- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Szerintem okozhat.
A win minden vinyóra firkál valamit. System Volume Information mappába.
És ha ezt pont egy rossz részre írja akkor hali.
Probáld meg rendszer visszaállításoknál kikapcsolni a meghajtókat. Egyedül a rendszer vinyót hagyd. Bőven elég az is. Illetve az indexelést is kikapcsolhatod, már ha megy.
Sőt nekem igazából még egyszer sem jött be ez a visszaállítás. -
kem
addikt
én használok legalább 6-7 vinyót adattárolásra amik hibásak, de csak 1-el találkoztam eddig ami annyira beszart, hogy kékhalált okoz. De azt már nem is ismeri föl. A gyenge szektorosokat simán lehet még használni, de én legalább 3 vinyóra írok valamit, akkor tuti megmarad.
-
dKes
tag
Igen, ezt a dolgot kicsit fentebb már pedzegettük. Az offline ellenőrzés során az érintett szektorok átmentek a teszten és a '197 Current Pending Sector Count' értéke törlődött - ezért lehet újra 100%-os a hdd-d.
Azért jelentéstartalma van az ügynek - lehet csak idő kérdése, hogy újra előjön a probléma.
-
Blaze71
őstag
Májusban cserélték ki végre a 80-as Samut, de tavaly november óta szívtam vele.
A másik boltban, amivel elégedett vagyok, már azért kicserélték a HD160HJ-t egy HD161HJ-re, mert az előbbi néha lemezolvasási hibát írt ki bootoláskor. Volt rá megoldás, csak le kellett húzni a csatikat róla és visszadugni, aztán már ment is. Ennek ellenére kicserélték mind a hármat szó nélkül, amit meg adtak helyette azóta is hibátlan. Szóval ritka korrektek. Volt, hogy garis alaplap esetén addíg, amíg megjött az új lap, kaptam egy másikat a polcról, csak kérték, hogy ne használjam az I/O shildet és ne bontsam ki a csatlakozóit. Aztán amikor megjött az új lap, visszavittem a polcról kapottat.
-
Blaze71
őstag
Nekem egy 80-as Samu halt meg, de én már az első áthelyezett szektornál vittem is vissza, majd visszakaptam, hogy jó, én meg visszavittem, hogy nem jó, meg tök üresen is 52-55°. Aztán visszakaptam, hogy nem is igaz, mert náluk nem annyi. Vittem egy Everest riport file-t, meg egy HD Sentinel képet, aztán jött a végső hiba, hogy egy jól működő gépbe betéve az üres Samu lefagyasztotta az egész rendszert, ha intézőben ráklikkeltem. Erre már cserélték. Ráfizettem 2 ezret és kaptam egy 160-ast.
-
liksoft
nagyúr
Ha már az olvasás sem megy, ott nagy a gond. Mivel először nem tudott írni, a sejtésem szerint a fejszerelvény hibásodott meg. Tiszta teres adatmentéssel látok reményt az adatok mentésére, de a drive nagy valószínűséggel halott. Ha formázod, vagy írsz rá, akkor a további adatmentés esélyét rontod.
Viszont nem értem, ha nem tud írni, akkor minek próbálnál formázást? Az is ír!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- EA Sports WRC '23
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged