- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Erre nincs senkinek ötlete?
Van olyan progi ami teleírja a vinyót hogy utána ne lehessen visszaállítani róla előzőleg tárolt adatokat? Eladnám 2 vinyómat és arról kellene eltüntetni az adatokat.
-
tupacamaru
veterán
Valamelyik nap menteni akartam a vinyóra és nem sikerült. Nem is lehetett megynyitni. A BIOS-ban először nem látszott de később megkerült, viszont a Win7 nem töltött be ha rá volt dugva a vinyó. Annyit lehetett hallani hogy a fej folyamatosan jár benne mintha keresné a helyét. Viszont ha egy Boot CD-ről inditottam el a gépet akkor mindent le tudtam menteni róla, tökéletesen működött. Azt nem értem hogy Windows alatt miért nem jó. Próbáltam másik tápkábellal és SATA kébellal is, a helyzet ugyanaz. Lehet még kezdeni ezzel valamit vagy kuka??
-
tupacamaru
veterán
válasz
Májsztró #598 üzenetére
Ennyit találtam, remélem érthető valamennyire.
''A reallocated sector count azt jelenti, hogy azt már a HDD elektronikája újraallokálta (azaz az oda irányuló kéréseket egy másik, erre elkülönített és nem hibás területre irányította). Tehát ez egy formázás számára nem lehet hibás blokk (sector). Persze ettől sajnos még lehetnek a felületen olyan blokkok, amelyek egy formázás számára már hibásnak tűnnek, azonban a HDD mégsem cseréli le.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest