- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
piero86 #71746 üzenetére
roger_smith
Nekem ő csinálta a kábeleket. -
Remus389
veterán
válasz
piero86 #70782 üzenetére
Gondolom ez a ház a Lian Li O11 Dynamic Mini, igen jól néz ki meg a környezete is.
Annak idején én is gondolkodtam ezen [link] , tetszett, de végül a NZXT Elite mellett tettem le a voksom, elsősorban azért mert olcsón találtam egyet (33 vagy 34 volt), ráadásul ha kicsivel is, de a NZXT tetszett nekem a legjobban illetve elfért. Sok mindent eladtam belőle meg az előző házat is, így egész olcsón megúsztam a cserét.
Még ami tetszett az a Corsair Crystal 570X RGB fehér, bár annak a design-ja túl komplex talán, kevésbé letisztult. Mondhatni túl csicsás, de a jó értelemben
Mondjuk az sem fért volna el nálam.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
piero86 #70345 üzenetére
Curve Optimizerrel meg tudod oldani a melegedési problémát, ráadásul még teljesítményt is nyersz. Ha ügyes lapod van akkor 3D-s proci ellenére bioszból, ha pedig ott tiltva vagyon akkor windows-ban van progi. (asszem paraméterezhető indítással, hogy ne kelljen minden indításnál kézzel megturkálni) Részletek a topikjában.
#70346KAMELOT Lehet, hogy hűthetőség szempontból rosszabb, de játék alatt csúnyán elkalapálja a 5950x-et is. Nálam a 5900x egy 3070ti-t nem tudott bizonyos div2 pályarészeken kihajtani 1440p-ben.... (85% gpu használatra be tudott esni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged