- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ááá, ezek azért voltak olyan melegek, mert ott melegített mellettük tizenpár órán keresztül a rossz hdd folyamatosan kerregve, amúgy van venti előttük (meg amúgy is lakótársam gépe).
Nekem meg még mindig működőképes az a 120 gigás seagatem, ami már ~5 éve megvan, ebből vagy 3-at ment egy rosszul szellőző házban kb. ekkora vagy magasabb hőfokon.
Az elhalálozott hdd meg egyik ismerősömé volt, kb. 4 éve ezt használja, és elég sokat hurcolta ide-oda is, gondolom a szektorok nagy része abba pusztult bele. -
Henryk
aktív tag
köszi a tippeket, de nálam már asszem ezsem segít
hát az adatoknak már úgyis mindegy rajta, leszedni nemtudtam, de elkezdtem reggel nyomatni a maxtoros full mély törlést (ami teljesen 0ra ír mindent) de mire hazaérek suliból látom hogy ilyen meg olyan hiba és 1/3 ánál nemment tovább a format, a boltos csávó aztmondja tuti valami hardveres hibája van.
de átment rajta 1 gyors format meg az 1/3-a üres, amilyen drágák a visszaállítások gondolom nem azzal szórakoznak majd hogy a maradék szemétből kiderítsék mik voltak rajta (legalábbis bízok benne)
csomagolásnak egy egyszerű buborékos borítékot gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest