- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dafi72
tag
-
Imco
őstag
Az is segítség ha megmondom, hogy melyik topicban keresd, mert nem régiben volt róla szó!
Amit te flegmázásnak nevezel az a topic szinten tartása lenne. Állati nívós dolog, hogy 100 hozászolásonként ismétlődnek a témák. Ha objektívan néznéd belátnád.
Idejön a USER, aki a keresőbe írni nem tud, lusta visszaolvasni, majd kioktat hogy nem normálisan válaszolok! Holott megadtam a kereséshez kért kulcs szót. Sőt felajánlottam, hogy határidőre megkeresem neki! Még a gugliba is benéztem a kedvéért! Köszönetre nem is számítottam. De azért az már vicces, hogy az írni-olvasni nem tudó-akaró időhiányos-lusta USER flegma unaloműzésnek hiszi, hogy nem olvasom át helyette a 21000 hsz-t.
Tarts 5' szünetet és meditálj.
Nem szégyen visszaolvasni. Sok hasznos dologra találtam, hogy időnként flegma unaloműzésből visszaolvasgatok....és most a PONT
Szerintem...
-
mr_ricsi
veterán
"ha netalántán eladok egy hdd-t, kis szerencsével más is sok személyes dolgomhoz juthat hozzá a szóban forgó programmal... kérdés az lenne, hogy van e valamilyen program vagy eljárás/módszer, amivel véglegesen törölni lehet ezeket a (pl formázással) "megsemmisült" adatokat, hogy ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe?"
Ha személyes adatokról van szó, és nem celeb az tulaj, akkor a világ legrosszabb filmjének* fullHD .mkv változatát kell annyi mappába a HDD-re másolni, míg az teljesen meg nem telik.
Aztán gyorsformázni.Minden más esetre vannak spéci törlő progik, amelyek rendelkeznek az amerikai hadsereg tanúsítványával.
* Tudomásom szerint a világ legrosszabb filmje a "Plan 9 from outer space". Én ezt használom. De ha időközben fejlődött a világ, és már van ennél is rosszabb, akkor írja meg valaki, nehogy rés legyen az adatbiztonságomom.
-
liksoft
nagyúr
Attól meg lehet hibás. Akár gyári hibás, akár oxidálódott az érintkezője, vagy a fejek letapadtak a hosszú állásban a parkoló területen, és induláskor deformálódott a fej, stb....
Egy drive állásában is öregszik.
De le lehet tesztelni, ha DOS alatt a gyári tesztprogrammal megnyúzod. Lehet, hogy többet mond magáról mint így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged