- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem okozhat.
A win minden vinyóra firkál valamit. System Volume Information mappába.
És ha ezt pont egy rossz részre írja akkor hali.
Probáld meg rendszer visszaállításoknál kikapcsolni a meghajtókat. Egyedül a rendszer vinyót hagyd. Bőven elég az is. Illetve az indexelést is kikapcsolhatod, már ha megy.
Sőt nekem igazából még egyszer sem jött be ez a visszaállítás. -
kem
addikt
én használok legalább 6-7 vinyót adattárolásra amik hibásak, de csak 1-el találkoztam eddig ami annyira beszart, hogy kékhalált okoz. De azt már nem is ismeri föl. A gyenge szektorosokat simán lehet még használni, de én legalább 3 vinyóra írok valamit, akkor tuti megmarad.
-
dKes
tag
Igen, ezt a dolgot kicsit fentebb már pedzegettük. Az offline ellenőrzés során az érintett szektorok átmentek a teszten és a '197 Current Pending Sector Count' értéke törlődött - ezért lehet újra 100%-os a hdd-d.
Azért jelentéstartalma van az ügynek - lehet csak idő kérdése, hogy újra előjön a probléma.
-
Blaze71
őstag
Májusban cserélték ki végre a 80-as Samut, de tavaly november óta szívtam vele.
A másik boltban, amivel elégedett vagyok, már azért kicserélték a HD160HJ-t egy HD161HJ-re, mert az előbbi néha lemezolvasási hibát írt ki bootoláskor. Volt rá megoldás, csak le kellett húzni a csatikat róla és visszadugni, aztán már ment is. Ennek ellenére kicserélték mind a hármat szó nélkül, amit meg adtak helyette azóta is hibátlan. Szóval ritka korrektek. Volt, hogy garis alaplap esetén addíg, amíg megjött az új lap, kaptam egy másikat a polcról, csak kérték, hogy ne használjam az I/O shildet és ne bontsam ki a csatlakozóit. Aztán amikor megjött az új lap, visszavittem a polcról kapottat.
-
Blaze71
őstag
Nekem egy 80-as Samu halt meg, de én már az első áthelyezett szektornál vittem is vissza, majd visszakaptam, hogy jó, én meg visszavittem, hogy nem jó, meg tök üresen is 52-55°. Aztán visszakaptam, hogy nem is igaz, mert náluk nem annyi. Vittem egy Everest riport file-t, meg egy HD Sentinel képet, aztán jött a végső hiba, hogy egy jól működő gépbe betéve az üres Samu lefagyasztotta az egész rendszert, ha intézőben ráklikkeltem. Erre már cserélték. Ráfizettem 2 ezret és kaptam egy 160-ast.
-
liksoft
nagyúr
Ha már az olvasás sem megy, ott nagy a gond. Mivel először nem tudott írni, a sejtésem szerint a fejszerelvény hibásodott meg. Tiszta teres adatmentéssel látok reményt az adatok mentésére, de a drive nagy valószínűséggel halott. Ha formázod, vagy írsz rá, akkor a további adatmentés esélyét rontod.
Viszont nem értem, ha nem tud írni, akkor minek próbálnál formázást? Az is ír!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest