Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vismajor01 #74985 üzenetére
Biztos hogy ugyanarról beszélünk?
Csak mert Type E hosszabbítót én az Alin nem találtam, pedig bújom egy ideje ilyen után kutatva.
90fokos adapterek vannak, 20/19 pinről vagy pinre alakító adapterek vannak, usb-c végződésüek vannak, 19/20pines kábelek vannak, de male-female csatis Type E hosszabbítót semmilyen kulcsszóra keresve sem találok.
Ha lenne linked, akkor azt megköszönném. -
M@trixfan
addikt
válasz
Vismajor01 #74946 üzenetére
Nem akart színházba menni, pedig a felesége már megvette a jegyeket aznapra.
-
vallas
őstag
válasz
Kolléga letett a kocsi bal hátsó ajtaja mellé a laptoptáskát, szóltak neki irodából,visszament, mire kiért már elfelejtette... aztán ki hátrafelé, egy nyekk az első kerékkel, és "megijedt" hogy a céges macska volt, és előre ment, így még egyszer átment rajta... KB ezt mesélték...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Szerintem autóval.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Vismajor01 #74914 üzenetére
Az enyémek sem olcsók, de nálam a szoftvert kell kifizetni inkább.(Icue)
Én nem bírom elengedni azt a funkciót, hogy mind a 20 rgb eszköz a képernyőn megjelenő tartalom alapján világítson.
Reddit: [link] -
válasz
Vismajor01 #74768 üzenetére
Adsz egy linket a kütyühöz?
-
Ispy
nagyúr
válasz
Vismajor01 #74750 üzenetére
Ja, hát de. Bele nem szoktál nézni?
Pont néztem én is, hogy lassan ideje takarítani, a legdzsúvásabb alkatrész a proci hűtő, áll a bordák közt a por...a többi egy mozdulattal lefújható.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Vismajor01 #74748 üzenetére
Nem hangos és pont annyi por száll rá, mint egy fekete dobozra, csak ezt nem kell szétszedni, hanem kiviszed a ház elé és leporolod 10 perc alatt, max a ventit szeded le előtte és kész is vagy.
-
KAMELOT
titán
válasz
Vismajor01 #74724 üzenetére
Az jobb megoldás és azt is tudod állítani, ahogy neked kénylemes!
-
Novver
senior tag
válasz
Vismajor01 #74724 üzenetére
Gondolkoztam rajta, de kevésbé permanens megoldást szeretnék.
Viszont az asztal alá kábelrendező kéne, de nem tudom milyet vegyek még. Ha van tipp, szívesen fogadom
Karlbyba elég szépen bele lehet fúrni, néztem az IKEA SIGNUM-ot, de az túlságosan is látszik. -
Novver
senior tag
válasz
Vismajor01 #74715 üzenetére
Én is a 186centis "rövidebbet" néztem mert az fér be pont a kuckómba kényelmesen, és amúgy bőven elég is.
Nekem a monitor karja valszeg középre lesz rögzítve, de még nem tudom hogy fog elférni kényelmesen, lehet majd eltolom a rögzítést szélre ha úgy adja ki.
Ez a terv -
zsombor22
aktív tag
válasz
Rosszul írtam 186 cm a hátlap,akkora az munkalap is.
-
freemanone
addikt
válasz
Már csak a padló lapokból ítélve is, amik az alexhez mérve ~40 centisnek néznek ki, ergó a lap ~2m, szóval kell alátámasztás.
Egyik ismerősöm rácsavarozta a lapot az alexekre és a falnál középen berakott két polc tartó vasat. Azokra nincs rögzítve, csak rá van tolva, de így van lábtér és tartás is. -
erzol
őstag
válasz
Vismajor01 #74673 üzenetére
Aigo vezérlővel működtetek darkflash és nzxt ventiket.
Gondolom oda-vissza kompatibilis. -
erzol
őstag
válasz
Vismajor01 #74665 üzenetére
Nagy vonalakban ez alapján csináltam.
Root a kijelző ki/be kapcsolásához jó.
link -
Biga123
addikt
válasz
Vismajor01 #74653 üzenetére
welcome deal -el annyi, jelentkezz ki, vagy regelj újra
-
Ispy
nagyúr
válasz
Vismajor01 #74655 üzenetére
Majdnem, egy kicsit fekete.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Vismajor01 #74653 üzenetére
Igen, usb headerre megy és saját csájna szoftverre van, legalábbis nekem olyan volt. Futtatni is kell folyamatosan.
Ha valaki megkívánta, akkor hever itt valahol egy ilyen az egyik dobozban nálam...
-
Grózi
veterán
válasz
Vismajor01 #74646 üzenetére
Akkor örülünk Vincent!!
-
Vismajor01
addikt
válasz
Vismajor01 #74633 üzenetére
Nah ma bekapcsoltam a gépet és tökéletesen működik
-
Laraxior
titán
válasz
Vismajor01 #74630 üzenetére
Nekem is belefolyt a víz a tápba most, amikor lebontottam a VGAt. Simán ráindítottam.
Parszor nem regált a bekapcsológombra, gondoltam, hogy kicsengettek neki.
Par percre rá simán elindult, azóta is megy 2-3 napja, szerintem már kiszaradt.Nem döglenek olyan könnyen a hardverek, lehet hogy csak a VGA backplatere ment a víz.
Az meg úgyis könnyebben kiszárad menet közben
Víz miatt nekem konkrétan nem halt még meg semmim, pedig volt uszoda párszor a kb 15 eves vizes karrier alatt -
válasz
Soha semmit nem rakunk a gép tetejére, főleg olyasmit nem, amiben folyadék található, pl. kaspó, kávésbögre, párátlanító... ez alap, nem is értem hogy jutott eszedbe. Kábé mint mikor anyám akarta a kocka TV tetejére tenni a növényt.
Tuti levenném a ház oldalait, kiszedném legalább a VGA-t, és ráirányítanék egy ventit.
-
RazoR
veterán
válasz
Hasonlóan jártam csak a loop feltöltése közben, elázott a vga.
Én biztos, hogy szétszedném a gépet a helyedben. -
VTom
veterán
válasz
A párásító a gép tetején az giga facepalm...
-
Floyd80
addikt
válasz
Ha nem lett volna takarítónő, akkor ez nem történik meg!
Szétszedném azért a gépet ás alkatrészenként szárítanám, ha ment rá víz ha nem.
-
válasz
Vismajor01 #74580 üzenetére
Hagyok még egy kis időt nektek tippelni
Én egy hétig kerestem a zaj forrását
Soha nem találnátok ki
BTW komoly a passzív tápos story is
-
sixpak
nagyúr
válasz
Vismajor01 #74553 üzenetére
Hát ezen nem fogunk összeveszni, mert ez teljesen szubjektív, nekem bejön.
Angie™: szép nagy házikó, mennyi ventid van, 14 vagy 15?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Vismajor01 #74551 üzenetére
De ki az, aki a funkcionalitást a design fölé helyezi?
Jó ez így szerintem. -
zsombor22
aktív tag
válasz
Vismajor01 #74549 üzenetére
Sőt a másik szobában is van még pár custom bill.
Egyszerre nem tudom használni őket,de cserélgetni (átépíteni) szoktam rendszeresen.
Nem hiába van annyi bill.
Játékra főleg kék vagy zöld (click)kapcsolósat és a mágnesest szoktam használni.
Este van olyan zöld és sárga ami hangtalan és nem zavarom vele a családot.
Meló gépelés pl fekete kapcsolós. -
VTom
veterán
válasz
Vismajor01 #74544 üzenetére
Kettő? Kilencet számoltama képeken összesen
-
RazoR
veterán
válasz
Vismajor01 #74544 üzenetére
Mert két pc van a szobában (utolsó kép)
-
smiti
veterán
válasz
Vismajor01 #74403 üzenetére
Írtam lentebb: 64 , 224, 208. Elvileg az a türkiz kódja, de nálam így nézett ki
-
ULPIUS
őstag
válasz
Vismajor01 #74403 üzenetére
Nálam sokáig hasonló szín volt beállítva de én az akkori billentyűzetemen fixen választható türkizhez képest néztem szemre egy nagyon hasonlót és azt lőttem be a gépre. De itt is látszik, hogy a harmadik képen már kicsit mellé lőtt a kamera whitebalance. [link]
-
ULPIUS
őstag
válasz
Vismajor01 #74399 üzenetére
Irta is, hogy sokkal inkabb olyan zold mint az also kepen amit posztolt. A telefonok kameraja mar csak ilyen, vagyis ugy altalanossagban az auto whitebalance ilyeneket szül az osszes kameraban.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Vismajor01 #74353 üzenetére
Szerintem az egyszerí betévedő, ha gépet tervez összerakni, rá fog jönni magától mennyit akar rá költeni, nekem 6k volt darabja és 25k a hub....mert ez tetszett.
-
RetroAnalóg
kezdő
válasz
Vismajor01 #74346 üzenetére
Egyrészt mert kicsi az asztal, és így fér el. Mindegyik hangfalat másra használom. Az egyik egy JVC Wood Cone (szélessávú egy-utas), a másik egy két-utas Dali Spektor 1.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Vismajor01 #74346 üzenetére
Az két pár csak.
Ventikről: a lehetőségeim a választásban korlátozottak, már írtam párszor.
1x kell megvenni és 5 év gari van rájuk, azt meg, hogy az Icue mit tud, beraktam ide néhány napja. -
X2N
őstag
válasz
Vismajor01 #73794 üzenetére
25eFt Árukeresőn legutolsó ismert ár ~40eFt
-
válasz
Vismajor01 #73778 üzenetére
Remek
Megbeszéljük priviben!
-
válasz
Vismajor01 #73776 üzenetére
Na ez nagyon szép lett. Raksz fel több képet, másik szögből is?
-
bnorci71
addikt
válasz
Vismajor01 #73017 üzenetére
OK, de láttad a #73003 képeket azok a ventik mit tudnak a CPU hűtő vagy az AIO felé fújni? Semmit. Nyilván ami átmegy a VGA-n nem lesz 60fokos levegő.
De azért próbálnék ebbe a házba valami normális légáramlást csinálni -
sixpak
nagyúr
válasz
Vismajor01 #72994 üzenetére
Egyértelmű: 3 intake alulra, 3 kifelé fújó fentre, és oldalra a radiátor, kifelé fújóra.
Minden más kompromisszumos megoldás.
Nem is értem, hogy miért léteznek még olyan házak, ahol nem lehet oldalra rakni a radiátort....persze ha valakit nem zavarnak a magasabb hőfokok, akkor érthető, de ha hűvős gépet akarsz, akkor csak ez az egy megoldás van. -
imibogyo
veterán
válasz
Vismajor01 #72926 üzenetére
Szerintem meg a barkácsolás szó miatt elég sok minden belefér, nem csak számtech... Sokszor kiveséztük már ezt ott is. Amikor pedig erőltettük, hogy csak IT dolgok legyenek, akkor elkezdett hirtelen nem pörögni a topik. Szóval jól van ez így. Főleg mivel van kifejezetten olyan topik amiről te beszélsz (látszik is, hogy mennyire pörög...).
Egy topik törzslakó...
-
Biga123
addikt
válasz
Vismajor01 #72924 üzenetére
Van ott minden már. (kedvenc topik)
amúgy :Elgondolkodtam hogy inkább oda tegyem e be a flexelésem eredményét vagy ide
-
Ispy
nagyúr
válasz
Vismajor01 #72871 üzenetére
Én meg láttam redditen kartonbozba épített házakat is, sokkal olcsóbb, mint a sok fancy üveges ház.
Hagyjuk már ezeket az alma-körte hasonlítgatásokat, tetszik veszed, nem tetszik nem veszed, veszel mást, life is easy, mindenki azt vegye, ami neki tetszik. De azért ne hülyézzük már le a másikat, mert mások a preferenciái...főleg itt.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Vismajor01 #72834 üzenetére
Szerintem a fehér elég rétegigény, ezért nem is csinálnak sokat.
-
Laraxior
titán
válasz
Vismajor01 #72817 üzenetére
Dehogy, ezek a polcrol, meg a szekrény mélyéről előszedett kacatok. Azert lett belőle csak htpc
A HOF csak azert kerul bele, hogy ne legyen olyan snassz minden fekete. -
tanosj
tag
válasz
Vismajor01 #72773 üzenetére
A táp fölött van egy gumis kábel vezető es ott megy be egy helyen minden szükséges kábel.
Ez a ház szimplán a megszokottól eltérő így van akinek tetszik van akinek nem. 420as AIO miatt néztem új házat es ez lett. -
tanosj
tag
válasz
Vismajor01 #72769 üzenetére
Számomra nem probléma, mert a működésen kívül használt eszköz az max 1 pendrive, így nem kell semmit szétszedni.
-
törölt tag
válasz
Vismajor01 #72720 üzenetére
Anyuka és kislánya fotó, és egy kis gép a háttérben.
-
válasz
Vismajor01 #72720 üzenetére
Egy közelebbit kaphatunk a gépről?
-
Atke
senior tag
válasz
Vismajor01 #72693 üzenetére
Nézd meg jól, mert valamelyik fix RPM-s, 1900-on, azért aludni nem annyira jó mellette
ugyan ez volt az itx lappal, erre mikor jelentkeztek érte, ipon 12K+ al felnyomta az árát és 5-8 napos beszerzési időMa viszik, szerdán érkezik az új.... 1 hét pihi
-
Atke
senior tag
válasz
Vismajor01 #72688 üzenetére
Yt-néztem teszteket, és ott 4060ti-t ette simán, és azért az jóval drágább...
Nekem a kicsi 3, nagy 7 -
Atke
senior tag
válasz
Vismajor01 #72685 üzenetére
Az durva
rokonlélek
Én most a Pure 7700XT-vel szemezek.... Csak kb nincs idő játszani, így 180-at kiadni kicsit luxinak érzek...@hegegabi80:
Amúgy elfér benne minden, meg kb semmit nem foglal az asztalon. De a nagyobbik fiam, 7 éves, is leoltott hogy a másik szebb voltszerk: Jaaaa a foxpost? alíg bírtam kiszedni
-
Atke
senior tag
válasz
Vismajor01 #72669 üzenetére
Mint ha magamat hallanám
Előtte O11D-m volt, tegnap jött meg a mini snow (épphogy foxpost kompatibilis volt )
És kap egy mATX lapot -
poli27
veterán
válasz
Vismajor01 #72676 üzenetére
Csak egy kérdés, alul van 3 venti, minek kéne még előre is 3 venti elárulod?
-
poli27
veterán
válasz
Vismajor01 #72674 üzenetére
2db 120 as fér eloldalra, vagy behajtod a ventiket és mesh lappal előrre
-
hszilard666
veterán
válasz
Vismajor01 #68719 üzenetére
Pfuh, igen, az eléggé nagy falat volt nekik, nekem túl janky is lett a végeredmény. Véleményem szerint egy normális léghűtött konfigot szépen bele lehet tenni abba a házba, de duplakörös épített vízhez pici.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Vismajor01 #68704 üzenetére
Hát igen.. az lenne de mivel fogyókúrázott a kártya nem igazán kell támasztani, kidobni meg sajnálom
-
smiti
veterán
válasz
Vismajor01 #68649 üzenetére
Nekem 2 db 120-as vagy egy 100 és egy 140-es lesz.
Természetesen köszönöm a válaszod!
-
KAMELOT
titán
válasz
Vismajor01 #68647 üzenetére
Így már értem! Mekkora az a monitor?
-
smiti
veterán
válasz
Vismajor01 #68647 üzenetére
Gratula, jó ez. Én csak annyit kérdeznék, hogy az asztallap az így behajlik, vagy csak rosszul látom?
Pont ilyen asztalt tervezek venni, de ha így hajlik akkor nem biztos, hogy bevállalom.
-
tyielow
aktív tag
válasz
Vismajor01 #68636 üzenetére
Ha ekkora asztalom lenne max. laptopoznék... vagy a videókari helyett 1 normális asztalt inkább
-
szabeska
addikt
válasz
Vismajor01 #68639 üzenetére
Ha így nézzük, az enyém 180ezer volt szeptemberben
2080S (+180e) -> 3080 (-360e). Jó, én a 2080S bukóját nem számoltam, ami kb 60
-
szabeska
addikt
válasz
Vismajor01 #68636 üzenetére
6700xt nem volt rossz vétel
-
Atke
senior tag
válasz
Vismajor01 #67996 üzenetére
Kilóg az AMD felirat a házból az egyik képen
AMD wraith cooler az jó5let
Gratula jól néz ki! -
BRABUS113
aktív tag
válasz
Vismajor01 #67996 üzenetére
Igen, lesz majd valami
-
smiti
veterán
válasz
Vismajor01 #67978 üzenetére
Használtként volt hirdetve, de ebben még nem volt konfig beépítve abban biztos vagyok .
-
smiti
veterán
válasz
Vismajor01 #67975 üzenetére
Ne nagyon hasonlítgasd, nem szabad már ilyenkor / nincs értelme. Nekem szerencsém volt, itt vettem a PH!-n 27000-ért.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Vismajor01 #65397 üzenetére
Játék közben abszolút nem érzem kevésnek (2560x1080), inkább a 144Hz volt "nagy ugrás", illetve elég menő, mennyivel többet "lát" az ember "maga körül" - emellett remélem, hogy a 1070-es még egy jó darabig erőlködés nélkül megbirkózik ezzel a felbontással.
Kis otthoni munka közben viszont picit tényleg "kevéskének" tűnik a képsűrűség, de ezt majd megszokom
.
Ennek mondjuk részben az az oka, hogy mivel a talpán használva elég mélyen benyúlik a monitor az asztal közepéig, ezért viszonylag közelről nézem - de ezt egy komolyabb monitorállvány talán orvosolja majd - csak nekem közvetlen az asztal fölött egy külön készíttetett polcrendszer van, amit még a régi szobámból hoztam el, így azt megint meg kell majd buherálni picit. -
mihione
őstag
válasz
Vismajor01 #65341 üzenetére
40k korul kapsz mar gtx 970-et.msi gaming piros fekete szinben pont passzolna es nagyon jo ar-ertek aranyu kari
-
Grózi
veterán
válasz
Vismajor01 #65334 üzenetére
Végül is ismerek olyat aki azét vett el egy ronda nőt,mert jól főz...
Ahogy a többiek is írták,ezért nem kell amd-s kártyát venni. -
ULPIUS
őstag
válasz
Msi gaming X kartyak piros-feketek, ledek meg mar szinte mindenen RGB-sek, 2019 van, öreg
Az amd kartyak nagyresze alapvetoen mar egy jo ideje nem piros-fekete tudtommal. -
hhenry
őstag
válasz
Vegyél olyan nvidiát amin váltóztatható a szín
-
sixpak
nagyúr
válasz
Vismajor01 #65092 üzenetére
Sötétíts be fullra....vagy támassz a gép mellé egy fehér (vagy egyszínű) lapot....amúgy frankó.
Hdd/ssd-k hátul? -
Zοltta
senior tag
válasz
Vismajor01 #65054 üzenetére
Aura Sync röviden annyit tesz ,hogy összehangolhatod a különböző perifériák világítását egy adott stílusra. Alaplap, Videókártya,Monitor, Billentyűzet, Házventik, Egér, Egérpad és így tovább
Itt az Asus is bemutatja, ha kiválasztasz egy adott szint a többi márka azonos eszköz is abban a színben fog világítani.
Remélem érthetően írtam le.
-
seniman
veterán
válasz
Vismajor01 #65048 üzenetére
Gondolom az RGB-t is be lehet állítani fix pirosra.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Vismajor01 #65046 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged