-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
szőröscica #189364 üzenetére
Húdef@szalett, egészségedre a sört is!
Rólad már nem esik le ma az izom.
Engem asszony brokkolikrémlevessel mérgezett vacsorára, de a bosszú nem fog elmaradni éjszaka. -
python1
veterán
válasz
szőröscica #189356 üzenetére
De jó neked, minden tekintetben.
Èn eztán mell- bicepsz- tricepszezek.
Jó grillezèst! -
Gainka
őstag
válasz
szőröscica #187141 üzenetére
Ne haragudj de eszem nincs hozzá hogy egy jo fekve nyomás után hogy lehet meg ennyit nyomogatni meg tricepsezni...
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
szőröscica #187120 üzenetére
Sciteces 60 db-os holnap fog elfogyni. Több helyen is olvastam, hogy kúra szerűen kell max 50 napig, mert nem jó a szervezetnek, ha egész évben minden nap a stressz szintet mesterségesen lent tartja. Meg elvileg a szabad tesztoszteron szintet is növelheti, nem mértem nem tudom, de nekem ebben a 2 hónapban szépen jöttek a súlyok, pedig kevesebbet is tudtam edzeni. Meg a nemi vágyat is emeli szerintem rendesen, de mondjuk valaki írta, hogy érdekes álmai voltak, na olyat nem tapasztaltam. Arra leszek még kíváncsi, hogy most miután vége lesz, mennyire leszek feszült.
-
m3tr0
őstag
válasz
Én abból is Puregoldosat vettem, nekem használt,bár kell neki azért két hét mire elér a hatása.
-
aelod
veterán
válasz
Csodát azért ne várj tőle.
-
m3ss
veterán
válasz
szőröscica #186857 üzenetére
meditalas is egy opcio, sot az a leghasznosabb ilyen teren valszeg. azzal ki tudod kapcsolni az agyad ha kattog. vannak ilyen vezetett meditaciok is, pl sam harris-nel. de amugy van ilyen kifejezett alvasra hangolo is, "ally boothroyd yoga nidra for sleep" yt-on. sztem tok jok ezek is.
de sokszor en is vmi podcastra alszok el. vagy john michael godier videokra, ott is ilyen altato zene megy a hatterben.lab nap van ma
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #186857 üzenetére
Ő az aki jeges fürdőt is javasol?
-
Gainka
őstag
válasz
szőröscica #186749 üzenetére
Hogy most hogy nézek ki teljesen mindegy utobbi 15 evben néztem mar ki igy ugy ahhoz hogy irni tudjunk ezekröl sok dolgot meg kellett tapasztalni, (nekem megválltás volt felhagyni a bontott edzést nem baj ha itt senki nem hiszi hogy van más ut is engem nem zavar). Biztos hogy nem edzenék már ha ugy kéne edzenem. És amit most vettem a fejembe az az hogy minél több izom megtartasával amennyire lehet levinni a fedettséget, de nem ugy mint aelod versenyre hanem egy fenntarthato hetköznapi élet munka mellett, ehez még fedett vagyok, es ugy gondolom hogy ez naturalban a legnehezebb feladat. Nem akarok mar "nagy" lenni. Valoszinuleg izom is menni fog le ez lesz majd merce meddig fog menni a téma de legalább eről is lesz saját tapasztalatom. 2-3 éve 100kilo voltam, tavaly 85-7 re levittem iden le akarom 80 ra. És ha nem tudsz normalisan reagálni ("teizmosvagy") mivel én segitö jó szandékkal irtam amit irtam, nem fogok válaszolni.
-
válasz
szőröscica #186749 üzenetére
úgy vártam
-
Viktor77
titán
válasz
szőröscica #186655 üzenetére
Itt leestem a székről!
-
Gainka
őstag
válasz
szőröscica #186714 üzenetére
Nagyon szèt szeded az izmokat külön edzèsre, és rengeteg a felesleges gyakorlat. (Sajat velemeny kovetkezik) Edzèsenkènt ne külön izmokkal gondolkozz hanem "idegrendszerben", hiába akarsz te következő edzèsen más izmot edzeni ha a központi idegrendszered meg nincs rendben es pusztitod tovább. Kevesebb összetett gyakorlatokat javaslok. Pl huzockodok szèlesen, huzockodok szüken tenyerrel az arcom felè ami jol meg dolgozza a bicepset ezek után én mar csak egy gyakorlatot vegzek rá de azt se mindig. Triceps gyakorlatot külön nem is vègzek, fekfenyomás van meg tolockodás. Amit en irok az max heti ket edzes visszább vett volumen akár teljes test, összetett gyakorlatok, akinek beépült ez a szurkálosok minden kis izmot szet sajtolos edzes egobol nehez atallni de probáld ki nyugodtan.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Az enyem igy nez ki most (Push-Pull), nekem is 4 nap volt, de mostansag olyan hulla vagyok a fizikai melotol, hogy a 3 edzesnek orulok, ami igy Push-Pull-Leg.
A 4. edzesbe korabban raktam a vallbol nyomast, (+ hatso deltara pec deck, vadli stb...) mert akkor azt frissen teljes erobol tudtam edzeni, sokkal tobbet birtam ugy, mint amikor Push napon csinaltam. De most valahogy a 3 edzesbe kellene besuriteni, vagy beeroltetni egy 4. napot
Munkasorozat 3 van nalam, ahol tobb, az bemegito, vagy keves ismetles miatt beraktam pluszba egyet!
Ismetlesszam 6 - 10 korul -
aelod
veterán
válasz
Sorozat ismétlés szám?
-
thomasvold
őstag
válasz
szőröscica #186710 üzenetére
Nem régóta edzem, de én így csinálom, hozzáteszem itthon, nem teremben:
Váll:
Oldalemelés állva,
Oldalemelés nagyon minimálisan döntött padon,
Előre emelés,
Vállból nyomás
És a végén hátsó váll döntött padon.Véleményem szerint hátsó vállra elég egy gyakorlat.
Váll után hát és tricepsz. Érdekes módon, a tricepsz jól szokott menni váll és hát után is.
-
Vitee
aktív tag
válasz
Hat-bic edzest kezdd a bicepsz gyakorlatokkal! Igy frissen kipihenten kapja a terhelest es talan hatnal nem lesz akkora hatrany, mint forditva! Probald ki!
Ha ugy erzed tric hatranyban van, talan tedd at a 4. napra, kulon a mell edzestol!
Hogy nez ki az edzesterv? -
m3ss
veterán
válasz
en nem teljesen ertem igy, hogy nez ki a masik ket edzesnap a 4-bol? sztem ird le mindegyik edzesnapod, pihenokkel egyutt akkor konnyebben fognak tudni tanacsot adni.
az hogy faradt a karod bicepsz/tricepsz edzes elott nem feltetlen gond, nem? max a hasznalt sulyok kisebbek lesznek. cserebe tobb idejuk lesz regeneralodni, mintha kulon napon edzened. mert akkor kapna a hat napon is, meg a kulon bicepsz napon is..persze lehet, hogy en esek at a lo tuloldalara es aluledzem magam ezzel a hozzaallassallehet edzhetnek kart gyakrabban, mint 6-8 nap.
ebbol a dr. aliment lazacolajbol amit linkeltetek jol latom, hogy napi 2 evokanallal kellene enni? az a 10 ml? valaki nem merte le, hogy hany gram egy evokanal belole?
amugy tenyleg nem veszes az ize.. -
Dorian
félisten
válasz
szőröscica #186655 üzenetére
Tényleg, ezt benéztem
Annyit tudok felhozni mentségemre, h agyzsibbasztó építési jogot hallgatok egész nap
-
FeniX-
senior tag
válasz
szőröscica #186601 üzenetére
Gondolom, ez most egy trend.
Amúgy - Veled ellentétben, teljesen eltérő véleményen vagyok.
Nekem eddig ezek igazodtak a leginkább a természetes mozdulatokhoz, értem ezalatt, hogy sok más/régi géptípusnál valahogy a végpozíció, vagy a mozgáspálya nem igazán volt komfortos érzetű.
De az is igaz, hogy mikor legelőször ültem be egy ilyen hoist gépbe és elmozdult alattam, rendesen megijedtem. :-D (Asszem valami mell-gép volt és nem számítottam rá egyáltalán) -
Sterilzona
senior tag
válasz
szőröscica #186294 üzenetére
Nalam pont nem igy volt. Mikor rajtam volt a plusz 40 kg tulsuly, kevesbe voltam izzados. Aztan, ahogy lefogytam, megvaltozott, most mar alig csinalok valamit szakad rolam a viz
-
Qtya123
őstag
válasz
szőröscica #186305 üzenetére
Én ízesítetlen marhafehérjét vettem nemrég.
Olyan a szaga, mint egy vágóhídnak.
Utóíze meg mintha egy sótlan marhahúspogácsát rágcsálnál. Mondjuk engem nem zavar. -
Dorian
félisten
válasz
szőröscica #186290 üzenetére
Hát, nemtom. Nálam ami időszakokban nem edzettem semmit, ugyanattól a dologtól kevésbé izzadtam, mint amikor edzésben voltam. Sztem ha az ember edz, akkor a test megtanul adaptálódni és jobban használni hűtésre az izzadást
-
Louro
őstag
válasz
szőröscica #186290 üzenetére
Próbálok nem kapkodni. Kb. 15 évem van ebben a derekas testben (25 éves koromig egész daliás voltam, csak hát utána jött a karrier).
Köszi a jó hírt.
-
válasz
szőröscica #186002 üzenetére
Én csendes megfigyelőként vagyok jelen, de ez a kérdés felmerült nálam is, hogy mennyi az ideális pihenés. Én guggolásnál, fekvenyomásnál pihenek ill. húzódzkodásnál 2 percet, többi gyakorlatnál 1-1.5 perc. Igazából eleinte mindenhol 1 perceket pihentem /6 hónapja járok csak terembe/, de fekvenyomásnál vettem észre, hogy a s3ggemen szedem kb a levegőt a második sorozat után /4x12 csinálok/. Esetleg még a 2 perc is kevés és nyugodtan lehetne többet pihenni?
-
Cs1csó
titán
válasz
szőröscica #185642 üzenetére
Aztán arra is vigyázz, nehogy túl nagy legyél, nagyobb mint amit kitűztél célt magad elé
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #185438 üzenetére
ha működik akkor nincs miről beszélni.
mondjuk megfelelőnek tekinthető intenzitás mellett nem tudsz ilyen sorozatokat csinálni, csak ha 10 percet pihensz.
Amit mondtam az előbb, hogy van olyan hogy a második sorozatban több megy az csak néhány gyakorlatban fordul elő és nem is általános, csak ha valóban nem voltam ott fejben. De ha te 4 sorozatot meg tudsz csinálni 1-3 ismétlés vesztéssel, akkor lehet az első mondjuk csak 5RIR azaz jóindulattal bemelegítés, rosszindulattal junk volumen.
De a testépítés nagy encikopédiájában is biztos így van azon is lettek izmos emberek, meg az elvileg legnagyobb koponyák se tudnak megegyezni mi lenne a jó, ki vagyok én hogy bármit kijelentsek.
De én ahogy edzek biztos nem menne ez már. Nyilván ha mondjuk edzenénk együtt akkor meg tudnám csinálni súlytól függetlenül, de nem gondolnám hogy szükséges volt.
-
m3ss
veterán
válasz
szőröscica #185418 üzenetére
ja amugy brutal sok cukor van benne. ha kovetkezoleg veszek vmi kreatinos tomegnovelot akkor a pure gold masst fogom kiprobalni. abban negyed annyi cukor van es kreatin is tobb van.
-
scdlsc
senior tag
válasz
szőröscica #185418 üzenetére
Közvetlenül edzés után tudtommal mehet a cukor. Mondjuk én nem 220 g-ot tolok belőle, csak 80-at. Az meg csak 20 g cukor.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #185385 üzenetére
akkor már nem volt hiába
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #185377 üzenetére
3 napra 7 kaját csinálok. Meg van most napi egy protein snack
1 kg csirkecomb filé, répa, 450 gramm (ennyire nem komoly ha 480 akkor nem mindig dobom ki
) krumpli. Ez 5 adag hús 3 adag köret. Mellérakok egy fóliába csomagolt céklát. Sütőzacskóban 1 óra. Párolok még cukkinit.
Csinálok 150 gramm rizst 180 gramm fagyasztott zöldség, 100 gramm spenót. Ez a hússal két adag edzés utáni kaja.
Sütöm azt a lepényt amiről már volt szó (100 gramm sajt, 250 gramm krémesebb tégelyes túró - aldiban van speisequark full light és 3 tojás). Ebbe csinálok egy "krémet" csicseriborsó, joghurt, tonhal. Ehhez uborka, paradicsom, paprika.
Ez három napra. Kb 2 óra megcsinálni, de effektív meló fél óra se.
Jobb képeket most nem találok hirtelen. Meg itt pont próbáltam variálni mikor egyem melyiket. De általában 10 órakor a legalsó (minimál ch). Edzés előtt a krumpli (itt mondjuk édesburgonya van az is előfordul) Edzés után meg a rizs (ott mondjuk pont edzés előtt ettem)A protein snack meg joghurt (korábban már írtam ezt is horváto-ban van egy aránylag magas fehérje tartalmú, de itthon mondjuk skyrt veszek) bele fehérje, áfonya, étcsoki reszelék, granola.
Abszolút nem igénylem a változatosságot kajában. Vagy amit igen annyival eszek is félre.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #185126 üzenetére
fifa (erről leszoktam szerencsére) amúgy szinte bármiben. Jó nyilván megunom mindet egy idő után, de most 2024-ben a red deadet fogom végignyomni. Lehet a 300 perc túlzás, de mondjuk új játékoknál simán tudok 5 órát játszani.
De valóban ez is változik mostanában már engem se köt le annyira.
-
válasz
szőröscica #184924 üzenetére
Ha anyagilag nem gond, szerintem megérné plasztikáztatnod.
Én lassan fogytam, és annyira talán még nem gáz a helyzet, de azért egyértelműen látszanak a múltbeli kövérség nyomai.
Nálam most az van, hogy minden nap tényleg odateszem magam, gyakran rezisztencia edzés után megyek még futni, eredmény meg szinte semmi, stagnál a súlyom. Tudom, van ilyen, és csak türelmesnek kell lennem, de akkor is nagyon rossz. Ráadásul valahol érthetetlen is, mert legrosszabb esetben is csak a 2050 kcal-t érem el egy nap (átlag 2000 lehet pontosan, ami nálam BMR + 350 kcal), és tényleg még arra is figyeltem, hogy a feleségem pár szem sütijét is beleszámoljam a napi ch-ba. Tán valahogy belassult az anyagcserém hirtelen, de az eddiginél több kocogást leszámítva semmi jelentőset nem változtattam, annak meg éppen inkább gyorsítania kellene az anyagcserém, és gyorsítani a fogyást, mert még több energiát is égetek ugye.
Az energiamegmaradás törvénye alapján előbb vagy utóbb mindenképpen csökkennie kell a súlyomnak, szóval próbálok türelmesen várni erre tovább.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szőröscica #184881 üzenetére
Ahh en mar nem iszok, amikor csak lehet kerulom. Vannak sokkal jobb szerek
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #184878 üzenetére
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
aelod
veterán
válasz
szőröscica #184870 üzenetére
Egy aerobot és pihit javaslok.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szőröscica #184870 üzenetére
Azért mert most kimarad pár nap, nem borítanám emiatt a tervemet...
Viszont érdekel, hogy ha már 6 napra bontottad a heti edzést, külön napokon a bicepsz, tricepsz is stb., akkor miért 5 nap felsőtestes edzés van, az alsótest meg szimplán el van intézve 1 lábnappal?
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #184811 üzenetére
Én jelenleg a skinny bitch halmazt gyarapítom
-
persil
nagyúr
válasz
szőröscica #184681 üzenetére
Oda inkabb az edzes elott lehuzott 1 liter domestost tudom ajanlani porgetonek.
Desztillalt vizzel. -
TomDeNemm
csendes tag
válasz
szőröscica #184681 üzenetére
egy párhuzamos univerzumban már csak bizonyos mennyiségű koffeinnel engednek fel, jegy helyett, hogy le tudj edzeni mire leszállsz
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #184607 üzenetére
Ennyi. Topik zárható
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
szőröscica #184424 üzenetére
megszólalásaid 90%-a abból néz ki ,hogy "hát milyen emberek járnak ide" te miért jársz ide?
-
Viktor77
titán
válasz
szőröscica #184300 üzenetére
Én GymBeam-es szójafehérjét iszom (szintén laktózérzékeny vagyok), vanília ízben. Imádom, igazi vaníliashake íze van (nyílván ízlésfüggő).
[link] -
Lajmund
őstag
válasz
szőröscica #184289 üzenetére
[link] Nekem ez vált be kb az összes hazait kiprobáltam. Ár értékben és minőségben verhetetlen. Tiszta minőségi cucc minden felesleges sallang nélkül.
Ezt az agyonreklámozott dísz szarok mennyiért tudják ebben a minőségben? -
válasz
Most éppen 25%-os akcióban van a BIOTECH IZOWHEY ZERO. Úgy látom, mindegyik ízesítés még gluténmentes is.
-
stingy2
senior tag
válasz
Évek óta ezt iszom, és emlékeztem rá, hogy nincs benne se laktóz, se glutén. Biotech -20%-os napon érdemes venni.
-
Janaboy
veterán
válasz
szőröscica #184250 üzenetére
Úgy érted még keményebb?
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #184203 üzenetére
-
stingy2
senior tag
válasz
szőröscica #184155 üzenetére
-
Qtya123
őstag
válasz
szőröscica #184155 üzenetére
Látom a gyengébbek kedvéért jelölték, hogy melyik a súlytartó...
Én egy ideje elkezdtem a döntött törzsű evezést, de fordított fogással. Elég jól érzem tőle a hátamat. Viszont inkább az ismétlésekben kell majd feljebb mennem, mert a derekamat féltem. Ez is olyan gyakorlat, mint a T rudas evezés, hogy elég nagy súlyra fel lehet benne menni (meg persze ilyenkor sok egolifter jól elkezdi rágatni is
), de ott meg már félteném a derekam.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #184089 üzenetére
azt nem mondtam, hogy rossz dolgok, csak valszeg sokat nem számítanak. Persze ha mondjuk ez az egyik "snack" amit belekalkulsz a napi makrókba, főleg a fehérjébe akkor azért lehet jelentősége (már ha van egyáltalán bárminek)
Joghurtból én is inkább megveszem drágábban ezt a proteinest mint a "simát."
Ilyen előregyártott pudingot meg nem igazán szoktam enni.
-
Rivaul
addikt
válasz
szőröscica #183999 üzenetére
Mondjuk nekem nem hiányzik. Az erőltetett "akkorisszóljunkbe" közeg. Ha kérdeztél, hülye voltál. Ha nem kérdeztél csak megszólaltál, akkor is. Nem rég olvastam vissza a hozzászólásaim egy részét. Már 10 évvel ezelőttiket is a "darabolt és lezárt" topicból is amikor nem volt ilyen folytatólagos. Kellemetlenül éreztem magam miatta. És leginkább a beilleszkedés miatt tettem. Most legalább meg lehet vitatni a dolgokat. Még ha nagyrésze baromság is.
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
neked nem felel meg a topik atmoszférája, téged bírált itt bárki? pont erről megy itt a témázás, bárhogy próbálom oldani a feszkót ,poénnal is, de jön a pokómonozás meg mazsolázás
-
aelod
veterán
válasz
Nem célom elüldözni senkit innen csak már akkora mértéket öltött a hülyeség, hogy muszáj voltam szóvá tenni. Részemről zártam csak értelmes hsz-ekre válaszolok ha van kérdés vagy normális téma.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
szőröscica #183884 üzenetére
rad nem emlekszem, voltal vmi mas neven korabban?
en mult heten kezdtem ujra edzeni, eddig 3x voltam csak. covid ota sok kihagyas volt. meglatjuk most meddig jutok vele
-
JoolsNOS
veterán
válasz
szőröscica #183663 üzenetére
Ha nem érzed nagyon fáradtak az adott izmot akkor jó. Én próbálom azért pihentetni kicsit mindig az adott izomcsoportot.
Heti 4et edzek (H,K,CS,SZ), de 5 napos a programom, úgyhogy kicsit mindig csúszok.
1nap: Lábfeszítő, vádli
2nap: Váll, hát
3nap: Bicepsz, tricepsz
4nap: Lábhajlító, vádli
5nap: Mell, has -
JoolsNOS
veterán
válasz
szőröscica #183655 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy a tricód már el lesz fáradva mell után, a bicepszed meg hát után...
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #183655 üzenetére
Nyilvan nem idealis
Miért ne lenne? Ha ezt ki tudod pihenni megfelelően és fejlődsz akkor az lesz. -
Biqci
aktív tag
válasz
szőröscica #183588 üzenetére
Jah, ne is mond... kedvencem mikor mezítláb, azaz zokniban guggol és fújtat. Vagy mikor lábszár középig érő fehér zokniban és papucsban jön, átöltözik, de a zokni és papucs marad...
-
Janaboy
veterán
válasz
szőröscica #183211 üzenetére
Nálunk is van ilyen is, meg a sima is.
Edzőm jobban szereti a panattat, mert hogy máshogy van kialakitva a mozgása és ő úgy gondolja hogy az jobb.
Nekem amúgy nincs bajom veleSzerk közben megneztem a linket jobban, nálunk nem ilyen sines van. Hanem ilyen: [link]
-
Vitee
aktív tag
válasz
szőröscica #183209 üzenetére
En is labazok es turmixot ittam amibe feherje + "tomegnovelo" van, nem kivantam a szilard kajat, majd behanyok en is, fujtatok mint a lovak
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #183211 üzenetére
Hulladék.
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #183209 üzenetére
Panatta lábtoló? A bicikli üléses? Ha az én azt eskü nem értem....
-
aleister
veterán
válasz
szőröscica #183182 üzenetére
Sajnos igaza van a kollégának. A Buildseres fehérjék íze nem a legjobb. Konkrétan a csokis bűnrossz. A málnás fehércsokis az előbbi fos íz után jónak is tűnhet (erről írtam is már korábban), de ez csak ez első érzet. Idővel rájön az ember, hogy borzalmasan mű.
A sütikrémes viszont az első pár héten mennyi manának tűnt. Így a zacskó felénél már kezd az újdonság varázsa megkopni, de valóban nem rossz.
A vaniliás még hátravan. Ezt az ízt a tapasztalataim szerint elég könnyű elvinni "mű" irányba. Eddig a Bioteces Hyper Mass 5000-ben éreztem a legfinomabbnak, igaz az már elég régen volt. A Pure Gold sem rossz.Az oldódás és puffadás tekintetében egyébként nem tudok rá rosszat mondani.
-
F34R
nagyúr
válasz
szőröscica #183126 üzenetére
Nem egyszeri alkalom hogy ezt csinalja.. mert az meg talan nem is buntetendo..
De vannak kondiparkok.... annyit huzockodhatna amennyit akar... es azok meg raadasul penzbe sem kerulnek. -
fogkefe21
csendes tag
válasz
szőröscica #183111 üzenetére
Hubermannak főszponzora. Egyik epizódban mintha mondta is volna, hogy már leállt a szedésével de jó sok ideig szedte, aztán az újabb részekben megint azt mondja, hogy napi 2-t simán iszik. Nekem is nagyon hiteles figura, rengeteg infót veszek tőle, biztos jó lehet a cucc, csak nem ár érték arányban nézve.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szőröscica #183080 üzenetére
Probald meg azt hogy drop seteket elkezdesz csinalni hatra, szinte minden gyakorlatodnal. Miutan vegeztel a 8-as, vagy akarhanyas seteddel, csokkentsd a sulyt 20%-kal es csinald tovabb, de lassan, kontrollalt mozgassal. Mikor mar ez sem megy, akkor csinald tovabb form failurelel es koncentralj a visszeengedesi szakaszra, mert akkor erre meg mindig lesz erod. Ha csinalsz ilyeneket akkor vedd ugy hogy nem irtam.
Vallban nekem is nagyon nehez izomlazat eloidezni. Azt kb nem tudom tuledzeni. Ezert is csinalok lateral raiseket hetente 2 alkalommal, birja a volume-ot es igenyli is.
-
Cs1csó
titán
válasz
szőröscica #182707 üzenetére
4 sorozat, azokon belül 12 ismérlés ? Nem lenne jobb 6 sorozat 8 ismétléssel?
-
benfolds
őstag
válasz
szőröscica #182476 üzenetére
ez egy igazi safe space.
-
benfolds
őstag
válasz
szőröscica #182476 üzenetére
olyannyira, hogy úgy látom, még a Pintér Tenyára irányuló finoman non-pc célozgatásomat is törölték.
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #181680 üzenetére
Van klíma de gondolom spórolnak kicsit az árammal. 15 asszem. De én csak 10 alkalmast veszek.
Fűrész gymben volt jó idő 2 éve ott mindig 30 fok felett volt ilyenkor -
Rivaul
addikt
válasz
szőröscica #181559 üzenetére
Csak később meg ne bánd. Nem kér az enni a sarokba. Nekem anno volt egy fasza kis csigás gépem. Nem a lapsúlyos, hanem tárcsás. Lehetett pakolni, nem volt 35-45 kilóra korlátozva. Egy darabig azzal edzettem mikor nem volt pénzem. Aztán változtak a dolgok, vissza mentem terembe és úgy gondoltam már nem kell többet. Eladtam. De hiba volt, mert pár év múlva megint úgy alakult hogy nagyon jó lett volna. Akkor már vagy nem találtam ilyet, vagy annyiba került hogy nem tudtam kifizetni. Ahogy az előbb írtam Perempe-nek is, a vas egy örök befektetés. Ha még is. Akkor a helyedben Perempe, kapnék az alkalmon egy komplett szettre. Ezeket használtan is annyiért hirdetik mint újonnan.
-
perempe
veterán
válasz
szőröscica #181559 üzenetére
Megfontolom.
-
Speeedfire
félisten
válasz
szőröscica #181119 üzenetére
Miért?
-
python1
veterán
válasz
szőröscica #181010 üzenetére
2 hagyma apróra vágva, üvegesre pirítva (sózva gyorsabb, egyenletesebb), majd hozzá a tetszőleges mennyiségű darált pulyka, kevés ideig, víz hozzáadása nélkül a hagymával tovább pirítjuk.
Ha ezzel megvagyunk, kicsit szürkébbre vált a pulyka színe, akkor jöhet kis víz alá, kb 1-2dl, ilyenkor kell hozzáadni a darált borsot, szemes borsot, tárkonyt, darált majoránnát, én darált köményt is adok hozzá (emésztési enzim), ezt jól összekeverjük, és mikor szépen összedolgoztuk a masszát, felöntjük vízzel, hogy teljesen ellepje, lehet 1-2 cm-rel felette is (én ásványvízzel főzök kizárólag). Fedő alatt főzzük kizárólag.
Főzzük 1,5-órán keresztül, lassú fokozaton, lángon stb, majd mehet bele a tejföl, borsó így még kb 10-15percig főzöm tovább.
A rizst külön szoktam előfőzni, ha az kész szépen összekeverem, kb még 5-percig ilyenkor összerottyantom és kész is van.
A massza szépen összeáll, nincs az embernek késztetése kaja közben inni, könnyen csúszik, és ízletes, ja még szoktam beletenni, cayenne borsot így lesz finom csípős.
Enyhén érződik a tejföl íze, de lehet tovább fokozni néhány citromkarikával is, így még pikánsabb, babérlevelet is szoktam bele tenni 4-5 levelet. -
chop
őstag
válasz
szőröscica #180985 üzenetére
Egy 80 kilos ember 2000-2200 kalorian siman tud tomegelni. Reggel betolsz 100 gramm zabot, az maris 350, es akkor meg durvan egy ezrest kell osszehozni. 200 gramm rizs (ket kajalas) mar boven betolhato es akkor melle meg UGYIS zabal az ember ezt-azt es maris megvan a kaloria.
Az a felkilo rizs azert beteg... be lehet tolni, de az mar mennyiseg.
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
Vagy eppen 250g csirkemell + sok teszta/zoldseg..es ugyanugy megvan a 120g feherje. Lofasznyi mennyiseg ez.
-
aelod
veterán
válasz
Kb 5-600g rizs megy egy nap nálam.
-
python1
veterán
válasz
szőröscica #180855 üzenetére
Némileg zsírosodni fogsz az biztos az elején, viszont jó hír az, hogy minél izmosabb vagy annál több kalóriát fogsz égetni, tehát nem kell csak mondjuk 10-20%-ot visszavenni a zabálásból, és már meg is indul a zsér égetése.
Nálam pont ez zajlik, némileg visszavettem az extrém mennyiségekből, izom gyarapodik, az égetés beindult ezerrel, de itt már nem csökkentem a bevitt tápanyagokat, csak tartom és edzek.
Amennyiben kell még tömeg, növelek a bevitelen megint és szépen kezdődik minden előről.
Nálam ez így működik csak tökéletesen, az ilyen lefogyok, és majd valamikor visszaszedem, soha nem működik.
Asszonyt kezelésbe vettem, 1-éve jár már a terembe, ok 10 kilót már ledobott, de izmot szinte csak nagyon minimálisat, most 3- hét alatt látványosabbat fejlődött izomban, mint eddig 1-év alatt, és 2kg mínusz a 3- hét alatt, nálam ez 2 hét alatt zajlott le. -
python1
veterán
válasz
szőröscica #180576 üzenetére
Nekem ès mèg nèhányunknak, elèggè megdobta az erőnlèti szintünket, nálam első helyen van a kiegek listáján hozamban.
-
python1
veterán
válasz
szőröscica #180570 üzenetére
Èn előtte is ès utána is 5grammot tolok, nekem atta.
Növelj az adagon 10 grammra edzèsnapon 2x 5 gramm, szünetes napokin 5 gramm.
Nekem kellett vagy 1- hèt mire ütött,most a bcaa ilyen.
Sógor 2x 10 grammot nyom edzèsnapokon, de ő egy őrült. -
python1
veterán
válasz
szőröscica #180558 üzenetére
Izmos nem leszel tőle, de legalább lötyög benned.
Mennyit toltál? -
tchriss
tag
válasz
szőröscica #180550 üzenetére
#180549 köszi
Akkor így marad
gondolom a műtét se egy olcsó mulatság az biztos.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szőröscica #180513 üzenetére
Ha nincs időd főzni, akkor air fryer. Fél óra alatt megvan benne akár 2 napi kaja.
-
attiati
veterán
válasz
szőröscica #180423 üzenetére
Bocs, akkor az alapvető lépéseket végigcsináltad.
Jogos, hogy az is számít, hogy hogyan rossz az alvás.
Felületes, vagy rövid, vagy elalvás megy nehezen.Esetleg alvásszaki?
-
benfolds
őstag
válasz
szőröscica #180416 üzenetére
én is mindig szarul alszom. mankónak jók lehetnek a szerek, de 99%-ban az életmódból következik a rossz alvás (nyilván főleg a stressz), azt meg a szer nem fogja megoldani. annyira irigylem azokat, akik le tudják szarni. pláne azokat, akik bárhol, bármikor el tudnak aludni. ha egy szuperképességet választhatnék, az ez lenne. elvonulsz a kis világodba, leszarod. amúgy is, ahogy öregszem, egyre inkább csak egy dolog érdekel: (csak adják ide a pénzt és) hagyjanak békén.
-
attiati
veterán
válasz
szőröscica #180416 üzenetére
Peding nincs nagy titka.
A csendes, sötét, kilevegőztetett, hideg szoba.
Napközben napfényen lenni, alvás előtt meg nem túl világos szobában.
Monitorra, telefonra kékfény szűrő estére.
Zabban pedig van kellően sok melatonin.
Alvás előtt 3 órával semmi kaja. -
Macka
veterán
válasz
szőröscica #180036 üzenetére
Akkor ide való vagy, itt senki sem izmos.
-
Macka
veterán
válasz
szőröscica #180034 üzenetére
aTTa
Amúgy te izmos vagy?
-
aelod
veterán
válasz
szőröscica #180032 üzenetére
Nézd meg magad link
-
válasz
szőröscica #180029 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
szőröscica #180029 üzenetére
-
válasz
szőröscica #179996 üzenetére
Kis nosztalgia, akkoriban ez volt itt a módi. Meg minden új belépőtől megkérdezni, hogy "Oszt izmos vagy-e?" Nagyon felhígult ez a topik, már alig van itt tirpákság
-
bigmasterg
addikt
válasz
szőröscica #179992 üzenetére
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #179969 üzenetére
Milyen xar amikor egy idő múlva visszamesz mondjuk a régi terembe hogy helló srácok aztán senkinek fingja sincs ki vagy
De gondolom nem ez volt a neved mert még szóltam is hozzád anno.
-
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #111840 üzenetére
vótál atta?
-
KAMELOT
titán
válasz
szőröscica #105424 üzenetére
Ha elfáradtál akkor nem jól edzettél!
-
madle
őstag
válasz
szőröscica #105213 üzenetére
Mell-bicepsz volt, adta!
de a tricepszem gyenge és fekvenyomásnál visszafog. Leírom a mai teljesítményt, hátha valakit érdekel. Néhány gyakorlatnak nem tudom a hivatalos nevét, csak leírtam ahogy én hívom. Az ismétléseket meg valahogy ki lehet szűrni szintén.
Mell:
fekvenyomás: 40x60kg, 12x80kg, 8x100kg, 8x100kg, 4x110kg, majd 2x120kg
45 fokos padon: 4x8 ismétlés 80kg-ba
Egy kezes, 30 fokos padon: 25kg-al 4x12 ismétlés
Tárogatás 30 fokos padon: 15kg-al 4x12 ismétlésBinyó:
Egyenes rúd: 15x32kg, 12x 42kg, 8x47kg, 8x47kg, 4x50kg
Húzódzkodás: 18xsaját súly, 6x +20kg, 8x +15kg, 8x +15kg
Egy kezes, álló bicepsz: 20kg-al 4x12Cassidey: kipróbálom, de az is biztos, hogy ha elfogy, marad az ízesítetlen.
Egyébként azért az sem frankó, ha valaki túltolja ezt az édesítő témát, mert szintén baromi egészségtelen.
-
szőröscica
addikt
válasz
szőröscica #104829 üzenetére
Megcsináltam, brutál volt.
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #104824 üzenetére
Erről jut eszembe. Egy kedves ismerősöm agyvérzést kapott edzés közben, nem rég műtötték. Hál' Istennek jól van, maradandó károsodás nélkül megúszta a dolgot. Épp lehúzó gépen edzett, felállt és beütötte a fejét a rúdba. Az orvos szerint az erőlködéstől magas volt a vérnyomása és kapott egy pontszerű ütést, így repedt meg a hajszálér. Vigyázzatok magatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged