- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
True
aktív tag
Hozzáértők!!! :
A lemez felületén található 1 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.Ez a HDsentinel üzi egy Low Leel Format után is megmaradna? Thx.
Mód: M6454 nincs mit, de a tápcsere már nem biztos, hogy az eddig esetlegesen elhalálozott HDD-ket megmenti, csak a jövőben nem nyirja ki...
-
True
aktív tag
Egyszerüen ócska anyagok vannak benne, és ezáltal már a stabil körökre sem mondhatnánk hogy stabilak... Lehet hogy csak egyszer fog 30Volt egyenáramot a lapra engedni, de az visz majd mindent... Egy aki mindent visz....
Szóval az hogy a HDD-k még lehetnek-e jók azt szerintem még Gyurcsok sem tudná igy megmondani... Első lépésben ments róla mindent, és ha normál formázás után is huncutkodik, még mindig adhatsz neki egy LOW Level Format-ot...
Ha eztán is gáz a dolog, akkor valszeg a HDD elektrónikai áramköre (vezetők/félvezetők) valahol elfáradt, és az üzem közben bekövetkező hőtágulás eredményeképp valami megyszűnik vezetni... De ez csak 1-a 100-ból ami lehet...Mod: Ebbe a kategóriába tartozik a Codegane, vagy hogy hivják táp is, ugyhogy ha cserére szánod el magad, nehogy ilyet rádtukmáljanak...
-
True
aktív tag
Ugyan Patánál, de cimbimnek ugyan ez volt a baja egy 120-as Maxtorral.
Boot, majd amikor esetleg fel is állt a rendszer, ahogy eszközkezelőben, vagy csak commandert inditva, hozzá akart nyúlni az OS a vinyóhoz rögtön összeesett...
Mire rájöttem hogy az a vinyója csinálja, már majdnem szétvágott az ideg!!!
Kiszedtem hazavittem, és az én gépemben is ugyanezt produkálta...
Nó pánik, elfekvőben van itthon egy Maxtor Raid kari, arra dugtam rá, és csodák csodájára az adatokat le tudtam menteni... Ezután mivelhogy mit veszithetek: Mélyformat, majd NTFS filerendszer, és láss csodát a vinyó a mai napig is remekül muzsikál...
SATA-nál hasonló trükköt kellene megpróbálnod ha tényleg fontosak voltak a cuccok, viszont ha Full meredek illegál volt rajta, én biztos inkább szétverném kalapáccsal minthogy akárhová is küldjem...Ui: Neki is letöltő vinyó volt, ami nem csoda hogy szétcseszi a hdd-t mivel állandó üzemet okoz a hdd-nek a 4kb-os darabák mentegetésével... Én ezt DVD Rammal küszöböltem ki, ugyan kicsit macerásabb a hely miatt, de egy ODD nem is olyan fontos mint egy fullrarakott vincsi...
Remélem ha megoldást nem is, de valami ötletet sikerült adnom... Üdv All.. -
True
aktív tag
Én csak egyszerű halandóként ilyenkor az emlékezetemben élő rendszermeghajtóra simán újratolom a rendszert, part magic már nyirt ki nekem 250Gb-nyi NTFS-en tárolt adatomat. Végső esetben is csak akkor használom ha mindegy az adatoknak...
Mod: Sztem a MB Record falcolt meg valamiért, nálam virus nyomott már ilyet...
[Szerkesztve] -
True
aktív tag
Olvastad a Win Time rendszerkövetelményét? Lehet gyenguska hozzá a géped...
Egyébként igazad van, nálam is UA produkálja 4MP-t! ''Pedighát konfigom az adataimnál, '' Uhogy szerintem ez kizárt... Ez valami mocsok Bug, Du megnézem Win98 alatt vajon csinálja-e ezt...
[Szerkesztve] -
True
aktív tag
válasz
Nekem-8 #1208 üzenetére
Cimbimnek meghalt egy 120Gb-os maxtor, olyan tünettel hogy a Winfos be sem/vagy rohadt lassan Kb:15perc alatt töltött be, (de a Hdd akkor sem látszott sehol csak az eszközkezelőben hogy ottvan valami), nem csekély fontosságú adatokkal, melyet oly módon sikerült csak megmenteni (az én gépemben sem volt hajlanó megmutatni magát), hogy Raid karira dugtam egymagába, majd miután felállt a win mindent áthúztam rólla. Lehet hogy ez vezérlő specifikus volt,(Gyári Maxtor Raid kártya) mert utána mélyformázva vissza is tudtam neki adni müködöen a vinyót, ami azután hogy otthon átmentette rólla a cuccokat, visszakerült hozzám, és azóta is remekül használom. Bár még igy 1 év távlatából sem rakok rá fontos cuccot, csak Game install vinyó a funkciója, ha az elpatkol max a savegame-kat vesztem... Bár sajnos ez nem feltétlen segit a te esetedben mivel ha jól emléxem a te vinyód sata1-es, ez meg pata volt...
Mindenesetre remélem találsz te is megfelelő megoldást! Üdv.
[Szerkesztve] -
True
aktív tag
Remélem elég gyors volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Interactive Brokers társalgó
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest