Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Kitaláltam magamnak, hogy karácsonyra házimozi rendszert veszek. Jelenleg egy Denon kis sztereó erősítőm van két hangfallal, erről megy a zene és a film is. Innen lépnék tovább valami térhangzás fele Ja és mert hogy sokszor van, hogy a beszédet nem lehet hallani egy film alatt, mert az halk, a környezet meg hangos. Nem tudom ez miért van, de szinte folyton kell játszani a hangerővel egy film alatt... Mediapalyer-em van (asus oplay), ez van a Denonnal összekötve.
Adott egy 20nm-es szoba, de az egyik fala hiányzik, mert egybe van nyitva a konyhával meg az előtérrel.. Hátha ez fontos A mostani hangfalak mögött van kb 10cm hely a falig. Nem tudom, hogy mit szeretnék.. nincs márka hűség, bár a Denont nagyon megszerettem... Alapvetően írtózom ezektől a tenyér méretű kis hangszóróktól szettektől, legyen az bármilyen márkás is. Nem tudom miért. Talán mert azt hiszem, hogy a rendes hang az az 1m magas dobozoknál kezdődik. (vagy nem? ) Bár a Denonhoz is kb 30 centi magas hangfal van, rendesen tud szólni... szóval szeretnék tanácsot kérni, merre induljak... kb 150.000 Ft körül (lehet több ha megéri) szeretnék rákölteni, ami viszont nagyon fontos, hogy a hangfal nem lehet fekete Valami világos fa vagy fehér.. de fekete nem. Assonyom parancsa Az erősítőn nem tudom a LAN mire jó, lehet vele netrádiózni? Vagy van már más tudomány is, pl megosztott mappából film lejátszás? Tart már itt a technika?
Ennyit tudok most elmondani.. kérem kapcsojja ki
laca
[ Szerkesztve ]
-
robi-k
őstag
He-he , megvan az új projektem (de majd csak jövőre, most már alig várom, hogy haza hozhassam az új hangfalaimat): OPPO BDP-103 audiophile átalakítása, reclock-kal (StreamLock modul beépítése), új coax, optikai és XLR kimenetekkel
-
kufirc
tag
Sziasztok
A neten sehol nem találok az erősítőmhöz( PIONEER VSX-824-K)magyar nyelvű használati utasítást. Valaki nem tudna ebben segíteni ????? -
whatnot
őstag
Akit érdekel: Yamaha RX-V577 €370-ból házhoz is szállítja az amazon.de.
-
adodaniel
őstag
Szaporodnak az eladó T12-k avx-en, megint van 2 db.
(#95095) dunkel Az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz dunkel #95092 üzenetére
Persze, lehet még megkövetem magam. Az előző álló dobozaimhoz viszonyítva nem rosszabb a GS10 frontnak, lehet csak ezért nincs hiányérzet. Annyi hogy jobban kell tolni rá a hangerőt és ehhez meg kell a kraft.
Igen, állványon volt a tv. Nem lenne kivitelezhetetlen a falra rakása és valóban ez lenne a legjobb megoldás, de ebben a szobában nem akarom ezt már meglépni több okból sem. Ráadásul már kész az új asztal és a helyén is van. Gondolkoztam én ezen bőven.
[ Szerkesztve ]
-
dunkel
őstag
Nem vagyok meggyőződve hogy mozin sokat hozzá fognak tenni az állók ugyanezekkel a beállításokkal.
Majd erre térjünk vissza a próba utánAz állványodon volt korábban a TV? Ha felrakod a falra, leszeded az állvány felső polcát akkor úgy elfér a nagyobb center és nem kell újat venni/csináltatni.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz liszi70 #95089 üzenetére
Ezt nem AB-ztem. Csak bepakoltam aztán kész. Koncertekbe belehallgatva nekem tetszett. Egyébként így a 80Hz-es vágással semmi hiányérzetem nincs, hogy a GS10-ek vannak elől. Nem vagyok meggyőződve hogy mozin sokat hozzá fognak tenni az állók ugyanezekkel a beállításokkal. Sztereó zene már más tészta. Ott kitolja az alját rendesen.
-
-
robi-k
őstag
válasz Piftuka #95080 üzenetére
Ha csak BD filmeket fogsz nézni eredeti korongról, akkor jó vétel a BDP-170. De ha írott lemezről, vagy esetleg külső merevlemezről akarsz nézni avi, mkv, stb. vagy netalán-tán BD/DVD filmeket, akkor nem ajánlom a BDP-170-est. Hálózattámogatással szintén nem rendelkezik a 170-es (a DLNA nem hálózati protokoll).
-
Csabroncka
addikt
válasz Piftuka #95080 üzenetére
Idézd ezt a hozzászólást és gyere át ebbe a topicba!
"in medias res"
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Egy Pioneer BDP-170 típusú Blu-Ray lejátszót néztem ki magamnak.
Az eladó minden áron a Sony BDP-S5200 lejátszóra akart rábeszélni, mondván, teljes értékű SMART funkcióval rendelkezik.
Engem viszont az nem érdekel, ellenben a megbízható működés, a sok féle támogatott fájlformátum, és a minél jobb képminőség annál inkább. (Még az UHD felkálázás hiánya sem érdekel, úgysem mostanában lesz UHD televízióm.) A hagyományos "deck-szerű" kialakítás is nagy piros pontot jelent az én szememben.
- Mi a véleményetek a fentiekről? Van közületek bárki, aki a fenti Pioneer lejátszót használja?
- A másik kérdésem, hogy milyen "high speed" HDMI kábelt érdemes beszerezni, ha később esetleg 3D tartalmat is nézne az ember?
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv: Piftuka
"Aquila non captat muscas."
-
törölt tag
-
-
devil-k
nagyúr
-
nagyúr
"Ennyi volt a piaci értéke, amit adtak érte."
Így van, ennyi a történet. 10 hónap után adtam el az Electrát, nagy vívódások között.
Seven Sleeper 2 esetről beszél, a másik az az, hogy muzsikpetitől vettem egy Focal Cobalt SW800 szubot 110-ért, felmentem érte Pestre, tehát 122-be van, és pár hónap múlva váltottam, eladtam a barátjának 120-ért úgy, hogy ingyen felvitettem egy kollégámmal neki Pestre, és nagyon szépen megköszönte az adásvételt és a szívességemet a vevő, a fórumban is! Ez a másik "nyerészkedéses" eset, amiről beszél!
"Még ha két nap múlva adtad volna tovább, akkor megérteném, de így nem."
És ha 2 nap után adja el valaki, akkor mi van? Ha valaki ebből él, akkor mi van? Ha valaki direkt azért vesz dolgokat, hogy aztán kis vagy nagy haszonnal továbbadja, akkor mi van? Nézzetek már körül a hirdetésekben! Jelentős számú eladó nem a saját, évek óta használt cuccát árulja, hanem olcsóbban megveszi, és megpróbál rajta keresni, vagy sikerül, vagy nem. Az AVX, a hifipiac, meg az összes hirdetési oldal ilyenektől hemzseg. És akinek ez nem tetszik, az vegyen újat. Az én Denon AVC-m szerintem az általam fizetett összegnek töredékéért került az eladóhoz, most kezdjek el moralizálni, hogy hádemiért ennyi? Nekem így is bőven megérte, még többet is ért volna. Vegyük már tudomásul, hogy nem kötelező a vétel, ha annyiért megéri, akkor meg kell venni, lényegtelen, hogy az eladónak mennyibe van. Ilyen alapon adjam ingyen a fényképezőgépemet, mert nekem nem került pénzembe, hiszen ajándékba kaptam? (Csak fikció, semmi nagy értéket nem kaptam eddig ingyen az életben. )
(#95065) regger "Legnagyobb tisztelettel és baráti üdvözlettel írom, és a témához sincs köze, de oly sokszor egymásnak akartok megfelelni, nem pedig magatoknak, az ízléseteknek, amit néhányan erőszakosan, bohócként formálni próbálnak. Írhatnám, hogy ki a faxt érdekel mit mondanak, de akkor nem lennék úriember."
Teljesen jogos és igazad van! Na ne félj, már én is leszarom nagyjából a bohócokat, de bevallom, tényleg nem volt kedvem a csámcsogást olvasni, nem akartam, hogy elbizonytalanítsanak a döntésemben, még akkor sem, ha lett volna benne igazság. Féltem is elárulni és megosztani egy jó ideig, és amint a mellékelt ábra mutatja, egyáltalán nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
sniphoe
aktív tag
Mission MV-8 5.0 Cinema Pack-ról TAGA Harmony TAV 606 v.3 5.0-ra váltani lenne értelme szerintetek?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
törölt tag
válasz liszi70 #95035 üzenetére
...Utána hirdettem másik névvel, mert tényleg nem akartam, hogy menjen a csámcsogás, poénkodás, hogy vajon miért adom el, meg így nem tudom kiszolgálni meg úgy, meg de hülye vagyok hogy el akarom adni stb. stb....
Legnagyobb tisztelettel és baráti üdvözlettel írom, és a témához sincs köze, de oly sokszor egymásnak akartok megfelelni, nem pedig magatoknak, az ízléseteknek, amit néhányan erőszakosan, bohócként formálni próbálnak. Írhatnám, hogy ki a faxt érdekel mit mondanak, de akkor nem lennék úriember.
Általánosságban írom, jelen ügyben, hétalvóhoz végképp nincs köze.
(#95059) brummmogo
Ha nincs bitstream, akkor kitolja neked PCM-ben. Alapfeltétel, hogy a HDMI audio driver rendben fent legyen a gépeden, erről ide vagy szaktopikba be kéne tegyél egy képet. Audio eszközök, HDMI audio és tulajdonságai.
-
brummmogo
tag
válasz MasterMark #95062 üzenetére
Egy Asus Geforce GTX 750 VGA-ra.
-
JohannZimu
senior tag
válasz xtremetuning #95061 üzenetére
Vagy a 300-nál...
-
xtremetuning
addikt
válasz devil-k #95048 üzenetére
Azért a resident evilnél kíváncsi vagyok, mit vettek a kamerával..... , a movie makereket, ahogy a monitoron szerkesztik a cgi-t ???
[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz MasterMark #95058 üzenetére
Nem.
-
brummmogo
tag
válasz MasterMark #95058 üzenetére
Onkyo TX-NR414-ről van szó és ha kiveszem a pipákat tökéletesen lejátssza, de nincs világító ikon.
-
brummmogo
tag
válasz MasterMark #95055 üzenetére
Azt csináltam, de azóta ez a sáv egyáltalán nem szól MPC-HC-val.
A másik, gyengébb minőségű igen, de azzal meg ugye nem tudom kipróbálni, hogy jó-e mert nem DTS. -
Tamoo
MODERÁTOR
Ma végre helyére került a centerem. Végre nincs két polc közé beszorítva. Első filmet is meg tudtam nézni. Jó volt, tetszik a hangja. Majd koncerteknél is kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Volt nekem is, hogy tudtam mennyiért vette a cuccot a tulaj és mégis ráígértem vagy 40-50e-t hogy az enyém legyen.... mert nekem annyit megért hogy hozzájussak ha úgy láttam még így is reális ár érte...
Egyébként lehet kövezni, volt hogy én is nyertem 1-2e Ft-ot kábeleken.[ Szerkesztve ]
-
brummmogo
tag
válasz #75912448 #95016 üzenetére
Elballagtam, bepipáltam, na azóta egy hang se jön ki belőle.
Valakinek esetleg van működő ötlete, hogyan lehet megoldani, hogy aktívak legyenek a hangformátumnak megfelelő led ikonok az erősítőn?
HDMI kábellel PC-hez van kötve és MPC-HC a lejátszó program (esetleg Foobar, vagy Potplayer, vagy bármi amivel megoldható).
-
devil-k
nagyúr
Csak, hogy másról is legyen szó:
Ezeket a filmeket lőtték "Red" kamerával, ezeknek a képviláguk referencia anyag: [link]
- mozi bolondéria -
-
nagyúr
válasz hétalvó #95038 üzenetére
Jaaaaaaaa, hogy neked ez fáj, hogy drágábban adtam el, mint ahogy vettem? IGEN, DRÁGÁBBAN ADTAM EL MINT AHOGY VETTEM, IDE LŐJETEK!!! Az vesse rám az első követ, aki nem ezt tette volna a helyemben! Nem volt kötelező megvenni!!! Rosszul járt aki megvette? Ennyiért árultam, ennyiért is ment el. Ja, hogy neked még nem volt ilyen szerencséd? A te balszerencsés pályafutásod nem engem minősít.
Semmi nem volt eltitkolva a vevőjelöltek előtt, az átkábelezés sem, persze ezt velem "elfelejtették" közölni, amikor én vettem.Egyáltalán mi célod neked ezzel az egésszel??? Ennyit írtam, hogy nekem a GS20 jobban bejött, mint a Focal. Egy rossz, savazó szót sem írtam az Electráról, nagy dilemma volt hogy eladjam-e!!! Erre jössz, vádaskodsz, hülyeségeket beszélsz, mert nem a "drágaszág" jött ki győztesen, és előhúzod azt a szánalmas érvet, hogy "nyerészkedek"??? Te engem ne oktass ki morálisan, sem erkölcsi, sem szakmai, sem emberi alapod nincs rá!!!
[ Szerkesztve ]
-
bazsy_
tag
sziasztok!
Érdemes egy denon avr 1311 -est egy onkyo tx sr 607 erősítőre lecserélni? Jelenleg jbl szettet használok (es 80 + es25c +es20).
Üdv -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz hétalvó #95038 üzenetére
Egyrészről pontosan tisztában vagyok az "esettel", lehet jobban mint te, másrészről mi van akkor ha drágábban adott el egy dobozt mint amennyiért vette? Ráadásul ezt még csak nem is titkolta... Nem mintha bárkinek bármi köze lenne hozzá. Annak adta el aki a legjobb ajánlatot tette rá. Ennyi a történet.
Nekem nem tűnt fel, hogy Liszi itt bármit is hájpolna vagy reklámozna önös érdekből. Pont hogy titokban akarta tartani, hogy eladja. Mindenféle valós ok nélkül feszültséget keltesz. Jó lenne ha befejeznéd. Még ha ez neked pazar vasárnap délutáni program is. Nem értelek, komolyan mondom.
[ Szerkesztve ]
-
hétalvó
addikt
ez arról szól, hogy itt az emberek nagy része segít a másiknak, barátnak tekinti a lakókat és mások pedig anyagi hasznot akatnak ebből húzni és ezt nem bírtam tovább hallgatni, mivel ez a 2. eset és pont én voltam az akinek a közeli barátai és aki segített annak aki hasznot húzott rajtuk.
tudtam minden számot és minden esetet.
csak szeretném erre felhívni a közösség figyelmét, hogy sokszor anyagi érdekek is húzodnak a háttérben.https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
sixer66
senior tag
Szép estét,
Készülök leváltani szép apránként a kábeleket a rendszerben.
Erősítő egy Onkyo 608-as, a szett pedig Heco Vitas 500, WD TV Live streaming pedig a képért és a hangért felelős.
Egyelőre a front és center kábeleket cserélem, a hátterekhez vettem most QED 1.5mm-es kábeleket, amivel egyelőre az én szintemen ki vagyok békülve.
A kérdésem az lenne, hogy ha lecserélem a most front/center és erősítő között lévő Inakustik Premium 1.5mm-es kábelt Sinus Live l3.0-08-as kábelre, akkor érezhető-e javulás ebben a rendszerben, amennyiben igen akkor az miben nyílvánul meg? -
nagyúr
válasz TATTOO1 #95029 üzenetére
"cekkk-hétalvó:engem haggyatoj ki a szórásból mert nem istenitettem a focalt."
Téves. Nem rólad beszélt Seven Sleeper, hanem robim-ról.
"Liszi: nem az avx-rol van szó."
Ja, akkor a hifipiac. Elmondom számodra, hogy először a szokásos ensandor nevemmel hirdettem, de amikor robim megkeresett, akkor ezt írtam neki:
"Basszus, teljesen titkosan akartam! Egyrészt még nem biztos az eladás, másrészt nem akarom, hogy ezen menjen a csámcsogás a topikban.
Na. Szóval arról van szó, hogy igényfelmérést, ár-belövést tartok 926 ügyben. 400 felett volt egy fent 1-2 hónapja, és gyorsan el is ment............"Utána hirdettem másik névvel, mert tényleg nem akartam, hogy menjen a csámcsogás, poénkodás, hogy vajon miért adom el, meg így nem tudom kiszolgálni meg úgy, meg de hülye vagyok hogy el akarom adni stb. stb.
Ha kell, szívesen beidézem az össze privátot, amit ez ügyben írtam robimnak, vagy Tamoonak, vagy bárkinek, mert semmi titkolni- vagy szégyellnivalóm nincs, minden leírt szavamat a mai napig vállalom!!!
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz kruplishal #95031 üzenetére
Ahogy az előbb is írtam. Van aki esküszik rá, hogy szükséges, van aki ellene van. Nekem van banándugó a frontokon és a centeren, mert nincs kedvem bebújni.
- mozi bolondéria -
-
zolaas
senior tag
válasz lionshamlet #94998 üzenetére
Ezt az egészet nem értem, talán fussd át újra, mit is szeretnél Konzolra minek hang???
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
TATTOO1
csendes tag
Liszi: nem az avx-rol van szó.
cekkk-hétalvó:engem haggyatoj ki a szórásból mert nem istenitettem a focalt.föleg nem a sajátomat......[ Szerkesztve ]
Avx Nick:Roberto11
-
devil-k
nagyúr
válasz kruplishal #95025 üzenetére
"Eddíg még soha nem használtam dugókat de gondolom jobb lesz így a kontakt."
Én mér erről hallottam az ellenkezőjét is. Van aki szerint igen, van aki szerint nem.
- mozi bolondéria -
-
kruplishal
tag
Srácok ez megéri az árát?
Ilyen hangfalkábeleim vannak mind az 5 csatornához. Eddíg még soha nem használtam dugókat de gondolom jobb lesz így a kontakt.
Vehetek belőle 10 párat? -
hétalvó
addikt
válasz liszi70 #94927 üzenetére
szerintem tudod mire gondolok. nekem csak annyi lenne a fontos, hogy ne hype-old agyon a cuccaidat, hogy utana dragabban eladd, mint amennyiert vetted.
mert ha jol tudom privat levelezesben pont az ellenkezojet irtad, mint ide a forumba. amikor el akartad adni az electraidat alneven.
es talan azert vedtem meg a focalt, mert Te pont lejarattad.cekk: remelem vegig jarod az utatat amit en kabelekkel es csatlakozokkal. es igen sajnos par szazezret el kell kolteni kabelekre, ha komolyodik a rendszer. es ettol nem menok leszunk, hanem megnyugszunk
https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk
-
MasterMark
titán
-
z123456789
addikt
válasz Steady74 #95012 üzenetére
Ahogy le is írta, félreértettétek. Én meg nem. Legalább is nekem ez nyilvánvaló volt hogy ahhoz az árkategóriához amit te keresel nem egy 100e Ft-os-at fog ajánlani megvételre. Csupán szemléltetni szerette volna hogy nem csak azon összeg különbségek vannak amit te leírtál.
-
BBéci
legenda
válasz liszi70 #95018 üzenetére
Akkor sem. A képen tisztán látszik, az a valami - mert kábelnek nevezni túlzás - egy forintot, egy euró centet sem ér. SZVSZ.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Goyee
tag
válasz Norbi 72 #95011 üzenetére
Azt a Dynavoice-ot már hallgattam, de pl. a Quadral Ferrum 7000 jobb volt, a Melodika meg még jobb.
(halkan jegyzem meg, hogy a Melodikával pont az a bajom, hogy senki sem ismeri, aztán ha eladásra kerülne a sor, nem tudom mennyiért menne el)
A Canton-t szívesen meghallgatnám, de hol?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz brummmogo #94980 üzenetére
A video renderernek ehhez nincs köze, az alapértelmezés pedig a kimeneti hangeszközre vonatkozik. Ha a legfrissebb MPC van telepítve, melynek már belső szűrőként része a LAV audio f., elsétálsz a beállítások/belső szűrők/audió dekóder menüig, ott bepipálod a - alapértelmezés szerint nem aktív - bitstreaming felirat alatti Dolby Digtal, DTS stb füleket, amiket az erősítőig szeretnél nyersen eljuttatni. Többit Sanci leírta...
-
BBéci
legenda
válasz Steady74 #95012 üzenetére
Ajánlottam figyelmébe, hogy szélesedjen a látóköre. Talán azt a kábelt látván felmerül benne, hogy amit 300 forintért adnak, azt bottal sem szabad megpiszkálni.
Ismétlem, egyetlen szóval nem említette, hogy optikai kábelt akar venni, csak feltett egy kérdést, van-e köztük a magasabb árakat indokolttá tévő különbség.
Szerencsére, aki akarta, az megértette.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Steady74
addikt
válasz z123456789 #94968 üzenetére
Nem ajanlani?? Akkor az ajanlom szo mit keres az adott mondatban?
Sajnos - minden tiszteletem ellenere - azt kell mondjam h az ar az elsodleges kerdes lassan itt, kozel sem az ami 10 bol 8 embernek fontos: az ar/ ertek arany. 130k ert nem sokan allnak sorba... ajanlasa a kerdes felteves alapjan felesleges es tulzo. Illetve nincs mellette vagy 5 masik alternativa... rengeteg kabelt kell kiprobalni, ez okolszabaly.
[ Szerkesztve ]
-
Norbi 72
veterán
válasz lionshamlet #95009 üzenetére
Aha,szuper.
Vagy a képet áldozod be Xbox->hdmi->bögre->kompozit video->tv
Vagy a hangot Xbox-> hdmi->tv->optikai->bögre(sztereó hang)
Goyee: Én ezt is meghallgatnám,ahogy a többit.És a sub is letudva.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz B-L-A-C-K #94962 üzenetére
Egyrészt nem írta, hogy abban az árkategóriában keres kábelt, csupán feltett egy kérdést. Másrészt nem ajánlottam az AudioQuest Diamond megvásárlását, csak felhívtam a figyelmét arra, hogy olyan is létezik.
Tetszik érteni?(#94961) bzoley
Az aranyozásnak a csatlakozó külső felületén valóban semmi értelme, viszont belülre, ahol a fény kilép, már kell, mert a műanyagot nem tudják olyan simára polírozni, amilyen a nemesfém bevonat. De a gyártástechnológia miatt kívülre is kerül belőle. Ha zavar, csiszold le.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cintula187
addikt
Szaiasztok! Alces kipróbálásán, megvételén tanakodom. Főleg a plazmához kellene.
Jelenleg a szoba sarkában levő aljzathoz csatlakozik egy APC túlfeszvédős elosztó. Ebbe van a pc dugva (+ monitor router stb.) Ebből megy tovább szintén egy apc túlfeszvédő és abba van dugva a tv és a receiver. Hova javasoljátok az alcest?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Goyee
tag
válasz bajnokpityu #95001 üzenetére
(#94997) gyurczy, (#94999) Dorian
Félreértés ne essék, nem akarok én 300k-ért 5.0-át. Ha azt mondjátok, hogy X-1000-hez felesleges 300k-ért 5.0, akkor hagyom. A kérdésem inkább az lenne, hogy Ti mit ajánlanátok az X-1000-hez?
Köszi!
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Onkyo TX-NR636 erősítőm van, most kb. 2 hónapos. Másodszor áll fent ugyanaz a probléma: néma az erősítő, amikor külső forrásból, HDMI-n érkezik hang. Tehát sem a számítógépről, sem a BD lejátszóról nem képes hangot kiadni. A rádiója (netes és FM is) viszont szól és a TV-ről érkező hang is hallatszik, amit optikai kábellel kötöttem hozzá.
Ez egyik napról a másikra jelentkezik. Első alkalommal pont volt egy firware update, amit ráindítottam és utána megszűnt a probléma. De most nincs új firmware. Megcsinálhatnám a gyári állapot visszaállítást, de egyelőre nincs kedvem újra belőni mindent.
Valakinek valami ötlet, hogy miért lehet ez?Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Norbi 72
veterán
válasz lionshamlet #95004 üzenetére
Milyen tipusú a kompakt szett?Jöhet link is.
-
lionshamlet
senior tag
válasz Csabroncka #95000 üzenetére
Nem igazán volt kihasználva, kb mint a 3D tv.
Nem jött rosszul a KP sem, majd ha úgy alakul akkor lesz a későbbiekben még Pio, egyelőre ezzel a kicsivel is elvagyok.Az Xbox-os kérdésemre pedig akkor a válasz az hogy a Hangot csak a kompozittal tudom átvinni a Házimozira?!
-
Norbi 72
veterán
válasz lionshamlet #94998 üzenetére
Pioneer VSX-920 Receiver ment, jött helyette egy kompakt házimozi.
Ez szerintem hiba volt.Elmondanád az okát?Egy szett hangfal kellett volna.
Annyira kompakt hogy csak egy Hdmi csatlakozó van rajta.
Vásárlás előtt nem nézted meg?Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest