Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz hétalvó #95038 üzenetére
Jaaaaaaaa, hogy neked ez fáj, hogy drágábban adtam el, mint ahogy vettem? IGEN, DRÁGÁBBAN ADTAM EL MINT AHOGY VETTEM, IDE LŐJETEK!!! Az vesse rám az első követ, aki nem ezt tette volna a helyemben! Nem volt kötelező megvenni!!! Rosszul járt aki megvette? Ennyiért árultam, ennyiért is ment el. Ja, hogy neked még nem volt ilyen szerencséd? A te balszerencsés pályafutásod nem engem minősít.
Semmi nem volt eltitkolva a vevőjelöltek előtt, az átkábelezés sem, persze ezt velem "elfelejtették" közölni, amikor én vettem.Egyáltalán mi célod neked ezzel az egésszel??? Ennyit írtam, hogy nekem a GS20 jobban bejött, mint a Focal. Egy rossz, savazó szót sem írtam az Electráról, nagy dilemma volt hogy eladjam-e!!! Erre jössz, vádaskodsz, hülyeségeket beszélsz, mert nem a "drágaszág" jött ki győztesen, és előhúzod azt a szánalmas érvet, hogy "nyerészkedek"??? Te engem ne oktass ki morálisan, sem erkölcsi, sem szakmai, sem emberi alapod nincs rá!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠