- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Szerintetek, ha az egyik winyóm olyan jó 40-50 celsius fokon üzemel, az meddig fogja bírni? (Egy western digital 160Gb-os winyó, az iker testvére eggyel fölötte van, az megvan 32C˚-on... az utobbi pár hétben tűnt fel nekem, hogy az magasabb hőmérsékleten jár... (az utobbi 3 évben nem változott a gépházban az elrendezés, és tényleg eggyel fölötte van a tesója, ami meg jó 10-20C˚-al kevesebbet használ), Semmi sem fúj a rá a levegőt... Ráadásul ez a winyó adattárolási szerepet játszik csak.
Másik kérdésem, hogy mivel, (esetleg HD sentinel Pro) tudnám lecsekkolni, hogy a hdd sebessége elfogadható még? Mi az az alsó érték?
Gyanakszom, hogy a winyó miatt lassú a rendszer néha... habár már elég régiek is. -
Lakers
tag
Skacok
Ha a HD Sentinel Felületi TEszt esetén a winyóra, a lemez felületi térkép nem töltődik, és folyton azt írja alul, hogy ! Hiba: 23 Adathiba [CRC], Szektor {szektor szám}, és a progi folyton lefagy.
Akkor mit jelent ez a winyómra nézve? Mehet a kukába?
-
Lakers
tag
Hali!
Lefutattam... Sentinel szerint minden baba... aztán amit Epiph kolléga ajánlott HD Tune-t is lefutattam... Na itt az Error Scan: Read error hibát dobott... amikor meg Quick Scanként hajtottam végre a hiba keresést, akkor szinte majdnem mindenhol piros... (damaged) és még egy kis sárga festés van a képben, néhol találok zöldet is...
Mit tegyek a winyóval? -
Lakers
tag
Sziasztok!
Egy Samsung HDD-t beépítettem a gépbe. Minden jól van bedugva, a sata kábelt is cseréltem már
Az xp, és a telepítő is látja a HDD-t de nem tudja formázni, gyors formázásnál egy kattogás és kijelzi az XP, hogy nem tudja formázni. Teljes formázásnál folyamatos kattogás és semmi...Mit tehetnék? (Telepítő cd-vel sem sikerült helyre hozni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Pro 3.5 4TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD4003FFBX)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest