- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Dorian #133855 üzenetére
Értem és logikus is amit írsz! Bár lehet, h mi vagyunk kissé "bass betegebbek", de vhogy én is jobban szeretem ha remeg alattam a föld filmek alatt... na de hát ahány ember, annyi szokás!
+ azt is értem, h nagyban helyfüggő is a dolog, de én is csak arra akartam célozni, h túlküldeni, mindent túl lehet, legyen az akármilyen drága is!
-
mettek
addikt
válasz
Dorian #133761 üzenetére
a marantz bemérte, kérte állítsam be 75 decibeles hangerőre, megtörtént, nem hangos. Az egyik akusztikai gond a sok és régi keretes ablak, másik, h emeleten vagyok, így a földszinten mennydörgős fíling van. De maga a sub mérete is túlzás. Most egyelőre ledobozolom, aztán talán elviszi valaki.
-
rottenbull
őstag
-
robi-k
őstag
válasz
Dorian #133294 üzenetére
Végfok bemenet elvileg ugyanazt az eredményt kellene, h adja mint a hangerőszabályzó maxra tekerve, ahol a teljes jelerősség átmegy. - nem feltétlenül
Ez csak akkor igaz, ha a hangerőszabályzó nem más, mind egy "mezei" potméter. Amennyiben viszont egy ez digitális áramkör- a mai korszerű AVR-ek és sztereó erősítők esetében ez van, akkor hangminőség szempontjából jobb, ha végfok módban a bemenő jel teljesen kikerüli a hangerőszabályzó áramkört. -
-KP-
addikt
válasz
Dorian #133286 üzenetére
Szerintem meg annak nincs értelme, amit te mondasz. Én egyébként kipróbáltam ezt a felállást. maximumra tekerve a sztereó erősítő hangját hangos súgás/alapzaj. te magad is kipróbálhatod, fogj egy akármilyen sztereó erősítőt, kapcsold be és kapcsold be a forrást, aztán tekerd fel maxra a hangerőt. de ne szóljon semmi.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #133286 üzenetére
Pedig van értelme .... sokkal kevésbé "szól bele" a hangba, mintha át kell menni a jelnek az előerősítő, hangerő és egyébb "áramkörökön" .... plusz érdemes nézni az "arányokat" is egy pl. 300e-es AVR-hez nem biztos, hogy érdemes egy 100e-es sztereót tenni, mert lehet hogy csak "más" lesz, de nem jobb ....
-
n3m3r3
tag
-
arcitec
addikt
válasz
Dorian #132833 üzenetére
Húha, egyébként tényleg kíváncsi lennék Liszi véleményére. Nincs olyan készülékem , mire a gyártó az általad említetteket írná ... Ha annyira számítana, fontos lenne, akkor az külön beüzemelési procedúrában lenne megadva, de olyannal még nem találkoztam ... Csupán ezt szerettem volna jelezni és nem igazán értem a megnyilvánulásokat, nem egy kultur némelyik... Ja és hátha más tanulhat belőle, vagy talán nem?
-
sting2
addikt
-
Dagidög
senior tag
válasz
Dorian #132710 üzenetére
Más hatást kelt, a természetben is vannak hangok 20 hz alatt. De rákeverik.
Van olyan "mélyláda", amelynél a szoba padlója alatt alakítanak ki hatalmas területet, ez lesz a hangdoboz, majd erre szerelik rá a nagyméretű hangsugárzókat és így brutál mélyre le tudnak menni - akár 5 hz köré is. -
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Dorian #132670 üzenetére
Nem mondtam ilyet hogy egyik jobb vagy rosszabb. De tény hogy a reflex nagyobbat szól, és mélyebbre megy mint a zárt egy adott teljesítménnyel. A zártat sokan választják zene meg koncert filmek miatt mert pontosabb, részletezőbb a hangja.
Pontosan ezért kérdeztem mert érdekel miért választotta a zártat. -
válasz
Dorian #132144 üzenetére
Tehát külön a hm erősítő, külön a sztereó erősítő, külön a dac, külön a többféle (nálam 3) lejátszó, külön a szub? Ha igen, akkor elismerésem, hogy ennyi fali aljzatod van a rendszered körül.
Szerintem egy cseppet sem rosszabb, ha ezt egy jó minőségű, de nem különleges elosztóval oldjuk meg.
(#132146) Squirrel "Nálam a falon jobbról is balról is 2x3 db aljzat van a tv oldalán és még 3 db hátul, ahol most az ülőgarnitúra van."
Az elvileg pontosan ugyanaz, mintha falon kívül, elosztóban történne az elosztás.
-
DJMDJM
tag
válasz
Dorian #131686 üzenetére
Nem olyan nagy gond, gondolom az IEC csati nem gond, hogy két v. három lyukas.
Csak annyi, hogy kértem árat tápkábelre és visszakérdeztek, mert van nekik 2 eres is, akkor minek a 3, gondolom árban lesz eltérés. Azt viszont nem tudom milyen csatit szerelnének rá, azt még nem kérdezték, hogy mit választanék. -
DJMDJM
tag
válasz
Dorian #131673 üzenetére
Talán a teljesítménye miatt. Nagyobb az áramfelvétele, mint a TV-nek, az földelt. PC is földelt. Akárhány kábeltesztet is néztem, mindenhol 3 tüskések voltak.
Itt egyszerűen nem vártam mást. Régen a földhurok is mindig téma volt, az is, hogy kimerjem-e kötni a földet vagy sem. Nem is számítottam rá, hogy ezek már nem ilyenek. Értem én, hogy kettős szigetelés, de azért legyen Fí relé, az a biztos. Láttam én már erősítő zárlatot, amikor úriember fölé hajolt és a nyakában lévő bőrszíjon lévő medál átcsúszott a hűtőrácson. Szerencse, hogy nem amerikai rapper volt.(#131674) Nemir Ombe:
THX, látszik hogy sok év kihagyás után csaptam bele újra, Te pedig megadtad a választ: újabban.(#131675) liszi70
Köszönöm, azért nem csak én akadtam fenn ezen.(#131676) arcitec
Nem tudom most megnézni, de tuti nem földelt.Akkor a konklúzió, hogy ha ettől függetlenül is van létjogosultsága a tápkábel cserének, akkor nem földelt kábelt kell keresnem.
-
válasz
Dorian #131526 üzenetére
Hát, nem tudom. Nekem még kemény rockot, metált nem sikerült igazán jól megszólaltatnom vele, pedig több erősítőre is volt már kötve. De szinte minden másban teljesen rendben van számomra.
Persze lehet, hogy más karakterű erősítővel az is kijön belőle. Viszont félő, hogy azzal meg más stílus szenvedne csorbát. -
Festina86
tag
válasz
Dorian #131492 üzenetére
Lehet, hogy igazad van és nincs is benn az a zenében amit én keresek, csak az a baj, hogy amikor haverom rti-jén hallgattam, akkor újra megvolt az az érzés.
Egyébként imádom a ventokat, azért is építettem ki a teljes szettet, és ezért maradnak ezek a dobozok. 4-5 lemezem van amit azóta nem hallgatok mert nem tetszik, minden más kiváló(daftpunk, yellow, sara k stb.), mozin szintén frankó minden.Patice: eddig csak hangfal kábelek voltak nálam, azok is csak 100e alatti kategóriából. Eddig kerestem az utam, de most úgy gondolom megvan a biztos alap amit el lehet kezdeni finomítani( nem akarom túlzásba vinni, mert sztereóra külön rendszert szeretnék, mozin akarom csak kihozni a maxot).
bajnokpityu, Nemir Ombe: nem tudom már, hogy volt beállítva de a din eq tuti kivolt kapcsolva, zenét csak pure-ba hallgattam mindig.
-
Festina86
tag
válasz
Dorian #131488 üzenetére
Nem, onkyonál is csak házimozin volt meg a dög, zenén nem.
Patice:Mivel bd lejátszóról van szó természetesen hdmi-vel is össze van kötve, és egy gombnyomással tudok váltani a két kimenet között. Próbáltam mindkettőt és az analóg jobban tetszik. AQ Forest hdmi, Excalibur rca
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #131488 üzenetére
Szerintem is ez lehet a helyzet.
(#131482) Festina86
"Óvodások és kisiskolások szórakoztatására találták ki a Csinn-Bumm cirkuszt, Leszkay András és Szőnyi Zoltán írták a szövegét. 1951. szeptember 15-én hangzott el először a jellegzetes harsány szignál."
"Népszerű színész volt, ezért gyakran szerepelt a Magyar Rádióban és a Magyar Televízióban. Szeretett gyerekeknek is játszani. A Csinn-Bumm Cirkusz nekik született; Keleti László Szamócaként, Bilicsi Tivadar Bruhaha Kelemenként szerepelt benne." -
BBéci
legenda
válasz
Dorian #131453 üzenetére
Scooter, Brooklyn Bounce, Kadoc, Perplexer akkoriban nagy neveknek számítottak. Bevallom, nekem a Yello sem tetszett soha, viszont egyedüli kivételként a Kraftwerk bármikor jöhet.
(#131454) dave118
Egyetértek, már többször leírtam én is, hogy azt tartom zenének, amit hangszerek állítanak elő. Lehet hangszer egy köcsögduda, két egymáshoz ütögetett fadarab, vödör feneke, fésűn selyempapír, de nem az, ami hangkártyából jön ki. -
dave118
senior tag
válasz
Dorian #131453 üzenetére
Ettől még elektronikai úton előállított zenéről van szó, nem pedig hangszerek felvett hangjáról. Egyébként nagyon is jól alkalmazta a "" jelet, csak valahogy nem tudtad dekódolni. De ez is csak egy vélemény, ahogy a tied és Nemir-é is. Neked tetszik a tuc ... ok, de neki jobban tetszik a szimfónikus. Nem kell ezen felkapni a vizet. Nálam is tapasztalat, hogy egy "jobb féle" hangcucc (ami nekem most van) meghozta a kedvem az eddig kinemálhatom jazz stílushoz, és többet hallgatok szimfónikus zenét is mint tuc,pop és rock stílust.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #131450 üzenetére
Számára nem az igazi és ezzel ugyanúgy érzek én is.
Van a polcomon pár tucat tuc-tuc CD, félévente találomra kiválasztok egyet és belehallgatok. Még fél percig sem vagyok képes elviselni, pedig 22-24 éve lelkesen száguldoztam az autómmal, miközben bömbölt az a "zene".
Pár példa egy markolásra:
The very best of House Nation 1-2
D.Trance - Gary D.
Maxi Power Dance sorozat
Super Dance Plus sorozat
In Da House
X Static 1-4 -
Smiley
addikt
válasz
Dorian #131387 üzenetére
Itt nincs olyan, hogy bizonyos kulonbseg... Van egy hibaszazalek hatar, amin belul tudja tartani a szinkront, azon kivul meg szetesik. Ami hibahataron belul van ott nem lehet elteres. Az hogy ezt valaki megertse szukseges hozza egy kicsit magasabb szintu programozasi es halozati szemlelet. Ez az ismeret nelkul eleg nehez elmagyarazni ennek a mukodesi elvet. De en itt abba is hagyom.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #131392 üzenetére
"nem tud egy pixel "kicsit kékebb lenni"
De hogy mennyi pixel "világít kéken", az befolyásolhatja a teljes képet .... vagy nem .... !?
Ha belegondolsz pont most írtad le, miért lehet "más" a kép egy jobb/rosszabb kábel esetén ....
(a "hibajavítást" azért tettem ""-be, mert nem "hagyományos" értelembe vett hibajavítás történik)
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #131387 üzenetére
Ez inkább úgy működik, hogy a "hibajavítás" kevésbé vagy jobban "belenyúl" a kapott végeredménybe, mivel ha "torzabb" jel érkezik azt jobban kell kompenzálni, ha "jobb" azt kevésbé és ha már nem tud mit kezdeni vele, akkor jön az adatvesztés .....
rol33:
Pont a kinti ár miatt javasoltam, de ha neked megéri a felárat a hazai garancia és az újabb modell, akkor vedd azt ....
-
Dagidög
senior tag
válasz
Dorian #131330 üzenetére
A hallásunk eltérő, egy tökéletesre csiszolt állandó függvénnyel sem lehetne lefedni mindannyiunkét. Én mozihoz nem használom, zenéhez nagyon ritkán, játékra viszont szinte kötelezőnek tartom.
Amúgy a DynEQ-t is után lehet állítani, sőt kell, mivel magától nem fogja tudni, hogy az adott tartalomnak mi a referenciaszintje (mozinál egyértelmű, zenénél műfajonként is eltér, játékoknál meg nincs semmi info), így egy sémát fog ráhúzni mindenre.Aki ismeri a Onkyo TX-NR818-at: több Audyssey profilt be lehet állítani? Két hallgatói pozícióhoz külön mérnék, ha van rá lehetőség.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #131346 üzenetére
Szerintem nem kell "tulmisztifikálni" a dyn eq-t, egyszerűen egy "sokcsatornás loudness", mivel az elméleti működése elég hasonló..... csak találtak neki "hangzatos" neve(ke)t
(alacsony hangerőn [főként] mély kiemelés - a hangerő növelésével fokozatosan csökken a kiemelés mértéke - voltak régen [főként Sony] sztereo erősítők, ahol a loudness "mértékét" még állitani is lehetett - low - mid - high -
)
-
n3m3r3
tag
válasz
Dorian #131346 üzenetére
A Yami "Enhancer"-ként hívja.
Valóban kiemeltebb,tisztább,hangosabb a magas, és közép, de a sok mély miatt le kellene vennem sub-ból ,és úgy már nem az igazi, ha bele kell nyúlnom. -
n3m3r3
tag
válasz
Dorian #131330 üzenetére
Véleményem szerint egy viszonylag összerakott rendszerben nincs szükség ilyen "élmény tuningra" Segíthet a középkategóriáig, vagy a szobát kompenzálni. Mindenki eldönti szüksége van-e rá, hallható a különbség, egy házibulin kifejezetten dobhat még a hangulaton, de ahogy lépked felfelé, és telik az idő, annyira veszti el szükségét.
-
Patice
nagyúr
válasz
Dorian #131330 üzenetére
A kérdés/témafelvetés jó, érdemes róla beszélgetni.
Egy kérdés problémájára én mindig az alapoknál kezdem keresni a választ, ezért szerintem itt is innen érdemes indulni.
Sosem volt még házimozi erősítőm, így totál laikusként kérdezem, hogy a Din EQ beállításához gondolom kell mikrofonos mérés?
Ha igen, akkor azt lenne jó tudni, hogy a mikrofonos mérés az esetek hány százalékában hoz megfelelő eredményt? Mert ha maga a bemérés sem pontos (természetesen a saját határain belül), akkor persze, hogy rosszul fog korrigálni.
Költői kérdés persze, mert úgy sem fogok erre választ kapni, csak próbálok ötletelni.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #131334 üzenetére
Nem azért írtam, hogy "ne legyen téma" csak talán ott tudnak"érdemben" választ adni, mert "elméletileg" a loudness is egy jó dolog lenne, de mégsem az, mint a dyn eq, .... de vannak esetek/helyzetek amikor jól jön/jöhet mindegyik .....
hogy mi alapján fejlesztik/állítják be, azt meg szerintem ők tudják megválaszolni ....
kafus:
Pedig a Yamaha-kkal sincs több gond, mint a többi új típussal (tapasztalataim szerint) ..... Yamaha-ból A7xx már van cca. 500€-ért, annyiért nem rossz vétel, ha kell Atmos és egyebek, akkor Yamaha A850, Marant 6010 vagy a Denon 3200 picivel 600€ felett, ha "mozisabb" hangot akarsz ott az Onkyo rz710 700€ körül, ha jobb hangminőséget akarsz, akkor ott a Marantz 7005 amit írtál, annak nem tudom mennyi lenne az ára, de ott meg cca. 900€-ért van 7009, nem biztos, hogy megéri a 4 évvel korábbi modell, ha nem lényegesen kevesebb az ára .... dönteni meg neked kell ....
[link] [link]
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #131257 üzenetére
Rosszul közelited meg a dolgot; nem azért jó mert drága (vagy azért sz@r, mert olcsó), hanem azért drága mert jó (vagy azért olcsó mert sz@r).....a "jó dolgokat" soha nem adták olcsón, de ha valaki ki tudja fogni olcsón a jót, az miért vegyen rosszabbat ua-ért vagy valamivel olcsóbban.....
(nem "kardoskodok" a drága kiegészítők és/vagy komponensek mellett, sőt szoktam bőven ajánlani "akciós cuccokat", de ezt a megközelítést nem értem....)
Nem tudom mire gondolsz (bár gyakorlom a gondolatvasást de még nem megy
) a "telivigyoros" szmájlival, de nekem eddig tetszettek a pro-kontra hsz-ek....ezen "vigyorogtam"....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dorian #131257 üzenetére
nem. sőt semmise garantálja, h illik a láncba. de el kéne fogadni, hogy a nevesebb gyártók nem véletlenül adják annyiért a cuccot, amennyiért. ők bizony szétnéznek a piacon, hogy ki mit ad mennyiért. nem érdekük, hogy az ezrével legyártott cucc raktárban rohadjon, nulla bevétellel, illetve, hogy túl olcsón dobjanak piacra valamit, amiből nagyobb profitot is lehet realizálni.
nem jó megközelítés, hogy nekik mennyibe kerül, és az se, mennyiből lehet utánépíteni valamilyen szempontból hasonlóra. és az se, hogy árának 10%áért megkapod a tudásának 80%át. mert van, amikor a maradék 20% fájdalmasan fontos (lenne). tipikusan a diy kábelek ilyenek. valami mindig hiányzik belőlük, legtöbb esetben a semlegesség.hozzátenném, nekem pl pont vdc kábeleim vannak a moziban, de csak azért, mert szerencsém volt, és igy is elég jó nekem, de tuti, hogy drágább kábelekkel jobb hangot ki lehetne hozni a cuccból. pl nagyon szeretnék 50m type8at, csak éppen nem gyártják, ill nem érdekel eléggé, hogy becserkésszek még 49métert a meglevő centerkábel mellé.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #131257 üzenetére
Nem, sosem állítottam ilyesmit.
(#131258) tomic
Nem itt állítottuk fel a képletet, az a hifizés egyik ősidők óta létező alaptétele. Az sem butaság, ha valaki a készülékek árának felét, vagy még többet költi kábelekre, ha a kapott hang számára remeknek tűnik. Mi azzal a baj?
Az viszont szerintem baj, ha a meglévő eszközökből nem hozzuk ki a maximumot, vagy a majdnem maximumot. Vannak fogtechnikusok (fillérkufircolók), akik ezt sosem fogják megérteni, elfogadni. -
tomic
addikt
-
törölt tag
válasz
Dorian #131055 üzenetére
Erre gondoltam én is. Főleg a 2 frontom táltosodott meg és lett jobb sokkal a hangzás, főleg a zenés részek alatt.
(#131056) liszi70 Bizony, még az a régi batár nagy Magnat szubom van. Miközben csorgatom itt a nyálam a Canton 85-ös szubjára is (vagy 80? vissza kell keresnem), mert sokan mondták rá, hogy jó.
(#131057) Nemir Ombe Folyton változtattam valamit, de sosem volt az igazi, valami mindig nem volt jó. Bár lassan, de úgy tűnik haladok afelé, hogy a maxot hozzam ki a nappali adottságaiból és a rendszerből is.
Gondolkoztam a sub cserén is, kábelnek egy Proson sub kábel van (Y).
Ez most így vakvásárlás lett.Lacit már hetek óta bombázom kérdésekkel.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #131050 üzenetére
"Csak annyit dönt el, hogy nagy valószínűséggel van-e különbség vagy nincs"
Ez így van, minden teszt lényege (vagy annak kellene lenni), hogy van vs nincs különbség, de maga a különbség "milyensége" már egyéni ízlés kérdése ....
(sokan jártak/járnak úgy, hogy egy pl. egy új hsz kábellel "feszesebbnek" találják a mélyeket vagy "finomabbnak" a magasakat így szerintük az a kábel "jobb", pedig többségében az szokott történni, hogy a rossz akusztika/falhoz közeli elhelyezés miatt jobbnak tartják azt a kábelt, ami alul sávhatároltabb/mélyben "vág" [az elhelyezés miatt túltengő mélyek "csökkenése" miatt] vagy ugyanezt teszi a magas tartománnyal [szintén az akusztika miatt túltengő magasak "vágása" miatt] , ergo a rosszabb minőség lesz a "győztes" a jobbal szemben, pedig a "körülmények" a hibásak .... szóval akkor mit is tud bizonyítani egy akármilyen [akár vak] teszt is ....
)
-
DJMDJM
tag
válasz
Dorian #130964 üzenetére
Melyik a Hifi-series ezek közül: [link]
Nézegettem a Black sorozatot, de nemhogy tesztre nem tudom honnan lehetne szerezni, hanem azt sem, hogy honnan lehetne rendelni itt Mo.-on. Hol forgalmazzák, ha egyáltalán forgalmazzák vhol. A GEM Kft is gondolom csak hoz megrendelésre. Gondolom mennyire fognak szeretni 6m vastagabb és 10m vékonyabb igénye esetén. -
BBéci
legenda
válasz
Dorian #131014 üzenetére
Ha Tamoo-ra gondolsz, jó részben az árak különbsége miatt cserélt, nem azért, mert a Denon hangja annyival jobb. Annak idején sokat vacillált, melyiket tartsa meg. Én sem tudtam volna könnyen választani. Na de most nem Denonról, hanem Pioneer-ról van szó, a felmerült három közül egyértelműen azt teszem utolsó helyre.
(#131tr015) XemLor
Igen, erről van szó.(#131017) PrinceHerceg
A 0,5 mm2 még viccnek is rossz.
Ugyanolyat érdemes belülre tenni, mint amilyet kívül használsz. -
dave118
senior tag
válasz
Dorian #130994 üzenetére
Gondolom arra utalt a kolléga, hogy még többet ki lehet hozni az erősítőből egy minőségibb kábellel, valamint lehet "finomítani" a hangját az egyéni ízléshez. Nem? Én eddig read only voltam, de néha olyan megnyilvánulások jelennek meg ezekben a topikokban, hogy muszáj belekérdeznem kezdő audiofilként. Nem értem még teljesen a "szakmát".
-
Vicarious1
aktív tag
-
Pazolini
senior tag
válasz
Dorian #130883 üzenetére
Nem hinném, több ic-vel is próbáltam.
ECO bekapcsolása segít rajta, elmúlik a zavaró hatás. De ha éppen full teljesítményt akarok elérni, akkor inkább ki kellene lőni az eco-t, nem?Olyasmi okozhstja esetleg, h front terminálba AVR-en be van kötve egy-egy madzag, ami ki van húzva a hagfalakból, s csak úgy lógnak a világba, ezek talán szedhetnek fel rádióhullámokat vagy zajt...
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Dorian #130874 üzenetére
De ír ilyet is:
"Audyssey Dynamic EQ is referenced to the standard film mix level. It makes adjustments to maintain the reference response and surround envelopment when the volume is turned down from 0 dB. However, film reference level is not always used in music or other non-film content. The Dynamic EQ Reference Level Offset provides three offsets from the film level reference (5 dB, 10 dB, and 15 dB) that can be selected when the mix level of the content is not within the standard."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Medence topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged