- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
zoleexxx #18516 üzenetére
A firmware frissítés akkor kell, ha NCQ-t használsz. Mivel egyre kevésbé zárható ki (főleg ha hurcolod), célszerű elvégezni. (Én nem csináltam soha, de van egy pár szabály.) A frissítés DOS alatt megy csak, így ajánlott Intel chipset hozzá. A másik, hogy megszakíthatatlan, mert akkor félkész lesz csak, totális összeomlás lesz belőle. Így mindenképp szünetmentes használata ajánlott. A frissítés végén a gépet ki kell kapcsolni, mert a drive-ot áramtalanítani kell. Ugyanis több modult csak az első bekapcsoláskor tölt be a felületről, a reset és egyéb utasítások hatástalanok ezekre! Ezért kell kikapcsolni a folyamat végén.
A 4k is igaz, a két probléma gyakorlati segítségéhez szervizes kollégákat tudnék javasolni. (Adatmentésben vagyok otthon, ezek nem az én területeim.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged