- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73177 üzenetére
Nekem már majdnem kész mind a kettő.
Én is nagyon jó áron vettem, 7.690 Ft-ért.Kicsit ki van, igen, de még van ott egy pár milliméter, szóval...
Spec:
AeroCool Hexform
Gigabyte B550M K
AMD Ryzen 5 3600
Thermalright Assassin King 120 SE
2x8GB Corsair Vengeance DDR4 3000Mhz
XFX RX 580 GTS XXX Edition 8GB
Micron 2450 256GB M.2 NVMe PCI-e Gen.4
Micron 3400 512GB M.2 NVMe PCIe Gen.4
Chieftec CTG-750C(A80) -
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73167 üzenetére
Látom neked is van egy pár konfigod.
Jó tudni, hogy nem csak én vagyok elmebeteg, pláne hogy rákattantam a retro-ra is.
A tartót nem tudod a szélére pozicionálni?Ezzel az Atomic házzal én is szemeztem, de mondom itthonra felesleges lett volna kiadni ennyit érte. De tetszett, hogy ott van elöl a 20-as venti, ami alacsony fordulaton is nagy huzatot csinál.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73158 üzenetére
Mennyivel másabbul fest már vertikálisan egy VGA...
Még a két retro gépbe is raknék, ha lenne rá, de jelen pillanatban nincs pénzem lóvéra.
Magasan, de bekapcsolt állapotban alig látszik, hogy felfelé ível kicsit. Meg egyébként is, neked pont kapóra jön a HDD Bay miatt.Az enyém is így áll, ha nincs rajta a VGA, szóval no para. Az ODD Bay kell oda neked? Mert ha kiszeded, sokkal szebb lesz még ettől is.
Az összkép pedig valóban szép, szép konfig!Az a legjobb, ha felül van a radiátor, hamar légtelenít az enyém is, ha kell. A Lian Li pumpával én is szenvedtem, kicsi feleségem segített megtartani, míg becsavartam a 4 csavart.
ThuG4LifE
A rendelkezésre álló helyet ki kell használni, ki lett minden mm fizetve! -
Rottweiler89
senior tag
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73150 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy sikerült simán bepattintani. Azt hittem, amilyen széles, nem fog beférni az oldalsó SSD/HDD keret miatt, de mondhatni simán.
Kicsit CPU limites a rendszer, a VGA meg marad, mert sok éven keresztül hű társam volt.
Angie™
Néha kell a kockázat.Meg az Intel keret, szóval... No para.
-
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73128 üzenetére
Igen, elég masszív a cucc, a 6900 XT sem a legkönnyebb, meg se kottyan neki, persze teljesen be van tolva, nincs kihúzva oldalra. Ahogy most van, pont az alsó ventik közepén van, plusz egy ventit az előbb még bepattintottam alá, igaz kicsit srégen raktam be, de mindegy, majd legközelebb.
marinea2
Szerintem semmi gondod nem lesz a beszereléssel, ahogy nézem a házat, De ha már FD a ház, legyen a Riser is FD. -
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73126 üzenetére
A procihűtő miatt nem férne el, meg a hátsó ventit is ki kellene szedni akkor, az úgy meg már nem járható út.
Jól tetted, én már régóta szerettem volna egyet, de sajnáltam rá a pénzt, meg drágáltam is, de végül...
Ez a CM szerintem verhetetlen összeszerelés és design tekintetében. -
Rottweiler89
senior tag
válasz
jokeph #73117 üzenetére
Én az otthoni gépbe is simán raknék az RX 580-as-hoz, 4 PCI-E slotot ír minimumnak installhoz, de szerintem a ház kialakítása miatt nem igen tudnám bepakolni, de ki tudja...
Nálad szerintem kerettel sem lenne gond, kicsi az az RX 480-as.
4x8GB helyett inkább 2x16GB-ot vegyél.Töltöttem fel az albumba még képeket, illetve itt egy rövid videó is.
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #71251 üzenetére
Klasszikus CF/SLI nekem sem volt, voilt viszont egy X2-es VGA-m a HD3870X2, ami tulajdonképp crossfire.ezett két 3870-esnek látszott a rendszer felé.
#71250 Angie™ : Tökéletesen igaz! Saját sajnos ezek közül csak a DVD író és a 9800Pro volt (az most is megvan). A DVD író viszont nagy dolog volt mikor vettem, emlékszem 1-2 hét alatt visszaírtam vele az árát
-
Törzsúr
senior tag
válasz
jokeph #71251 üzenetére
Micsoda retrózás megy itt.
Első gépem: P-III 675MHz, 128MB SD, Matrox G450 (GTA 3-at patchelni kellett, hogy menjen 128MB rammal)
Utána jött 2000 környékén egy P4 2.4@2.7GHz, 256MB DDR, ATI 8500 LE
2006-ban vettem magamnak először komplett gépet.
E6600 2.4, 4x 1GB 800 MHz A-Data Extreme, 8800 GTX, DFI Infinity 975
Utána már sokat cserélgettem, volt s1366 rendszerem is i7 920, P6T, 6GB/2000 CL8 Patriot, GTX 480 (ref.), 800D, HX-1000...
Utána 4790, Z97, GTX-950 majd AM4 R5 1600 és abból a mostani rendszer alakult ki 2016 ótaRetró rendszerem amit pár éve építettem szép lassan: P4 3.06 (2 szálas csúcs s478), 4x 256MB RD-1066, P4T533-C, X850 XT AGP
-
válasz
jokeph #71251 üzenetére
Milyen tuning potenciál volt a kis 1,8-as P4-ben, haha
A 845/865/875 lapokból, nekem főleg Abit volt, egyszer vettem egy DFI-t csak. Az Asus-ban picit csalódtam a socket370 korszakban kifogtam egy hibás szériát.
A raptornak soha nem felejtem el a hangját, mikor elkezdett a fej írni/olvasni az olyan tekintélyt parancsoló volt, SCSI-im nem volt soha.
Jujj, a PLEXTOR mekkora név volt az optikai olvasók között, az volt az etalon
9600Pro-m és 9800GTX+ om volt ha jól emlékszem, ez sem nem tegnap volt
Emlészem a P6 T deluxe-ra, volt belőle workstation kiadás is, az volt az abszolult csúcs. Nekem is UD5 volt, abból meg az Extreme volt a top Gigabyte
Az Abit az egyik legnagyobb vesztesége az iparnak imo.. Kb olyan mintha a Forma1 elvesztette volna a örökre a Ferrarit, vagy C.Ronaldo nem született volna meg -
fatpingvin
addikt
válasz
jokeph #70774 üzenetére
ó, ha láttad volna az eredetit... ez már a teljesen kulturált íróasztal verzió. az előző volt ahol nem szedtem szét elég határozottan az íróasztalt és a műhelysarkot. igazából jó lenne itt is de más dolgoknak is el kell férnie ebben a szobában és nincs végtelen helyem.
nyilván még itt is van hova optimalizálni, de most nem ez a prioritás
-
Floyd80
addikt
válasz
jokeph #70639 üzenetére
Ezt a tápot néztem ki én is tavaly, de nem fért be. Ugyanaz a berregő 135-ös Hong Hua venti van benne, mint a mostani CM V750-ben, már ki is ba...rintottam belőle a garival együtt
A nagy része Arctic venti, sima P14 pl. 5-ös csomagban, majd jött PWM-es, utána slim verzió, fehér verzió, Bionix. Illetve az AIO-kból, házból is megmaradt egy rakás NZXT venti is.
-
Floyd80
addikt
válasz
jokeph #70631 üzenetére
Remélem a 3070 még kitart egy ideig QHD-n (mondjuk most néztem, hogy az RDR2-őt kb. két éve kezdtem el és még mindig nincs vége, régen pl. egy KOTOR 2 mellől pl. fel se álltam nagyon), szóval nincs kedvem szétszedni egy ideig. Bár úgy látom az ASUS a 4070TI-t hasonló nyákra tette a TUF szériánál, lehet könnyen át lehetne költöztetni)
Amúgy most néztem, majdnem. 40 venti gyűlt össze az átalakítgatások közepette.
-
--HARDCORE--
senior tag
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
jokeph #70571 üzenetére
Végigpróbálgattam, nem úgy működött ahogy elterveztem.
Játék el sem indulgatott, stb aztán feladtam. Lehet hibás volt a kártya vagy a táp, vagy a lap nem bírta. Ki tudja már. 6-7 évvel ezelőtt volt.
Megmaradt az Abit NF7-S a radeon 9600zal ilyen célra.A többire meg az előzőben írt konfig.
-
Ispy
nagyúr
válasz
jokeph #70417 üzenetére
Nincs kompresszorom, nem is tervezek venni, azt meg nem kockáztatom meg, hogy egy vadidegen géppel összedzsuvázzam a gép belsejét. Ha tényleg ki akarja tisztítani az ember alaposan úgy is szét kell szedni darabokra, akkor meg egy ecsettel 2 perc az apró helyekről kiszedni a port. De persze kinek mi.
A vázat, oldallapokat, porszűrőket meg le szoktam zuhannyal mosni, megszárítom, letörlöm a vízcseppek nyomát és kész.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
jokeph #70380 üzenetére
VGA 60 fokon szinte némán elvan, egyáltalán nem meleg. Táp se sok vizet zavar, nem igazán kapcsol be a ventilátora.
Ilyen alapon a jól bevállt CM NR200 ház is kuka. Az alaplap kapott custom VRM hűtést, annak sincs baja.
Tudom, mindig vannak akik csak belekötnek, a hőmérséklet és a "mi miért van így" az lényegtelen a topik témája szempontjából.
-
válasz
jokeph #69951 üzenetére
Köszönöm!
Megvan hozzá minden, riser, tartó, távtartók, csavarok csak a hangkártya miatt maradt az alaplapban, állítva a VGA pont elfedi a PCIex1 slotot, az alaplapit nem szeretem mert összeszed egyéb zajokat. Nemsokára szét kell majd szednem, akkor ideiglenesen kiveszem a hangkártyát és berakom állítva a kártyát. Teszek majd fel arról is képet. -
fatpingvin
addikt
válasz
jokeph #69431 üzenetére
tudom, látlak ott is
#69429TechN7ne: na akor majd szemmel tartalak, nehogy abba a kellemetlen helyzetbe kerülj hogy rajtad maradna valamia járgány csomagterébe... meg a hátsó ülésre... meg a shotgunra, szóval elég sok motyó elfér
a sufni helykihasználását meg majd megtárgyalom az érintettekkel
#69430KAMELOT: H E R E S Y ... nálam simán napi, praktikus használatban van még egy DDR1-es konfig. meg hasonlók
-
sixpak
nagyúr
válasz
jokeph #69361 üzenetére
Thx.
Igen egy Corsair Nightsword.
360-as a radiátor.
Nem, semmi baja, némán megy mióta beraktam, lassan egy éve. -
Atke
senior tag
válasz
jokeph #69317 üzenetére
főleg egy 1 kilós réztömbbel + 2x14-es ventivel
-
-
Atke
senior tag
-
fatpingvin
addikt
válasz
jokeph #69264 üzenetére
oh boy, ezekkel a tesztpadokkal vlahaogy sose tudtam megbarátkozni... mindenesetre pofás. ilyen több GPU-s megoldásom nekem is volt, intel iGPU, AMD Radeon (r9 280X) és nVidia GeForce (GT440) elég meredek cucc volt de működött, az is három monitorra dolgozott. az xorg.conf egészen hátborzongatóan hosszú volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest