- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #197284 üzenetére
ez nettó baromság... legalább 2 olyan növényi fehérje létezik (amikről én tudok), ami teljes értékű: szója, kendermag.
ezen felül sok keverék (blend) van, amit pont azért csinálnak, hogy a többféle növény fehéjéjének megfelelő arányú keveréke teljes értékű fehérje(keveréket) adjon. ilyen pl az általam is folyamatosan fogyasztott Ostrovit Vegan Blend is. -
Janaboy
veterán
válasz
tchriss #197257 üzenetére
Nyilván az attól függ, hogy milyen magasságú ember van a gépben, gondolom nem akartak ilyen limitációt.
Amúgy néha szoktam figyelni hogy csinálják egyesek, és amúgy tényleg "rossz" látni, hogy mennyire nem tűnik megfelelőnek a kivitelezés (és nem azért mert én most annak a technikának a szakértője lennék). -
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #197248 üzenetére
Én a gép koppanásáig mentem le, pedig nekem még maradt némi kis mozgástartományom.
Pár próbálkozás után a 120 lesz itt nekem a megfelelő súly. Ki is hagytam ma a csípőtolót meg a vádlit és ezzel csináltam pár extra sorozatot, hogy megtanuljam normálisan.De amúgy meg fszom a mai napba, nem is kellett volna menni: Ez a hirtelen hőség kinyírta a koncentrációt és a bolgárnál jól lesérültem: a négyfejű felső része fáj most is mint állat. És nem azon a lábamon amivel épp gugoltam, hanem ami a padon volt. Valszeg azzal is nyomtam magam felfelé vagy ilyesmi.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #197211 üzenetére
megmértem most úgy, ~7-8cm, nem biztos, h pontosan mérek. kinyújtva ~11cm a különbség, öklöt behajlítva ~10-10,5... én vékonynak érzem így az alkarom a felkarhoz képest...
@Dorian: nekem most nagyon sok pólóm 1számmal nagyobb feelinges...
(de amúgy nekem is a normál, "passzoló" pólók, amiknél kitölti a karom az ujját)
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #197153 üzenetére
Mondtam, hogy voltam laboron és alacsony a teszto
Asszisztens keresgél... De ilyen kategória nincs, mit írjak be? Tudja mit, beírom, hogy merevedési zavar, az mindenkinek van.Teszora nulla hatása van az ilyen kiegészítőknek, egyik sem növeli. Ha szar alvás vagy sok stressz stb miatt ment le, és olyant szedsz ami arra hat, akkor pl javulhat.
-
stickrs
senior tag
válasz
tchriss #197092 üzenetére
Nekem ez lett a mérés eredménye. Ez átkonvertálva ( ha a kalkulátor nem hazudik) 43,16 nmol/liter.
Szerk. 35 évesen, nem 40+. -
roti86
őstag
válasz
tchriss #197106 üzenetére
Szerintem az alacsony T szint a te esetedben a következőkből adódik:
1. 3 hete napi több órán át végzett fizikai munka, ebből kifolyólag fizikai fáradtság (+ ha erre még súlyzós edzés is jön)
2. Kevés alvás (<7 óra)
3. Folyamatos kalóriadeficit (ha jól láttam korábbról megy a diéta év eleje óta) -
marked one94
őstag
válasz
tchriss #197112 üzenetére
Ja a mostani háziorvosmnal én is azt érzem, hogy ha bemegyek valami kis panasszal, vagy akar megelőzés céljábóly akkor még én érzem magam kellemetlenül, hogy csak ennyi bajom van és mit keresek itt...
Akik rendeltek protein co-rol nektek megjött már a csomag? Nekem még semmi hír róla, pedig kedden rendeltem.
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #197110 üzenetére
Andrológus azért írt fel ideiglenesen altatót, mert ki akarta zárni ezt a tényezőt a következő teszt előtt. És vagy ezért vagy másért, de tényleg jó lett a teszt.
Meg mindenáron fel akart írni sidanofil vagy milyen tablettát. De mondom, nincs semmi merevedési problémám. "Higgye el ez nagyon jó cucc, akkor is legalább egyszer érdemes akkor is kipróbálni, teljesen más szint" Szóval szinte ragyogó arccal beszélt róla
-
marked one94
őstag
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #197106 üzenetére
Hát, ha 3 hete szopsz, nem csoda, h lement a tesztoszteronod
A normális alvás pl. igen fontos, nekem sem volt jó az alacsony értékű időszakban. Írt is fel altatót. Adnológus ezeket mondta: "aludjon jól, stresszből tudjon kilépni, szikár legyen, eddzen, legyen elég a D vitamin" -
Dorian
félisten
-
scdlsc
senior tag
válasz
tchriss #196678 üzenetére
"ebből a kalóriamennyiségből már nem tudok lejjebb adni"
Tegnap írtam a káposztát. 25 kcal/100 gramm. Megeszel nyersen fél kilót a nap folyamán, az csak 125 kcal és elég jól telít. Másik ami most eszembe jut és nekem segít, hogy a salátába rakok zöld erős paprikát. De lehet minden kajához enni őrölt erős paprikát. Már akinek bírja a gyomra. Nálam az van, hogy valamiért erős kajából elég a kevesebb. Lehet utána azzal vagyok elfoglalva, hogy ég a szám, nem pedig a kaja utóíze miatt kívánok még valamit. -
Dorian
félisten
válasz
tchriss #196678 üzenetére
Nem biztos, h csak a nyarat.
Én pl ehetek akármit akármennyit, mindig lapos volt a hasam. Ha egy kicsit odafigyelek, mint az utóbbi 1-2 évben, akkor látszik a hasizom körvonala is. De innen lejjebb menni, hogy az egyes kockák látsszanak,meg így a fentiekkel együtt is valami genyó nehéz. Most azt csinálom, H minden étkezésből a ch-ot vágom meg annyira, hogy minden kaja után egy nagyon kicsit éhes maradjak. Dehatbzg ez az érzés felhaborítóAz izom felépítéseről, szarkoplazmaról, miofibrilliumokról Bene Máténak (kravmagán volt edzőtársam) van fent egy nagyon szemléletes, szájbarágós videója.
Tegyed be a gyakorlatot egy másik nap elejére is.
Ill. igenis tegyél jár egy kicsivel többet, ha csak fél kiló, akkor annyi. Ugyanúgy ki fogod nyomni, aztán lassan majd tudsz még egyet, stb. -
stickrs
senior tag
válasz
tchriss #196483 üzenetére
Próbáld ki mind2t és meglátod neked melyik lesz a jobb. Szerintem minden gyakorlatot idővel személyre kell szabni, mindig van ahogy neked jobb lesz mint ahogy valahol láttad/olvastad. Mi pl amikor 3an edzünk, mind3an kicsit máshogy csináljuk, mindenki ahogy neki jobb az izomérzet.
-
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #196451 üzenetére
Kelátkötésűek közt nincs is lényegi különbség. Citrátnál annyi hátrányt szoktak írni, h egyeseket megfosat ( nekem pl nem volt bajom vele).
Nem pluszt érzel, hanem Mg hiány esetén érzel mínuszt.
C vitamin nem ér semmit betegségmegelőzésre. Ha megbetegszel és 2 napig szedsz giga dózist ( 2 órankent 1 g) az viszont jelentősen enyhít és rövidít a lefolyáson. Napi szinten inkább többször kevesebbet, elég mondjuk 3x1/4 g -
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #196225 üzenetére
Van ilyen opció Allegro-n. Ha valamit beraksz kosárba akkor alul lesz egy még több termék hozzáadása gomb, azzal az adott eladó termékei között tudsz keresni, de ennek az új kereső rész alján van egy még több ettől az eladótól gomb ahol listázza az adott eladó összes termékét. (Reggelj be minél előbb, mert szerintem 1-2 héten belül adnak ismét 4k-s kupont)
Amúgy ha reggelsz, akkor azonnal kapsz próba smartot, azzal 5k (csomagautomata/csomagpont) vagy 9k (futár) rendelésnél ingyen van a szállítás. 6 hó vagy 8 rendelés (ha több eladótól rendelsz egyszerre, akkor az eladónként 1-1 rendelésnek számít, de a 4k kuponos kedvezmény szumma rendelés számít, nem muszáj 1 eladótól 20-30kért rendelni) -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #196216 üzenetére
Mondjuk az activia-ban van valami spec, hozzáadott probiotikum, ami egy sima joghurtban nincs (másik van persze). A legjobb amúgy talán a kaukázusi kefir baci szempontjából.
Amúgy ha esetleg szedsz valami probiotikumot, akkor tök mindegy. (Mondjuk ez is inkább akkor ajánlott, ha nagyon sok féle kiegészítőt szedsz, vagy ha túl egyoldalú a táplálkozásod)(Egyébként lényegében a chatgpt is azt javasolta, amit én: növeld a kalóriát, minden makrót arányosan...
)
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #196211 üzenetére
Lenyeg, h vegyél bármilyen nemédes joghurtot vagy kefírt. Én a kaukázusit szeretem a legjobban.
Zabból is tökmindegy, csak egyél ilyesmit is, én a reggeli kásamban szoktam variálni a gabonákat, álgabonákat, eszem zabot, kinoát, hajdinát, amarantot, kölest.
Omega 3 tesztet félreertelmezted. Az is jó ami
megmarjanem megmarja, hanem rekcióba lép vele a nikecellt, csak egy nagyon kicsit rosszabb a hasznosulása. lényegében tökmindegy. -
perempe
veterán
válasz
tchriss #196211 üzenetére
Pár napja eszem omega-3-at, de leállok vele, ha elfogy. Én nem eszem a mogyorót és más omega-6 tartalmút nagyon, így nem kell omega-3 se. Az AI minden baromságra rá akar venni, ellenállok.
Megemlítem itt is, hogy magas vérnyomásom volt, amit sóhiány okozott. Ha csapvizet isztok, attól még sósat pisiltek, az nem jó.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #196190 üzenetére
Szorzó. Így kapod meg a napi deficitet. Ezek alapján 1100-1500as napi deficitben vagy, én felvinném a napi kcalt 2-2,2re első körben. Több zsírral (olívaolaj pl), de akár mind3 makrón lehet emelni arányosan. (Pl 10dkg mogyoró és meg is vagy )
Tudom hogy gyorsan feltölt, de akkor is inkább a Huawei band 8st választottam, abban is egész jó a szenzor, és csak heti 1x kell tölteni.
vaakuum: kell hozzá szifon (nekem amúgy is kell a cgm miatt, ezért jött képbe csak)
Dorian: akkor nem hülyeség a ch amúgy, ha pl valaki szed olyan gyógyszert és/vagy gyógynövény kivonatot, ami blokkolja ezt (h a májból glükóz szabaduljon fel). Hirtelen nem jut eszembe az összefoglaló neve ezeknek, de (kialakulóba n lévő) ír/2es cukornál szoktak adni ilyet (ilyen gyógynövény pl a berberin ill gymnema is, ha jól rémlik)
Anabolikus ablakról meg megoszlanak a tanulmányok legjobb tudomásom szerint, vagy tévedek? (Én is amúgy abban hiszek, hogy nem kell kapkodni és nem csak fél órás az ablak) -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #196173 üzenetére
amúgy ha ezt több hete tolod (legalább 2), akkor ha megnézed, h a köv (tipikus, ez azért fontos, mert nem tudom, hogy most ugye húsvét alatt mennyire tartod vagy sem a diétádat ill edzésedet) 1 hét alatt mennyit fogysz, abból ki bírod számolni a deficitet. (7 nap alatti súlycsökkenés kg-ban * 1100)
szerk.: nem tudom mennyire jó az apple watch algoritmusa, de a pulzusmonitorozása biztos, hogy extrémpontos (kár, h naponta kell tölteni...
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #196171 üzenetére
hát... 90kg-hoz ez a zsír a minimális alatt van, de ahogy peacekiller mondta: ez nagyon kevés kalória... az alap bmr ~1800kcal, ha totál passzív vagy (értsd: ülőmunkát végzel) akkor is a TDEE az ennek a 1,2xese, tehát közel 2200kcal... ráadásul te edzel is... a minimum -700kcal baromi nagy vágás... ilyen esetben véleményem szerint csakis akkor várható el izomtömeg növekedés, ha extrém jól optimalizált az edzésterv és totál kezdő vagy... egyéb esetben annak is örülni kell, ha az izommegtartás sikerül véleményem szerint
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #196168 üzenetére
ez inkább 1500kcal. nem tudom hány kg vagy, de 47g zsír az kb egy 80kg-os ember min zsírmennyisége. ha túl kevés a zsír, az ugye hormonális problémákat is okozhat, pl tesztoszteronnal kapcsolatban, ami gátolhatja az izomnövekedést/-megtartást, a libidót, adódhat belőle pajszmirigy alulműködés, amely többek között lassítja a szervezet anyagcseréjét, instabil lehet a vércukorszint kezelés, emiatt falási rohamok esélye nagyobb. ezen felül ugye vannak vitaminok, amik zsírban oldódnak, ezek felszívódását is nehezíti a kevés zsír. ha a bevitt zsír ráadásul nem jó fajta, akkor az a szervezet gyulladáskezelésére is negatívan hat.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #196166 üzenetére
hmm... honnan jött az 3:1 arány?
elvileg:
Izom sűrűsége: kb. 1,06 g/cm³
Zsír sűrűsége: kb. 0,9 g/cm³tehát ~1,18:1 az arány. illetve szinte biztosra mondom, h az a 43 kg nem 100% zsír volt.
ha nem jön az izom a (súlyzós/rezisztencia edzés) elején sem, annak több oka lehet... pl: túl nagy deficit és/vagy rossz makroarányok... persze biztos nagyon sok más is lehet, de ez nagyon jellemzőegyébként el tudom képzelni milyen érzés (xar)... nekem is 2-3 hónap után, amikor életmódot váltottam, volt az a furcsa érzésem, h a bőröm és az alatta lévő zsír egy különálló, vastag réteg, ami külön mozog edzés közben... nagyobb fogyásnál ez gondolom fokozottan igaz...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #196157 üzenetére
nem a bőrmegereszkedés/sriákra gondoltam elsősorban, hanem az egészségügyi részére, mint izomvesztés, anyagcserelassulás (és ebből adódó, későbbi jojó effektus), hormonális háztartás felborulása stb
én úgy tudom amúgy striákat utólag nem lehet eltűntetni (nem tudom van-e ilyen terved stb), azt max megelőző célzattal tudod kenegetni ilyen "kismama" krémekkel. engem nem zavarnak a sajátjaim
bőrlógás ellen meg a legjobb az izomtömeg-növelés(persze ez csak egy bizonyos szintig működik, 40+kg fogyásnál azért tuti nem lesz full feszes mindenhol, főleg, ha az is nagy ütemben történt, bár a 2év 43kg elvileg nem az)
-
Dorian
félisten
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #194943 üzenetére
csak poén akart lenni. rendőakadémia - Zed McGlunk
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
tchriss #194920 üzenetére
te vagy az Zed?
@m3ss: ha jól rémlik talán te kérdezted, h tudok-e másik vegan cuccot, ha megunnád ostrovit-et (lehet más volt
). lényeg, h ugye kóstolóként vettem puregold-tól még régebben 0,5kg-os natúr szójafehérjét. aminek önmagában gusztustalan az íze, de oldódása 10/10es. ~2hete nekiálltam, h az ilyen darab fehérjéket elpusztítsam (mert kidobni nem fogom, pénzt adtam érte!
), és kipróbáltam különbözőféleképpen ízesítve ezt is... és az ostrovit ízesítőcseppjeivel (epres ill csokis) baromi finom lett... azóta élvezettel iszom (ha ostrovit nagyot emel egyszer a vegan blenden és/vagy nem lesz már allegro kupon, akkor ez elég jó alternatíva számomra, mert akciósan 2k, szóval 4k/kg, de annyira nem jó, hogy ostrovit vegan-t a mostani árán leváltsa, mert az sem jön ki sokkal többre emlékeim szerint)
egyébként natúr fehérje: ti mivel szoktátok ízesíteni? most nem arra gondolok, hogy zabba/tésztába stb keverve, meg tudom vannak, akik szimplán vízzel isszák, hanem, aki valami ízesített verziót csinál belőle, az mivel tolja... kakaópor+édesítő?
azért érdekelne, mert amiket találtam ízesítőcseppeket az mind aceszulfám és/vagy szukralóz alapú, stevia-s csak a vilgain-nek van (myproteinnek is elvileg, gyakorlatilag sehol sem lehet kapni), szóval érdekelne alternatív megoldás (gondoltam rá, h cukrászboltban kapható ízesítőport nézek, de az is mind szukralóz/maltodextrin stb meg 2tonna másik adaléknyag, szóval nem nyernék vele semmit) -
basaharc502
aktív tag
válasz
tchriss #190350 üzenetére
Nem is értem a 45 szemes kiszerelést, de a 10.500 Ft-os árcédulát sem, a két edzői ajánlást meg pláne.
Van millió meg egy multivitamin, amiknek a hatóanyagtartalmát te magad is össze tudod vetni ezzel. Amire figyelj, hogy hány tablettában adja meg a napi mennyiséget, mert ott könnyű elcsúszni. Az biztos ha /szem-re lebontod kb. 1/4-ed áron fogsz találni teljesen hasonló összetételű multivitaminokat.
Folyamatosan szedni sem érdemes ezeket, olyan nagy hatással nincsenek az emberi szervezetre, több tanulmány is alátámasztotta már ezeket...és ami fontos a kaja, idény zöldség-gyümölcs bevitel, változatosabb kaják és nagy része be is megy természetes úton. Ha sz@rul kajálsz akkor azért van értelme a multi tablettáknak is + én nagydózisú c-vitamint és omega3-at szednék a helyedben. -
-
Louro
őstag
válasz
tchriss #188340 üzenetére
Nekem ezt tanácsolták és bejött. 1-2 bemelegítő kör kis súllyal, alacsony ismétlésszámmal. Majd jöhet 2-4 kör munkasúllyal, azaz közel maximummal,de nem bukásig. A bemelegítőnél lehet alacsony a pihenőidő, de a munkasúly esetén saját tapasztalat is, hogy ha nem pihensz 3 percet, hamar kifáradsz. Igaz furcsa, hogy ott vagy és várnod kell, de mondjuk 50kg fekvenyomás a munkasúlyod és nem vársz 3 percet, akkor a következő körben nem fog menni ugyanaz az ismétlésszám. Persze nem kőbe vésett a 3 perc, de a lényeg, hogy pihenni kell. Én is régen 10-20 mp-t vártam. Mostanra megtanultam, hogy várni kell.
-
Woodslave
félisten
válasz
tchriss #187950 üzenetére
Én eszek egy nap 1/3-ad uborka fél néha egy kaliforniai paprika 1-2 paradicsom vagy 4-5 kisebb. 150 gramm cukkini 75 gramm brokkoli (egy hétre fél kg) 120-150 gr répa 120 gr cékla. Zöldbab 66gr
a mennyiség néha változik.
Szerintem is minél többet kellene enni.
Kénes az melyik amúgy?
-
válasz
tchriss #187807 üzenetére
Augusztus elejére el kéne érni valami értékelhetőt, de csak azért nem fogok sietni, hogy x kiló legyek a lehető leghamarabb, mert nem szeretnék izmot veszteni. Valamennyi tán így is lemegy majd a sok futkosástól.
Most arra megyek rá, hogy alaposan megtervezzem az utam, aztán pedig már csak fegyelem kell a kijelölt úton maradáshoz. Nem lesz piskóta, de kibírok pár hónap önsanyargatást a cél érdekében. Persze azt is megértem, ha valakinek meg nem éri meg, és nem is akar kockás hasat, de ebben a topikban az ilyenekből van talán kevesebb.
tisn: Nem fogok.
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz
tchriss #186408 üzenetére
Nem tudom hogyan lehet ezt objektíven mérni?
6-7 éve szedem, de ennyi idő alatt az ember átalakul és rengeteg szokását megváltoztatja, nem lehet önmagában egy tényezőt mérni.
Egy jó termék, erősen árazva, erős marketinggel, fermentálás miatt más, mint a többi piacon levő cucc. Egy biomérnök, vegyészmérnök tudná igazán megmondani, hogy szakmai szemmel milyen.Én inkább pont azon gondolkodom, hogy érdemes e lecserélni az allin1 kapszulát különálló Yiya termékekre. Viszont elég macerás lenne 10 kapszulát bevenni különböző napszakokban.
Naturtanyának van még fermentált multija.
Miket szedtél eddig?
Igazából nem márkára kellene rámenni, hanem bevizsgált minőséget venni.Tényleg kár, hogy a cikkedben nem említi meg azt az 5 terméket.
nézd csak mit találtam:
[a cikkedben nyilatkozó Bíró Szabolcs hatóanyag elemző oldala]
Legyen ez bármi is
KIKNEK/MIRE AJÁNLOM?
Termék vásárlás előtt állóknakMeglévő termék vizsgálatáhozKonkrét hatóanyagról tájékozódóknak -
attiati
veterán
válasz
tchriss #186380 üzenetére
Akkor mégiscsak van értelme a 30e ft-os multivitaminomnak.
Mondjuk magnézium pont nincs benne, de cserébe fermentált módon van benne minden hatóanyag. 10 éve még béres activalt és centrumot szedtem és ugyanúgy beteg voltam évente 2x.Amúgy a gyártók sokszor tényleg a fogyasztók igényeit elégítik ki.
Itt van ez a Scitech izületvédő cucc.
[Arthroxon Plus]Tettek bele feldolgozatlan kollagén és feldolgozottat is. Biztos, ami biztos, mert a többféle az jobb. Kivéve a kollagén esetén. Sőt, ott inkább ártalmas.
Ugyanis a feldolgozatlan kollagén leginkább az autoimmun eredetű ízületgyulladásra jó (mivel a gyomorban nem bomlik le). Ellenben árt neki a gyomorban lebomló feldolgozott kollagén (peptid), mivel a lebomlás után idegen anyagként érzékeli a szervezet.
Na most a Scitech-nél beletették mindkettőt.....
-
Cs1csó
titán
válasz
tchriss #185087 üzenetére
A váll az másnál is hasonló ha nem figyel oda rá célzottabban, kiegyensúlyozottabban: az elülső vállat ugye a fekvenyomás, ferde pados nyomás is fejleszti a hátsót és az oldalsót szinte semmi, azt külön kell, megjegyzem, az elülső vállizom edzését akár hanyagolni is lehet feltéve ha pl. csinálsz ferde padon fekvenyomást mert az rendesen megdolgoztatja azt is.
-
Cs1csó
titán
válasz
tchriss #185067 üzenetére
Szia, csodák nincsenek: odafigyelni fegyelmezetten a kajára, én kétféle kilengést ismerek: az egyik amikor a napi étkezések nem a megfelelőek vagy a második amikor az étkezések közötti nassolás kavar be.
Számold a kalóriát 2000kcal-nál több általában egy nap nem kell ha mellé heti 3-4x edzel esetleg plusz állóképesség miatt egy kis kardiót tolsz az sem gond.
A tesztoszteron legnagyobb ellensége ami itt a fórumon többször le volt írva a KEVÉS PIHENÉS, esetleg a sok stressz, mozgásszegény életmód, rossz táplálkozás. Ezekre kell figyelni.
Tehát ha rendesen megvan a napi szükséges alvás (nem egyik kávétól a másikig létezik csak a napod) és odafigyelsz a táplálkozásra, nem vagy elhízva, sportolsz akkor nem lesz gond.
A legjobb testzsír mérő eszköz a TÜKÖR.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged