- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
jap
aktív tag
válasz
liksoft #18351 üzenetére
Köszönöm.
Tehát, ha már átmásoltam mindent, akkor kísérlet a javításra(~nem biztos módszer)?
Ezt és az újra inicializálás-t +a tesztet milyen progival végezzem.
Elnézést a szájbarágósságért, nem mindennap csinálok ilyet (nincs szándékomban elvenni mások kenyerét sem) és talán már remélem soha nem is kell: tanulok hibámból -> nem használok PartícionálóMedzsiket többé!a nyilvánosságot elkerülve küldheted privátban is...
-
jap
aktív tag
-
jap
aktív tag
közben másik topikban is fejtegetjük, eddig itt tartunk:
1 pendriveot akartam visszahozni a sírból - be volt kötve minden vinyó - Partition Magic-kel.
Elindítottam a PMagic-et win7-en hibákat dobott, bezártam és azóta nem látja azt a partíciót!-> a PM el***ta, de nagyon. a kérdés, hogyan lehet visszaállítani?
-
jap
aktív tag
nem ezen a vinyón van a vindóz.
igen betüt próbáltam neki adni pl. az EASEUS Partition Master-rel, ami a végrehajtáskor kidob vmi. hibával.
ui.: másik win7, másik gépen sem látja, és az xp, ami látja nem hajlandó beolvasni átmásolni róla adatot, csak böngészni enged rajta! -
jap
aktív tag
Nagyon-nagy segítséget szeretnék kérni!!!
Arról van szó:
egy adott (2,5"os) külső vinyót vagy csak 1 partícióját eltünteti a winfos7!
részletek: több más vincsivel is megcsinálja, ám másik gépeken simán látszik ill. bármely partícionáló programban látszódik az adott rész.
tehát olyan résznek minősíti, mint a win7nek fenntartott 100-200megás részt, cserébe azt a 100asat engedi kezelni intézőkben = tehát felcseréli a kezelhetőségüket.
mellékelem a képet:win7 64bit rendszerem van, már párszor újra tettem - kezdem tépni a hajam!
-
jap
aktív tag
még sajnos mindig ugyanaz a gondom, xp, vista, mindennél.
már oprendszer telepítésénél előjön a rendszer gondja: lassú mint állat!
vettem új seagate barracuda (10est) vincsit, vintelepítővel lepartícionálom 30gb-5gb(lapozó)-maradék-ra. ez is ugyanúgy beszaggat játék alatt:
las vegas, medieval2, test drive....
grafika 800x600 min beállítások és laggol ez a szar!!!!!!
lehet formázni vinfos alatt 512-4k-ig, egyéb programmal 64k-ig is, mit befolyásol ez? -
jap
aktív tag
házi feladat!
mindenki nézze meg a winxp óráját, nem-e tapasztal laggot a 4dik másodperc után! -
jap
aktív tag
(#1248)
senki? -
jap
aktív tag
segítsetek!!!!
van 1db 160-as hitachi sata vinyóm:
10gb rendszernek
3gb lapozófájlnak (2,5gb fix)
kb 147gb maradék ....
mind3 NTFS, Partion M-el lett csinálva anno...
windows xp-t telepítek: törlöm a 10es partíciót, xpvel hozom létre az ntfs-t
első indítás és... asztal: és már az órában, a másodperc számlálójában laggolás van!!! 4 másodpercet megy, az 5nél ugrik, és ugyanez tapasztalható filmeknél, zenéknél játéknál is (fraps-el mérve minden 70fölött megy, és az 5 másodpercenkénti laggolások alatt nem mér esést)
lassan a sírógörcs kerülget, hogy ilyen gépem van , és nem tudom használni,
kizárásos alapon a wincsi a hibás, vagy valami alaplap beállítás (alaplabban: asus p5b deluxe biosfrissítés 1004-re és winfos telepítés előtt elem ki és clear cmos).
régi konfigomat teljesen kicseréltem már, de nem szűnik a hiba:
giga ds3 -- asus p5b delux
e6300 - alapon - prime tesztelve!
2x1 samsung -- 2x1 geil ultra - alapon - memtestelve, ill. prime tesztelve!
7900gto -- 8800gts - nincs húzva!
próbáltam 1 zsír új vincsivel (seagate sata2) amit haverom gépéből szedtem, szintén így volt particionálva 10-3-142. nála szuper jól futott minden, én telepítettem az én gépemben és ugyanez a baj, sőt visszaadtam neki és nála is előjött ez a szaggatás!!!!
hd szentinel:
minden 100%os, kiváló stb.
udma, nem pio mód
másol 30-60000-el...
este feltettem a vistát (achi-mód) és vele is ez a gond, mondjuk az óra már nem, de minden játékban fellelhető a szabályos időközönkénti lagg (5-6sec-enként), persze a fraps- szerint nincs!!!
valaki bírja működésre a gépemet:
telepít 1 winfost: xp-t vagy vistát , ami nem leggol!!!!
nagyon meghálálom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest