- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleexxx
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap során sikerült beszereznem egy Samsung HD204UI típusú HDD-t! Olvasgattam neten és nagyon sokan írtak róla véleményeket! Ezekből olyan következtetésre jutottam, hogy mielőtt beüzemelném néhány teendőt kell elvégezni!
1.probléma: Advanced Format: Ha jól értelmeztem, akkor ennek főként Windows XP esetén van jelentősége! Ott nagymértékű sebességcsökkenésre lehet számítani! ÉN külső merevlemeznek szeretném használni, tehát előfordulhat, hogy Win XP-vel is találkozik a merevlemez, bár alapvetően Windows 7 64-bites változatával használnám tárolásra!
Ilyenkor mit kellene tennem, hogy az XP-s rendszerekkel se legyen problémája?
2.probléma: Bad sector: Állítólag, ha az első gyári Firmware van a merevlemezen, akkor hajlamos elég nagy mértékben hibás szektorokat létrehozni a felületen, ami ugyebár elég nagy probléma! Hosszú távon (nem 2-3 év) gondolkozok ezzel a merevlemezzel adattárolóként és ezért nagyon fontos lenne ezt a hibát kijavítani! Ha minden igaz a Firmware frissítés megoldás lehet rá, csak az a gond, hogy laikusként nem tudom, hogy kell megcsinálni!
Ennek a lépéseit le tudnátok írni, illetve ez teljesen megoldja a problémát?
Találtam mindkettőhöz egy-egy hivatalos linket! Az egyik az AF-re való, a másik pedig a Firmware frissítés, ha minden igaz! Csak az a gond, hogy nem tudom, hogy kell megcsinálni! De nagyon kellene a megoldás! Bocsi, ha nagy dolgot kérek! De nagyon köszönöm, ha valaki válaszol!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Videó stream letöltése
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB nvme ssd eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest