Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hétalvó #95038 üzenetére
Jaaaaaaaa, hogy neked ez fáj, hogy drágábban adtam el, mint ahogy vettem? IGEN, DRÁGÁBBAN ADTAM EL MINT AHOGY VETTEM, IDE LŐJETEK!!! Az vesse rám az első követ, aki nem ezt tette volna a helyemben! Nem volt kötelező megvenni!!! Rosszul járt aki megvette? Ennyiért árultam, ennyiért is ment el. Ja, hogy neked még nem volt ilyen szerencséd? A te balszerencsés pályafutásod nem engem minősít.
Semmi nem volt eltitkolva a vevőjelöltek előtt, az átkábelezés sem, persze ezt velem "elfelejtették" közölni, amikor én vettem.Egyáltalán mi célod neked ezzel az egésszel??? Ennyit írtam, hogy nekem a GS20 jobban bejött, mint a Focal. Egy rossz, savazó szót sem írtam az Electráról, nagy dilemma volt hogy eladjam-e!!! Erre jössz, vádaskodsz, hülyeségeket beszélsz, mert nem a "drágaszág" jött ki győztesen, és előhúzod azt a szánalmas érvet, hogy "nyerészkedek"??? Te engem ne oktass ki morálisan, sem erkölcsi, sem szakmai, sem emberi alapod nincs rá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- SAMSUNG (QE85QN95BATXXH) 217CM NEO Q-LED SMART 100hz ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85Q70D 215CM Q-LED SMART PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest