- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdee888
tag
válasz
MasterMark #66686 üzenetére
Koszonom, nezegelodni fogok, nem fogom elsietni.
-
bigdee888
tag
válasz
MasterMark #66681 üzenetére
Koszonom!
Es milyet tudnal ajanlani ehhez a szetthez? (Tovabb mar nem tudok elmenni az arban.)@ Norbi72: koszonom neked is, de sajnos az mar nagyon meghaladna a keretet. Elhiszem, hogy gyengecskebb lesz a 25nm-en, de sajnos tenyleg nem tudok ra annyit aldozni... En orulnek a legjobban, ha futna egy komolyabb rendszerre.
-
gógyi
aktív tag
válasz
MasterMark #66651 üzenetére
Még úgyabbul
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #66625 üzenetére
magam részéről ezeket a linuxos linksyseket nagyon sokra tartom. 54GLem közelebb van már a 10évéhez,mint a nullához, a gigabites utódja se rossz.
54Gl soha életében nem dobott el hálózatot, pedig még betárcsázónak is használtam 100Mbites hálózaton,ahol rendszeresen ki volt maxolva.Ami még érdekes, hogy az 54GLnek gyárilag trafós tápja van, nem kapcsiüzemű. ezeket használtan hasonlóan 8alatt kapni.
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #66605 üzenetére
TP-Link 841ND az ajánlottak közül 6500Ft, nem vészes. Ha jó, meg stabil, már megyek is vásárolni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #66595 üzenetére
felhivtam,elmondtam,mit akarok. kértek skiccet, pár napra rá átvettem. ennyi.
-
Szaki Bácsi
tag
válasz
MasterMark #66567 üzenetére
Értem. Köszi.
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #66549 üzenetére
Én ? Szó nélkül. Ha valaha eladom, olyannak adom, aki ugyanígy fogatja fel.
6.1 ? Én nem szeretem. Tessék 7.1-ben gondolkodni. -
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #66546 üzenetére
Tv fali konzol. Geci erős és geci drága
. És persze darab áron adják. Cserébe sziklaszilárd és JL biztos.
Felfogatás : a reisser csavar mindent megold.
-
adodaniel
őstag
válasz
MasterMark #66528 üzenetére
Eddigi Denon-jaim tudták, ezért lepődtem meg. Mindegy ez legyen a legnagyobb bajom vele.
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #66538 üzenetére
-
ricsik
őstag
válasz
MasterMark #66528 üzenetére
Nem bizony, de sokan használják úgy, mégis jobb szerintem, mint egyik magason, másik állványon. Nem beszélve, hogy esztétikusabb. Szerintem túlragoztuk a dolgot, majd a tulaj eldönti melyik a szimpi.
-
ricsik
őstag
válasz
MasterMark #66505 üzenetére
Normál állványra gondoltam. nem másfél méter magasra.
Ajánlani nem tudok, sosem használtam. -
Warter
addikt
válasz
MasterMark #66509 üzenetére
Ki kell próbálni, szerintem. Mondjuk a vitrin az biztos nincs ott jó helyen. De gyanítom abban a helységben a legkisebb gond a távolabb levő hátsó lesz.
-
Warter
addikt
válasz
MasterMark #66501 üzenetére
Nálam is távolabb van a bal hátsó, nem vészes annyira a helyzet, egy jobb erősítő lazán kikorrigálja, azért vannak a távolságok meg a jelszintek.
-
ricsik
őstag
válasz
Én mindkettőt állványra tenném, nem tudom azt a hatalmas függőleges eltérést mennyire lehetne szépen kikorrigálni az erősítőn. A többi stimmel, a nagyobb front táv is jót tenne a hangzásnak szvsz.
-
Bubanc
aktív tag
válasz
Köszi, átgondolom a dolgot! Fali konzol ügyben esetleg tanács?
-
Bubanc
aktív tag
válasz
MasterMark #66499 üzenetére
Megoszthatnád az elgondolásodat
-
Csabroncka
addikt
válasz
MasterMark #66492 üzenetére
Persze láttam a korábbi hozzászóló írását, emiatt írtam részletesebben.
Egyébként először kicsit kétkedve álltam a következő dologhoz: Az 51FD-m ben Wolfson WM8740 dacok vannak, amikor meghoztam úgy egy hónapja az LX60-at na mondom a 13 ezres Valhalla Cuagns (Piccolo) Ezüst-Réz Hibrid Ic-nek sem lesz több értelme. (tudom nem sok a kábelért, de azért nem szeretem fölöslegesen szórni a pénzt - egyébként jó kábelnek tartom ár/értékben).
Teszt: feleségem a legjobb tesztelő, ha már ő észreveszi a különbséget akkor én simánVégeredmény az lett, hogy sokkal tisztább a közép és szebb a magas tartomány, mintha az erőlködőt hagynám dolgozni (Stream Direct módról beszélek sztereó hallgatás esetén, csak a végfok szól bele témába)
-
Bubanc
aktív tag
válasz
MasterMark #66495 üzenetére
Nekem mindegy
felőlem hívhatnák hősugárzónak is, de nem az elnevezésére szeretnék segítséget kapni, hanem az elhelyezésre, esetleg tudna valaki tanáccsal ellátni ezügyben is
valamint, hogy milyen fali konzolt, érdemes venni, és hol?
-
dunkel
őstag
válasz
MasterMark #66495 üzenetére
Mér a falikonzol az jobb?
-
Bubanc
aktív tag
válasz
MasterMark #66457 üzenetére
Igen 5.1 ről van szó, és nem is terveztem asztalkára, konyhapultra tenni... A polc alternatívaként merült, fel, de gondolom, nem véletlen a polc sugárzó elnevezés. annyi adalék még, hogy az erkély ajtóhoz közel eső konyhaszekrény magas torony, így kerülhetne a hangszóró az oldalára.
-
Csabroncka
addikt
válasz
MasterMark #66489 üzenetére
Igen, ezért nem mindegy, hogy mit használunk D/A konverternek.
PL.: minőségi CD lejátszó esetén, kizárt dolog, hogy az erősítő D/A konvertere a jobb (én is így használom)
Általában a prémium H.E. kategóriájú készülékek jellemzője, hogy kiváló analóg jelet adnak (pláne 6+X csatornán), ezért aztán az átlag (közép kategóriában is) a digitális jeltovábbítást szokták ajánlani.
Sanci: "ezen kijövő jel HD forrás esetén HD lesz/marad." ehhez a fennt leírt kategóriájú lejátszók kellenek....
Erről meg ne is beszéljünk: forrás - processzor (D/A konverter) - végfok - hangszóró
-
törölt tag
válasz
MasterMark #66487 üzenetére
Igen ezeken analóg hang megy ki. Ez már dekódolt és DAC-on keresztül válik analóggá (nem neked irom hanem a többieknek) és az ezen kijövő jel HD forrás esetén HD lesz/marad.
-
Csabroncka
addikt
válasz
MasterMark #66487 üzenetére
Az utóbbi két formátum Ún. tömörítetlen csatornákból áll. A DD és DTS gyakorlatilag több csatorna becsomagolására és tömörítésére szolgál "veszteség mentesen", de ez sem teljesen pontos kifejezés.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #66485 üzenetére
Jelen esetben így van: dekódol és sima hangot küld ki PCM-ben, én válaszom eboostr-nak általánoságban érvényes.
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterMark #66478 üzenetére
akkor átküldi és dekódol az erősítő de a szóban forgó h/k 330 nem is biztos
Adee: nem lekeveri hanem dekódolja
-
robi222
senior tag
válasz
MasterMark #66457 üzenetére
Mi a baj a polcal?
-
mojito75
csendes tag
válasz
MasterMark #66444 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a villámgyors reakciót, rápróbálok!
-
mojito75
csendes tag
válasz
MasterMark #66430 üzenetére
Köszi a választ.
Sajnos ilyen átalakítóm nem volt a videokártya dobozába, vagy azért, mert használtan vettem, vagy mert nem volt gyári tartozék. Ezért vettem egy DVI-HDMI kábelt.
Azt nem értem teljesen, hogyha a PC-ről küldök egy tömörített (DTS HD-MA) jelet, akkor az erősítő miért PCM audióként érzékeli? Vagy át kellene az erősítőm állítanom, "Pure audio"-ra?
Egyébként van hangom, az NVIDIA driverében a "digitális hang" fülön felismeri az erősítőt és át is jön a hang. -
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66412 üzenetére
Valószínűleg tényleg nem vagyok tisztában a házimozi kelléktárral, de ez mi, ha nem bazinagy hangsugárzó és hűtőláda méretű erősítő (természetesen ezt most eltúloztam, mielőtt újra kioktatnál, de szerintem értelmesen leírtam, hogy nem ilyen nagy állványokra gondolok).
Amit én linkeltem, az egy 30.000 forintos "tejfölösdoboz szett".
Én inkább támaszkodnék a topik ármesterére és a többiek segítségére. -
adodaniel
őstag
válasz
MasterMark #66412 üzenetére
Most erre "torony méretű hangfalakat" ajánlasz neki...
(#66415) lordjancso Ennél olcsóbban nem kapsz semmit újonnan. Akkor neked tényleg tejfölös dobozok kellenek, abból meg vedd azt, ami a legjobban tetszik a szemednek.
-
válasz
MasterMark #66402 üzenetére
Hopsz, tényleg.
-
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66400 üzenetére
Hmm... Hát biztos én írtam le érthetetlenül és nem te vagy túl arrogáns...
Egy 5.1-es hangfalrendszert szeretnék venni, amit össze tudok kötni a számítógéppel és a tévémmel is, és egy gombnyomással tudjam állítani, hogy a tévén, vagy a számítógépen szóljon.
Az, hogy neked a házimozi az, ami biztos a te lakásodban is van, bazinagy erősítőkkel és hangfalakkal, az egy dolog. Nem tudom, hogy azt, amit lentebb linkeltem lehet-e házimozinak nevezni, de őszintén szólva a legkevésbé sem érdekel. Ha pedig nem tudsz segíteni, akkor kérlek, hagyj helyet a többieknek is válaszolni. -
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66396 üzenetére
Akkor tudnál ajánlani egy olyan megoldást, ami megfelelő lenne az én igényeimnek (tehát egybe szett, ne kelljen bazi nagy erősítőket tologatnom a lakásban és ne legyenek másfél méteres torony hangsugárzók)?
Össze tudjam kötni a PC-vel és a tévével is és egy gombnyomással tudjam váltani, hogy a tévén vagy a számítógépen szóljon?
Plusz ha azt is leírnád, hogy mit hogyan, hova kell kötni (csak hogy jobban megértsem), azt nagyon megköszönném! -
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66393 üzenetére
Bocsi, de nem találtam olyan topikot, ami az "ilyen egybe cuccokhoz" kapcsolódna.
Akkor amit vázoltam az előbb, nem megoldható ilyen kompletten vásárolt 5.1-es hangrendszerrel? -
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66389 üzenetére
És ha mondjuk vennék egy ilyet (Logitech 5.1 Z-506), akkor kellene hozzá vennem egy házimozi erősítőt is?
Tudnál linkelni egyet-kettőt? -
Markizmark
addikt
válasz
MasterMark #66385 üzenetére
Akkor majd rendelek ilyen Sinus-t.
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #66379 üzenetére
Ami mindenképpen kell, az az egészség
(Ja és természetesen gyors netkapcsolat)
-
Markizmark
addikt
válasz
MasterMark #66376 üzenetére
Pedig egyelőre nem lesz láda. Majd később teszek rá külön. Amúgy 12nm-es helyiségről van szó.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #66370 üzenetére
Melyik fajtát?
-
z123456789
addikt
válasz
MasterMark #66305 üzenetére
Bakker!
Srry.
Kösz! -
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #65906 üzenetére
Melyik OS-t raktad fel? Nem vagyok képben én sem, de ezek a low latency linuxok alatt nem ALSA szokott lenni Pulse Audio helyett?
(#65909) xtremetuning:
(#65911) MasterMark: Ezt próbáld ki, ennek is Mint az alapja úgy rémlik.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #65903 üzenetére
régen volt. minden problémámra találtam találtam neten segédletet.
jack amúgy nem szerette a kábeltesztelést. -
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #65898 üzenetére
Program: Jack + DeaDBeeF vagy AudaciousNekem is tervben van már ezer éve, fel is raktam, de nem akar hiba nélkül betölteni... át kellene raknom másik sata vezérlőre, csak minden foglalt és lusta vagyok "átszervervezni" a HDD-ket.
Zene ajánlás: Simply The Best Sax lemezek... Phil Collins, Tina Turner stb.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #65898 üzenetére
anno ezt emlegették: low latency kernel, jack, deadbeef. ubuntu stuidio alól fél nap alatt összedobtam.
-
vizimento
senior tag
válasz
MasterMark #65700 üzenetére
Sávokkal nem hiszem hogy hiba lenne, annyira nem régi készülék ez...
Megpróbálok szerezni valahonnan egy másik antennát, vagy kipróbálom egy darab dróttal, 1-2 adót még azzal is fognia kéne! Ha az se akkor szétkapom, hátha tényleg a forrasztás engedte el.
Rádió gombot meg hiába nyomogatom, már elsőre kiirja hogy rádió módba váltott...
-
vizimento
senior tag
válasz
MasterMark #65694 üzenetére
FM Mono-val a sistergés előjött, de nem tudok semmilyen adót fogni, mindenhol csak sistereg.
Ugyanitt kis gagyi piaci rádió bőven vesz adókat! -
vizimento
senior tag
válasz
MasterMark #65687 üzenetére
Nem találok semmilyen módváltót...
-
dingo-htc se
tag
válasz
MasterMark #65478 üzenetére
értem.köszönöm.
-
dingo-htc se
tag
válasz
MasterMark #65474 üzenetére
gondolom újabb.többet tud,jobb.optikán átmegy az 5.1 es hang olyan tisztán mint mondjuk a hdmi-n?
-
xtremetuning
addikt
válasz
MasterMark #65409 üzenetére
Élőben nagyon szép a kidolgozása. És ha megszokod a dizájnt, akkor nem sok fog jobban tetszeni high-end fronton.
-
iwu
addikt
válasz
MasterMark #65394 üzenetére
de, de ... még nem oldódott meg, csak most nem tom kipróbálni...
-
Gabesz87
veterán
válasz
MasterMark #65384 üzenetére
Ilyet tudtam:
Amúgy azért is gondoltam az 5.1-re, mert megelégeltem azt, hogy filmeknél a szöveg halk, ellenben az effektek meg baromi hangosak. Gondolom ez azért van, mert csak sztereoban megy az 5.1 forrás. Vagy tévedek?
-
t-bali3
senior tag
válasz
MasterMark #65364 üzenetére
Amikor először rákötöttem laptopom a Tvmre, akkor nekem túllógott és Catalystban mókoltam valamit
Bécit hívom segítségül
Ami még néha galibát okozhat az a Tv túlpásztázó funkciója. Legalábbis Panákon így hívják.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #65344 üzenetére
65339-ben írtam neki,+15-ig tudja tolni játék közben.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #65340 üzenetére
Nem tudja,120 hz a plafon.
A hangszórókat tudja még 120,150,200-ra rakni,ennyi.
-
szab13
aktív tag
válasz
MasterMark #65338 üzenetére
A DVD csúszott a hang, de a lejátszón usb-ről mkv-nál nem tapasztattam. Megnézem több mkv-vel.
Lejátszóba nem találtam audio késleltetést. -
n3m3r3
tag
válasz
MasterMark #65304 üzenetére
Csak szimplán működik ... évek óta, a codec hibákat is kijavítja akár. Zenére használom az XBMC-t. Néhány bug-tól eltekintve hasznos kütyü. Ha már videóknál tartunk, pl. nem rakja abc sorrendbe a videókat, beállítást sem találtam rá.
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #65312 üzenetére
Akkor akadozik, ha nem jó a hangkimenet.
-
Osynho
addikt
válasz
MasterMark #65308 üzenetére
XBMC-vel a HD filmek úgy akadoznak, hogy a kurzort alig bírom arrébb vinni.
De Splash playerrel se jó a hang. Optikain, ugyanazokon a beállításokon meg jó.
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #65304 üzenetére
Jól tartottam, tudom hol a mikrofonja. Egyszerűen ennyire rosszul mér.
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #65299 üzenetére
Erről jut eszembe: hifi topikban kérdezted múltkor milyen hangerővel hallgatok zenét éjszaka. Nos, mint kiderült nem túl hiteles a telefonomon futó hangnyomás mérő. Még az enyém 90 dB-t mutatott, addig a mellette lévő másik telefon 75 dB-t.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #65298 üzenetére
A 323-on nincs minden hangfalra külön EQ, ezért ezt nem lehet módosítani (ezt fentebb leírtam). Minden egyebet manuálisan állitok. A távolságokat 0.1 méternként kihallom mikor értem el vagy léptem túl ezt az értéket. A decibeleket is én hangolom, beállitva egyformára a hangfalak hangerő szintjét.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #65294 üzenetére
Csak Small lehet a jelenlegi beállítás, mivel engedte a 100 hertzes vágást.
Onkyo 608, vagy 609, ha jól emlékszem.(#65298) MasterMark
Abban a kis belépő erősítőben nincs semmiféle szobaakusztikai korrekció, vagy ekvalizátor, tehát nincs mit fülre beállítani. -
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #65294 üzenetére
Small - large meg mindig nincs meg. Onkyo tx-nr 609-es az erosito, a hangfalak pedig Boston acoustics a 2310 hts 5.1 .
-
törölt tag
válasz
MasterMark #65287 üzenetére
Azt mondja, de nem tudom hogyan oldja meg pl. az állóhullámok csökkentését vagy az elnyelődések kompenzálását.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #65280 üzenetére
Ja, az AIR Studios csupa hülyék gyülekezete, bárki fülre beállítja ugyanazt, amit az MCACC.
-
enginev3.0
félisten
válasz
MasterMark #65246 üzenetére
Tudom, de ez most már nem pc-hez lenne
Hanem tv-hez vagy a medialejátszóhoz szeretném kötni a hangfalat, de akkor ezekszerint ez nem megoldható?
Nincs semmi jack to hdmi vagy jack to rca átalakító? -
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #65232 üzenetére
Sejtettem..
(#65234) Mankó A frontok Small-ra vannak állítva?Csak akkor aktív.
Leíthatnád a teljes spaker config. beállításodat,hátha kiötlünk valamit. -
Oldfighter
senior tag
válasz
MasterMark #65232 üzenetére
Az az érdekes, hogy a DTS alacsonyabb LFE vezérlőjelet kap és mégis az "dübörög" neki jobban.
-
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #65221 üzenetére
Eredetileg igen. A bemenetekhez is lehet külön beállításokat társítani is, és az egyes hang profilokhoz is. A hangokat úgyis automatikusan felismeri. Az LFE level esetében csak a Dolby esetén tegyek rá plusz db-t?
Próbáltam a beépített hangszín sémákkal is játszani, hogy most Game-Sport, vagy THX Cinema stb, legyen, de sok eredmény ott sem volt.Tigerteam: Más hdmi bemeneten is azt csinálja. Az elsőben még nem próbáltam, abban van a média lejátszó, azt nem bántanám.
-
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #65209 üzenetére
Lehet, hogy veszek 2 Kácsásat előre, meg 2 ilyent hátra. Így a döntés is megoldott és költséghatékony.
-
nebulo5
senior tag
válasz
MasterMark #65205 üzenetére
Úgy tűnik, a tüskék "SAL" kategóriájához a Söund Arts adta a nevét...
Kinézetre úgy tűnik, hogy a tüske kúpjának szöge azonos a korongba mélyedő kúp fokával. Ha ez valóban így van, akkor ez a konstrukció köszönő viszonyban sincs, a tüskék elméleti funkciójának tolmácsolásával.
írhatnám röviden, hogy sz@rt sem ér funkcionalitási szempontból, de ez alpári lenne -
válasz
MasterMark #65175 üzenetére
Pedig csak tippeltem. Így legyen ötösöm a lottón.
Amúgy rendben van. Centert alátámasztás remélem ideiglenes.
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #65175 üzenetére
Most nézem,spéci a center kiemelése!
-
válasz
MasterMark #65172 üzenetére
IKEA?
-
Norbi 72
veterán
válasz
MasterMark #65172 üzenetére
Megy a szine a Denonokhoz!
-
Mankó
veterán
válasz
MasterMark #65041 üzenetére
Amikor dolby digital-t inditok a media lejatszon, akkor kiirja az erosito, hogy dialog norm -27 db. Ez nem jo.
A box is dolbyba szol. Lehet, hogy a dolby beallitasain kellene valtoztatni, mert dts-en semmi bajom nincs. Na de nem minden film jon dts-be, es a box is csak dolbyt tudd. A dolby-n hol tudok allitani es mit?
Filmmel meg nem probaltam boxrol, de mindjart megejtjuk.Most ninden 100hz-en van vagva, LFE 120ra van allitva. Jol van igy amugy?
-
f8enter
aktív tag
válasz
MasterMark #65030 üzenetére
Szűkösen lehet hátra menni. Az a rész már inkább tárolásra szolgál, mivel nem lehet teljesen felegyenesedni a tető miatt.
Bal oldalt van egy befele nyíló ajtó, a fekete pacák pedig a mostani 5.1 elrendezése. Ezt szeretném lecserélni, de a szobát nem tudom, csak a hangcuccot
-
Warter
addikt
válasz
MasterMark #64990 üzenetére
Az egy DVD felvevő/lejátszó. Futóműnek pont megteszi az évi 3 CD használathoz.
-
Fleto93
tag
válasz
MasterMark #64960 üzenetére
Ez eddig a leglogikusabb magyarázat - bár a zavartalan fénykilépéshez semmi köze - de ehhez meg nem biztos, hogy egy puha fémet választanék, az én paraszti logikámmal. Mondjuk nem korrodál könnyen, ez jó, de az alap üveszál sem. Ha ez esetleg már ki volt vesézve a topikban akkor bocs, optikai keresőszóra gyors átfutás után nem találtam ilyesmit, csak a koax vs optikai vs hdmi állandó témát.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #64950 üzenetére
belépőnél?
BBéci: swype. 220Ftért vettem, zseniális billentyű. Lediktálom piros lámpánál a levelet
kötőjel nekem meg a space mellett van.
-
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #64947 üzenetére
Nem, mert a hi egy köszöntés.
A d-t kell hosszan nyomni a kötőjelhez. -
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #64943 üzenetére
SPX20 a régebbi szériából egy erősítőhöz való alsóközép kategóriás tápkábel Siltechtől. (ami vicces, mert erősítőhöz ez után a ruby mountain következik a palettán, ami milla feletti drót. A kettő közötti siltechek forráshoz valók)
Ha jól tudom injektált réz-ezüst kábel, erek szine ezüst. Régen ezt használták tehetősebb Siltechesek ösvénynek, mára felértékelődött a tipus, mert a ma készre szerelten kb 100ért kapható explorer,mint utód gyengébb lett. -
BBéci
legenda
válasz
MasterMark #64943 üzenetére
High-end, felső véglet. Lehet poénosan, fonetikusan hájendnek írni, de hiend-nek, hi-end-nek semmiképpen.
[link] -
bajnokpityu
félisten
válasz
MasterMark #64940 üzenetére
Hdmi esetén nekem is hájend egy 50 rugós kábel
Ma azért én lepődtem meg legjobban,hogy a denonon mennyire könnyen vaktesztelhető az SPX20as végein a csatlakozó. Egy mozikombájnon... wtf.
Így haladok tényleg hdmiket fogok tesztelni...
MasterMark: diamond usb esetén bizony hájend minőség. magasan a legjobb usb kábel,amit valaha hallottam.
-
Warter
addikt
válasz
MasterMark #64940 üzenetére
Most mér? Egy rövid kábelből még akár lehet drága darab is. A hiend úgy is csak egy szó.
-
nagyfejü
őstag
válasz
MasterMark #64826 üzenetére
kb. 5.5 méter.
Azt irod oldalfalra : a nézési poziciohoz mérten előrébb vagy hátrébb?? vagy egyvonal?
-
nagyfejü
őstag
válasz
MasterMark #64818 üzenetére
Hali!
Köszönöm a válaszod. Még egy kérdés? Ha egyforma magasra kell rakni , akkor pld egy 4méter széles szobában milyen távolságra legyen a soroound és a sorround back egymástól? Van erre valami elfogadott dolog?
üdv -
nagyfejü
őstag
válasz
MasterMark #64717 üzenetére
Hali!
És 7.1 nél milyen elhelyezést javasoltok?? Ott melyiket kell magasabbra tenni/ sorround , sorround back/ ??Vagy mind a kettőt??
üdv
-
törölt tag
válasz
MasterMark #64724 üzenetére
Próbáltam már hosszában is elrendezni, de ott még rosszabbul szólt. Bár nem lehetetlen, ha ez a végső megoldás, megoldható.
(#64725) Dorian
Remélem én is, hogy ez nem gond
(#64726) Vikthor
A hűtővel nincsen probléma, meglepően csendes, néha indul csak be, de nem zavaróan. -
Dorian
félisten
válasz
MasterMark #64724 üzenetére
Annak nem kell ilyesmit okoznia.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #64721 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
(#64722) Dorian
A biztosan jó minőségű DTS és Dolby jó, nincsen velük gond kis hangerőn sem.
A kevésbé jó minőségű forrásokkal van gondom, de nem gondoltam volna, hogy ekkora különbségek lehetnek.Akkor elvileg még a hátsókat kellene valahogy jól elhelyeznem, magasságban is.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MasterMark #64473 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Kábel van itthon regiment szóval lehet azokat is kicserélem belül hátha segít. De az elejébe is kiégtek a ledek. A hangerőszabályzó körül. És azt viszont nem tudtam még szétszedni mert nem akar jönni. arra nem tudsz egy leírást vagy videót hogyan lehet szétszedni?
Meg esetleg egy olyan szigetelés féle nem segítene rajta hogy alufóliával bevonni a belsejét?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #64462 üzenetére
A hibát a DVD lejátszón találtam meg, de a jelszint alapból még mindig igen gyenge. Yamaha aktiv mélynyomó, és eddig jól tette a dolgát PC-ről és DVD-ről. Nem cserélném másikra ameddig üzemképes.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
MasterMark #64453 üzenetére
Gondoltam az a könnyebb út.
De azért most nincs pénz egy Harman-ra...
-
KL555
csendes tag
válasz
MasterMark #64271 üzenetére
Köszönöm a választ!
Viszont a problémám abból adódik, hogy a gépből hdmi-n csak sztereó hang jön ki (a windows beállításai szerint). Találtam olyan javaslatot, hogy ezzel nem kell törődni, hogy a windows "mit lát", attól még 5.1 fog továbbmenni az erősítő felé. Ez azt jelentené, hogy valóban a passthrough-t kell beállítanom, ebben tudnátok segíteni, mert én sajnos nem találtam ilyen funkciót? -
ricsik
őstag
válasz
MasterMark #64314 üzenetére
Lehet kapni Wharfi, Heco, Magnat, Proson, Eltax, Dynavoice stb szetteket kb 150e-ig. Más nem jön ki, mert kell sub is, kábelek is és normális erősítő is. Ezek közül, ebben az árszegmensben csak az utolsót merném ajánlani. Nem azt mondom, hogy a többi nem jó, de belépőek és nem biztos, hogy megadja a kérdezőnek azt a minőséget kis hangerőn, amire vágyik. Viszont ugyanennyiért használtan már azért tényleg kijön egy remek rendszer.
-
doc
nagyúr
válasz
MasterMark #64338 üzenetére
ott van a kartya
de akkor direkt decoderbol egy ilyen pl tokeletes lenne nekem, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest