Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Elnézést, amatőr kérdés következik:
Y sub kábellel hogy kötöm össze a subot és az erőlködőt?
Jelenleg az erősítő LFE kimenete van összekötve a sub LFE line bemenetével.
Az egyik ágat (tippem szerint a pozitívat) hagyjam lógva?Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
spiky03
veterán
Erről mi a véleményetek?
Egyik haver most tervez erősítőt venni, majd később hangfalakat hozzá.
MegfertőztemVagy esetleg tudtok ajánlani neki valami jó kis erősítőt.
Mozira kéne neki a cucc, és kb 20 nm-es szobába[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Toobee
veterán
Becsi ut MM: Denon 1311 50e, Jbl sc 178 50e, mordaunt carnival 1bk, carnival 5c, carnival 6 bl 99e, jbl e80 e20 e25 140e, wharfi 600 120e.
-
robi0604
őstag
Egyetértek!
A jobb kábelt minden hangszóró meghálálja, csak kérdés, hogy ér e annyit a minimális, vagy sok alsóbb kategóriás rendszerben alig hallható változás. Ebben a kategóriában érdemesebb inkább a különböző anyagú kábelekkel próbálkozni, de azonos kategóriában. Sokan mondják, hogy most vegyél jobbat, mert, ha lecseréled, majd a dobozaidat... Ez így meg is állná a helyét, ha biztosak lennénk benne, hogy a következő szetthez kiválóan illik. Mivel sok esetben ez nem így van, csak pénzkidobás.
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
robi0604
őstag
válasz sanyi0629 #1373 üzenetére
Szerintem pariban sincs vele.
Én inkább az ES-t választanám.A Studióval a legnagyobb bajom, hogy szétesnek a hangok, mert a hangszórók nem egy vonalban vannak és emiatt a tere is érdekes. A hangszórókészlete nem lenne rossz, de a magasa kicsit fakóbbnak tűnt. Ahogy hallottam, igényli a jobb erősítőt, bár akkor még nem volt bejáratva teljesen.
Minek veszel Ferrarit, ha 50-nel közlekedsz...
-
törölt tag
válasz Szabikaa20 #1388 üzenetére
És amire te, az sem RGB hanem komponens.
-
Viper26
nagyúr
Kelleni fog bármilyen csatlakozó a szett/erősítő felé?Vagy csiptetős/tekerős megoldás van?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
válasz #09634560 #1383 üzenetére
Ez így most kicsit kínai nekem, de lehet azért mert éjjel van...legalább tudom mire fogni.
Akkor csak rámegy a kép a sárga RGB csatival az erősítőre és ennyi, a hang meg marad a megbeszéltek szerint (coax), ha jól értem.
Az erősítő képét hogyan kell majd kivinni?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
sting2
addikt
válasz #09634560 #1375 üzenetére
Dobnának még rá 60k-t és viszik az Onkyo-t...
Holnap megnézzük.
Más, Friss hangfal (max 20 órát ment, egy boltban), vadi új kábelek, előfordulhat hogy így az elején picit reszelősen-sziszegnek a magasak és később ez is "beáll", vagy ez betudható a doboz érzékenységének és a Onkyo 609 karakterének??
Vagy azonnal tűzzek stereo vasért, és azzal kínálgassam a Marantz CD-t?[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Viper26
nagyúr
válasz #09634560 #1377 üzenetére
Gépet sajnos nem tudom rákötni, másik szobában van, kéne vagy 20m-es HDMI kábel hozzá.
Oké, akkor:- 1 HDMI TV - 1911
- 1 optika TV - 1911
- 1 coax DVD - 1911(Ezen csak hang, a képet külön DVD in-re?)Plusz még az említett hangszórókábelek.
-
törölt tag
válasz Viper26 #1376 üzenetére
Tévé és erősitő közé kell HDMI, de nem kötelező ha más HDMI-t nem kötsz rá az erősitőre, akkor elég lesz addig 1 RCA a beállitáshoz.
A gépet nem tudod rákötni a HDMI-vel a Denonodra?? Optika mindenképp kell akár USB akár hálózatos lejátszás megy.
DVD-t akkor Koax kábellel kösd rá.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
válasz #09634560 #1374 üzenetére
A DVD-n nincs HDMI vagy optika, csak RCA-RCA tudja átvinni az erősítőre a hangot akkor.A filmeket hálózaton keresztül nézem PC-ről jön TV-re (all share).Így is kell optika TV-erősítő közé?Gondolom nem árt mert előfordul hogy ettől függetlenül usb-ről megy néha.Erősítőn ha jól láttam egy optikának van hely.
HDMI hová fog kelleni?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
válasz Viper26 #1372 üzenetére
A DVD-n milyen csatlakozó van?
Szükséged lesz egy megfelelő hosszúságú HDMI kábelre (inakustic pont jó) valamint optikai kábelre is, a tévé és az erősitő összeköttetéséhez (akkor kell optikai,ha usb-n akarsz 5.1-et élvezni: kábeltévére elég az ARC).
Tehát eddig 1 HDMI,1 vagy 2 optikai,1 mélysugárzó kábel a subhoz, valamint Inakustik athmos a frontokhoz és a centerhez valamint inakustik star 1.5 kábelekrea surrround hangfalakhoz. -
sanyi0629
csendes tag
A JBL studio 190 szettről van valakinek tapasztalata - véleménye? Kiváltképp ES80 szetthez képest...
-
Viper26
nagyúr
1-2 napon belül egy egy Denon AVR-1611 tulajdonosa leszek.
Egy Eltax experience szettet fog hajtani, és segítséget szeretnék kérni a kábelekkel kapcsolatban.A szett, a TV (Samsung D5500), és egy DVD lejátszó lenne rákötve.Elképzelésem van, hogyan/mit/hová kéne kötni, de mivel nekem ezek a kezdeti lépések így nem merek egyedül nekiállni.
Kábelek beszerzését innen gondoltam, bár nemvagyok benne biztos milyet lenne érdemes.
Előre is köszönöm a segítséget.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
sting2
addikt
Yamaha RXV 1500 vs Onkyo TXSNR 609??
Régi nagy vas vagy maradjon a friss "semmi"?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
gorbep
senior tag
válasz daniel2121 #1368 üzenetére
Pedig szerintem megállják a helyüket. De a konkrét típusról nem volt semmi infóm, és Google barátunktól sem lettem okosabb. Csak szerviz fórumot találtam, ahol a hibákat + a javítást taglalták. Hát ettől nem lett nagyobb kedvem hozzá. (de aztán a Denonhoz, Marantzhoz Onkyóhoz is találtam " Urgent HELP!!!" fórumot.) Akié elromlott, nagyon szidta, mindegyik típust.
Talán mert a dicsérgetős marketingben nem erősek.....
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Csabroncka
addikt
válasz malagutif122 #1367 üzenetére
Nézz körül itt a PH-n, vagy vaterán utána tudsz járni mennyire megbízhatóak az emberek. Vagy ha tudod vedd át személyesen, kérjél rá bizonyos ideig (próba) garanciát!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
malagutif122
tag
válasz Csabroncka #1366 üzenetére
szia
nézegettem használtakat csak félek hogy becsapnak valami rosszal.
De ezt a Königet sokan szidjak nem jo annyi mint az ára -
Csabroncka
addikt
válasz malagutif122 #1363 üzenetére
Lehet használt keverőkkel jobban járnál. Gondolom az anyagi keret miatt, ebből kifolyólag biztosan találsz korrektet ennyiért már használtan!
"in medias res"
-
Tamoo
MODERÁTOR
Ezek nagyon alap cuccok, ezért én személy szerint pénzt sem adnék még gyűjtögess hozzá szerintem. Egyébként nem elég két csatorna? Nekem egy Reloop rmx-20-am volt, pár hónapja adtam el, valaki nagyon jól járt vele.
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Hát ez tényleg más,de nekem volt egy Behringer WMX 100-am az jó volt.De ha jól emlékszem a 200-as vagy a 300-as már 3 csatornás.De a DJX-700-as kegyetlen jó!És az áraik is jók!Bocs ha valamit rosszul írtam,de telefonról írok és sokáig tartana leellenőrizni jól e emléxem...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
malagutif122
tag
Sziasztok
Dj keverővel kapcsolatba lenne kérdésem nem találtam dj keverős fórumot azért ide irok.
Találtam 2 tipust Egy 3 csatornást König és egy Tmx-2211 tipusut
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=149611828&pnr=10001&foto=1
http://www.video2000.hu/111-dj-mixerek-keverok/278-konig-kn-djmixer10-3-csatornas-dj-mixer-kevero.html
Véleményeket várok melyiket érdemesebb megvenni
én nem nagyon értek ezekhez még nem volt keverőm.
Vagy milyen tipust ajánlanátok 3csatornasba. -
Ed Parker
nagyúr
válasz Szabikaa20 #1359 üzenetére
Dehogyis,ezt így kell
Add el a crown 660-t azt meg is van az 5.0-ra a pénz.
-
T-Tboy
tag
Aki esetleg ilyen 5.1-es JBL szetten törné a fejét annak ajánlom figyelmébe:
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelektronika/hangfal/hirdetes-30151350/https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
Szabikaa20
őstag
Hááát....őőő....Már arra is van "tervem"! Van egy Crown 660A-s erölködőm,aminek az üzleti ára most nálunk 1300€...Eladom és ebből szeretném finanszírozni!De először csak két front lesz...Arra olyan 150-200k rászeretnék áldozni!Most van az AVX-en Dali Zensor 7...170k-ért adja az ürge.Az jó is lenne szerintem.Vagy egy Klipsch RF-52 is van ott,ami nagyon tetszik!
Ed parker:Nem volt fura mert fater kamionozik és azt mondtam tartoztak neki és így fizették ki!Lepotyogott cucc....Amugy nem csak ezt mondtam!Rossz vagyok mi?![ Szerkesztve ]
-
Stubi28
tag
válasz anonymus89 #1308 üzenetére
http://elektronika.vatera.hu/hangfal_hangrendszer/digital_analog_konverter_dac_optikai_koax_1548611750.html
-
MaTTeS
senior tag
válasz Szabikaa20 #1355 üzenetére
Pedig az a Denon már megérdemel egy 750-800€ környéki 5.0 hangfalszettet.
Azt már nehezebb lesz elkölteni úgy, hogy az asszony ne lássa Havonta leveszel 150-200€-t a számláról és lassan összegyűlik -
Szabikaa20
őstag
válasz Ed Parker #1353 üzenetére
Én a Yamira is azt mondtam,hogy apám szerezte! Közben meg úgy vettem kiárusítási áron!Tudom,hogy a két utolsó szám jelzi az évet,de kitudja hátha olyat tudtok amit én nem!
Hát magyarázhatom én is akárhogy....őneki a 10000FT-os és a 2 millás is ugyan azt jelenti...minek ez a szar...szokta mondani... XD De úgy vettem észre,hogy kezd barátkozni a dologgal...egyre többet hallgatja!Majd ha lesz rendes hangfal meg a FLAC formátumú zenéket meghallja,remélem picit változik a véleménye. Ő jobban inkább filmes...én a zenés!A hangfalakra nem tudom mit találok ki... Igen néztem a táblázatot!Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Szabikaa20 #1351 üzenetére
A nők ezt sohasem fogják megérteni,,hogy mi miért kerül annyiba,ezt én úgy oldom meg,hogy azt mondom,ez egy olcsó darab,ha látszik hogy nem bóvli, akkor azt mondom le volt 50%-ra értékelve,ezek jó trükkök
Mért érzem szavaidban,hogy te is azt hiszed,minél újabb annál sz@rabb?
A 1911 tavalyi modell.Fentebb linkeltem egy táblázatot a denon avr erősítőkről.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Ed Parker #1349 üzenetére
Kirakná a szűrömet,ha megtudná mennyibe kerül... Még jó,hogy én vagyok a kasszás! Nem a 17€,hanem nincs e a 1911-ben valami +.De akkor már tuti,hogy a 1912-es lesz!2312 jobb lenne,de az már jóval drágább.Használt 2310-11- es használtan nem találok.1-et találtam,de már eladták!
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Szabikaa20 #1348 üzenetére
Áá, nagy mágus vagy
Őőő, 17€-n dilemmàzol
1912-öt vedd, jó cucc.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Ed Parker #1344 üzenetére
Holnap viszik,úgy néz ki....Lenne rá pénzem most is csak,ha sok eltűnik a számláról asszony szagot fog... De még abban a dilemmában vagyok,hogy mennyi különbség van a 1911és 1912 között?Árban az 1911-es 410€ az 1912-es 427€...
-
Ed Parker
nagyúr
-
knorbi77
tag
Nos ma voltam MM-ben a Westendben, mától 26.-áig van a "készletkisöprés", feljegyeztem 1-2 dolgot hátha jól jöhet valakinek, én nem láttam jó ajánlatot magamnak, de legalább láthattam élőben azt a subot amit ma meg is rendelek máshol Amiket felirtam:
Eltax Shine 5.0 - 100e
JBL Studio 5.0 - 200e
Jamo sub 210 - 30e (csak mert 45ről)
Yamaha ns-sw700 - 100e (brutális, gyönyörű sub)
JBL Northridge is volt akcióbanSok erősítő akciós még de nem láttam olyan elvetemült ajánlatot.
Nem sok, de igazából nincs is olyan nagyon sok cucc ott, vagy csak én nem figyeltem eléggé[ Szerkesztve ]
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz Ed Parker #1344 üzenetére
Akkor valszeg nekem is csak frontsugárzók lesznek,amit megtudok venni az erősítővel és kábelek is kellenek.
Patice azt javasolta hogy kb: 50.000Ft-ot költsek egy ilyen rendszernél kábelra.
MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Szabikaa20 #1342 üzenetére
Na mi van elment yamaha vagy csak fizu volt?
1343 Bodi Erik: az erősítő árának a kétszerese ha van rá keret,amit hangfalakra kellene költeni,hogy összhangban legyen a rendszer,ha nincs akkor 1:1 vagy darabokban veszed meg a konfigot,ahogy én is tettem.
Frontok,aztán a center, végül a hátsók,nekem mélyládám nincs.[ Szerkesztve ]
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz Ed Parker #1341 üzenetére
Hu de jó, köszi, a 3806 ahogy látom még pont nem tudja a HD hangokat, csak a 3808.
Na mindegy akkor az újabbat kell meghallgatni.Ehhez már jó hangfalak kellenek biztosan.
MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz #09634560 #1327 üzenetére
De van szted igazságalapja amit az eladó mondott vagy hülyeség?
A denonok jobban tetszenek, úgyhogy az lesz, csak még nem döntöttem el melyik lenne az igazi.
Neked denonod van?
-
gorbep
senior tag
válasz #09634560 #1336 üzenetére
Ezt értem, de néha állítólag azonos hangminőséggel, csak csatlakozók vagy digitális szolgáltatások szűkítésével kihoztak azonos modellt egy kategóriával lejjebb, pl 3805 -2805.
Vagy csak teljesítményt csökkentettek. ( A 80W is elég nekem, nem akarom a házat újra felépíteni.)- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
anonymus89
addikt
Köszi a segítséget mivel az már az ismerősömnek sok így marad a kábel.
Viszont elég lenne egy átalakító is? -- mert rca kábel van ....
Vagy ha olcsón tudok szerezni egy SB audigy-t?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
gorbep
senior tag
Na én is kicsit belekavarodtam a Denon sorozatok egymásba alakulásába.
Ha valaki otthon van benne, legyen szíves adjon tanácsot:Denon AVR 2106
Denon AVR 2805
Denon AVR 3803
Denon AVR 3801És hogyan viszonyul mondjuk ezekhez a NAD T752 ?
Nagyon megköszönném, ha valaki javasolná, melyiket vegyem..
(Elsősorban a hangminőség érdekelne!)
Persze van ár eltérés, de nem ez az elsődleges ebben a kategóriában.
[ Szerkesztve ]
- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......
-
Peak
addikt
válasz #09634560 #1327 üzenetére
Mi a gond az 1.3-as HDMI-vel?
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI#VersionsRyzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Viper26
nagyúr
Pio 421 vagy Denon 1611?
-
törölt tag
válasz Bódi Erik #1324 üzenetére
Onkyo nem rossz kb. 200 ezerig, onnan már jobbak a versenytársak.
Régebbieknnek jobb hangjuk volt azonos kategóriát véve : egy 905ös jobb mint a 3008-as, szerintem.
HDMI miatt csak az 1.4 verziok jöhetnének szóba de ha a HD hang nem számit, akkor optikai/koaxon kinyert DD jobb lehet 3806-on mint 3312-n -persze azonos és megfelelő hangfalkakat feltételezve. -
Peak
addikt
válasz #09634560 #1317 üzenetére
Kis Denon összehasonlítás:
http://www.denon.co.uk/uk/Product/Pages/ProductComparision.aspx?CatId=HomeTheatre&SubId=AVReceivers&pids=AVR2312|AVR3312|AVR4311Milyen érdekes, hogy csak a 4311-ben van Dolby Volume, ami a Harman Kardon AVR-460-ban benne van...
A 3312-es meg 300.000+ HUF...
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz #09634560 #1317 üzenetére
Hát csak azért gondoltam, mert itt elég vegyes a vélemény az onkyo-ról a topikban, vissza olvastam picit.
Nekem vegyes használatra, mozi, zenére kell.
A hdmi a 3D miatt érdekel idén ha lesznek újdonságok.
Szóval ha nem is használom még, nem baj ha tudja.MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
-
Bódi Erik
csendes tag
Értem,mert az üzletben ahol néztem, az eladó azt mondta, hogy a 3806 2006-os modell és a denon változtatott a számozáson, tehát az alacsonyabb szám és az ár ne tévesszen meg senkit, mert a jelenlegi denon palettán a 4311 után a 3312 jön vagyis a 3311 utódja, mégha olcsobb is.
Mert a piacon sokat estek az árak, a régi áron már nem lehet eladni, mert nagy a verseny.
De gondoltam itt is meg kérdezem, hátha ti jobban tudjátok.
Akkor a 3312 nem egy jó masina?MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
-
törölt tag
válasz Bódi Erik #1310 üzenetére
1.Zene/film arány dönthet az Onkyo-Denon párbajban. Ha töb mnozi: Onkyo TX-SR876 van az AVX-en elkadó,tudja a HD formátumokat.
2.Egyszerű:kell-e HDMI-n HD vagy nem?
Ha igen,3312,ha nem,3806. itt se kell nélkülöznöd mert akkor analóg módon (6 RCA) átviheted,olyankor a lejátszó dekódol.
Régi a jobb mert annak magasabb a szorozatszáma(38).[ Szerkesztve ]
-
Bódi Erik
csendes tag
válasz mhmpista #1312 üzenetére
Hehe,
Jótol kérded, én is tanácsért jöttem, talán a topiktársak tudnak segíteni.Az én véleményem, annak idején jó volt a vidi, sztem ma már sok olcsó erősítő lekörözné.
-
Dorian
félisten
A 3312 emlékem szerint a 23-as sorozat minőségi szintje, tehát nem a 3311 utódja, árából is következik. 3806 régebbi, de magasabb színvonalú, de nem rendelkezik HD dekóderekkel, ha ez számít.
mhmpista:
Ezekkel nem foglalkoznék, túllépett rajtuk az idő.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani olyan embert aki akár hobbiból akár hivatásosan feltudná nekem újítani a stereo erölködőmet meg a hangfalakat? Egyáltalán megéri e? Mert láttam lehet kapni 15-20 körül már távirányítós stereo erősítőt. Típusa Videoton RA- 6360 (igen tudom jó régi darab) Hangdoboz AKAI SR-H40 . A probléma az hogy magasabb hangnál a Bass nagyon elkezd recsegni. Kb 7 éve csinálja akkor volt 1 házi buli amit nemélt túl. Azóta is használom alacsony hangerőn (ami filmezésre tökéletes) szép hangja van legalábbis sokkal szebb mint a tvm 8Wos hangszóróinak
Édesapám fiatalkori szetje kidobni nemakarom. De megéri tuningolni fejleszteni? Vagy cseréljem le az erőlködőt? A hangdobozok jók? Vagy tovább kéne lépnem? 8ohmosak és 50 W ot írnak rá. Régen nagyon szépen szólt rajta a bakelites Queen
Nemtudom hogy felújíttassam vagy nevezek be újabbra. -
spiky03
veterán
Ez talán valakinek jól jöhet.
HangfalszettSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Bódi Erik
csendes tag
Sziasztok,
Melyiket érdemesebb választani, onkyo vagy denon?
Találtam 3806-ost használtam vagy inkább 3312 újonnan?
Gondolom az új jobb vagy a régi mert magasabb a sorozatszáma?MacBook pro 15" 2017, Apple watch 3,Apple tv 3,4,5 iPod Classic,nano,shuffle, iPhone 7plus 256jet black, iMac 5K, Mac pro, iPad pro 128gb LTE, Apple pencil.
-
Patice
nagyúr
válasz anonymus89 #1308 üzenetére
Egyszerű: USB-n keresztül, egy USB-s DAC-kal.
Van választék bőven ilyenekből: kb. 10-15 ezer forinttól a csillagos égig.
Ha az integrált hangkártya 3 jack kimenetéből a zöldet használnád, akkor elég egy jack-2RCA kábel. De nem fog túl jól szólni, ha a minőség is fontos számodra.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok otthon ebben a témában, ezért volna egy olyan kérdésem hogyan tudnék összekötni számítógépet egy erősítővel, ha régi az alaplap és 3 csatlakozó van rajta: zöld, rózsaszín és kék.
Rca-n megoldható vagy kell hozzá egy rca-jack átalakító?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
ginola
addikt
válasz bajnokpityu #1304 üzenetére
A lényeg, hogy jó ár-érték aránnyal bírjon tuning nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
müncipapa
csendes tag
Sziasztok!Blu-Ray lejátszót készülök venni a full hd plazma és a denon avr erösitömhöz!Tudtok nekem lejátszót ajánlani?Maradjak a denonnál?Köszi választ!
-
ginola
addikt
válasz bajnokpityu #1300 üzenetére
Azok közül mit érdemes megfülelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest