- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#74247424 #133214 üzenetére
Azért szögezzük le azt, hogy 200 ropiból szimplán nem jön össze házimozi olyan, amire azt lehetne mondani, hogy na igen ez azért már döfi. Ez egy olyan hobbi, ahol ez a szint olyan 1 misitől kezdődik (használtan), amire már rá lehet bólintani. Inkább gyűjtsön még, hogy ne vegyen magának szart és megbánja az egészet. No offense!
-
Nemir Ombe
addikt
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
#74247424 #133154 üzenetére
"Sajnos meg kell szoknod hogy az ős jelenlévők fél mondatokkal intéznek el segítség helyett, mert a kérdésed nem üti meg az ingerküszöböt"
Ez nem ingerküszöb, hanem visszaolvasási hajlandóság kérdése inkább .... kb. 2 naponta le van írva, hogy sub-ot mihez viszonyítva érdemes venni ....
-
BBéci
legenda
válasz
#74247424 #132677 üzenetére
Általában nem szoktam válaszolni egy több napos hozzászólásra, de most megteszem, mert olyasmit írtál, amivel nyomokban sem értek egyet.
Az SVS PB-1000 kiváló szubláda, de olyat állítani, hogy stabilan megy 20 Hz alá, az durva barokkos túlzás.
Itt a cikk, amit én írtam és a végén a méréseink: [link]. Látható, 25 Hz-nél már 4 dB a hangnyomás esése.
Másik tesztünkből [link] kiderül, hogy a PB-2000 nem megy mélyebbre, mint az SB-2000. Mindkettő 2 decibellel tud többet 25 hertzen, mint a PB-1000. Amit 20 alatt nyújtanak, azt hagyjuk. -
Khaosz55
addikt
válasz
#74247424 #132677 üzenetére
20Hz-et érzed inkább mint hallod. Ha meg érezni akarod akkor inkább reflex, mert azt jóval jobban érzed mit a zártat. Szerintem a mély láda elhelyezése dob a legtöbben a mély ládán. Kell egy 10 méteres kábel és próbálgatni kell hol szól a legjobban. Nekem a kocsiba, hogy 180 fokot fordítottam a ládán sokkal jobb lett a mély hang.
-
Dorian
félisten
válasz
#74247424 #132672 üzenetére
"A zártat sokan választják zene meg koncert filmek miatt mert pontosabb, részletezőbb a hangja"
Pontosan ezek az előnyei filmeknél is. Tehát ha bír az ember elegendő teljesítményű subot venni az adott légköbméterre, akkor nem kell a reflexes kompromisszumba belemenni.
-
justaview
senior tag
válasz
#74247424 #132650 üzenetére
A hangfalak még úton vannak.
A következő napokban fogom csak bekötni, ahogy az ünnepek engedik.Szívesen elmondom majd a tapasztalatomat. (Minden funkcióról persze nem hiszem, mert ahhoz több idő kell, de a hangzásról, és az első benyomásról mindenképpen.)
A Yamaha V781 olcsóbb, és állítólag csak pár paraméterben gyengébb az A860-nál (bár részleteiben nem néztem ennek utána).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest