- iPhone topik
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
joker55 #18274 üzenetére
MINDENKINEK!
Nem az a drága, hogy egy drive újra működjön, mert azt a gyári paraméterek és üzembiztonság betartásával lehetetlen megoldani. Egy panelcsere (ha segít egyáltalán) sem tökéletes megoldás, hiszen ha az tönkrement, már a mechanikán belüli elektronika is "kapott", tehát ha működik is, megbízhatatlan.
Az adatok kinyerése a drága! A drive fizikai hiba esetén a kukában végzi minden esetben.
-
liksoft
nagyúr
válasz
joker55 #18263 üzenetére
Szia!
A szervizben korrektek voltak. Egy adatmentés ára függ a hibától, így a jelzett ár alatt és fölött is lehet. Kérdés, mit sikerült hazavágni. Alatta, ha csak az elektronika, felette ha a hibától a mechanikán belül is keletkezett sérülés. Az utolsó közel 15-18 évben gyártott drive-ok már önálló mikroszámítógépek. Így sokszor nem elég csak alkatrészt cserélni, hanem a működtető programot is kézben kell tudni tartani. Különben esélyed sincs.
-
liksoft
nagyúr
válasz
joker55 #1127 üzenetére
Iszik vagy vezet!
Iszol vagy Fórumozol!
Mi történik? A Moderátorok fognak szólni, utána inteni, majd kitiltani. Főleg, ha nem tiszteled a másikat. Itt ez a stílus nem működik.
Az alaplapod típusát nem találtam meg. Viszont érdemes lenne [link] itt megkeresni, és Velük megtalálni a probléma forrását. Viszont azt sem tudom kizárni, hogy a winyó a hibás. Amit másik gépben tudsz letesztelni, amelyik korrekt módon kezeli a SATA winyókat. -
mr_ricsi
veterán
válasz
joker55 #1118 üzenetére
''Szerintetek mi lehet a probléma?''
A probléma az, hogy nem ismeri fel a vinyót a géped.
De -szerintem- te inkább a probléma okára lennél kíváncsi. Az oka pedig -szerintem- az, hogy rossz helyre dugtad a jumpert, vagy ha az alaplap látja, akkor nem particionáltad&formáztad meg a vinyót..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest