- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rp526
aktív tag
válasz
Dorian #179340 üzenetére
Székállást semmiképp nem szeretnék dedikált szobán belül. Egyetlen egy székállás lesz am, ami tartja az egész tetőt, szerintem nekem ilyen térdfal nem lesz. De lehet félreértem. A napokban még egyeztetek a kivitelezővel is. Csináltam most egy kb méretarányos rajzot. (HxSZxM). Körülbelül 60 centi lenne az alsó rajzon az "átlós" belógás. Habár szerintem ez inkább több lesz.
(Sajnos méretarányosat nem tudok még, mert lett változtatás már a tervhez képest.)
-
skippper
senior tag
válasz
Dorian #179137 üzenetére
Az nem egyértelmű, hogy milyen hangos az a visszaverődés (pl. van-e szőnyeg elöl vagy nem, látványosan csökkennie kell a csúcsok energiájának ilyen cserénél), illetve az sem, hogy aztán a 2. 3. 4... visszaverődés milyen hangos (ezek is látványos csúcsok egy rosszul kezelt szobában). Ha kinagyítod az ábrát mondjuk 1s-re, akkor meg ugyanúgy látod, hogy milyen lecsengése van az egész szobának.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Dorian #179102 üzenetére
Ez mind rendben van.
Én itthon inkább az ülés pozíció, és frontok elhelyezésével kalapálgattam a frekimenetet.(ne legyen kioltás)
Utána bíztam a cavernre a többit.
Ja és mindez után se kaptam olyan egyenes görbét, mint egy random falra helyezett LCR és egy ARC.
Pusztán ezért mertem kérdőre vonni azon görbék hitelességét. -
Rp526
aktív tag
válasz
Dorian #178712 üzenetére
Szerintem csak arra gondolt, hogy ez a leírás a linkelt oldalon:
"For example, if a speaker is placed so that the front of it is 86cm from the wall behind it the cancellation frequency will be approximately 100Hz."
Beírod, hogy 0,86 és kiadja ezeket:
Quarter Wavelength Cancellation Frequency = 139,59 Hz
Half Wavelength Cancellation Frequency = 69,8 HzHa már a példában ezzel éltek, miért nem csinálják meg a kalkulátort, hogy egyből ilyen értéket mutasson. Gondolom ez volt BIGi problémája.
-
BIGi75
senior tag
válasz
Dorian #178699 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, hogy nem tapasztaltam olyan jelentős kioltást vagy erősítést, ami EQ-val ne lenne korrigálható. Az egyik frontom mögött van egy lambériafal 5cm légréssel a másik mögött meg üveges teraszajtó egy nehezebb blackout fügönnyel. Ezeket így elég nehéz kiszámolni sztem, mérésre meg semmi jelentős +/-dB.
Volt egy Triangle comete 902 párom fali tartón, hátsó faltól kb. 35-40cm-re. Alig igényelt korrekciót. Ugyanit egy Hitachi HS-3-nak mélytartományban 10+dB-s kiemelése volt. Ezért azt gondoltam, hogy a Triangle kevésbé érzékeny az elhelyezésre. (Bár faltól távol, szabadon nem mértem őket).
Van itt erre egy kalkulátor, de nem teljesen értem: [link] A szöveges részben azt mondja, hogy ha 86cm-re vagyunk a faltól 100Hz-n lesz kioltás, a kalkulátor szerint meg 69,8 Hz-n. Akkor hogy is van ez? -
BIGi75
senior tag
válasz
Dorian #178696 üzenetére
60Hz-től indul most a frontom, emotiva a2 végfokon van. 40Hz-ig lemegy simán, kioltást nem tapasztaltam, nem érzékeny a fal közelségére (most 90cmre van az eleje a hátsó faltól). Ezért gondoltam hogy megnézem lejjebb, és egyúttal visszábveszem a mélykiemelést a subról, hátha marad így kicsit több dinamikai tartalék a mélyládában. Most így vagyok, ahogy kedves Tamoo forumtárs beállított májusban:#177407
-
BIGi75
senior tag
válasz
Dorian #178677 üzenetére
Most nekem is room van. Így látatlanban 2 subbal vagy 1 nagyobbal lenne jó szerintem az X, de egy próbát megér (lehet a frontokat mélyebre engedem majd mellé, 45 Hz-től élnek elméletileg). Jó lenne a "chest slam" effektről nem a fórumokon olvasni, hanem otthon érezni, de ez valószínű esetemben anyagi áldozattal fog járni, és nem egy célgörbe módosítással.
-
Mankó
veterán
válasz
Dorian #178520 üzenetére
Ezt nem teljesen értem.
2-3 helyre állítottam a sub-ot és kalibráltam, az erősítő 0 db-re állította és nem hallatszott semmilyen mély, akár hová is állítottam a db-ket.
Most hogy visszatettem oda ahova a régi szettnél is állt, ott már van hallható mély, ezért ott hagytam.ARC probléma: Összekötöttem az LG CX E-Arc-ját a Marantz Arc kimenetével, de amikor olyan program, vagy eszköz használná az erősítőt, ahol az ARC-on keresztül kellene szólnia az erősítőnek, akkor egyszerűen lekapcsolja az erősítőt is, tv-t is. A tv-n futó progiknál, és a PS5-nél is ez van.
HDMI CEC beállításokat megnézem ha hazaérek.Esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
skippper
senior tag
válasz
Dorian #178195 üzenetére
Ebben az esetben viszont érdemes lenne átírni a topik nevét/leírását "Hangrendszerek haladó szinten"-re és az összefoglalót is frissíteni:
Házimoziról
A házimozi rendszer 3 fő részből áll össze:
Lejátszó: pl. Blu-ray-, vagy DVD-játszó, médialejátszó, HTPC, stb.
Képmegjelenítő: televízió, vetítő és vászon, monitor.
Hangleképző alkotóelemek: erősítő, dekóder, hangfalak és kábelezésük.
Mi itt elsősorban komolyabb rendszerekkel foglalkozunk (itt már gyakran a sztereó zene hallgatás is cél és a képi megjelenítés vetítőn), de ahogy a topik címében is benne van, minden egyébbel, ami egy rendszerhez kellhet.Aztán onnan meg majd visszaküldik az embert ide, hogy miért ott kérdezősködik arról, hogy milyen lesz a hang a vásznon keresztül, arra a másik topik való. Legyünk egy kicsit holisztikusak, sokszor hasznos.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Dorian #178113 üzenetére
Konkrétan halkabb. Néhány erősítő eszetlenül visszaemeli a jelszinteket, emiatt sokszor clippelésbe csap át egy korrektül kódolt hang, de a filmek 99%-a Atmos sávval borzasztóan halk. Egyébként szerintem védelmi mechanizmus az ellen, hogy ha csak 2 felső csatornád van, akkor ne koppanjon le, így inkább úgy keverik, hogy harmada a jelszint (.6 nyomán), ez kb. -10 dB.
-
jaszy76
aktív tag
válasz
Dorian #177821 üzenetére
Nekem azért érdekes, mert 3 alkalommal (2 belföld, 1 külföld) jártam úgy, hogy amit küldtek, az nem működött, illetve szépséghibás volt a termék. Mindhárom esetben a reklamációm után elvitték a terméket és cserélték. Nekem ezzel semmilyen újabb költségem nem keletkezett. Elvégre ők nem tudták azt teljesíteni, amit a vásárlási szerződésben vállaltak.
Nekem ez ahhoz hasonló, amikor egy cégnek fizetek a melóért + kiszállási díj, aztán az ő hibájukból még egyszer ki kell jönniük. Na ne már, hogy akkor én fizessek még egy kiszállást!
-
Rp526
aktív tag
válasz
Dorian #177770 üzenetére
Rendes moziban nem láttam, de cinemában félelmetesen sz.r volt. Szintem még soha nem hallottam ilyet, az autó hangjánál rendesen clippelt a hang. Berecsegett. Feleségem volt, hogy befogta a fülét. De ez nyilván egyedi eset lehet. Itthon nem néztem.
Szerintem a fényképezése, beállításai voltak nagyon erősek. Művészfilm jellegű szinte. A sztori maga felejthető számomra. -
spiky03
veterán
válasz
Dorian #177770 üzenetére
Akik már látták ők jókat mondtak róla.
Qertz kolléga is dicsérte az AVXen a Batmobil megjelenését.A blu-ray.comon is jókat írtak róla.
Én sajnos még nem jutottam el odáig, hogy megnézzem. Most esténként a Stranger things 4.évadát nézzük.
De tervbe van mert jókat írtak róla, hogy jól visszaadja Batman nyomozó képességét amivel eddig nem nagyon találkoztunk filmekben. -
spiky03
veterán
válasz
Dorian #177763 üzenetére
A leírtak alapján nagyon.
De vsz hangfal csere lesz csak, az is csak ha elviszik ebben az életében a Cantonokatmert ugye annak az árán lenne a csere.
Vászon vsz nem lesz mert kitudja mennyiért menne el az ALR, meg most megint másra kell a pénz nyaralás, igy arra pluszt nem tudok adni.
Meg ha nem hozza a fehér vászon az elvárhatat akkor nem lesz csere.Több tényező az egyenlet.
-
skippper
senior tag
válasz
Dorian #177713 üzenetére
56 centire van jelenleg. De igazából a kérdés arra irányult, hogy miért okozott beesést a mély+front olyan frekvencián, ahol a mély és a front önmagában nem tett ilyet. Az időzítési probléma inkább életszerűnek tűnik, de ha jól sejtem, akkor Audysseyn belül ezt nem tudom javítani, miniDSP az egyetlen opció?
-
-KP-
addikt
válasz
Dorian #177626 üzenetére
Miért visz félre? Dagidög azt kérdezte, mekkora teljesítmény kell neki thx ref hangerőhöz. Az pedig pontosan elő van írva, hogy hány dB, és hány dB tartalék a csúcsokhoz. Ráadásul tudtommal, a thx eleve úgy kalkulál, hogy a 80hz vágás adott, és a csúcsokat hangfalanként kell tudnia a rendszernek, nem 5-7-9-11-akármennyinek az egyszerre számított hangnyomása az előírt. Hangfalanként 105dB-s csúcsok illetve 115 a szubra, a hallgatói pozícióban. Szobamérettől függően. Mert kisebb méretű szobákban lehet ettől kevesebb. Meg van rá a pontos táblázat.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Dorian #177627 üzenetére
Az hogy mennyit vesz fel pillanatnyilag, nem releváns.
Mivel mindbe van puffer, ami töltődik ha nem kell annyi feszkó pillanatnyilag.
A lényeg hogy a kimenő oldalon kellene mérni,és vissza számolni, nem a 220-as dugaljból.Nem értek hozzá, de EcoPityu elektroműszerész (youtube) videójai értelmesen elmagyarázzák.
A mainok szükséges energia igényét 80-as vágásnál a vágási frekvencia meredekségétől függően, kicsivel felette kéne mérni.
Szvsz. -
Quetz
őstag
válasz
Dorian #177626 üzenetére
Nem tudsz másképp kalkulálni, mivel teljes spektrumra van megadva a hangfal érzékenysége.
Ugyanakkor nem árt, ha fölé lősz a kívánt teljesítménynek, mert a névlegeset sosem tudják leadni a végfokok. Ez egy három csatornás Emotiva Gen3 gyári mérése. Hivatalosan 275w 0.1THD+N a csatornánkként megadott teljesítmény, de jól látszik hogy nem sokkal 200 után elkezd kilőni a torzítás. Ez már az a tartomány, ahol nem használnám -
Khaosz55
addikt
válasz
Dorian #177619 üzenetére
Én ezt cáfolnám. Rotel Rap1580 8ohm 7x100W RMS-t tud összes csatornát hajtva. Elég böszme erősítő AVR ágon. 4 Ohm-os hangsugárzókkal volt rá példa, hogy letiltott és védelemmre ment el amikor elgurúlt a gyógyszerem 1-2 fimben és 5 csatorna volt terhelve. Elfogyott, nem mondom, hogy halk volt a hangerő, de a hangsugárzó még nem volt kihajtva. Szóval szerintem nem igaz, hogy vágva 40-50w elég. Nekem is 80Hz-en van vágva. Ezért is vettem végfokot, most már elég neki bőségesen.
Akkor minek vesznek böszme végfokokat ha 40W is elég vágva? Persze, kinek mi elég... -
skippper
senior tag
válasz
Dorian #177528 üzenetére
Az én esetemben kicsit más a kérdés. Ott figyel a plafonon a 4 hangszóró, a kérdés nem az, hogy költsek-e még rá, hanem hogy az Atmos ad-e többet vagy a pontosabb, ügyesebb EQ? Nem teljesen egyértelmű szerintem, ha azt vesszük alapul, hogy sok filmben kb meg se szólalnak. Lesz egy kis időm, kipróbálom, hogy csak a magasságikat hagyom bent az erősítőben, kíváncsi vagyok, mennyit dolgozik valójában
-
devil-k
nagyúr
válasz
Dorian #177528 üzenetére
Itt most nem az volt a kijelentésem középpontjában, hogy telik-e rá vagy sem, hanem az, hogy érdemes-e így építeni, bővíteni egy rendszert 2022-ben, ami atmos képes.
Tegyük fel, hogy rendelkezésre áll a megfelelő és elegendő anyagi tőke, tér és van lehetőségünk arra, hogy az új rendszerünket (vagy a meglévőt) bővítsük.
Hány ember lesz az, aki azt mondja majd, hogy "köszönöm szépen, nekem nem kellenek a mennyezetre szerelt atmos sugárzók, jól el vagyok én az 5.1-es rendszeremmel". Szerintem nem sok. Ugyanez vonatkozik a több szub felállásra is. Az atmos ma már olyan, mint a 4K (no, meg a HDR vagy a Dolby Vision), megkerülhetetlen. Ráadásul az atmos (atmos hangsáv) létjogosultsága nem egy távoli jövőbe mutat, hanem ez már a jelen egy ideje.-KP-
De akár a több (2-3-4) szub kérdése is jöhetne ide. Biztos vagyok benne, hogyha lenne mindenkinek elegendő pénze és megfelelő méretű mozizásra használt szobája, akkor nem sokan mondanának ellent mondjuk 4 db szubra. -
robi-k
őstag
válasz
Dorian #177493 üzenetére
Forgógépeknél (pl. régebbi, nem inverteres hűtőgépek asszinkron motoros kompresszorja) ill. klasszikus, transzformátoros lineáris tápegységgel rendelkező készülékeknél (pl. sztereó erősők, AVR-ek) fontos, hogy a bemenő tápfeszültség szabályos színuszhullámú legyen.
Projektorok belül kapcsolóüzemű tápegységet használnak, amelyek nem érzékenyek a bemenő jel szabályos színuszos alapkája (úgy is egyenáramot csináll a bemenő tápfeszből).
És még1: normál üzemben a szüntmentes egyszerűen átengedi a 230 V betápot a kimenetre, csak akkor kapcsolja át a kimeneteket belső inverres megtáplálásra akkululátoros betáppal, ha a bemenő feszültségnél jelentős feszültségesést vagy frekvencia eltérést tapasztal. Addig kvázi egy egyszű zavarszűrős elosztóként működik.
-
MasterMark
titán
-
robi-k
őstag
válasz
Dorian #177484 üzenetére
Tápszűrő nem lesz megoldás, de egy szüntesmentessel orvosolható a probléma.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Dorian #177481 üzenetére
"OK, te meg mettek szívtatok vele folyamatosan, mások meg nem. Szerencsére bárki kipróbálhatja ideiglenesen akár egy laptopról is, aztán tud dönteni."
Eszem ágában sincs megmondani ki mit csináljon, ne csináljon.Beszámoltam arról, hogy egyszer volt ilyen, meg arról, hogy nem vagyok mazohista, hogy egynél többször hagyjam megszivatni magam.
Szeretem, ha az történik amit eltervezek, akkor amikor akarom, szóval nekem fontos az üzembiztonság.
-
skippper
senior tag
válasz
Dorian #177461 üzenetére
Nincs véletlen napelemed? Az tud huncut dolgokat okozni: https://www.villanylap.hu/lapszamok/2020/julius-augusztus/5543-mire-jo-a-tulfeszultseg-vedelmi-eszkoz
-
alphamooncam
őstag
válasz
Dorian #177435 üzenetére
"Azért onnan indul, mert alatta szakmai hiba az átlagolt utózengést vizsgálni."
Ezt a kijelentést azért átgondolnám a helyedben.
Eq-val alapból nem lehet megoldani, "betontömböket" meg senki nem kar látni a nappalijában, kb ennyi az oka.
Amin nem tudok segíteni, azzal nem is foglalkozom elv alapján, ez nem szakmai hiba, hanem szándékos figyelmen kívül hagyás.
Összefoglalva azért nem nézik az utózengést, mert gazdaságosan sehogyan sem tudják befolyásolni, inkább ignorálják a kérdést.
-
-
Dorian
félisten
válasz
Dorian #177127 üzenetére
Ettől még az EQ nem csodaszer. Múltkor előre húztam a kanapét 50 cm-rel, hogy nagyobb legyen a
képlátószög, de vissza fogom tenni. Itt már szinte totál kioltásba futok 50 Hz környékén a szubbal, és a frontoldal is sokkal durvább hullámvasúttá változik. Hiába EQ-ztam, egyértelműen jobb a hang hátrébb. -
alphamooncam
őstag
válasz
Dorian #177122 üzenetére
"...Ez egész egyszerűen nyílt hazugság..."
Rákerestem a hozzászólásaidra, amin feltételként jelöltem be, hogy képet is kell tartalmaznia. [link]
Javítsd ki ha nem így van, de én nem találtam ezek közül egyet sem ami megalapozhatta volna az elégedettségedet.
Kérlek jelöld meg pl. mely hsz-ben lehet olvasni, hogy az EQ-val sikerült a lecsengési időket egyenletes szintre hozni a teljes spektrumban.
Továbbra is fent tartod, hogy hazudtam?!
Ha nem kérnélek szépen tartózkodj az ilyen megnyilvánulásoktól. Köszi.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Dorian #176961 üzenetére
Csak egy ötlet volt részemről, a fehér szín és a megadott ársáv miatt beugrott hogy láttam egyet a napokban.
Nem mindenki használja a Cavernt, amivel veszít 10+db-t legyen akármennyire is jó, illetve nem mindenki akar elviselhetetlen hangerőn mozizni. Nem ismerem ezt a subot, de 100 körül szerintem eleve nincs túl sok egybehangzó ajánlat, esetleg szintén használtan a Klipsch R112SW ami vagy panelhibás vagy nem és egészen biztosan nem fekete gyárilag.
Minden ami az említettek felett helyezkedik el, az meg már bőven 100e ft felett jár, vagy olyan ősrégi, hogy még Noé is kidobná a bárkájából. -
-
-KP-
addikt
válasz
Dorian #176839 üzenetére
"Közben egy 10cm vtg elnyelő már a mélysáv tetején is ér el hatást."
Jó de milyen hatást? Nem ugyanazt csinálja a két elem, könyörgöm.Itt azt mondja a Bigfuserre, hogy 350hz-6khz és 16centi a mélysége.
https://gikacoustics.eu/product/gik-acoustics-versifusor/
750-7,5khz
https://www.artnovion.com/product-categories/8-diffusion/products/97-lugano-w-diffuser
Elnyelő és diffúzor egyben. A grafikonon szépen látszik mit csinál. 0,2-0,3 körüli elnyelés kb. 200hz-től, és 350-4k diffúzálás. Ezt is 10 centi mélységgel. (Az se semmi, hogy a váltakozó képek között Dreamcinema moziszobáit is láthatjuk.)
-
-KP-
addikt
válasz
Dorian #176833 üzenetére
Ez így nem igaz. 1méter elég egy kb. 20 centis diffúzornak, és már 1k alatt is diffúzál. Pont ott, ahol kell. De ha eljátszadozol pl. a qrdude programmal, az pontosan kiírja neked az értékeket. De egyes gyártók is kiírják. Diffúzornál nem a szoba alapterülete számít, hanem hogy meglegyen a távolság tőle. Oldalfralra, hátulra, plafonra ülőpozíció fölé bármekkora szobába be lehet őket tenni, és ha megnézed a legkomolyabb szobákat, bizony be is teszik.
-
BIGi75
senior tag
válasz
Dorian #176830 üzenetére
Na, pont ezért írtam, hogy nagyjából design elem.
Khaosz is gondolom a szubok hosszú lecsengési idején szeretne főként javítani, ami számolós, bonyolult és körülményes, ahogy írtad. A szélessávú panelek meg egy belakott nappaliban jól lesznek úgy, ahogy az asszony jóváhagyja -
-KP-
addikt
válasz
Dorian #176821 üzenetére
Az a legrosszabb nála, hogy jó néhány "terméke" van, ami még véletlen se azt csinálja, amit elvileg kellene neki. Pl. diffúzoroknál van jónéhány cucca, ami nem tudom mitől diffúzor, merthogy nem diffúzál az holt sicher. Ráadásul minden cucca csak egy gagyi koppintása valamelyik nagy gyártó cuccának, vagy magának KR-nek, aki szintén nagyrészt csak másol. Az ár pedig elérte a nagy gyártók szintjét. Még ha olcsó lenne, megérteném, miért vásárol nála valaki. De már nála is simán 30-40 ezer egy nagyobb panel. Ennyiért meg lehet venni Vicousticot, GiK-et, Art novion-t, Sonitust meg ki tudja még mit.
A legrosszabb az, hogy már eu-s oldala van angol nyelven és a szöveget majdnem egy az egyben a GiK Acoustic oldaláról másolta és már külföldiek is megtalálták. Van egy nemzetközi akusztikás face csoport és ott szörnyűlködtek rajta. Szóval már külföldre is viszi a magyarok "hírnevét". A mákja az, hogy a nagy cégeket hidegen hagyja a tevékenysége, különben akkora pert akaszthatnának a nyakába... Ez mondjuk nem csak rá vonatkozik.Moziszobához fapacit sem hívnám személy szerint, inkább Dreamcinemával venném fel a kontaktot.
-
-
-
Dorian
félisten
válasz
Dorian #176602 üzenetére
De addig is, h viszonylag egyszerű megoldással legyen vmi mély:
Ugye jól emlékszem, ha a crossover.txt-t eq-apo-ban kikapcsolom, akkor a 7.0 szubra irányított sávjait visszakapom a 7.0 hangsugárzókra?
Esetleg a copy ch-ben az LFE sávot 0,5-ös szorzóval a front L és R-re irányítani mennyire jó ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest