- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Nincsen semmi baj a Partition Magic programmal, csak Windows7 alatt nem szabad használni.
(Közel 10 évig használtam, s elmondhatom, hogy jól működött a megfelelő környezetben. XP alatt nem volt vele különösebb gond, de pl. a Win98SE/ME időkben csakis a floppy-ról indított, DOS alapú változat használata volt ajánlott.)
Arra ott van az EASEUS Partition Master, ami ráadásul ingyenes változatban is tökéletesen jól használható.
-
True
aktív tag
Olvastad a Win Time rendszerkövetelményét? Lehet gyenguska hozzá a géped...
Egyébként igazad van, nálam is UA produkálja 4MP-t! ''Pedighát konfigom az adataimnál, '' Uhogy szerintem ez kizárt... Ez valami mocsok Bug, Du megnézem Win98 alatt vajon csinálja-e ezt...
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
Ááááááááá....
Nem-e tapasztal-e laggot-e 4DIK-e !!!!!!!!! A nem-e szóösszetételtől feláll a szőr a hátamon. Szerintem ezt már börtönnel kéne büntetni!
Nézzétek meg a Win XP óráját, a 4-ik (én inkább a régit szeretem 4.-ik) másodperc után tapasztaltok-e lagg-ot (ki lehetne írni magyarul is, hátha többen tudnak segíteni - késés).
Én nem.
Szerk: Házi feladat, a mondatok és a nevek nagybetűvel kezdődnek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged