Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Üdv evribodi!
Egy olyan problémám lenne, hogy szerintem az alaplapom lehet, hogy csak sata1-ben viszi a két wd vinyómat (250+640), amire most figyeltem fel.hd tune azt írja, hogy:
standard: Sata II
supported: UDMA Mode 6 (Ultra ATA/133)
active: UDMA Mode 6 (Ultra ATA/133)Sentinel --> ATA információk
Maximális UDMA átviteli mód: 150 MB/s (6)
Aktív UDMA átviteli mód: 150 MB/s (6)
[link]Help hogy mi a fene lehet vele?
Eddig csak Everestben meg HD tuneban nézegettem, Sentinelnél is csak ránéztem mndig az interfészre (Sata-II) és nyugodalom.
Most figyeltem fel rá, mikor végigböngésztem a Sentinel infolapjátZola
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Star Trek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó 2,5"-3,5" SATA merevlemezek 160gb-500gb-ig
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest