- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
mcmike #157349 üzenetére
Mikor lesz aktuális? Nálam egy Denon AVR-4810 fog felszabadulni szeptemberre.
Night mode alatt a kijelző kikapcsolásra gondolsz, vagy a dinamikacsökkentésre?
A 4K upscaling szerintem semmit nem javít a képen, a 1080p kép ugyanolyan jó a 4k kijelzőn mint egy upscaling utáni. -
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
mcmike #147678 üzenetére
Én inkább egy "doboz upgrade-n" gondolkodnék inkább ....
Quetz:
Tök mindegy milyen erősítő van az 1000 -es SVS-ben, ahogy az is, hogy milyen számokat írtak mellé. Közel sem "egy liga", még akkor se, ha az olcsóbból többet használsz .... a gyártók még mindig nem hülyék, ezért teljesen tisztában vannak azzal, hogy a konkurencia milyen hangot és mennyiért ad .... -
Norbi 72
veterán
-
-
Oldfighter
senior tag
-
aleister
veterán
válasz
mcmike #50878 üzenetére
Köszi szépen a válaszod!
Néztem az oldalukat ma. Jelenleg is itt az egyik fülön a streamaudio-val és az audioquest-tel egyetemben.
Nekem is szimpatikus a lapos kábel. Arra gondoltam, hogy a laminált parketta alatt, esetleg a szegélynél vezetem hátra, és akkor nem tekergőzik láb alatt.Jól gondolom, hogy minél vastagabb az ér annál jobb? Ez esetben miért elég a hátsóknak a 2.5mm-es a 4-es helyett?
(#50877) BBéci
Nem értelek. A Jamo 606-ra konkrétan Te az áldásod adtad. egyedül a mélyládát kifogásoltad, amit a tanácsodnak megfelelően le is cseréltem, egy szintén itt ajánlottra.
Az alap erősítő egy Pio 1018 volt. Sajnos azt is, és 3 másikat is elvittek az orrom elől, míg végül az LX50-nél kötöttem ki tök véletlenül Árban kb ugyanott voltam.
Nem hinném, hogy rosszabbul fog szólni, mint az eredeti felállás szerint -ami ellen itt senkinek nem volt kifogása ugyebár-, max nem fog jobban szólni. Nincs azzal gond, ha az 5.0 lesz a gyenge keresztmetszet a rendszerben, idővel lehet cserélni. Ennyi pénz volt rá, így tudtam megoldani.Biztos tudtál volna segíteni a kábelben is. Fura.
(#50879) Tamoo
Lehet.
Elég sokat leveleztünk. Normális arcnak ismertem meg. Nem feltételezem róla a hátsó szándékot. -
Oldfighter
senior tag
válasz
mcmike #47608 üzenetére
Előre, mindhárom hangsugárzóhoz, egyenként két és fél métert vágtam le, hátra lazán összejött a kétszer tíz méter. Igen, a nyolcerest vettem, de a hozzá adott csatlakozók autós rendszerhez lettek kitalálva. Alapból is ott ennek hirdették. De mégiscsak majd feleannyiért árulják, mint a streamaudionál.
Idén még szeretnék jó minőségű banándugókat szerezni hozzájuk.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
mcmike #47583 üzenetére
Nincs olyan, hogy legjobb. Max olyan hogy a rendszerbe legjobban illő. De azt meg nem lehet megmondani, csak ha kipróbálsz egy "raklappal".
Én kipróbálásra ezeket tudnám még ajánlani: [link]4mm2-es belefér a Nakamichibe, de jó eséllyel a csavart már nem lehet úgy beszorítani, hogy a külső háza visszamenjen. Ezt csak úgy bónusz infóként írom.
-
Oldfighter
senior tag
válasz
mcmike #46885 üzenetére
Jelenleg, ennél jobb ár/érték arányú kábelt nehéz lenne beszerezni. Hátránya, hogy a vásárolható hossz adott ( 10m), ezt kell beosztanod. Én 30 m vettem. Az első 10 m-t be lehet osztani a front oldalra ( két front+center). Nem tudom, hogy hátra majd milyen hossz kell neked, de nálam a 2x10 m fel is lett használva.
A hang kiváló! A streamaudionál meg majdnem a duplája az ára. :S
-
Peak
addikt
-
Oldfighter
senior tag
válasz
mcmike #45393 üzenetére
A kihasználtság a minőség oltárán fakadjon.
Jó hangsugárzó halkan is jól szól, nem egyszer írjuk le ezt itt.
Az első hsz-ben van egy iránymutató arányszám az erősítő és a hangdobozok ( 5.0) árai között, amiből ki lehet indulni. Konkrét márkát hiába ajánlunk, a te füled legyen az utolsó ami döntsön. -
sting2
addikt
válasz
mcmike #45393 üzenetére
PL : ELAC 58.2
Gyerek biztos kialakítás (fém háló), kellőképpen precíz, iszonyú dinamika ha úgy akarod, igényes megépítés, sztereóban (sztereó erősítővel) komoly - szellős tér, lazán átugorja a saját kategóriáját.
Amikor vettem, pont ezzel a kettő Dalival hasonlítottam össze.... -
Oldfighter
senior tag
válasz
mcmike #45383 üzenetére
Mondhatni mindegyik tisztességes középkategóriás készülék, elégé vegyes kritikákkal. Keress rá alkalmat, hogy vétel előtt meghallgathasd őket. Ennél jobb tanácsot szerintem nem kaphatsz. Én mondjuk a helyedben -ha a használt piac is játszik- akkor 3-4 éves készülékek közt is szétnéznék. Mozira Onkyo, Harman Kardon inkább.
A "süketségre" inkább nem írok semmit, de engem elborzaszt amikor valaki ész nélkül használja a hangerőt.
Oks, tudom, van ami sajnos a "szakma" része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest