- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Rottweiler89 #74882 üzenetére
Tök jó pofás kis budget gép, nincs ezzel semmi baj.
Az OCD-met zavarja a front ventik elhelyezése, de vágom, hogy nincs értelme a tápra fújatni a friss levegőt.
-
worxland
addikt
válasz
Rottweiler89 #74492 üzenetére
Jó ez, a jelenlegi és az előző kettő céges PC-m ilyen, irodai munkára szuper.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Rottweiler89 #74490 üzenetére
ryzenes
-
válasz
Rottweiler89 #74483 üzenetére
Ilyenből is létezik Rizsás.
-
Kobe
veterán
válasz
Rottweiler89 #74428 üzenetére
A konzolbol duplafelfogatos, 20 kg-os teherbirasut rendeltem, amit masok mar elvileg teszteltek ezzel a tv -vel
Egy sonos beamre en is gondoltam mar ala
-
Kobe
veterán
válasz
Rottweiler89 #74426 üzenetére
Passz, amikor ihlet jon valamire
miert? -
vezeralmos2
senior tag
válasz
Rottweiler89 #74416 üzenetére
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Rottweiler89 #74414 üzenetére
Ez egy 8000ft-os hűtő az Ali-ról, és nagyon hatékony. A gyári ventivel majdnem olyan erős mint a Burst Assasin 120 hűtőm.
A sárga kábel a bekapcsoló gomb, mivel polcra van becsúztatva fekve a gép, a hátulja van elől hogy a portok mindig elérhetők legyenek. Van benne plusz USB kártya is.
Le van tiltva a turbo a procin, így meg max 85 wattot fogyaszt és 60 fokos, 0.95 volton. A gyári venti egy 8000rpm-es volt, ahelyett tettem rá Noctua NF-A6-ot.
Az másodlagos csere szempont neki eleve az volt, hogy kevesebbet fogyasszon a gép mert egész nap megy. Az FX üresjáratban is 100+ wattokat evett, ez meg max a felét. Ő meg úgysem fog rajta játszani, de a sok szálra meg szükség van.
A szürke venti az FX hűtőjén volt, de hogy ne legyen haszontalan friss levegőt fúj a ramokhoz, meg a cpu hűtőhöz.
A gépház valami 2009-es lehet, ismeretlen típus -
Ispy
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #74388 üzenetére
Dehogy is.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #74376 üzenetére
Nincs baj azzal a kékkel. Legalább van benne egy kis szín.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Hát ez valóban jól néz ki, a sok fehér steril "szar" között.
Azt a kék bizbaszt fessed már le feketére, nekem az bántja a szemem.daveoff: dave, azt hittem elvesztél, rég láttam, hogy írsz valahova.
Btw pompás gép.... -
válasz
De, biztos lehetett volna MacGyver
-
Ispy
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #74355 üzenetére
Szerintem nincsen menőbb, mint egy félúton beszart transformers.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #74349 üzenetére
Posztold már, én teljesen visszavonultam.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #74238 üzenetére
Szerintem látatlanban is flip.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #74236 üzenetére
Felső ventik direkt így vannak?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #74204 üzenetére
RazoR: mindig ez jut eszembe
:
Skynet258: igen, az.
Én sem tudom, hogy mihez kezdek, ha ez megadja magát.
Komoly összeget fizetnék egy bontatlan példányért, tartaléknak jó lenne.
Amúgy hasonló cucc az Icue Link Aurora led strip, de nem is a monitor mögötti elhelyezéssel promózzák, nekem gyanús, hogy valami szabadalmi vita állhat a dolog mögött (Philips Ambilight). -
KAMELOT
titán
válasz
Rottweiler89 #73938 üzenetére
Szép lett!
Nekem 10 éve megy AIREN Red Wings ventisixpak: Nekem is voltak fénycsövek, szép kékek!
-
marinea2
addikt
válasz
Rottweiler89 #73938 üzenetére
uuu nekem nagyon sok revoltec vilagitos cuccom volt a piros Deluxe (BMW-s) pc-m-ben!
Atlon 2800+ meg az AGP-s 6600GT suvitett is benne szepen!!
-
mpierre
veterán
válasz
Rottweiler89 #73916 üzenetére
Nekem csak fehér - ezüst - feketére futotta.
Nincs jobb képem róla, mert a LianLi A4H2O nem éppen fotogén, ha fent van az oldala. -
mpierre
veterán
válasz
Rottweiler89 #73905 üzenetére
Hugica kérte szülinapjára, mert a régi (Abit IX-48 Max) gép már túl nagy volt az új lakásba.
-
Askformore
senior tag
válasz
Rottweiler89 #73869 üzenetére
Nekem is ilyen Enermaxom volt az Arctic Liquid Freezer előtt, de meghalt a pupmája pont a gariidő lejárta után.. De nem is baj, mert ez az Arctic sokkal jobb (de ezt csak zárójelben). Egyébként szép az elrendezés ismét
pláne, hogy ilyen-olyan alkatrészekből van.
Egyébként én is így raktam be az AIO-t a házba annyi különbséggel, hogy leszedtem a ventiket és áttettem a radi másik oldalára, mert engedte a ház (NZXT S340 Elite), teljesen jók a hőfokok, hangja sincs, úgyhogy én is meg tudom erősíteni, hogy jó így az elhelyezés.
-
marinea2
addikt
válasz
Rottweiler89 #73867 üzenetére
Irodai AIO dejo!
Amugy nem forditva van benne a radiator?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73857 üzenetére
Hibátlan lett.
-
Askformore
senior tag
válasz
Nagyon rendben van
-
pandras83
őstag
válasz
Sokkal szebb az egész, nagyon baba lett! A jobb felső venti szándékosan van fordítva, hogy levegőt toljon befelé?
-
marinea2
addikt
válasz
Rottweiler89 #73859 üzenetére
Es ez most a "kicsi" konfig ugye?
-
marinea2
addikt
válasz
Pofas "kis" gepezet! Gratula!
-
Ispy
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73840 üzenetére
Vaaaagy....csinálsz egyedi kábeleket méretre, akkor nem lóg semmi.
-
Askformore
senior tag
válasz
Rottweiler89 #73837 üzenetére
Bocs, rossz napom volt.
Ha a kábeleket elrendezed akkor jó lesz, csak nagyon bántotta a szemem. Úgy értettem, hogy a kábelmenedzsment szerintem fontosabb lépés, mint egy két fehér venti, ha már a "hogyan is néznek ki a gépeink" topikban vagyunk. Hiába teszel bele bármit, ha lóg egy nagy gomolyag a ház közepén. Nem tudom, hogy abban a házban el lehet-e egyátalán rejteni, ezért írtam, hogy esetleg másik ház?
-
LackoMester
addikt
válasz
Rottweiler89 #73837 üzenetére
Azért a véleményekre kíváncsi lennék, hogy hülye ötlet-e fekete házba fehér ventiket rakni.
Szerintem nem. Nekem korábban volt, egészen jól nézett ki. -
LackoMester
addikt
válasz
Rottweiler89 #73824 üzenetére
Ne foglalkozz senkivel, teljesen rendben van.
exoduss
tetszik ez a fekete, fehér kombó, még ha a ledek is fehéren világitanának...., de izlések és pofonok. Grat. -
Askformore
senior tag
válasz
Rottweiler89 #73824 üzenetére
Szerintem inkább először egy másik, szellősebb házat vegyél, amiben jobban el lehet takarni a kábeleket, mert elég sokat ront az összképen, és nem hiszem, hogy pár fehér venti fogja itt megváltani a világot.
-
zsombor22
aktív tag
válasz
Rottweiler89 #73633 üzenetére
A konfig:Tuf B660M-E D4,i7 12700k+D15 Cromax,64GB Fury DDR4 3200mhz,Rx7600,Fractal air pop,Seasonic FOCUS GX 750-ATX30,Gigabyte AORUS Gen4 SSD 2TB M.2 (ps5-t eladtam és ez abból került át),3 db 14 es és 1 db 12 es Alpenföhn wing boost 3 venti.
-
válasz
Rottweiler89 #73616 üzenetére
Egyébként tök pofás kis ház ez a Hexform az áráért.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73610 üzenetére
A funkciója.
Mondjuk hátul tényleg nem látszik.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73604 üzenetére
Az a kék Sata kábel hátul zseniális.
-
válasz
Rottweiler89 #73604 üzenetére
Tetszik!
Azt viszont szerényen megjegyzem, hogy elől, felül az a +1 venti már lehet, hogy inkább a légmozgás ellenében dolgozik.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73358 üzenetére
Ha olyan sok éves volt ,akkor jól tetted ,hogy cserélted.
Szépen időt szolgált az biztos... -
PlayMax
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73351 üzenetére
Én a Chieftec CTG-750C ben jobban megbíznék.
-
válasz
Rottweiler89 #73351 üzenetére
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Rottweiler89 #73302 üzenetére
Értem a dolgot, de ezt itt engedjük is el. Úgy érzem hiba volt megmutatnom. Ettől függetlenül köszi. Szép napot!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73258 üzenetére
Ha használod már egy jó ideje és soha nem volt baja akkor nem is nagyon lesz.
Az öregmotorosok tudják ,hogy egy jó chieftec táp nem okoz gondot. -
válasz
Rottweiler89 #73258 üzenetére
Szerintem az a gond, hogy legalább egy 10 éves konstrukció.
-
szabeska
addikt
válasz
Rottweiler89 #73254 üzenetére
Jaja, inkább elöl be, felül ki fújjanak a ventik.
-
válasz
Rottweiler89 #73254 üzenetére
Inkább a tápot cseréld ki.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Rottweiler89 #73188 üzenetére
ha van szabad PCIe slot akkor ne bohóckodj semmilyen riserrel. minél rövidebbek a vezetősávok és minél kevesebb a csatlakozás, annál jobb.
-
fatpingvin
addikt
válasz
Rottweiler89 #73176 üzenetére
válasz: attól függ mire kell. olyan bővítőkártyával nem érdemes aminek kell egynél több PCIe lane.
én magam részéről megelégedéssel használtam risereket egy csomó dologra, de YMMV
#73179 jones965: nem USB-t használ, ugyanúgy PCIe, csak USB3 fizikai kábelen van elvezetve. az említett kábelbven pont annyi ér van és olyan kialakításban hogy elég legyen egy működő PCIe x1 fizikai link kialakításához. a sávszél limit abból adódik hogy ugye csak 1 lane, valamint emlékeim szerint két normál USB3 csatin meg egy kábelen keresztül a két eszköz PCIe vezérlői nem nagyon szoktak tudni PCIe 2.0-nál gyorsabb protokollt beállítani. a 3.0 még jobb kábeleken megy, a 4.0 már nem szokott.
-
válasz
Rottweiler89 #73180 üzenetére
Egész jó korhű lett, picit az SSD és a táp kilóg a sorból, és hírtelen megörültem, hogy végre zalman házban zalman ventivezérlő van, aztán rájöttem, hogy ez nem zalman controller, csalóka a kép és az amúgy is 5,25-ös helyet foglalat el ez pedig csak 3,5-es. Azért részemről jár a tetszett plecsni
-
jones965
Modder
válasz
Rottweiler89 #73176 üzenetére
"Kérdés:
Egy ilyen riser-t mennyire célszerű használni?"Ezek főként bányászgépekhez készült bővítő pci-e riser-ek.Mivel usb-n keresztül kommunikál az alaplappal, így az átviteli sebessége is ehhez limitált.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73168 üzenetére
Ó igen, akad retro is, csak azok nincsenek öszeépítve fixre (s478/775/1151/1366/2011/462/754/939/AM2/AM2+/AM3/AM3+/.
Mindkát házat nagyon akciósan tudtam megvenni 2021.02/.03. hónapokban, az Atomic 17e, a Chieftec 14e volt, alkalmi vételnek bizonyultak (full újak, rendes boltokból belföldről), nem sokkal utána majd dupla lett az áruk.
Ennyiért full stock valamit lehetett csak kapni, ezek meg szerintem igencsak mutatós/jól építhető különleges házikók.A tartót nem vizsgáltam annyira körbe, csak próbázni volt benne a GTX 1070 hogy egyáltalán befér-e, mármint nem a hossza miatt mert az okés, hanem egyáltalán be lehet e a helyére fordítani, különösebb trükk nélkül beépíthetőnek bizonyult - egyedül a hátsó házventit kellett feltennem a tetőre, mert nagyon magas a ROG Strix GTX 1070.
Asus Strix R9 380-nál elég volt ezt a ventit feltolni felső pozíciójába.
De ebbe dVGA max próbázni lesza későbbiekben is, ez az Atomic házas gép lett az új garázsgépem, 5600G-vel (Vega 7 IGP), pici fogyi és sok üzemóra van.#73176Rottweiler89: úgy nézem, kimaxoltad helyileg az Aerocool pecót.
S mi a beltartalom ? -
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73165 üzenetére
Sokkal jobban fest.
Ebben a házban a tető az egyetlen értelmes hely a 360-as radinak.
Van még 2 másik házikóm, az egyikben az 5600G lakik, bár ebben dVGA általában nincs, de a veritkális pozi adott, riser kábel betárazva.
GTX 1070-el is próbálva, mene, bár ehhez azért aktiváltam a házhot adott állítható tartót a VGA vége felé, anélkül csúnyán belógott.
Ez az alap kivitel:
Azóta a monitort cseréltem egy DELL P2217H-ra, a képen lévő Samsung sajna elkezdett haldokolni, a DVI bemenete már régóta nem ment, már a DSUB is kezdte...A tartalék házikó meg egy Chieftec, itt fekvő az alaplapi tálca, szóval no problem.
Fő gépben meg így a legjobb a 420-as LF II pozija (szerintem), itt még nincs benne dVGA és az AIO RGB-je se volt bekötve:
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73157 üzenetére
Építéses képek, volt pár fejtörő azért:
Elég magasan van az a VGA..
HDMI kábel is sima ügy, nem kellett büvészkedni vele:
Összkép:
Mára ennyi, majd holnap hangolgatok.
Az LF III 360 Dark ebben a beépítésben kb 1 perc alatt kilégtelenített magát.
30 perc CB23 multi, 53 fok max.
A pumpa felcsavarozása igényli a pontos és erős kezet, a korábbi AIO-k (az LF II is) sokkal kisebb erővel szerelhetőkek. -
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73155 üzenetére
Elválik, ám az RX 480 nem nehéz VGA.
Meg, van még egy lépcsőm felfelé a tartóval.
Nem, még nincsen benne, majd lesz nemsoká 3 db, ha elszánom magamat. -
válasz
Rottweiler89 #73149 üzenetére
haha
bátor
Ezt csak úgy itthagyom
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73149 üzenetére
Az a VGA ki van számolva.
-
marinea2
addikt
válasz
Rottweiler89 #73132 üzenetére
Oksa koszi, kicsit kesobbi projekt. Most kovi korben majd Tap csere lesz meg SZÉK!!!
Meg egy PROartos 4070-se lenne rossz mutatvany
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73127 üzenetére
Igazából egy 4.0-ás 200-as riser kábel is 15-20e körül megyen.
Képeidről (meg videókból is) az jön le, hogy elég masszívan meg van csinálva.#73129marinea2: nem feltétlenül, van a Fractalnak is ilyen megoldása (árban egál), érdemes utánjárni.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73125 üzenetére
Egy próbát megérhet oda is.Meg is rendelem, tetszik ez a cucc.
Néztem többfélét is, de nem nyerték el a tetszésemet, illetve alig olcsóbbak, és nem találtam róluk érdemi beépítési/kompatibilitási infót sem.A RAM már adott, x éve megvan, megy amennyin megy majd, DDR4-re már nem költök, van tartalékba 2*16GB 3200-as is.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73116 üzenetére
Megfontolom ezt a cuccot, hely van nálam dögivel, a VGA-m meg szuperrövid.
TT Core X31 Riing ház - HDD kerettel 278mm, HDD keret nélkül 420mm hosszú VGA fér be, és Sapphire Nitro RX 480 - 230mm.
Eszerint maradhat a HDD keret is.
Építés alatt van amúgy is, morzsákra szedtem, elpucoltam, alaplapcsere volt, és megy be egy LF III 360 Dark AIO a CM Nepton 140 XL helyett, proci maradt az 5600X. Ramok is cserések, 4*8 GB Patriot Viper Steel 3600CL17 helyett 4*8 GB ue. 4400 CL19 - kíváncsi vagyok mennyin bírom majd meghajtani, 3800-nál már tapsolok.A Sapphire Nitro RX 480 8 GB pár éve kapott a gyárival egyező kialakítású kéken világító ventiket, így azok is látszanának rendesen, és látszana a Sapphire felirat továbbra is (a VGA felső élén van).
-
jokeph
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #73102 üzenetére
Pofás és masszív megoldásnak tűnik, az ára sem vészes, egy kopasz riser kábel is több mint felébe van (pci-e 4.0).
Hány centi kiesést okoz hosszméretben ? -
forintuser
őstag
válasz
Rottweiler89 #73091 üzenetére
Szia. Ne nézz hülyének kérlek a kérdésért. A videókártya hogy? Nem az alaplapba van dugva? Vagy van adapter? Vagy hogy?
-
válasz
Akkor elég poros lesz pár év múlva
Na jó, sziporkázom, de szép konfig
-
KAMELOT
titán
válasz
Pofás gép lett!
marinea2: Új székes fotó is jöhet!
-
bnorci71
addikt
válasz
nem vagyok világítás párti, de az a VGA tetszik
milyen ház?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest