- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker55
tag
válasz
liksoft #18266 üzenetére
Köszönöm az információkat! Beadtam egy szervizbe egyelőre, azt mondták megnézik lehet-e javítani, vagy ha nem akkor felhívnak és egyeztetünk az árról. Sajna max 10ezrem lenne az egész történetre. Nem tudom mire elég...
Ha szereznék egy ugyanolyan elektronikát, megegyező kódszámmal, akkor azt legalább el tudnám érni, hogy az adatokat átmásoljam egy másik vinyóra?? Utána nem is kéne hogy működjön, csak ezt tudnám megcsinálni... -
joker55
tag
Hello!
Remélem tudtok tanácsot adni, vagy segíteni a problémámban...
A rövid történet: egy kölcsönkapott HDD-t ideiglenesen akartam betenni a gépembe, és ahogy becsúsztattam, véletlenül egy kicsit hozzáütődött a saját vinyóm aljához.Valószínüleg itt keletkezhetett a probléma. A sajátomat ezután nem ismerte fel a gép, variáltam alaplapi csatlakozókkal, kábelekkel, semmi. Még fel se pörög
Kivettem, megvizsgáltam, és az alján a penelon, egy kis chip teteje le volt törve. Y301 elnevezés volt aláírva. A HDD-m egy 200GB Maxtor DiamondMax 10-es.
Lehet köze ennek az áramellátáshoz, hogy fel sem pörgeti?
A szervizekben azt mondták, hogy nem elég egy ilyen típusú HDD elektronikája a cseréhez, még egy bizonyos számnak is meg kell egyeznie. Ez melyik szám lenne? És történhetett adatvesztés is? Azt mondták a szervizesek, hogy egy adatmentés ára 100ezres nagyságrendű. Nem értem mi kerül ennyibe rajta, de nekem nincs ennyi pénzem.A kérdésem az lenne, hogy magának a chipnek a cseréje lehetséges, vagy az egész elektronikát cserélni kell? Mennyire kell megegyeznie az elektronikának a sajátomhoz?
Adatvesztés elképzelhető?
Valakinek nincs egy fölösleges ilyen panelja?Köszönöm a segítségeteket!
-
joker55
tag
Sziasztok!
Tudna segíteni valaki?
A problémám az, hogy mióta megvan a 250 gigás SAMSUNG SATA2es wincsi a SATA1es mellett, ha próbálok ráírni(akár letölteni belső hálóról, akár csak áthelyezni, vagy másolni), előbb vagy utóbb minden megáll és bead egy kék képernyőt az alábbi szöveggel:
''A rendszer problémát talált és a Windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt.
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
...
Technikai információ:
***STOP: 0x000000D1 (0x00000030, 0x00000007, 0x00000000, 0xF83669A0)
***viamraid.sys -Address F83669A0 base at F835C000, Datestamp 4063e304''
Előre is köszi -
joker55
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a tegnap vett Samsung SATA2 250GB vinyót nem ismeri fel a gépem. Már van benne egy 200as Maxtor, SATA1-es.
Írták a Samsungos leírásban, hogy lehetnek problémák, és akkor át kell jumperelni 1,5GB-esre a SATA2es HDD-t. Igy is kipróbáltam,de nem megy.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest