti profilokkal szórakozni, a két 12-es BQ venti még be sincs kötve.
Idleben egyáltalán nem zavar, játéknál meg 3-4m-re vagyok tőle. 6800-ból is sikerült kifogni egy coil whine mentes példányt, csak a menük alatt cicereg kicsit.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
marinea2 #73217 üzenetére
Én a top ventiket is megfordítanám. De teszteld le, hogy jobb.
‐----------------
A másodlagos gépben is módosítottam kicsit, megkapta az RX 6600-at, illetve előre bekerült 2x14-es, felülre meg ment a két 12-es. A fentiek még nem mennek, roger csinálja a kábelt az elosztóhoz.Remélem nyáron nem lesz gond a hőfokkal.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest