- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszka_88
tag
Sziasztok!
A probléma a következő: Jár nálam egy külső winyó (maxtor) amiről Ha tudom adatot kéne menteni. Elvileg ki lett húzva másolás közben, de szerintem fizika sérülés lehet. Felpörög, kattog egy darabig, majd elhallgat. Semmi nem látja, mindenféle progit használtam(GetData, partition magic, testdisk stb.., win. kezelőbe- itt megjelent de "üres lemezként" volt és nem tudtam vele mit kezdeni.) Szétszedtem bekötöttem ide- ként úgyse történt semmi, a gép is megzavarodott tőle, külön ide csatornán is ugyanúgy "láthatatlan"...
Mit tegyek vele ? Van esély róla valamit lekaparni ?
-
Sziszka_88
tag
Erről lenne szó. Doboza nincs nálam csak maga a winyó. Bocsi elfeljtettem a válaszra menni
-
Sziszka_88
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem! egyik ismerősömnek van egy külső winyója ami a következőt produkálja: ha rádugom az usb-re nem ismeri föl. Ha azelőtt dugod be mielőtt bootna a gép nem kezdi el tölteni a wint.-t ha kihúzom egyből tölti.
Próbáltam getdataback-el de olvashatatlan sectort ír, néztem partíció kezelővel is Bad disk-ként ismeri föl....HD sentinel sem ismeri föl.
Szerintetek kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Windows 11
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Mobil flották
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged