- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleexxx
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap során sikerült beszereznem egy Samsung HD204UI típusú HDD-t! Olvasgattam neten és nagyon sokan írtak róla véleményeket! Ezekből olyan következtetésre jutottam, hogy mielőtt beüzemelném néhány teendőt kell elvégezni!
1.probléma: Advanced Format: Ha jól értelmeztem, akkor ennek főként Windows XP esetén van jelentősége! Ott nagymértékű sebességcsökkenésre lehet számítani! ÉN külső merevlemeznek szeretném használni, tehát előfordulhat, hogy Win XP-vel is találkozik a merevlemez, bár alapvetően Windows 7 64-bites változatával használnám tárolásra!
Ilyenkor mit kellene tennem, hogy az XP-s rendszerekkel se legyen problémája?
2.probléma: Bad sector: Állítólag, ha az első gyári Firmware van a merevlemezen, akkor hajlamos elég nagy mértékben hibás szektorokat létrehozni a felületen, ami ugyebár elég nagy probléma! Hosszú távon (nem 2-3 év) gondolkozok ezzel a merevlemezzel adattárolóként és ezért nagyon fontos lenne ezt a hibát kijavítani! Ha minden igaz a Firmware frissítés megoldás lehet rá, csak az a gond, hogy laikusként nem tudom, hogy kell megcsinálni!
Ennek a lépéseit le tudnátok írni, illetve ez teljesen megoldja a problémát?
Találtam mindkettőhöz egy-egy hivatalos linket! Az egyik az AF-re való, a másik pedig a Firmware frissítés, ha minden igaz! Csak az a gond, hogy nem tudom, hogy kell megcsinálni! De nagyon kellene a megoldás! Bocsi, ha nagy dolgot kérek! De nagyon köszönöm, ha valaki válaszol!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest