- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
usshgw
üzenetére
Srácok.
Ha live linuxal nem tudom törölni akkor valami gáz van.
Közben olvasgattam a neten, és kiderült hogy a chkdsk nem ellenőrzi a leíróban a kis betű nagybetű eltérést. Tehát ha a fájlnév mondjuk ROSSZ.txt de a leíróban RoSSZ.txt van azt nem javítja, és a felhasználó sem tud az állományhoz hozzáférni.
Az MS ebben az esetben a formázást ajánlja.

-
priti
addikt
válasz
usshgw
üzenetére
Szerintem telepítsd fel a windows-ra a legfrissebb service pack-et, egyébként regisztrációs adatbázisban is megoldható:
1, HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Atapi\Parameters\
2, New, DWORD Value=> EnableBigLba
3, registry value to 1A lemezkezelős képből csak ez lehet, de nem igazán értem ezt hogy csinálad. Nem semmi.

-
priti
addikt
válasz
usshgw
üzenetére
Szokott olyan lenni giga lapok BIOS-ában, hogy "ATA/IDE Configuration" menü azt állítsd ENHANCED-re ha van ilyen állása, lehet nem pont így fogják hívni a menüt, nézd végig a vonatkozó opciókat és jobb oldalon olvasd a BIOS-ban, hogy mit csinál. A lényeg, hogy minden csatorna engedélyezve legyen az összes sata és ata.
Valszeg "auto" állásban van valami ilyesmi menü a BIOS-odban és az kavart be. ...Vagy csak béndzsó vagy
Ha a windows lemezkezelőben nem látod a HDD-t és nem tudsz neki betűjelet adni akkor BIOS-ban lesz a gixer, mert ha jól értem a HDD SATA a DVD meg ATA ergó jumper-t nem tudtál rossz helyre tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Samsung 840 Evo , 850 Evo ,512GB 2,5" Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ASUS NOCTUA 16 GB RTX 4080 OC - garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő