- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
7Heads Drago #14527 üzenetére
Személy szerint ezt jobban preferálom.
Van egy hasonlom IDE-be is.
Igen a Tied költséghatékonyabb viszont, az enyém E-sata is.
Jól beválltak már.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
7Heads Drago #14521 üzenetére
Magam is gépeket javitok az én vidékemen.!
Rendszeresen szedegetem szét én is a gépeimet, ha szükség van rá.
A levett oldal miatt 10-15 fokkal melegebbek a vinyóim.
Javaslom a vipowernek 5,25-ös külső házát. Van ide és van sata is. Esata csatin csatlakozik a géphez, saját tápja van. Kiváló mentéshez. Az USB-s vinyókat nem látja minden szoftver.
Tudom nem vigasztal, de bizti valami nem stimmel nálad mert az túl magas hibaarány.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
7Heads Drago #14521 üzenetére
Vezess ki a házból egy SATA és egy tápcsatit. Ha ezeket a házon belül rögzíted, akkor nem tudod "kitépni", és mozgatásuk belül nem mozdít meg másik kábelt, így azok nem tudnak kilazulni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
7Heads Drago #14514 üzenetére
Ha a gép oldala hiányzik, akkor a hűtés nem a megtervezett módon működik a házon belül. Ha a táp kábelét mozgatod, akkor mozdul a többi is, így a hőtágulással és az anyag fáradásával együtt kilazulhatnak a beépített winyók tápcsatijai. Ez kontakthibát okoz, így hibás a tápellátásuk.
-
Imco
őstag
válasz
7Heads Drago #14510 üzenetére
2 év alatt 4 vinyó az tuti gáz. Tápra tippelnék vagy táp csatira, vagy még hütés miatt is lehet. Tudom, hogy "jó" a tápod, de olvass vissza 5-6 hsz-t és látod miről beszélek. RE2 vettem évekig és egy sem volt rossz még belőle. /5 év gari/ Ügyfeleknek is szereltem. Talán összesen volt 6-8 HDD cserém az elmult 4-5 évben 100-as nagyságrendből.
Nem vagyok számolgatos tipus és talán ez most Thebossnak is szól.
A 3-4-5 db sokszor 1-1.5 TB-os HDD+VGA-hoz már kevés a ~400 W táp.
"Brutális" megoldást választottam 2 éve. 850 W táp van a gépemben, és csak az ár miatt nem vettem 1200-t. A HDD-k elött egy 12cm cooler van. Tipus függöen 20-26 fokosak most.
Egy "kalkulált" hibám volt. Hiszem -amit már itt ki is tárgyaltunk-, hogy a vinyó élete a hütés-táp kettösön múlik, ha nem focizunk vele!Szerintem...
-
Zinho
aktív tag
válasz
7Heads Drago #8093 üzenetére
Őőő. Várj
Szóval most a gyenge szektoros vincseszteren van a rendszer. Van egy másik vincseszterem, azon is van egy Vista, amikor felraktam rá, csak az volt bent. Tehát ha a tökéletes vincseszterről fog futni a rendszer, akkor okozhat-e a háttérben galibát a gyenge szektoros? Így utólag is firkálhat az összesre a win? -
MaSzKa
senior tag
válasz
7Heads Drago #8028 üzenetére
milyen hdd ez?
nekem most a 2. HD642JJ samsung csinálja az 1. tökéletes volt soha ilyen hibát nem csinált
nincs kizárva, hogy kábelhiba vagy mivel nincs nálam hűtve és himuroban van
(#8018) -ra valaki pls
-
kem
addikt
válasz
7Heads Drago #8028 üzenetére
Ennek számomra nincs információtartalma.
Az egész oldalt/listát linkeld légyszi. -
Blaze71
őstag
válasz
7Heads Drago #8020 üzenetére
Szerintem ha nem egy-két szektorról van szó, hagyd a fenébe, mert előbb-utóbb megadja magát. Ha garis, akkor inkább vidd vissza, ha nem, akkor meg úgyis régi darab lehet.
Azt hiszem, a HDD Sentinelben meg tudod oldani a SMART fül alatt, de lehet, hogy ott csak jelzi. Még sosem próbáltam, mert nekem automatikusan áthelyezte a rossz szektort a winyóm, aztán meg ment is vissza gariba.
HENE
Sok sikert, remélem összejön.
-
kem
addikt
válasz
7Heads Drago #8020 üzenetére
Kizárja magátol elvileg.
Low level formatot érdemes rajta csinálni a gyári tesztprogrammal(vagy akármivel), aztán HD Sentinellel megnézni mit ír. Vagy bármilyen SMART figyelő programban megnézni, hogy mennyi az érték a reallocated sector count-nál. -
válasz
7Heads Drago #1186 üzenetére
Próbáld ki egy másik lapban is a vinyót, mielőtt temetnéd az adataidat. Hátha csak a DS4 sata vezérlőkkel van vmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest