- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
geri788 #13893 üzenetére
Ha követnék a logikádat, akkor minden cég csupán egyfajta dobozt készítene, a tőle telhető legjobbat. A vásárlók pedig az anyagi lehetőségükhöz képest olcsóbbat, ill. drágábbat keresnek. Állni kell a versenyt a konkurenciával, akár házon belül is. Olyasmi lehet ez, mint a processzorgyártás. Nem tudom, hogy most hogyan működik, de valamikor gyakorlatilag családon belül ugyanolyanok voltak a lapkák, a jól sikerülteket beállították 3000-esnek, a gyengébbet 2800-ra, vagy alább is. Mivel a gyengébb, és ezáltal olcsóbb procik jobban fogytak, így időnként a jobbakat butították, hogy ki tudják elégíteni a keresletet. Na, ezeket lehetett jól tuningolni!
-
blakey
titán
válasz
geri788 #12885 üzenetére
Venni vehetsz, mert még lehet készleten, az 1.4-es kábel teljes bekötésű, így mindent visz és már kár rovább számozni, aki bemegy a boltba és hdmi kábelt vesz már nem tud 1.2-es, 1.3-as kábelt venni, 1.4-est ráírhatják, hogy a feéhasználó esetleg tudja mit vesz, de már minden hdmi kábel képes a FHD 3D-re.
-
Toobee
veterán
válasz
geri788 #11016 üzenetére
Vannak bizonyos minőségi, technológiai lépcsők. Valószínűleg egy újabb modell gyártása jóval nagyobb költségekkel jár, mint egy régi, HDReady legyártása, ami valószínűleg gyengébb anyaghasználattal rendelkezik, gyengébb hardverrel és kevesebb csatlakozóval. Az új modelleket meg ugye megelőzte egy tervezési, tesztelési fázis. Most vezetik be, ilyenkor magasak a költségek.
Aj, de jó, hogy már nem lehet dropboxból képet beilleszteni...
-
n.dani
tag
válasz
geri788 #6031 üzenetére
Nem rossz szám. BLR jó beatmaker, Curtis egy közepesnél gyengébb repper, Majka meg sajnos bármit is csinál, nagyon érződik rajta, hogy az egész faszi linkre van kitalálva, ahogy Curtis-nek a focival kellene foglalkoznia, úgy Majkának a műsorvezetés áll jól, ahhoz "ért"...
-
T-Tboy
tag
válasz
geri788 #5834 üzenetére
A macskákat én sem csípem egyáltalán (illetve, a hölgy "vadmacskákat" igen
), kutyapárti vagyok, de még kutyát sem tartanék lakásban akármennyire is rajongjak érte.
Kint a helyük a kertben. Panelban szintén nem tartanék ha úgy adódna.
De nem vitatkozni akarok senkivel sem, ez csak a én szerény véleményem! -
-
BBéci
legenda
válasz
geri788 #5729 üzenetére
Tegnap néztem az Amazonon, ott nem olcsóbb.
(#5731) regger
Pontosan így látom én is.
Főszerkesztőm átvette a TV-301-est, hétfőn kapom meg. A forgalmazó szerint még senki nem reklamált nála a 101 HD-hang problémái miatt.(#5733) cekkk
Az utóbbi 30 napban 300 gigányi filmet szereztem be, az egyik boltban frree leech is volt, a másikban most van. -
BBéci
legenda
válasz
geri788 #5724 üzenetére
A nyersolaj és az üzemanyagok árát nem a Thaiföldet sújtó árvíz emelte meg, mint a merevlemezekét. Pár hónapja minden szakértő azt jósolta, hogy a második negyedévtől várható árcsökkenés. Azon nem csodálkozom, hogy a gyártók mást híresztelnek, hiszen akkor mindenki elhalasztaná a vásárlást, ők meg elvesztenék a munkájukat.
Némi árcsökkenés már látható, 30 alatt kapni 2 TB-os WD Caviar Greent, ami 3 hónapja 38-39 között volt.(#5727) cekkk
Inkább törlöm a kevésbé érdekes filmeket és nem BD ISO-kat, hanem mkv-t szedegetek össze. -
norral
aktív tag
válasz
geri788 #5716 üzenetére
Ma vettem 2-t az új NAS-ba. Adattárolásra jó választás, mert elég halk és nem melegszik állítólag. Szerintem arra találták ki, amire szeretnéd használni. Asztali gépbe nem ajánlották. Hasonló árban még samsung van, de ott némelyiken kell firmware-t frissíteni, mert szétnyírja magát, úgyhogy én inkább alapból elkerültem.
-
Patice
nagyúr
válasz
geri788 #5670 üzenetére
Szép és igényes! Grat!
Az a kőburkolat a falon szerintem elég "ragyás", szóval nagyon nem zavar be a hangképbe.
A monitor dobozokkal nincs gond, sokszor pontosabb hangteret tudnak létrehozni, mint a nagy álló dobozok. A mély tartománnyal sincs gond, ott van a Proson szub.
Egy vastag, puha szőnyeg tényleg kellhet majd.
Jó mozizásokat! Kívánom, hogy sok kellemes órát tölts majd el előtte!
-
spiky03
veterán
válasz
geri788 #4884 üzenetére
Ez csak természetes, ezért is írtam, hogy azért szeretném azt is meghallgatni.
Tegnap már nem volt rá idő sajnos, mert fél6ra értünk oda, és ugye csak 6ig vannak nyitva.
Lehetne náluk is egy olyan nyitva tartás, mint a kornernél, hogy szombaton is lehessen menni hallgatózni... -
knorbi77
tag
válasz
geri788 #3759 üzenetére
Szerintem az a probléma, hogy ahogy én itt észrevettem, sokan nem olvasnak semmit az ég - világon, kinéznek valamit, és azonnal írnak ide hogy ez meg ez jó-e..És még egy 3 perces tesztet sem hajlandó elolvasni róla. Én mielőtt megvettem bármimet is! elolvastam legalább 5 tesztet, véleményeket, akár 30-40-et is, hogy biztos legyek benne, és ezután, ha még mindíg nem volt valami világos, írtam ide, vagy máshova fordultam segítségért
És nem feltétlen arról olvastam tesztet, amit meg akarok venni, hanem általánosságban az adott cuccról(pl. LCD TV), vagy azonos kategória másik modelljéről.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
geri788 #3759 üzenetére
Azért ehhez hozzátartozik az is, hogy ezerszer feltett kérdésekre már nem szívesen válaszolnak a fórumtársak és nem rosszindulatból, pusztán lerágott csont és már unja mindenki.
Viszont azzal is lehet sokat spórolni ha valaki veszi a fáradtságot és visszaolvas vagy elolvas pár tesztet, véleményt, már azzal is beljebb van és nem vesz lomot. -
-
Szabikaa20
őstag
válasz
geri788 #2160 üzenetére
Most nincs arra 300eurom,mert jövö héten jön az erölködőm!De mindenképpen szeretnék vásárolni egyek,mert most már kíváncsi lettem!Aztán ha lesz akkor "bedobom a közösbe" és valakinél akinek jó rendszere van kipróbáljuk!
Ilyen is van 14-17USD/darab áron!!!
-
ZolikaE46
senior tag
válasz
geri788 #1645 üzenetére
Ez a leírása!
A Panasonic DMP-BDT500, DMP-BDT320, DMP-BDT220 Blu-ray 3D lejátszók főbb jellemzői:
• Full HD 3D
• Adaptive Chroma Processing képfeldolgozás
• 2D –> 3D konverzió
• 192kHz/32bit D/A konverter
• 7.1 analóg és két HDMI audiokimenet (DMP-BDT500)
• High Clarity Sound Plus és Digital Tube Sound (DMP-BDT500, DMP-BDT320)
• Pure Audio HDMI kimeneten
• LPCM/FLAC kompatibilitás
• VIERA Connect platform
• DLNA fájlelérés
• NAS médiaszerver
• Lejátszás külső merevlemezről
• Beépített WiFi
• Távirányítás okostelefonról
• Érintőpados távirányító (DMP-BDT500, DMP-BDT320)
• Multi User Mode (több felhasználós üzemmód)
• VIERA Link
• Ultragyors bekapcsolás és lemezbetöltés
• Alacsony teljesítményfelvétel(#1647) Szabikaa20: Én se tudom pontosan, de szerintem valami plusz hangformátum amit le tud játszani, de majd az okosabbak megmondják mindjárt...
-
Tamoo
nagyúr
Drugs Bunny egy vicc... A sárga kapszula végülis nem rossz, kezdőknek emészthető módon tálalja az alapismereteket röviden. Na de négyszer elolvasni
nekem elsőre se mondott semmi újat.
(#163) ginola: írj pm-et ha kell, pdf-ként átpasszolom.
Ha már zenék... Nekem Yonderboi albumai nagyon tetszenek! Aki még nem hallotta, szerintem érdemes...
-
Szabikaa20
őstag
Ez megint csak hülyeség!É pl. rendszeresen járok Airsoft-ozni(aki nem tudná mi az keressen rá)ami szintén nem olcsó hobbi és ugyan így hobbi szinten számítógépeket javítok,rakok össze,tuningolok stb. Pl ma is hoztak 1et amit összekell rakni és beüzemelni!Ennyi
katonaT:ember....és azt nem olvastad el,hogy azt is írtam,hogy úgyis lebeszélnek róla és azt is mondtam,hogy olvass vissza,mert pár HSZ-el vissza pont arról írtak,hogy milyen "szar"!
-
Ed Parker
nagyúr
Erről hogy te még nem találkoztál olyan emberrel aki ennyit edz a parasztbácsi jut eszembe, mikor először van állatkertben és megállt a zsiráf elött:
Márpedig ilyen állat nincs!Hidd el vannak komoly sportolok, akik ebből élnek, vagyis profik.
Ez nem hobbi hanem meló.
Itt nem amatőrökről beszélek, akik lejárnak a kondiba fészbukozni.
Na mindegy, nem off-olok többet. -
BBéci
legenda
Ez óriási tévedés! Ajánlom, olvasd ell Lee Haney: Az igazi bodybuilding c. könyvét!
Nem mindegy, kinek mi a célja.
Más sportágakban hasonló a helyzet, amikor komolyan vettem a küzdősportokat, heti 6-8 edzésen vettem részt úgy, hogy a vasárnap a pihenésé volt, tehát gyakran napi kettőt nyomtam le. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged