- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Zola007 #6208 üzenetére
Szia!
Egy olcsó táp (kodegány is) életciklusa 1-1,5 év. Utána az alkatrészek öregedésük miatt nem képesek a gyári paramétereiket hozni. Minőségi táp esetén az élettartam 3-5 év. Amit ez után teljesítenek, az bónusz!
A másik, az érintkezések. A használat során az oxidáció, a hőtágulás és áramvezetés miatti mechanikai deformáció miatt a kontaktusok tisztítása az első hibakeresési pont.
A feszültségeket analog műszerrel, multiméterrel, vagy az alaplapi saccográffal nézted?
-
SKYROB
tag
válasz
Zola007 #6212 üzenetére
Sikerült úgy tettem ahogy mondtad és most is arról írok.
Adatok mentve,de elég zavaró számomra, hogy nem valós adatot kapok a vinyóm hőmérsékletéről, mivel 33-at ír,de pöpec forró.A wd-al nem voltak ilyen gondjaim.
(Remélem sokaknak segítünk ezzel a példával.)Nemtudom, hogy gariztatásnál elég indok az ami történt?Nem fognak hazaküldeni vele?
-
Zola007
veterán
válasz
Zola007 #6208 üzenetére
még annyi, hogy ütve vágva nem volt, ált 35-40 fok közt megy, sajna ez sok, de amit vettem vinyóhűtőt, az is csak -3 fokot ért, viszont cserébe jóval hangosabb lett a rendszer. Engem viszont meló közben zavar a zúgás, anélkül most elég halk (Spire 2500 rpm-n, tápventi + 1 a vga-n)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest