- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz
AxBattler #74595 üzenetére
Igen arra mar gondoltam en is!
1-2 tippet elfogadnek szivesen ha kuldtok! A masik monitorom Samsung G5 talpa nagyon jo viszont, nincs utban egyatalan : [link]
KAMELOT: pc setup atalakitas vagy a szoba atalakitas?
Angie: Koszi szepen, orulok ha masnak is tetszik! nekem amugy is nagyon tetszik, + szep emlekke teszi az is hogy emlekszem ra mikor kiskoromban az udvarunkon edesapam csinalgatta en meg segitettem neki(
rohangaltam ossze vissza az udvarba)
-
marinea2
addikt
válasz
AxBattler #74589 üzenetére
Ez egy oreg 8-9 eves LG 34UC98. Ceges monitornak hasznaltam jo darabig, viszont most hazahoztam "tesztre". Kivancsi voltam jatekokban milyen erzes ezen a keparanyon gamingelni. Elsore sokkal tobb a pozitivum mint a negativ(1-2 gameba ott marad a jobb szelen a csik barmi is csinalok). Az itthoni monitorom egy 27-es IPS samu g5 180hz 1440p-s peldany. Ebbol jelenleg csak a 180hz hianyzik nagyon, ez ugyanis csak 75hz-s. De mar latom hogy a kovetkezo monitorom az ez a keparany lesz
-
Vigneau
félisten
válasz
AxBattler #74441 üzenetére
Kár az EVGA-ért. Nagyon kis kompakt ez az RTX 3060 Ti.
Fogom is a fejem, mi legyen majd idővel a VGA utódja. Elvileg 23cm-ig jó vagyok - 22.3cm-es PowerColor RX 7600 Hellhound már volt bent -, viszont cserekor ki kell pattintani a két első ventit.
Az SFX táp alatt ott figyel egy függőlegesen, a ház szellőző rostélyához két csavarral rögzített SATA SSD is.
-
Ispy
nagyúr
válasz
AxBattler #72857 üzenetére
Nem egy acéllap 70k. Hanem a kész termék amit a képen látsz, ami hát láthatóan nem csak egy acéllap, hanem sok idő, sok szerszám, sok tudás együttese, meg persze ez nem egy kínában tömeggyártott cucc, így az ára sem lesz kevés a végén.
Nyilván ízlés kérdése ki miért ad ki pénzt, az itt látható gépcsodáknak az árát átlag userek sosem fizetnék meg, mert szimpla hülyeség 500-600k-s gépeket építeni, csak mert szép, már ha szép...vagy nem?
-
-
-
GeriCool
aktív tag
-
imibogyo
veterán
válasz
AxBattler #70821 üzenetére
Utolsó posztom, aztán ígérem befejeztem... Én is kicsiben kezdtem, konkrétan 0,8 m2 volt az első műhelyem... Budapest József Attila lakótelep úgy cirka 6-7 évvel ezelőtt... Megverekedtem az asszonnyal a kamra használatáért (persze cserébe máshol ki kellett alakítanom neki egy újat). Elég sok mindent alkottam már ekkor is a folyosón. Az egész lépcsőháznak én készítettem a babarácsokat, de például több konyhabútor, vagy a saját franciaágyunk is helyben készült a 3. emeleten...
-
imibogyo
veterán
válasz
AxBattler #62014 üzenetére
Egyedül a billentyűzet árulkodik arról, hogy mekkora cuccok ezek, egyébként nem tűnne fel a Csifi Dragon és a 32"-os kijelző mérete...
Főleg mivel az egy 42"-os kijelző... Az asztal 2x1 méteres...Én is kicsit beleuntam az ITX gépekbe, és a bővíthetőséggel is voltak bajaim, de tudod, hogy ez nálam fél évente változik. Ezelőtt egy ITX gépem volt, azelőtt pedig egy ugyanilyen alaplapú, de másik gépem, azelőtt megint ITX... Lehet megunom majd ezt a nagy házat is hamarosan, de pont ez a típus régi álmom volt, így amikor sikerült 4.500 Ft-ért rányúlnom szállítással együtt, nem is volt kérdéses, hogy megszerzem.
Egyelőre nincs bajom (nem is volt) a 750Ti-vel. Ok visszalépés a GTX780Ti és a 7970 után, de most tökéletesen kiszolgál.
(#62015) fogtunder: mint írtam feljebb is, ez amolyan "szerelem-vétel" volt... Elég sok házam és gépem volt már, de ez előkelő helyet foglalt el a bakancslistámon. Az ezelőtti gépben nem lötyögött semmi sem...
Nem mellesleg ez egy jövőbeli projektemnek lesz majd az alapja (igazából két terv van versenyben, egyik és itt a másik is), de egy kicsit így szeretném "élvezni", gyári állapotában is, úgy ahogy van, mielőtt a nyakába kapja a sarokcsiszolót és a fúrót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- EAFC 25
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged