-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
válasz
Viktor77 #182873 üzenetére
Én Iso Whey Zero-t szoktam venni, az laktózmentes. És most jó áron van szeptemberben. A csoki és a mogyoró rendben van, egyszer viszont Cookies & Cream ízesítésűt vettem, az nem jött be.
-
Qtya123
őstag
válasz
Viktor77 #182858 üzenetére
Szerintem itt már sokan próbáltuk sokszor elengedni, de ugye ő olyan, hogyha senki nem szól hozzá, akkor is ontja magából a hozzászólásokat, és egy idő után valakinél mindig megtalál egy trigger point-ot (ha már ennyire fasza itt angolozni...), amivel eléri, hogy az adott egyén ugyan megfogadta, hogy nem szól hozzá, de mégis belekezd megint.
Nálam ez a pont a vigyázni kell a sok izommal, mert zsírrá alakul dolog volt.
Most kiírtam magamból mindent - értelme nyilván nem lesz - de legalább pár hétig, hónapig megint nem érzek késztetést ez ügyben írni. -
válasz
Viktor77 #182233 üzenetére
Lehet, hogy jobb lesz magától, ha pihenteted, de kiszámíthatatlan. Gyakran még az orvos se mondja meg helyesen, mi a baja egy térdnek.
Sportorvos egy fokkal jobb lehet.
Nekem ilyesmi problémákra ezek vannak itthon:
Ízületi problémákra alap szerintem valamilyen MSM + glükozamin-szulfát + kondroitin-szulfát, illetve segíthet C-vitamin is nagyon magas dózisban, ha az ember veséje bírja. A kollagénkészítmények elméletben nem jobbak, mintha az ember sima whey proteint szedne (a test mindegyiket aminosavakra bontja), de a gyakorlatban meg mégis mintha jobban hatnának, legalábbis nálam ez az eddigi tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged