Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
joker55 #18274 üzenetére
MINDENKINEK!
Nem az a drága, hogy egy drive újra működjön, mert azt a gyári paraméterek és üzembiztonság betartásával lehetetlen megoldani. Egy panelcsere (ha segít egyáltalán) sem tökéletes megoldás, hiszen ha az tönkrement, már a mechanikán belüli elektronika is "kapott", tehát ha működik is, megbízhatatlan.
Az adatok kinyerése a drága! A drive fizikai hiba esetén a kukában végzi minden esetben.
-
liksoft
nagyúr
válasz
joker55 #18263 üzenetére
Szia!
A szervizben korrektek voltak. Egy adatmentés ára függ a hibától, így a jelzett ár alatt és fölött is lehet. Kérdés, mit sikerült hazavágni. Alatta, ha csak az elektronika, felette ha a hibától a mechanikán belül is keletkezett sérülés. Az utolsó közel 15-18 évben gyártott drive-ok már önálló mikroszámítógépek. Így sokszor nem elég csak alkatrészt cserélni, hanem a működtető programot is kézben kell tudni tartani. Különben esélyed sincs.
-
liksoft
nagyúr
válasz
joker55 #1127 üzenetére
Iszik vagy vezet!
Iszol vagy Fórumozol!
Mi történik? A Moderátorok fognak szólni, utána inteni, majd kitiltani. Főleg, ha nem tiszteled a másikat. Itt ez a stílus nem működik.
Az alaplapod típusát nem találtam meg. Viszont érdemes lenne [link] itt megkeresni, és Velük megtalálni a probléma forrását. Viszont azt sem tudom kizárni, hogy a winyó a hibás. Amit másik gépben tudsz letesztelni, amelyik korrekt módon kezeli a SATA winyókat. -
mr_ricsi
veterán
válasz
joker55 #1118 üzenetére
''Szerintetek mi lehet a probléma?''
A probléma az, hogy nem ismeri fel a vinyót a géped.
De -szerintem- te inkább a probléma okára lennél kíváncsi. Az oka pedig -szerintem- az, hogy rossz helyre dugtad a jumpert, vagy ha az alaplap látja, akkor nem particionáltad&formáztad meg a vinyót..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest