Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
usshgw #26391 üzenetére
Srácok.
Ha live linuxal nem tudom törölni akkor valami gáz van.
Közben olvasgattam a neten, és kiderült hogy a chkdsk nem ellenőrzi a leíróban a kis betű nagybetű eltérést. Tehát ha a fájlnév mondjuk ROSSZ.txt de a leíróban RoSSZ.txt van azt nem javítja, és a felhasználó sem tud az állományhoz hozzáférni.
Az MS ebben az esetben a formázást ajánlja. -
priti
addikt
válasz
usshgw #17969 üzenetére
Szerintem telepítsd fel a windows-ra a legfrissebb service pack-et, egyébként regisztrációs adatbázisban is megoldható:
1, HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters\
2, New, DWORD Value=> EnableBigLba
3, registry value to 1A lemezkezelős képből csak ez lehet, de nem igazán értem ezt hogy csinálad. Nem semmi.
-
priti
addikt
válasz
usshgw #17963 üzenetére
Szokott olyan lenni giga lapok BIOS-ában, hogy "ATA/IDE Configuration" menü azt állítsd ENHANCED-re ha van ilyen állása, lehet nem pont így fogják hívni a menüt, nézd végig a vonatkozó opciókat és jobb oldalon olvasd a BIOS-ban, hogy mit csinál. A lényeg, hogy minden csatorna engedélyezve legyen az összes sata és ata.
Valszeg "auto" állásban van valami ilyesmi menü a BIOS-odban és az kavart be. ...Vagy csak béndzsó vagy
Ha a windows lemezkezelőben nem látod a HDD-t és nem tudsz neki betűjelet adni akkor BIOS-ban lesz a gixer, mert ha jól értem a HDD SATA a DVD meg ATA ergó jumper-t nem tudtál rossz helyre tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest