- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gologolo
tag
válasz
liksoft #18677 üzenetére
Windows 7 ultimate-et használok 64 bitest. energiagazdálkodási lehetőségeknél kiegyensúlyozottra van beállítva, bár ez szerintem csak az alvó állapotot meg a monitor kikapcsolást szabályozza.
Drive belsőn gondolom azt érted hogy hardverhiba.
Köszönöm az eddigi válaszokat és kérlek bocsásd meg a hozzá nem értésem. -
donpedro13
csendes tag
válasz
liksoft #18687 üzenetére
A SATA-kábelt már próbáltam ugye másikat, a tápkábel lenne a ludas? De akkor nem kéne az egész vinyónak "eltűnnie" az oprendszerből? Plusz, a 3 vinyó egy "láncon" van sorba kötve, és a kérdéses vinyó pont középen van, akkor a láncban következőnek is rakoncátlankodnia kéne, nem?
-
donpedro13
csendes tag
válasz
liksoft #18685 üzenetére
A WD progiját Windows alatt futtattam. Viszont most kipróbáltam azt, hogy beraktam a kérdéses HDD-t a régi konfigomba. A Win7 telepítője rezzenés nélkül meg tudta formázni NTFS-re. Kb. 20-25 perc alatt fel is települt. Na ilyenkor mi van?
Sőt, most megint megpróbáltam az új konfigon a formázást windowsból, és most működik. Mi a...?
-
gologolo
tag
válasz
liksoft #18602 üzenetére
1x viszont volt olyan hogy filmet néztem, (egy másik lemezről ment a film) és közben volt ez a probléma, pedig nem is tallóztam, meg nem is csináltam vele semmit. A filmet is megakasztotta érdekes mód 1-2 mp-re. Ezt viszont csak egyszer volt, szóval nem tulajdonítok neki akkora jelentőséget.
Amúgy a viszonylag hosszú töltési idővel nem lenne gond, az megszokott, a kattanás zavar mert az előző vinyóimnál ez arra utalt hogy a végét járja a masina.
-
jorden06
senior tag
válasz
liksoft #18574 üzenetére
"A lemez felpörgése során előfordultak problémák 2 alkalommal. Ezt okozhatja merevlemez probléma vagy nagy terhelés (gyenge tápegység). Ezen a ponton a merevlemez garanciális cseréje még nem lehetséges, csak ha a kondíció tovább csökken. Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat. Nincs szükség beavatkozásra."
Hmm, valóban, gariztatás nem lehetséges. De ez egyébként mit jelent, hogy kezd tönkremenni a vinyó?
-
rhonin
senior tag
válasz
liksoft #18537 üzenetére
hdsentinel
Itt nem látok hibát vagy csak rosszul nézem. A hdtune jelzett egyedül... -
rhonin
senior tag
válasz
liksoft #18496 üzenetére
Nem hiszed el de úgy látszik a sata kábel volt a ludas...
Kicseréltem egy másikra és most akármelyikről akármelyikre másolok, tartja a 90-100mb/s-et. Pedig 1 hónapos az alaplap is...
Egyáltalán, hogy lehet, hogy egy kábel ilyen hibát okoz. Mert ha meg van szakadva akkor nem lassulnia kéne hanem egyáltalán nem kéne, hogy működjön.
Köszönöm azért a kitartó segítséget! -
rhonin
senior tag
válasz
liksoft #18488 üzenetére
Próbálgattam már a másolási stratégiát meg a kompatibilitási beállításokat minden összeállításban, de nem hozott eredményt. Driver gondra gondolok, de nem tudom melyik driver a felelős ezért.
Gondoltam már a sata kábelre is de zsír új kábelről van szó és ha rossz lenne nem hiszem, hogy ezt produkálná.Imco:
Jól gondolom hogyha Hardver hiba lenne akkor a hd-tuneba is lassú lenne? Mert ott meg annyit teljesít mint sok más fórumtársnak itt. -
Imco
őstag
válasz
liksoft #18488 üzenetére
TC-ben nyomom én is, és érdekes a dolog.
Azért váltottam samura mert gyors. Többször teszteltem.
Nem vagyok tuning örült 70-80 MB körül már bőven jó a HDD-ről HDD-re copy.
Most valamiért mégis ez van!
UDMA 5-ben vagyunk, ami jó. Mégis lassú!
Nem értem! Nincs időm foglalkozni vele komolyabban.
Lehet megnézem x64 alatt, hogy ott mit csinál.
Innen egyből jönne, hogy OS vagy HW hiba. -
grex4
aktív tag
válasz
liksoft #18478 üzenetére
Igazából én is erre gondoltam hogy túl régi ssd és simán nem támogatja mert bekötéskor hibázni nem lehet és mindenhol máshol működik, most épp árulom és ugynézki holnap eladom. Veszek majd más márkából vagy az ujabb intelt. Bioszból a legfrissebb van fenn, ssd firmware-t frissiteni se tudok mert nincsen. köszi a segitséget.
-
grex4
aktív tag
válasz
liksoft #18466 üzenetére
hello. köszi a választ. Akkor inkább eladom vagy elcserélem egy másik típusra, azzal már működnie kellene. Szerinted? valami újabb intel 40gigás vagy bármelyik másik márkából a 64est felismerné már ugye? (azért érdekel mert az ssd lassan 2 éves a notebook széria meg 5honapos lehet kb) amugy hihetetlen h kompatibilitással kell foglalkozni 2011ben...
-
easy...rider
őstag
válasz
liksoft #18450 üzenetére
pont ez az hogy én se értem
driver gond szerintem nem kéne hogy legyen mert nem SATA módban van a vinyó hanem IDE módban. Vagy nem tudom hogy mondják ezt, amikor az alaplap virtualizálja IDE meghajtónak hogy ne keljen driver.
még próbálkozok ma, ha találok megoldást megosztom, hátha jól jön majd másnak is
-
King Unique
titán
válasz
liksoft #18451 üzenetére
Köszönöm a választ!
Akkor azt mondod ne piszkáljam,ha most jól működik,jó megfogadom
.Csak ugye benne van emberben,h kijött az ú verziój,az jobb,frissebb stb,akkor update kell...
De tegyük fel,ha normálisan a wd honlapján leírtak szerint is csinálnám a frissítést,akkor is lehetne adatvesztés,mert magában a folyamatban nem lehet sok mindent elrontani - illetve másképp kérdem:vittek már külső (wd) hdd firmware frissítési problémából adódó adatvesztés miatt hozzád? -
easy...rider
őstag
válasz
liksoft #18447 üzenetére
Próbáltam tuning nélkül, legutóbb nyomtam egy bios load safe defaults opciót, és így már nem volt semmi tuning, de még mindig nem volt jó.
Tápellátás: hetekig ment hibátlanul, csak a telepítés nem akar végigmenni. Meg a vinyót nem hallom megállni és újra felpörögni, vagy megakadni.
Sata2 a vinyó is meg a lap is.
Ami szerintem itt a kulcs és amit nem értek hogy, akkor sikerülne a telepítés ha hagynám hogy minden partíciót töröljön és magának létrehozza a partíciókat.
Mert legelsőnek is így ment fel, de akkor még szűz volt a vinyó, nem volt rajta adat.
Legelsőnek még a Samsung vinyón volt win, akkor a seagate-t megparticionáltam, és utána csak a seagate volt már csak bent, és nem ment fel a win arra a particióra.
Mintha hibásan lennének a particiók.A legelső telepítésnél is ugyan ezek voltak a hibák, de megoldotta az hogy a telepítőben töröltem az összes partíciót, és a telepítő csinált egy 930gb-os partíciót.
most van egy 30as, egy 300as és egy 600as partíció a vinyón.
az elsőt próbáltam már törölni telepítőből, próbáltam particionálo progival a 30-as részre új partíciót csinálni, de egyszer se megy végig a telepítés.Remélem a kusza megfogalmazás azért érthető
-
csaszar338
csendes tag
válasz
liksoft #18412 üzenetére
szia!
HD160JJ
előtte hibátlanul ment, nyomkodtam ott valamit, aztán az első újraindítás után azt vettem észre, hogy nem akarja a total commander elérni azt a meghajtót, meg hogy mivel 2 partíció volt csak 1 maradt!
Próbálkoztam win telepítővel való formázással, de az is csak 32gb lát(nem engedtem így rá)!
a partíciók 15gb meg 145gb (nem 32 egyik sem)!
-
izomhod
őstag
válasz
liksoft #18376 üzenetére
van wd backup sw rajta, de az a helyzet, hogy én erre mentem az asztali hdd-ről a nem olyan fontos, de nagy fileokat.
az mit jelent, hogy alapból titkosít? mert ha ráírok valamit, azt látom másik gépen is
azt értem, hogyha tönkremegy, akkor csákó az adatoknak, ha nincs máshova is mentve.
mi az az usb hídchip?
igaz, xp telepítő cd-cel megcsinálom , az is jó lesz. csak nehogy telepíteni akarja rá a rendszert
-
izomhod
őstag
válasz
liksoft #18374 üzenetére
hali!
tudom mit jelent a bad szó
ahogy olvasgatok a pm nem ajánlott sw.
végignyomattam a wd saját progijával, hd tune-nal, semmi baja nincs.azért kapcsoltam rá a pm8at, mert két részre akartam osztani, de inkább hagyom ezt a progit.
mit ajánlotok, mivel szedjem ketté? baltával? vagy van valami jobb?
ja, itt a vinyó, wd my passport essential, hátha valakinek kell majd adat, egyelőre ennyi a teszt.
[link]köszi
-
-
Piftuka
veterán
válasz
liksoft #18310 üzenetére
Ugyan már! Felesleges ez a gyerekes és erősen túlzó cinizmus!
Senki nem állította, hogy a tápegység nem "lehetséges hibaok". Nagyon is az... ha nem minőségi.
Én és még mások erről beszélünk már rég óta. A minőségi tápot pedig felesleges "túlméretezni" egy adott konfigurációhoz.
-
jap
aktív tag
válasz
liksoft #18351 üzenetére
Köszönöm.
Tehát, ha már átmásoltam mindent, akkor kísérlet a javításra(~nem biztos módszer)?
Ezt és az újra inicializálás-t +a tesztet milyen progival végezzem.
Elnézést a szájbarágósságért, nem mindennap csinálok ilyet (nincs szándékomban elvenni mások kenyerét sem) és talán már remélem soha nem is kell: tanulok hibámból -> nem használok PartícionálóMedzsiket többé!a nyilvánosságot elkerülve küldheted privátban is...
-
jap
aktív tag
-
horvathkrisz
addikt
válasz
liksoft #18310 üzenetére
Persze lehet a tápegység sok esetben hibaforrás, de az enyémben nem.
Az adataimnál lévő konfigot hajtja egy Seasonic már jó ideje. Annyi változott a konfigomban hogy a 3 régi (HIBAMENTES) vinyót kidobtam, és vettem helyettük egy új, energiatakarékos, azaz pár wattal kevesebbet fogyasztó Samsungot.
Szóval szerintem maga a vinyó gyári hibás, több embernek is van hasonló problémája ezzel a típussal... -
Piftuka
veterán
válasz
liksoft #18305 üzenetére
"A 400W-os tápegység mára alaplapi VGA mellett egy HDD és egy ODD meghajtására elegendő. Nem számítva, hanem tapasztalat alapján."
Ne haragudj, de ez a kijelentés még ma is vicc, nemhogy 2008. május 04-én!
Itt van egy kisebb teszt "nem számítva, hanem tapasztalat alapján":
You Probably Don’t Need As Much Power As You Think!
/Forrás: www.itxgamer.com/Érdemes elolvasni!
Azt pedig tudatosítani, hogy jelenleg az átlagos felhasználók kb. 99%-ának átlagos számítógépébe egy stabil, minőségi 300 Watt-os tápegység bőségesen elegendő.
"Gondoljuk csak át, minek kellene 800-1000W-os tápegység, ha a 400W-os valóban tudná a 400W-ot?"
Hogy minek kellene 800-1000 Watt-os tápegység?
Mert ha nem lennének ilyenek piacra dobva, akkor a gyártók ugyan mivel tudnának rengeteg pénzt kiszedni a kevésbé jól informált felhasználók zsebéből?
-
El Kebir
őstag
válasz
liksoft #18305 üzenetére
"A 400W-os tápegység mára alaplapi VGA mellett egy HDD és egy ODD meghajtására elegendő."
ne haragudj, de ez az ami vicc, normális tápegységről írtam, nem "Vargáné és Tsa" típusról
"Gondoljuk csak át, minek kellene 800-1000W-os tápegység, ha a 400W-os valóban tudná a 400W-ot?"
egy rosszul összerakott, "selejtes" alkatrészekből álló 800-1000W-es tápegység ugyanúgy "szar" lehet, mint egy rosszul összerakott 400W-os...csak arra jó, hogy hamis biztonságérzetet teremtsen.
A példámban említett 6hdd-vel kb 200-250W-ot kért a gép (szünetmentes szerint), még mindig nem tudom elfogadni, miért nem elég ehhez egy normális 400W-os tápegység.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #18271 üzenetére
"Leginkább DOS és 98 alatt dolgozom."
Ész mit eszik?
Nahát, úgy látom, hagyománytisztelő ember vagy.Vagy úgy vagy vele, hogy minek a felesleges erőforrás-zabálás, amikor egyáltalán nem használod ki az ezáltal nyújtott esztétikai vagy egyéb szolgáltatásbeli élményeket?
Na, szóval akkor lehetőleg kapcsoljam ki az automatikus chkdsk-et és az ütemezett töredezettség-mentesítést?
Hát már sosem bízhatok a saját rendszeremben?(Sajnos nem, megbízható rendszer nincs.
)
NCQ-ról itt az egyik felhasználó a kis tesztecskéjében (ami mondjuk nem mondanám, hogy hű de alapos és kimerítő) azt hozza ki, hogy nem hoz jelentős javulást a konyhára.
-
joker55
tag
válasz
liksoft #18266 üzenetére
Köszönöm az információkat! Beadtam egy szervizbe egyelőre, azt mondták megnézik lehet-e javítani, vagy ha nem akkor felhívnak és egyeztetünk az árról. Sajna max 10ezrem lenne az egész történetre. Nem tudom mire elég...
Ha szereznék egy ugyanolyan elektronikát, megegyező kódszámmal, akkor azt legalább el tudnám érni, hogy az adatokat átmásoljam egy másik vinyóra?? Utána nem is kéne hogy működjön, csak ezt tudnám megcsinálni... -
OceanStorm
tag
válasz
liksoft #18272 üzenetére
Több weboldalon is ilyeneket olvastam róla, meg tapintásra amúgy se tűnt túl melegnek.
"Hosszas megbízhatóság: Ezen eszközöket magas hőfokon történő folyamatos működésre tervezték, mely követelmény a streamelő digitális audio-video rendszereknél."
Elvileg egy speciálisan kialakított winchester, igaz én nem arra használnám amire tervezték, hanem otthoni felhasználásra. Mindezek ellenére bírta 1-2 órát.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
liksoft #17459 üzenetére
Szia!
Köszi a múltkori választ, és bocsi, hogy csak most válaszolok, kicsit elfeledkeztem a topicról.Ez furcsa, hogy ilyen komoly veszélyt jelenthet az állandó defrag és chkdsk, és mégis elvileg automatikusan töredezettségmentesít a Vista és Windows 7 is:
[link]
"Like Windows Vista, Windows 7 allows for scheduled defragmentation jobs. In fact, defragmentation is automatically scheduled by default, which means that most users will never have to adjust any settings in order to optimize disk performance. Well, assuming you don't turn off your computer at night, anyway. By default, the defragmenter is set to run at 1:00AM."Mondjuk az SSD-ket szerencsére békén hagyja:
"Windows 7 also adds the ability to defragment multiple volumes simultaneously, and the operating system will automatically disable defragmentation on any solid state disk since there's no need to defragment flash memory and continued write access to the disk could actually shorten its life."Dehát ezzel az automatikus töredezettségmentesítéssel akkor akár hozzájárulhatnak a komoly adatvesztéshez is.
Valahol viszont azt olvastam, hogy a Windows automatikus töredezettségmentesítője manapság kellőképpen biztonságos ahhoz, hogy ne kelljen olyan nagyon parázni tőle, mert nem folyamatosan helyezgeti át az adatokat ész nélkül, hanem átmenetileg másolgat más területekre, és csak akkor tünteti el az eredeti helyéről az adatokat, amikor azok konzisztens módon kerültek az új területre, így elkerülve esetleges adatvesztéseket (pl. tápellátás megszűnése esetén).
De cáfolj meg, ha rosszul tudom.Még egy fontos kérdés:
a közeljövőben tervezem újratenni a Windows-t és Linux-ot is a gépemen, és az alaplapom támogatja az AHCI-t (NCQ, stb.) - érdemes lehet sima mezei felhasználóként kihasználni (bekapcsolni) ezt a lehetőséget? Van gyakorlati haszna vajon normál felhasználói használat esetén is pl. az NCQ-nak pl. sok-sok fájl másolgatása esetén?Köszi!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
liksoft #18194 üzenetére
Tápellátás korrekt. Egy pár hónapos Fsp van benne. Igen, ez az a drive. A hd502hj. A másik 502hj nincs. A kiadott frissítés azt írta hogy nem jó ehhez. Gondolom akkor az újabb 502 esekhze jó amin sata 3-as csati van.
A fejpozícionálás ritkán jön elő msotmár, ez lehet az energiagazdálkodás miatt? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
liksoft #18192 üzenetére
[Ezt mutatja.]
Nem nagyon értek a hddhez. Szted? -
Ayg0
senior tag
válasz
liksoft #18174 üzenetére
amik nem mentek:
Seagate ST3250410AS
Hitachi HDS722020ALA330 (vatta új...)és ami jó volt:
azt elfelejtettem említeni, hogy usb-vel mindegyiket látja, de nem azért költöttem eSATA-s doksira, hogy az előbbin szenvedjek...
-
priti
addikt
válasz
liksoft #18169 üzenetére
Á mer' ott is lopnak. Csinálnak hatszáz céget, kiszervezik, körbeszámláznak, megveszik, eladják, visszabérlik. Egy rendes terem ma már nem lenne téma. Már egy kisebb cégnek se az. Egyszerre fejlődött minden. A klímatechnika, az építési anyagok, a hardverek, minden. Ma már bemész egy a boltba és 5000Ft/m2 áron olyan minőségű 15cm vastag többrétegű beltéri dryvitot veszel, hogy ha kitapétázod vele a termet egy középszar téglaépületben megszűntetve az ablakot azt is kiméred, hogy mennyivel emelkedett a szoba hőmérséklete attól, hogy elfingtad magad. Marhajó anyagok vannak. A klímás hűtőrendszert is már utánad dobják, hol volt ilyen régen? Be kell csövezni egy álmennyezet fölött még csak nem is fogyaszt olyan nagyon sokat. Az hogy milyen extra mérési pontokat telepítesz a rendszerbe már ilyen perverzió, mert a klíma saját érzékelőivel, meg a hardverekben lévőkkel simán be lehet állítani egy rendszert tökéletesre ami a hőmérsékletet illeti. Nehogymár a guglinak ne teljen rá. Mese. Szerintem amikor lepukkant idodaépületekben kötnek ki gány szervereken az mind bundázás már valahol, ha nagyon megkapargatná valaki.
-
priti
addikt
válasz
liksoft #18159 üzenetére
Egyszer mérnek, csak reggeltől estig egyfolytában
Van egy rakás szenzor meg automata digitklíma. A környezet nem heterogén. Az ilyen termekben már nincs ablak meg ilyenek. Amúgy én csak akkor láttam egyáltalán HDD Carriert élőben, amikor a váci IMB-nél teszteltem rabszolgaként nagykapacitású tárolószervert kemény két hónapig mert éppen nem volt más meló. Ott SCSI-vel mentek a Shark-ok éppen, ez volt vagy 8-10 éve. Tök más világ volt és elég hamar el is húztam rendszergazdának, szóval biztos nagyobb tapasztalatod van, meg úgy amúgy egyet is értünk függetlenül attól, hogy hiba lenne egyetlen mérésnek értékelni az eredményt.. Más konkluziót nemigen lehet levonni otthonra függetlenül attól, hogy mit mutat a kimutatás mert akinek elpusztúl a HDD-je annak nem vígasz az átlag lifetime. A statisztika tanáromat idézve ha megeszem két szelet rántotthúst te meg egyet sem, akkor átlagosan egyet-egyet ettünk, csak te ettől még nem laktál jól, szóval az átlagnál néha több kell a boldogsághoz.
Szerintem nem baj, ha látni ilyen táblázatot is szakmai fórumban. -
priti
addikt
válasz
liksoft #18156 üzenetére
A tárolás a fő profil az olyan cégeknél, akik ilyen kimutatásokat tudnak készíteni nagy mintával, illetve nekik érdekük leginkább, hogy ilyet készítsenek. ilyen carrier-eket képzelj el jó sokat. A lemezek átlaghőmérséklete (teljes élettartamra is vehető nyugodtan) oszlik meg attól függően, hogy hol kapnak helyet a fiókban, szekrényben attól függően hogy hogy van megoldva a klíma. Pl. fiókonként vagy szekrényenként kapja e hideg levegőt.
A lényeg , hogy a hűtés hatásfoka nem homogén, mert vagy minden fiókban vagy minden szekrényben van melegebb és hűvösebb üzemi hőfokon dolgozó HDD attól függően milyen messze esik a hűtéstől. Ezen hőmérsékletkülönbségek eloszlása szekrényenként viszont homogén, mivel a távolságok és a befújt levegő hőmérséklete egyeznek, így szépséges szép kimutatásokat lehet gyurmázni a hőmérsékletre, csak azt kell nyilvántartani mikor hol lett cserélve HDD. -
tomazin
veterán
válasz
liksoft #18109 üzenetére
Nein.
Kaptam egy régi laptop vinyót, és ahhoz vettem egy racket. De rájöttem mi az ami folyamatos adat:stream buffer nélkül. És a gépemen is meghal. A laptop pata vinyót rá lehet valahogy eszkábálni asztali gépre direktbe,hogy rájöhessek,h esetleg a rack-e a rossz,vagy a vinyó? -
Mr.Peter
aktív tag
válasz
liksoft #18101 üzenetére
Ez egy ADATA NH92 típusú 500Gb-os USB-s wincsi, amiben egy 2009.12. havi Samsung HM500JI(B) HDD van. (trükkösen volt összerakva, kb egy fél óráig bénáztam amíg sérülés mentesen sikerült szétszednem [nem akartam szétbarmolni] )
A HDD-t 2010. decemberében vettem, van még rá több mint 18 hónap garancia.
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz
liksoft #18085 üzenetére
Sikerült szétszednem a külső hdd-t, és hagyományosan rákötnöm a gépre... így hagyta végigfuttatni a lemezkezelőt, és az adatokat lementenem...., de az 1 bad sectorból a hdd sentinel szerint 373 lett így a kondíció 99%-ról 52%-ra esett.
A tapasztalatok szerint várható még további drasztikus romlás?
A a bad sectorok növekedése %-ban a tárhely méretével hogyan függ össze? -
priti
addikt
válasz
liksoft #18057 üzenetére
Lehet hogy itt most keveredtek a fogalmak. Lehet mást értesz parkolás alatt, ezeket a magyarosított fogalmakat sose tudom ki mire érti. Engem az nem izgat, hogy a fej éppen hol találja magát, csak a motor maradjon a vonatkozó rmp fordulaton, mert azt rühellem ha a felpörgetésre kell várnom egy tallózáskor. Én kikapcsolt energiagazdálkodás mellett olyan asztali HDD-vel még nem találkoztam, ami magától megállt. (Hála Istennek.)
-
priti
addikt
válasz
liksoft #18055 üzenetére
Búú, csodás
Remélem ezt asztali HDD-knél nem találják ki.
(#18052) bigdaddy3
Én feltenném a lapra a friss BIOS-t odafigyelve a rev. számra majd szépen az illesztőprogramokat is első körben. Ami a BIOS-t illeti én áttenném ahci-ra, mondjuk ha ide-ben telepítettél wint, akkor regeditben át kell kapcsolni, különben kékhalál lészen az eredmény hacsak nem telepíted újra."On Chip SATA Port 4/5 IDE" - Itt mik a lehetőségek, mire lehet még állítani?
-
Epiph
tag
válasz
liksoft #17954 üzenetére
Szerintem meg Mercibe is belemegy a trabant féltengely kis átalakítással... volt már példa sok hasonló cselekedetre....de mit nevezünk mercinek ugye... de kösz ezt a kissé lekezelő választ nemlehet mindenki ekkora agy mint te! De a kérdésemre megkaptam a választ ezért köszi!
-
Mr.Skyline
senior tag
válasz
liksoft #17965 üzenetére
Ez az én megérzésem is, hogy ez még nem garis, viszont idegesít a bizonytalanság.
a mai nap a teszt futtatása közben filmet néztem. ez a képernyő lett a vége:
majd egy 10-15perces gép kikapcsolás után bekapcsoltam újra a gépet és elindúlt, lefutattam egy long DST tesztet az eredmény ez lett:
most meg úgy tűnik minden jó.
komolyan kezdek becsavarodni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest