- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Személy szerint ezt jobban preferálom.
Van egy hasonlom IDE-be is.
Igen a Tied költséghatékonyabb viszont, az enyém E-sata is.
Jól beválltak már.Szerintem...
-
Imco
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Magam is gépeket javitok az én vidékemen.!

Rendszeresen szedegetem szét én is a gépeimet, ha szükség van rá.
A levett oldal miatt 10-15 fokkal melegebbek a vinyóim.
Javaslom a vipowernek 5,25-ös külső házát. Van ide és van sata is. Esata csatin csatlakozik a géphez, saját tápja van. Kiváló mentéshez. Az USB-s vinyókat nem látja minden szoftver.
Tudom nem vigasztal, de bizti valami nem stimmel nálad mert az túl magas hibaarány.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Vezess ki a házból egy SATA és egy tápcsatit. Ha ezeket a házon belül rögzíted, akkor nem tudod "kitépni", és mozgatásuk belül nem mozdít meg másik kábelt, így azok nem tudnak kilazulni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ha a gép oldala hiányzik, akkor a hűtés nem a megtervezett módon működik a házon belül. Ha a táp kábelét mozgatod, akkor mozdul a többi is, így a hőtágulással és az anyag fáradásával együtt kilazulhatnak a beépített winyók tápcsatijai. Ez kontakthibát okoz, így hibás a tápellátásuk.
-
Imco
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
2 év alatt 4 vinyó az tuti gáz. Tápra tippelnék vagy táp csatira, vagy még hütés miatt is lehet. Tudom, hogy "jó" a tápod, de olvass vissza 5-6 hsz-t és látod miről beszélek. RE2 vettem évekig és egy sem volt rossz még belőle. /5 év gari/ Ügyfeleknek is szereltem. Talán összesen volt 6-8 HDD cserém az elmult 4-5 évben 100-as nagyságrendből.
Nem vagyok számolgatos tipus és talán ez most Thebossnak is szól.
A 3-4-5 db sokszor 1-1.5 TB-os HDD+VGA-hoz már kevés a ~400 W táp.
"Brutális" megoldást választottam 2 éve. 850 W táp van a gépemben, és csak az ár miatt nem vettem 1200-t. A HDD-k elött egy 12cm cooler van. Tipus függöen 20-26 fokosak most.
Egy "kalkulált" hibám volt. Hiszem -amit már itt ki is tárgyaltunk-, hogy a vinyó élete a hütés-táp kettösön múlik, ha nem focizunk vele!Szerintem...
-
Zinho
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Őőő. Várj
Szóval most a gyenge szektoros vincseszteren van a rendszer. Van egy másik vincseszterem, azon is van egy Vista, amikor felraktam rá, csak az volt bent. Tehát ha a tökéletes vincseszterről fog futni a rendszer, akkor okozhat-e a háttérben galibát a gyenge szektoros? Így utólag is firkálhat az összesre a win? -
MaSzKa
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
milyen hdd ez?
nekem most a 2. HD642JJ samsung csinálja az 1. tökéletes volt soha ilyen hibát nem csinált
nincs kizárva, hogy kábelhiba vagy mivel nincs nálam hűtve és himuroban van
(#8018) -ra valaki pls
-
kem
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Ennek számomra nincs információtartalma.
Az egész oldalt/listát linkeld légyszi. -
Blaze71
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Szerintem ha nem egy-két szektorról van szó, hagyd a fenébe, mert előbb-utóbb megadja magát. Ha garis, akkor inkább vidd vissza, ha nem, akkor meg úgyis régi darab lehet.
Azt hiszem, a HDD Sentinelben meg tudod oldani a SMART fül alatt, de lehet, hogy ott csak jelzi. Még sosem próbáltam, mert nekem automatikusan áthelyezte a rossz szektort a winyóm, aztán meg ment is vissza gariba.
HENE
Sok sikert, remélem összejön.
-
kem
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Kizárja magátol elvileg.
Low level formatot érdemes rajta csinálni a gyári tesztprogrammal(vagy akármivel), aztán HD Sentinellel megnézni mit ír. Vagy bármilyen SMART figyelő programban megnézni, hogy mennyi az érték a reallocated sector count-nál. -
LeC
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Próbáld ki egy másik lapban is a vinyót, mielőtt temetnéd az adataidat. Hátha csak a DS4 sata vezérlőkkel van vmi

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Interactive Brokers társalgó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dark Souls sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest