- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gologolo
tag
válasz
King Unique #50886 üzenetére
Szia!
Miután futtattam jópár tesztet, SMART minden ok ill a kondició is 100% lehet hogy ez ilyen első indításos probléma volt, talán szoftver glitch. A kábeleket is ellenőriztem még azután hogy mondtad az is ki van zárva. Azóta nem produkált semmit. Remélhetőleg ez ilyen egyszeri dolog volt.
-
gologolo
tag
válasz
King Unique #50882 üzenetére
Particionálva volt, és egy napot működött is, csak aztán nyom nélkül eltűnt. Kábeleket ellenőriztem, rendben vannak. HDS fennt volt, de nem vagyok benne biztos melyik tesztet kéne futtatnom és milyen alapossággal hogy nagy biztonsággal kijelenthető legyen jó-e a lemez. Olyan teszt mindenképp kell ahol törölni kell a lemez tartalmát? Köszi!
-
gologolo
tag
A minap vettem egy WD purple 4TB-os lemezt. Azt vettem észre hogy a torrent kliens hibát jelez, aztán megnézem a saját gépben sincs ott. Újraindítottam és most ismét megjelent. Ez normális, mi lehetett az oka?
-
gologolo
tag
válasz
liksoft #18677 üzenetére
Windows 7 ultimate-et használok 64 bitest. energiagazdálkodási lehetőségeknél kiegyensúlyozottra van beállítva, bár ez szerintem csak az alvó állapotot meg a monitor kikapcsolást szabályozza.
Drive belsőn gondolom azt érted hogy hardverhiba.
Köszönöm az eddigi válaszokat és kérlek bocsásd meg a hozzá nem értésem. -
gologolo
tag
Egész hétvégén nem kattogott a 2 terrás vinyó amiről már beszéltem korábban, most meg nézem a filmet a rendszervinyómról, megállitja a filmet, befagy a kép 5 másodpercre, kattan egyet majd tovább megy. Ennek ellenére a 2 nap alatt egy szál probléma nem volt vele, lefuttattam a hdd sentinel felület tesztjét véletlen eléréssel (futott vagy 10 órát) és egy árva hibát nem talált. Értetlenül állok a dologhoz.. Vélemény?
-
gologolo
tag
válasz
liksoft #18602 üzenetére
1x viszont volt olyan hogy filmet néztem, (egy másik lemezről ment a film) és közben volt ez a probléma, pedig nem is tallóztam, meg nem is csináltam vele semmit. A filmet is megakasztotta érdekes mód 1-2 mp-re. Ezt viszont csak egyszer volt, szóval nem tulajdonítok neki akkora jelentőséget.
Amúgy a viszonylag hosszú töltési idővel nem lenne gond, az megszokott, a kattanás zavar mert az előző vinyóimnál ez arra utalt hogy a végét járja a masina.
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 2 terrás Samsung vinyót (HD204UI) és sajnos úgy néz ki gond van vele.
Új vinyó létére a következőt csinálja:Tegyük fel 3 óráig nem voltam gépnél, de be van kapcsolva végig. Visszajövök és elkezdem tallózni a mappákat rajta. Első szint gyorsan megy de amint elérek egy mélyebb könyvtárszintre, elkezd homokórázni, várok 5-7 másodpercet, kattan egyet majd tovább enged. Ez kb 3x fordult elő velem, nem tartom túl normálisnak. Utána semmi gond, pöccre megy minden tallózás.
Beszereléskor nem tudok komolyabb koccanásról, egyszerűen a helyére pattintottam, ennyit sztem ki kéne bírjon.
Felraktam a HDD Sentinelt az 100%-osnak írja a kondíciót, tesztet még nem csináltam viszont mert trial a progi. Megvenném ha választ adna a problémámra
Mi a véleményetek, normális ez egy 2 terrás szerkezetnél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest