- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
Az első két problémádra egy külön zenelejátszó lenne a megoldás, ha olcsón kell, pl Squeezebox használtan.
Van kijelzője az ilyen játékosoknak, így sosem kell mennie a TV-nek.
Mivel az erősítőn külön forráson menne, mint a MED, így kapcsolgatnod sem kéne, a MED menne filmre 5.1 módban, a zenelejátszó meg 2CH-ban. Legalább is nekem a Sony megjegyzi a külön forrásoknál, melyiket milyen módban hagytam. -
Tamoo
nagyúr
Az 1-es pontra tudok válaszolni. Ez ilyen, nem tudsz mit tenni. Auto módban a sztereó-t mindig szétdobja, szóval mindig át kell kapcsolni sztereóra. De szerintem ez nem nagy fáradtság. Az enyémen én is mindig vagy Pure Direct (sztereó) vagy "Auto Surround" között kapcsolgatok.
-
skoos
őstag
Kis segítséget kérnék T. Guruk!
a szett: 50ST60 + HK 360 + MED600X3D
a diagnózis:1,- Ha zenét játszom le a MED-ről, az erősítő Logic7 módba vált. Utánaállítással kell 2CH módba váltanom. És filmnél ismét vissza.
2.- Ha zenét szeretnék hallgatni a MED-ről, nem kapcsolhatom ki a TVt. Akkor kikapcsol a MED is. A TV beállításokban kell a kijelzőt kikapcsolnom, hogy ne menjen a panel.
3- Pendriveről játszottam le egy igen nagy mkv állományt a MEDen. Minden ok, felismerte a HD hangforrást, minden szuper volt. A kép is eszméletlenül gyönyörű. De párszor, egy másodpercre elmegy a kép. 1 másodperc sötét és vissza. (4-5 ször egy film alatt, random jelleggel, nem tűnik kadenciaproblémának).
Nem élhetetlen ezekkel a rendszer, de nem is túl elegáns. Lenne tippetek?
u.i.: A TV egy duplakaros faliállványon van, de, hogy magasságában jó helyen legyen, kicsit a centerfal elé belóg a TV alja. Ilyenkor érdemesebb a centert a TV fölé elhelyezni inkább? Akkor nem lesz a center túl felül?
Előre is köszönöm válaszaitokat, eddig nagyon nem bántam meg, hogy Tőletek tudakozódtam!!! Imádom!!!
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51195 üzenetére
Örülj hogy nem. Most zokognál velem együtt. Küldhetném a virtuális zsepiket...
-
törölt tag
válasz
Sefter #51192 üzenetére
Új hangszórókészlet, jobb hangzás és igényesebb a kidolgozás is.
Tényleg: tegnap foci közben beszélgettem egy hangmérnökkel,helyi de jópár éve pesten él, Gabi a neve, 2 studióban is dolgozik,lényeg, szóba hoztam a digitális kábelt hogy házimozi fronton mekkora harc van amiatt hogy van-e nincs e hangkülönbség, errre ő -informatikus mérnökként is vizsgázott- azt mondta idézem "ez nem is kérdés, 100 ezer forintos erősitőn (nyilván sztereóra gondolt) már simán kihallani középen , sőt az egyik studiofejlesztéskor direkt 3-al több kábelt vetettem egy 200 ezer árú usb kábelből 2 méterest és ezeket hazavittük, így otthon szolgál, mert tudtam hogy jobb hangja van" otthon sztereója van ő is külső DAC-ot használ (az is profi minőségű, idézem:"boltban hiába keresnéd"). -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51194 üzenetére
újra hozod ám a kedvem, h megneveljem az asszonyt. most ezzel kezdtem: befektetés.
de jó lett volna ott lenni este!
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51183 üzenetére
Az 'i'-re a pont : kiszélesítette a sweet pointot. Jobbról-balról ugyanazt hallod, mint középről.
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #51186 üzenetére
Milyen hangfal?
Sefter: 8as ha telik rá és abból is a W-s. Ugye Dalid van? -
Tamoo
nagyúr
válasz
xtremetuning #51186 üzenetére
Te most továbbképzésre jársz?
lemaradtam.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51183 üzenetére
Itt ülök és értetlenül bámulok magam elé....
1 db Ymer stereo !!! és kb. dupla olyan dinamika, mint nálam. A hang mennyisége (nem a hangereje!!!) minimum a kétszerese !
Minősége pedig olyan egyöntetű, hogy bármit ! jelzem bármit hallgattam, megfoghatatlan-érinthetetlen-beleköthetetlen. Lenyűgöző, hihetetlen, számomra felfoghatatlan. Annyira elementáris, amit még csak elképzelni sem tudtam eddig, pedig ismertek, hallottam már ezt-azt.És a legrosszabb az egészben, hogy nem változtatott semmit a szobán, akusztikán, dobozok elhelyezésén, kábeleken, sőt. Minden a régi. Hogy mivel éri el ? Nem mondja meg még nekem sem.
Persze elcsepegtetett infókból azért lejött valami (digitális huszárok most ne figyeljenek ide) :
amin változtatott : saját épített szerver külön zenére. (ház, hűtés, benne merevítés, vinyók felfogatása, táp) minden saját tervezés.
Menedzselhető switcher, amin a saját! maga által írt szoft fut. A zenei hálózat teljesen el van szeparálva a normáltól. Speckó lan kábelek. Csak saját grabbeket használ.Egyelőre nem kapok szikrát....
-
ricsik
őstag
-
Sefter
veterán
Urak!
Marantz 6005-höz jó lehet a Focal 8xx széria vagy elég a 7-es is...
Ezt az erősítőt zenében fölül múlhatja egy CA C500 sztereó? -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #51180 üzenetére
Jó lenne, ha nem csak egyvalaki értené, amit írsz, ha már nyilvános fórumban vagyunk!
Mi az a Nova? Utopia? Nehogy már jobb legyen, mint a Stella! Előttem az utódom? -
gyurczy
őstag
válasz
xtremetuning #51180 üzenetére
Chevy Nova?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51169 üzenetére
Most jövök a Novás haveromtól. Döbbenet....
Van még hova fejlődni... -
BBéci
legenda
-
spiky03
veterán
Ma voltunk haverral a Hifi Barlangban kábelt venni egyik kollégának, és ha ott voltunk akkor egy picit hallgatóztunk is.
Amit meghallgattunk: Monitor Audio M4, Monitor Audio BX5 és Tannoy V4
Az M4-es nem volt olyan rossz, igaz a mélyei kicsit döbögtek, mondta is a csávó, hogy ez itt most ilyen (~100 nm-en) otthon a 20 nm-en sokkal több lesz. A három hangfal közül ennek lesz a legnagyobb mélye.
Utána jött a BX5. Nah az nagyon szépen szólt, megfogott mélyek, szép énekhang, részletes zene. Egész nap eltudtam volna hallgatni. Kicsit arra emlékeztetett, amikor a Korner-nél meghallgattuk az ELAC FS67.2. Nem volt az a búgó mély, hanem megfogott volt.
Utolsónak meghallgattuk a Tannoy V4-est is de csak azért mert ez most akciós szettben. Ha valakit érdekel 190 az 5.0. Ennek is búgósak voltak a mélyei, meg olyan mosottak vagy milyenek voltak a magasai, nem volt olyan szép az énekhang, mint a BX5-önÚgyhogy arra jutottam, hogy erre kell gyűjtenem. Remélem lesz még kapható akkor is, amikor meg lesz a rávalóm.
Mert most pl 200 ezer a front pár + 70 ezer körül van a center, ha csak 3.0-ával indítanék. Ez meg nekem egy ici-picit húzós. Az ötös sem jött be, így várok még.
A sorrend a következő lett:
1. MA BX5 - Ilyet fogok majd venni, ha lesz rá pénzem és lesz valahol jó áron.Úgy érzem nekem nem éri meg azt a különbözetet az RX változat, mert nekem mozira kell és nem zenére.
2. MA M4
3. Tannoy V4 -
krx21
nagyúr
válasz
zolaas #51171 üzenetére
Köszi... De a Movie és a Music szavak jelentésével tisztában vagyok
... Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy van e valakinek high front használattal kapcsolatos tapasztalata... Még ne tudom elhelyezni, mert nincs itt fúrógép, meg ma nem is fúrtam volna a szomszédok miatt...
-
krx21
nagyúr
Sziasztok!
Ma beszereztem egy wharfedale diamond 10.sr high front-nak a wharfedale obsidian 600-hoz...
Tudom nem mindenki preferálja, mert nem valós csatorna... De én szerettem volna, kíváncsi vagyok...
Van valakinek tapasztalata aki használ ilyen high front megoldást? Az erősítő csak a PLIIz Movie” és „PLIIz Music” módban használja? Melyik a jobb? -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51168 üzenetére
Legnagyobb felbontású hangfal,ami előtt valaha ültem. És annyira nagy sztem a felbontása, hogy tekercsek melegedését sem tartom lehetetlennek, hogy kihallani. és nem csak az EM melegedését, meg az erősítőét.
Számomra egy ilyesmi hangfal birtoklása bakancslistás projekt. asszonnyal, v anélkül -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51166 üzenetére
Egyébként vicces, ahogy folyamatosan változik a hangja....
, akár 10 percen belül is ugyanazzal a zenével hallgatva. Meg kellene ülnöm a seggemen a bejáratás alatt, de nem bírok velem...
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51166 üzenetére
Játszottam egy keveset....teljesen más szögek kellenek neki.
1 mm változtatás az egyik dobozon és az énekes elmegy a bal felső sarokba.+ azért lassan barátkozok vele én is....Mármint beállításilag.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51165 üzenetére
Magam is azt hittem. Akkor mozgatni kellett?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51164 üzenetére
Ok, de én ezt a járatatlanság számlájára írtam. Nem az volt.
Most már tudja a régit. Kérdés mi lesz, ha még ki is tisztul ??? -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51163 üzenetére
Mondtam én.
Azonos magas, és legalább olyan középhangsugárzók esetén nehogy már bármiben gyengébb legyen... akkor már csak a magas puhulása hiányzik, és célvonal, lejtő alja.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51110 üzenetére
Megoldottam a holografikusságot.
Alakul ez.....
-
Toobee
veterán
válasz
MasterMark #51151 üzenetére
Nem. Ha zart lenne, csak elolrol tudnam bevezetni a kabelt.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Tudtok most ajánlani használt 5.1 hangsugárzó szettet és erősítőt alacsonyabb árfekvésben?
Csak mozizni kellene egy 20m2-es szobában.
HDMI-s, 3D-s erősítő kellene mindenképpen. A Yamaha HTR-2866 netdepo-ban most akciós. Paraméterei alapján nekem jónak tűnik. Ha ilyesmi áron van jobb használtan, akkor nekem az is jöhet.
Előre is köszönöm! -
Tamoo
nagyúr
válasz
dunkel #51148 üzenetére
Valakinek az volt az óriási ötlete, hogy 5cm nikecellt rakjon a falakra belülről.
Szóval eléggé meg van kötve a kezem. Persze semmi se lehetetlen, de én nem kezdem el gányolni.
Egyébként igen, ha a falon lenne, nem lennének ilyen tervezési problémáim. Bár akkor még messzebbre kerülne a tv. Így is csak egérmozizok.(#51145) mcmike: Ne vedd sértésnek, csak ezt nem árt tudni az "ajánláshoz".
-
Tamoo
nagyúr
válasz
MasterMark #51146 üzenetére
[link] kaptál rá választ.
Center se szereti ha be van zárva. Nekem is esedékes lenne tv/hifi állvány, csak ugye még nem tudom mekkora/milyen centerem lesz. Azért is várok már egy ideje vele. Ha megoldható lenne, akkor a tv elé raknám közvetlenül, tv-t pont annyira megemelve, hogy ne takarjon ki. Csak ugye most megint bukta, hogy mekkorára tervezzem a felső polcot, ha új tv-t is veszek akkor annak mekkora talpa lesz, elférnek-e a centerrel.Hely meg szűkös, minél kisebbre kellene faragni a cuccot.
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #51022 üzenetére
Tudom ti halandó emberekkel nem beszélgettek, de erre tudna valaki valamit mondani?
Csak mert én is összeraknék valamit a TV alá, és azon gondolkodtam, hogy esetleg a center külön állványra is mehetne. -
mcmike
őstag
Megmondom őszintén, hogy semmit. Előtte Sinus Live 2.5-esek voltak (még a Heco rendszeremhez vettem). Csak azokhoz képest tudok nyilatkozni hogy nagyságrendekkel teltebb lett a hang. Kiegyensúlyozottabbak és nem túlvezéreltek a magasak többé, a mélyek tiszták, és rendkívül alacsony az érzékenysége a rendszer összessége.
Őszintén: Lapos kábelt akartam (mert tetszik, és kész). A KáCsában az eladó is ezt ajánlotta (olyan igazi középút, viszonylag semleges hanggal, sodort kábelekhez képest konszolidált magas hangokkal, jó méterárral, nem üt el semmilyen irányban). Neki is FLW40 van otthon a saját elmondása szerint. Magának csak nem visz haza rosszat...
Nekem nincs időm kísérletezgetni / tesztelgetni (néha még wc-re menni sem
). Ezek fényében döntöttem, és megvettem. Nem bántam meg...
-
krx21
nagyúr
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #51138 üzenetére
Azt mondja Te is tetszel neki
-
Patice
nagyúr
válasz
bajnokpityu #51125 üzenetére
Statikai súlyok a ház megfelelő súly elosztásának érdekében....
-
gyurczy
őstag
válasz
bajnokpityu #51131 üzenetére
Például.
10xx-ekkel mi a bajod? Optikára nem jön be, vagy hangra?
-
bajnokpityu
félisten
-
rgeorge
addikt
válasz
A bejáratásért pedig külön fizetnek.
Groucho Marx: ez nem az én nevem, egy barátom adta kölcsön, hogy bejárassam. -
törölt tag
válasz
Csak azért használod mert azt is megfizetik.
Kittosz: minek elaprózni: akinek Elac 4-es sorozat se tetszik. -
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #51127 üzenetére
Electra nem lehetne köztes lépcső...?
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #51127 üzenetére
Mond hogy XT szülinapi ajándéka neked.
ja hogy nem most van, hát, ő vett egy jobbat, ezt neked adta mivel te voltál róla a legjobb véleménnyel.
-
gyurczy
őstag
válasz
Akkor mondd be, hogy ingyen volt. Vagy loptad.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #51126 üzenetére
no, ez egész hihető.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
Hírek: Diósdon új formátumú kukákat vezetnek be, jelenti a TASZSZ hírügynökség. Kizárólag párban alkalmazhatók, Önkormányzati rendelet alapján.
Pityu: Drágám, ezeket e k..va drága kukákat nem fogom a ház elé kitenni, itt a nappaliban pont elférnek...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
JohannZimu #51123 üzenetére
Jelen esetben azt beadni, hogy véletlen vásárlás volt ,nagyjából politikusi papírok kellenének.
-
Toobee
veterán
válasz
JohannZimu #51123 üzenetére
Drágám! Menj, pihenj egy hétvégét valahol megérdemled! Mikor visszajön már az új szerzemény van bent, mikor megkérdezi, hogy mi ez, akkor fel a fapofát: "nem tudom miről beszélsz, évek óta ez áll itt"
-
JohannZimu
senior tag
válasz
bajnokpityu #51121 üzenetére
Az nem működik, hogy: véletlenül rányomtam a Sofort Kaufenre... ?
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51121 üzenetére
Így már más.
Get out of my house....
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51120 üzenetére
Tudod mit mondott a modern Utópiákra?
Kukásdoboz. Naugye,h érik a csere? -
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51119 üzenetére
Enyémet nem adom....
Azért egy scalaval beb@sznál rendesen szvsz. Közép nagyon-nagyon rendben, magasat már megszoktad, a mélyben pedig egyértelmű előrelépés, még ha nem is úthenger. Bár nekem szent meggyőződésem, hogy nálad a keresztbefordított szobában elég lenne bőven a mélye.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51118 üzenetére
Sóhajtós smiley majd
Félberugás kidobott pénz. Ha 409 pl felébe kerülne,mint amennyi, akkor azt meghagynám köztes lépcsőnek, mert az is egy jó doboz, de igazából lelkesedés nélkül nem szeretek pénzt tenni a hobbiba.
De azért annyira nem vagyok szomorú, este megint hallgattam egy kis zenét, és jó ez, és szeretem.
Legalább tudom, hogy merre tovább. Asszonyt kell előbb cserélni, aki szereti a böszme dobozokat
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #51114 üzenetére
Don't be panic. Akkor marad az Elac 6-os. Esetleg egy Scala.
Legfeljebb, ha jó közepet és mélyet akarsz, akkor átjössz
.............. na jó ez aljas volt....
-
Toobee
veterán
válasz
bajnokpityu #51114 üzenetére
Nyilván vicceltem. Nem is tudom, hogy mit lehetne ilyenkor mondani, talán a lelkiismeretére hatni nem piázok, itthon vagyok, még többet leszek, ha megvesszük ilyesmikkel.
-
xtremetuning
addikt
válasz
WTF ????
-
xtremetuning
addikt
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Toobee #51111 üzenetére
Az egy dolog, de nekem azért elsődlegesen nem a hifizés a célom, hanem a család. MEg kell penditenem egy konkrét húrt, amitől beadja a derekát, de eddig ilyeneket hallottam: "hogy néz ez ki?", "mi ez a batár?", "italautómata", "be se fér, ide ez nem jön", "úgy néz ki, mint nagyszülők politúros szekrénye", "mennyivel szebb az Elac, pont ide illik méretben".
Hogy ne legyen teljesen offtopic: MaUser: lentebb vettem tegnap Oblivion nézése közben a subot vagy 10db-vel, mert megkért párom rá, meg egy picit állitgattam rajta, és határozottan jobb lett a mélytartomány. A kevesebb néha több, úgy néz ki, bár okát nem értem.
-
aleister
veterán
Ugyan, engem nem sértettél meg.
Nem vitatkozásképp, de nem mondtam olyat, hogy ugyanaz lenne a kábel, hanem, hogy "nekem a 8 eres sodráson kívül ugyanannak tűnnek". És ezért is tettem fel a kérdést, mert ugyanolyan termékcsaládon (Sinus live) belül kíváncsi voltam, hogy ennyit számít-e ez a csavart kivitel.
Számomra teljesen elfogadható ez a hallás alapú válasz.
De most pár napig tényleg read-only-ba vonulok. -
-
Toobee
veterán
válasz
Pedig te vagy az erősebb
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #51095 üzenetére
Fincsi szülinapi ajándék volt hallgatni a láncodat
Köffe
Asszony viszont vétózza az ötletemet...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
aleister #51108 üzenetére
Én nem sértődtem meg és téged sem akartalak megsérteni. Nekem teljesen mindegy ki mit vesz, én általában csak az önigazoláshoz nem szoktam asszisztálni. (Ez a két kábel "ugyanaz" dolog verte ki kicsit a biztosítékot.)
Nem tudom megmagyarázni neked miért jobb egyik - másik, ezek gyakran megfoghatatlan szubjektívek dolgok. Nem is viselkednek mindenhol ugyanúgy. +nincs hozzá elegendő tudásom, hogy a miértekbe belemenjek.
Egyébként egy webes leírás a Sinus-ról. Nyilván marketing, de van aki szereti az ilyesmit:
"Egyedülálló speciálisan csavart és sodort hangfalkábel 99.9%-os OFC finom szálas réz vezetőből 8db 0,75mm2-es szálból felépített kivitel! A sodrásnak köszönhetően alacsony induktív és kapacitív tulajdonságok. Akár 2x3mm2 keresztmetszet vagy 4x1,5mm2 bi-amplifikáláshoz is! Rugalmas szigetelő külső bevonat! Kiváló ár/érték arány!" -
aleister
veterán
Nézd, ha én ajánlok valamit az általam ismert területeken (pc, fotózás), és valaki megkérdezni, hogy miért, akkor meg tudom indokolni a dolgot. Biztos volt valami oka, hogy ezt a kábelt ajánlottad, még ha ez a megfoghatatlanul szubjektív "szerintem ez jobban szól" volt is az.
Kezdőként próbálom megérteni a dolgokat, hogy mi-miért van, de ezt elég nehéz, ha ilyen sértődős válaszokat kap az ember. Egyébként nem szándékoztam egyiket sem megvenni. Maradok a drágább, lapos Kácsa kábelnél, csak érdekelt volna a válasz.
A jó hírem számodra az, hogy megvan minden. Az összedugásig -ami még 2 hét- nem fogok többet kérdezni.
-
Tamoo
nagyúr
-
aleister
veterán
Még egy gyors kérdés Sinus ügyben.
Miért a 8x0.75 (2x3) a jobb vétel 900 ft/m-ért, ha a 2x4 métere csak 700 pezeta? Mindkettő réz. Ez a sodort kialakítás esetleg kedvezőbb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged