Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz Ed Parker #1353 üzenetére
Én a Yamira is azt mondtam,hogy apám szerezte! Közben meg úgy vettem kiárusítási áron!Tudom,hogy a két utolsó szám jelzi az évet,de kitudja hátha olyat tudtok amit én nem!
Hát magyarázhatom én is akárhogy....őneki a 10000FT-os és a 2 millás is ugyan azt jelenti...minek ez a szar...szokta mondani... XD De úgy vettem észre,hogy kezd barátkozni a dologgal...egyre többet hallgatja!Majd ha lesz rendes hangfal meg a FLAC formátumú zenéket meghallja,remélem picit változik a véleménye. Ő jobban inkább filmes...én a zenés!A hangfalakra nem tudom mit találok ki... Igen néztem a táblázatot!Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest