- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66412 üzenetére
Valószínűleg tényleg nem vagyok tisztában a házimozi kelléktárral, de ez mi, ha nem bazinagy hangsugárzó és hűtőláda méretű erősítő (természetesen ezt most eltúloztam, mielőtt újra kioktatnál, de szerintem értelmesen leírtam, hogy nem ilyen nagy állványokra gondolok).
Amit én linkeltem, az egy 30.000 forintos "tejfölösdoboz szett".
Én inkább támaszkodnék a topik ármesterére és a többiek segítségére. -
lordjancso
senior tag
válasz
#09634560 #66408 üzenetére
Szia!
Rendben és köszönöm a kiigazítást!
Akkor arra szeretnélek kérni, hogy ajánlj nekem olyan erősítőt, hangfalakat, ami szerinted nekem megfelelő lenne. Teljesen átlagos, szoba filmnézéshez kellene, nem akarok "mozit" varázsolni otthonra. Számítógépen pedig általában zenét hallgatok munka közben, vagy évente kétszer játszom valamilyen lövöldözős játékkal, tehát olyan felszerelés lenne nekem az ideális, ami alkalmas filmnézésre és zenehallgatásra is!
Köszönöm szépen! -
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66400 üzenetére
Hmm... Hát biztos én írtam le érthetetlenül és nem te vagy túl arrogáns...
Egy 5.1-es hangfalrendszert szeretnék venni, amit össze tudok kötni a számítógéppel és a tévémmel is, és egy gombnyomással tudjam állítani, hogy a tévén, vagy a számítógépen szóljon.
Az, hogy neked a házimozi az, ami biztos a te lakásodban is van, bazinagy erősítőkkel és hangfalakkal, az egy dolog. Nem tudom, hogy azt, amit lentebb linkeltem lehet-e házimozinak nevezni, de őszintén szólva a legkevésbé sem érdekel. Ha pedig nem tudsz segíteni, akkor kérlek, hagyj helyet a többieknek is válaszolni. -
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66396 üzenetére
Akkor tudnál ajánlani egy olyan megoldást, ami megfelelő lenne az én igényeimnek (tehát egybe szett, ne kelljen bazi nagy erősítőket tologatnom a lakásban és ne legyenek másfél méteres torony hangsugárzók)?
Össze tudjam kötni a PC-vel és a tévével is és egy gombnyomással tudjam váltani, hogy a tévén vagy a számítógépen szóljon?
Plusz ha azt is leírnád, hogy mit hogyan, hova kell kötni (csak hogy jobban megértsem), azt nagyon megköszönném! -
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66393 üzenetére
Bocsi, de nem találtam olyan topikot, ami az "ilyen egybe cuccokhoz" kapcsolódna.
Akkor amit vázoltam az előbb, nem megoldható ilyen kompletten vásárolt 5.1-es hangrendszerrel? -
lordjancso
senior tag
válasz
ithomas #66391 üzenetére
Egy HDMI biztosan van, de azt most a tévével történő összekötésre használom.
És most rá is kerestem, a videókártyámon 1 HDMI csatlakozó van. -
lordjancso
senior tag
válasz
MasterMark #66389 üzenetére
És ha mondjuk vennék egy ilyet (Logitech 5.1 Z-506), akkor kellene hozzá vennem egy házimozi erősítőt is?
Tudnál linkelni egyet-kettőt? -
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Olyan megoldást szeretnék kiépíteni a szobámban, hogy egy darab 5.1-es hangrendszert tudjak használni a számítógépemen és a tévén is, természetesen nem párhuzamosan.
Valami olyasmit képzelnék el, hogy egy kapcsolóval lehessen állítani, hogy a hangrendszeren a számítógép vagy a tévé hangja szóljon.
Szerintetek ez megoldható lenne? Továbbá mire lenne szükségem hozzá?
Az 5.1-es hangrendszert még nem vettem meg, egyelőre nézegetem a kínálatot. 5.1-es hangkártya sincs a gépemben, de gondolom, ezt mindenképpen vennem kell. Ja, és semmilyen keverőerősítőm sincs, nem tudom, hogy erre lenne-e egyáltalán szükség.
Az ötleteket, válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Spórolós topik
- Kerékpársportok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest