Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scdlsc #195060 üzenetére
Én lehet szarul csinálom, de nekem mindig a fehérje a probléma. Egyszerűen ha hús nélküli nap van véletlen, mert párom úgy főz, akkor kb kuka a történet. Ezért van az, hogy általában most már egyeztetünk és ha hús nélküli napot tervez, akkor főzök magamnak. Most márciustól elindult a diéta, itt meg ugye kalóriákat se lehet túltolni, szal még egy nehézség. Persze tudom, van aki sokadik bulk/cut-on van túl vagy szakács vagy évtizedek óta magára főz, nyílván az nem éli meg ezt/ezeket nehézségként.
-
-
Ár/teljesítmény arányban melyik daily vitamin pakkot ajánljátok? Bioteches elfogyott és néznék vmit a helyére.
-
-
válasz
K1LLMy53Lf #194905 üzenetére
Tök fasza, hogy mindenkinél mindenki kehes, nálunk most épp a legkisebb. Emiatt babysitting van, nem tudtam reggel menni edzeni, szal mehetek este mikor zsúfoltabb a terem..
-
válasz
Peaceliker #194807 üzenetére
befigyel a hasi zsír rendesen
Nekem is van, direkt nem is fotózom magamat, most lehetek 72kg-val szerintem 20% körül. Innen szép nyerni, nyárra 65-66kg kéne../és úgy, hogy izom is legyen, ne etióp forma/
-
válasz
Peaceliker #194805 üzenetére
Én diéta utánra tervezek vmi ilyesmi %-t derék, hogy van aki bulk időszakban is ilyen
-
-
válasz
Peaceliker #194626 üzenetére
Én már a 30-at se tudtam a múltkor felvenni /a gépen épp majomkodott valaki laza 10 perces telefonozással 2 sorozat között/, marad 25kg-s kézivel a gyakorlat. Igaz simán benne van, hogy én vagyok a béna..
-
válasz
K1LLMy53Lf #194593 üzenetére
Ezeket tudom ajánlani, minőségben a joghurt is meg a túró is teljesen okés. Amiket írtál azokra ránézek, bár Penny-be egyáltalán nem járok.
-
válasz
benfolds #194589 üzenetére
Én ezt csak diétában tolom így eddig még nem undorodtam meg tőle, sőt a méz miatt nekem kiváló "édesség" is.
Spar-os natúr joghurtot szoktam tolni, annak érezhetően ment fel az ára, illetve sparos sovány túrót az 450huf magassága a 250g /nekem az elmegy 1 kajálásra/. Mondjuk minden baromi drága ha úgy nézed, önmagában az élelmiszerek árai marhára felmentek, így meg kell nézni mit meg hol vásárolsz. -
-
válasz
K1LLMy53Lf #194553 üzenetére
Attól függ milyen keksz, füge 100g cirka 250kcal, keksz ugyanez 400.
-
válasz
Peaceliker #194549 üzenetére
Én nem vagyok édesszájú, így az ilyen kekszeket sem fogyasztom
Igazából diétában nekem szerintem nagyon bele se férne, most márciustól elvileg jön a pucolás, hát meglássuk. Esetleg keksz helyett bepróbálhatsz fügét pl.
-
-
-
-
válasz
Peaceliker #194348 üzenetére
150g rizst azt szárazon kiméred? 1 adagra az nekem soknak tűnik..
Dorian: Csak úgy tűnik, h szimplán kajából nemigen van meg
Ne is mondd, én ezzel szoktam szívni általában. Van amikor főzök, de általában ez az asszony reszortja. Namost ő nagyon jól és változatosan főz, de azt nehéz vele megértetnem, hogy minden nap kéne vmi húsféle, mert mittomén egy brokkolikrémleves hiába finom, ha megeszek egy fazékkal, akkor se lesz benne elég protein. Fehérje pijából meg nekem elég a napi 1, általában még ilyen protein pudingokkal bohóckodok /ez kicsit az édesség iránti vágyat is csökkenti/, illetve diétában meg a sovány túró + joghurt + gyümi/méz kombó. -
Nahh másfél hét kihagyás után /influenza/ ma végre a teremben kezdtem a napot. Mell-tricepsz volt, hát már most visong a testem edzés után..
Jól ment nem azt mondom, de durva, hogy mennyire el tud szokni az ember ilyen rövid idő alatt is.
-
válasz
Soulfly842 #194069 üzenetére
5 fős a családunk, nagyfiamon kívül mindannyiunkon átment..
Köszi mindenkinek
-
válasz
Dorian #194065 üzenetére
Engem ledöntött most az influenza, konkrétan 2 napja nyomom az ágyat, 1 óra ébrenlét 2 óra alvás kb ez + 39 fokos láz. Jövő héten valszín ha helyre is jövök skippelem az edzéseket, hogy tuttira normálisan regenerálódjak. Arra meg különösen kíváncsi vagyok, hogy progressben jelenteni fog e ez a kényszerpihenő visszaesést.
-
-
-
válasz
Peaceliker #193417 üzenetére
Hja hát ez a sütivonat ment nálunk is, az nyílván megteszi a maga "áldásos" hatását
Illetve én azért ilyenkor alkoholizálok is, az meg a pofon másik fele kb.. Mind1, januárban sober évkezdést indítok illetve egy szigorú maintain a terv, mert lassan elérem súlyban azt, amit márciusra terveztem
-
válasz
Dorian #193414 üzenetére
Nálunk valami török cucc van fekvenyomó gépből /megnézem majd a pontos márkát/, valszín kevesebbel nyom az ember, mintha normál padon csinálná /bár itt nemtudom tárcsák nélkül mennyit nyom maga a rúd rész/ én 65 kg-t pakolok fel és azzal megy jelenleg 10 9 7 6. Mondjuk a leglényegesebb, hogy kíméli a vállamat, ha nem lenne akkor maradna az egykezessel végzett gyakorlat, még az volt aminél nem szartam össze magamat mikor csináltam a gyakorlatot.
Peaceliker: rám is jön felfele most az ünnepi időszakban, edzés mellett a kutyasétával próbálom kicsit kompenzálni a dolgokat. Mondjuk szerintem a nehezén már túlvagyok, szilveszterkor nem lesz különösebb fennforgás a legkisebb gyerkőcünk miatt, így a nagy zabálás/pijálás rész letudva.
-
Boldogat minden topiklakónak!
-
válasz
Peaceliker #193365 üzenetére
Persze, márciusig megy a tömegelés, utána meg győzzem lekaparni amit felrámoltam /minimális izom és sok zsír
/
HussarF: baszó a forma
-
válasz
Peaceliker #193363 üzenetére
Csatlakozom
Szept elején indultam meg 65-ről, ma rááltam a mérlegre és 70.9kg-t mutat a mérleg
Hol van még az ünnep vége?
-
válasz
K1LLMy53Lf #193303 üzenetére
Pont ugyanez van nálam, szintén Scott pad és a jobb könyök. Most én is azt csinálom, hogy vagy állva, vagy jobban előre dőlve a padnál.
-
-
-
-
-
-
-
-
Én podcast/zene fülesről /a teremben tucc tucc megy, azt köszi de nem/, érdekes a repet nem szoktam rontani
Órás dolog meg tényleg nagyon kényelmes, jó esetben a telómat akkor fogom a kezemben edzés elején mikor elindítom a médiát meg az edzést rajta, utána a gép mellett/alatt pihen. Mikor pihenek régebben nyomkodtam a telefont, de elmúlt fél évben inkább befele figyelek olyankor, vhogy jobban bejött.
Amúgy a gépeknél ez a repszámláló kb amit írsz, valszín nincs igény rá. -
-
válasz
sherlock82 #192507 üzenetére
Arnold csinált vmi ilyesmit ha jól rémlik, hogy a karján vmelyik izmot jobban terhelje. Talán bicepsznél rakott többet belülre, nem emlékszem konkrétan.
-
-
válasz
K1LLMy53Lf #192454 üzenetére
Nemtudom, hogy miért baltázták el így a tervezők, de nekem mikor elsőre használtam már éreztem, hogy túl kényelmetlen, nem csak a kiindulásnál, hanem eresztésnél is. 1 vagy 2 tárcsát a kisebbekből rakj alá, onnantól szerintem 10/10 a masina.
-
-
válasz
Dorian #192443 üzenetére
Egyszer már beraktam ide a topikba, ez a gép lenne az:
Nekem vállam miatt kell, sajnos a rúddal való fekvenyomásnál fáj a vállam, bármennyire is helyesen csinálom. Egykezessel ez nincs meg, de ott meg idő után nekem macera a súlyt felvenni. Ezt a masinát pont nekem találták ki, fájdalom nincs, és érzem, hogy kapja a mellizom az ívet rendesen. Hja még annyi, hogy nekem a lábnál picit alá kell támasztani /egy kisebb tárcsát szoktam odarakni/, mert túl mélyre menne amúgy a kar. Eleinte azt hittem csak én érzem így, de azóta láttam más is csinálja, szóval lehet benne vmi.
-
válasz
Dorian #192441 üzenetére
Én kb így szoktam, ahogy te is írod. Most pl fekvenyomás az nálam 62.5kg-t pakolok fel, de mivel gépen csinálom, ott magának a két karnak is van súlya ami fingom nincs mennyi. Azzal megy most 4 széria 10-9-8-6. Ha elsőbe belemegy 12, akkor tekerem feljebb a súlyt, 2.5kg-val /1.25 tárcsa a legkisebb ami van a teremben/
-
válasz
K1LLMy53Lf #192425 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, nézek vmi BF ajánlatot akkor. MyProteinnél is van ha duplát rendelsz, ahogy nézem.
-
Kreatinból ki melyiket használja, van márka ami ár/teljesítményben ajánlott kategória?
-
válasz
K1LLMy53Lf #192399 üzenetére
Őt én is tolnám
-
-
válasz
Dorian #192384 üzenetére
Én általában ilyenkor tolni szoktam, ha normálisan edzek, akkor egyből a köv napon nem feltétlen mennék le megint /leírásod alapján te is a H-SZ-P vonalat tolod/. Ha nem tudod megoldani a hétvégét, és a mai után nem érzed úgy magad, mint akit megbotoztak, akkor szerintem simán bevállalhatod.
-
-
-
válasz
attiati #192274 üzenetére
Én este is hordom az órámat, pont az alvásfigyelés miatt. Almáéknál a beépített szerintem nem rossz, a tegnapim pl így nézett ki:
Mondjuk én 7-8 órával menetelek, az amikor a legjobban ébredek, legenergikusabb tudok lenni egész nap. 6 óra rövid távon még okés, több napon keresztül viszont már gatya.
9+ meg szintén nem működik, ott úgy érzem magamat egész nap, mint akit agyonvertek, ásítozom és inkább enervált vagyok semmint energikus. -
válasz
Dorian #192204 üzenetére
Nálam is hasonló, mondjuk brutál visszaesés szerencsére nem volt. Szerintem felesleges fennakadni, én kb 3-4 hetente ránézek Hevyben, hogy alakul a progress, eddig lekopogom nem volt gond. Azt szerintem úgy is érzed, hogy jó volt e az edzés, odabasztál, vagy himi-humi ment /nálam van ilyen is, mikor már edzés végén érzem, hogy ez most nem volt egy nagy eresztés/
-
válasz
Peaceliker #192149 üzenetére
Ha van álló, akkor inkább azt preferáld, sokkal hatékonyabbnak írják mindenhol.
-
-
-
-
-
-
válasz
Peaceliker #191895 üzenetére
+1 Hevy-re. Atom kényelmes, főleg, hogy órán is lehet jegyezni súlyt, ismétlést, rezeg ha lejárt a pihenőidő stb..
-
-
válasz
nuke7 #191655 üzenetére
A Mr. Olypia színpadon az emberek nem azért akkorák amekkorák mert súlyzóznak saját testsúlyos edzés helyett, hanem a rengeteg külső hormonális "segítség"től
Ezt szerintem gondold újra.. Nyílván iszonyat kemikália van bennük, de ha otthon tvtornáznának, akkor fele ekkorák se lennének. Illetve amit Dorian ír, néz már meg egy maratoni futót, ott aztán van izomtömeg, hja nem..
-
Ilyesmit kézpelj el, nálunk is 1 van belőle, gondolom akinek nincs ilyen vállmizériája az megy a sima padra, abból van vagy 4 a teremben.
K1LLMy53Lf: próbáltam már mindenhogy, edző is megnézett, elengedtem. Igazából gépen nyomom a sima fekvenyomást meg a 45 fokosat is, nekem bevált. Illetve írtad a cable fly crossovert, nekem az a 3. gyakorlat amit mellre csinálok, néha variálok helyette gépen vagy kézisúlyzóval tárogatást.
-
-
válasz
Peaceliker #191533 üzenetére
Én belsőségekkel vagyok általában így, szív, zuza ilyesmiket nem eszek. Májat is csak bizonyos formában, szal nincs ezzel semmi gond, még azt se mondanám, hogy feltétlen emiatt válogatós lennél..
-
-
-
Nagyon durva amit te is meg Dorian is írtok. Nem akarok okoskodni, mert szerencsére én világ életemben jó alvó voltam, de ilyen esti kütyüzés, későn kajálás stb nincs jelen nálatok? Illetve mikor fekszetek/keltek, hány óra alvás van meg mondjuk egy munkanapon?
Én feleségemmel együtt későn fekvő vagyok, 11-éjfél magassága ez hétköznapokon is, viszont 6:50-kor kelek és ez a nagyjából 7óra alvás nekem tökéletes. Ha mondjuk alszok hétvégén vmi oknál fogva 9-t, akkor egész nap olyan vagyok, mint akit agyonvertek.. -
válasz
Peaceliker #191431 üzenetére
Én emiatt kihagytam előző hetet, hétfő kivételével. Ma meg meló miatt nem tudtam reggel menni, így este fogok. Amíg nem regenerálódsz addig marad a pihenés..
-
válasz
K1LLMy53Lf #191411 üzenetére
Kutyaséta megvan, mondjuk mióta bulkolok napi 3-4km-t tolok maximum. Ez csak akkor marad ki, ha ágynak dőlök (:
-
-
válasz
Fred23 #191299 üzenetére
Én ugyanezt rontottam el részben. Amiket én néztem diéta tanácsokat, ott eléggé összefüyült, hogy normálisan diétázz /értsd nem csalogatsz össze vissza/ és max 3 hónap. Utána minimum egy ideig maintain vagy ha olyan a forma akkor bulk. Ha nagyon elnyújtod a diétát ott már tutti egyre több bezabálás lesz a vége..
-
válasz
sherlock82 #191265 üzenetére
Én hát napon azzal kezdek.
-
-
válasz
Peaceliker #191029 üzenetére
Férfi általában has, nő segg/comb. Aztán van akinek ez eltér, genetika csodákra képes.
-
-
válasz
thomasvold #190961 üzenetére
Én is ülve tolom, ugyanaz miatt, amit marked one94 is írt.
-
válasz
Fred23 #190853 üzenetére
Többet ettem ennél, 1400kcal körül mentem hivatalosan, de emellé ment az edzés, meg heti szinten olyan 40km séta, mint kardió vonal, szóval szerintem volt a napi bevitel 1700kcal is. Én is próbálok többet mozogni, hogy többet lehessen enni
Most a bulknál ezek a makrók mennek:
1700kcal/nap
Fehérje: 141g
Zsír: 44g
Carb: 187gHeti szinten 250g hízás lenne a jó, havi szinten ugye 1kg, és 72kg a target március elejére. /64.7kg-ról indultam/Onnan pedig menne a cut, hogy nyárra legyen vmi forma
A terv e mellé 3-4 edzés + kardió /kardió persze kicsit letekerve/. A nagy kérdés, hogy ebből mi fog megvalósulni, mindenesetre igyekezni fogok..43%E ch: 881,5 kcal -> 220g
Ennyi CH diétában nem sok? -
-
-
válasz
Dazsar #190748 üzenetére
A mérleg az fixen szar /típusa válogatja mennyire/. A dexa az valós, kvázi ilyen testösszetétel mérés, ha valami akkor az áll a legközelebb a valós értékhez. Amúgy amit írsz, ha tükörben jónak látod magad, akkor nincs miről beszélni /persze csak ha elég kritikus vagy önmagaddal
/
-
-
válasz
Dazsar #190712 üzenetére
Hja ez kb amit én is írtam, min 15%-ig lemenni és onnan fel. Az még jó kérdés, hogy a 20% BF magassága nálam majd kg-ban mennyit fog jelenteni.
aelod: No offenz de minek diétázol? Szedj fel izmot inkább, nem bántásból írom.
Egyáltalán nem veszem annak, sőt minden tanácsot szívesen fogadok. Én csak amiatt nem akartam bulkolni, mert még így is magasabb a testzsírom, mint amit szeretnék, de akkor ezek szerinte nem probléma ha 17% bf-re kezdek el tömegelni?Megkereslek majd privátban, lehet úgy egyszerűbb
-
válasz
python1 #190710 üzenetére
Ezen már gondolkoztam én is, de még mindig olyan 16-17% BF-em van, jó lenne beesni 15%-ra vagy az alá mielőtt elkezdek bulkolni
Néztem netet ezzel kapcsolatban, de hát van aki ezt mondja van aki azt mondja, azt most igazodjál el rajta. Bulkban ráadásul tapasztalatom sincs, azt semmiképp nem szeretném, hogy sertésjelmezt szedjek magamra
-
válasz
python1 #190700 üzenetére
Azaz, a végére csak a csontváz marad, nincs zsír, de legalább izom sem
Októberig adtam időt magamnak, ott lezárom a diétát lesz ami lesz és utána megpróbálok egy hosszabb clean bulkot. Számokban, ha a diéta vége az lesz amit tervezek akkor 62kg-ról szeretnék felmenni 7-8 hónap alatt 72kg-re. /mai mérlegelés szerint 65.7kg vagyok/
Peaceliker: köszi szépen, hát ahhoz képest ahonnan indultam ég és föld. Jövő nyárra szeretnék vmi olyasmi formát, ahol már izmot is tudok mutatni
Dazsar: én reggel edzek, egy kv van bennem /latte/, hazaérve tolok egy fehérje italt. Hétvégén mikor nem edzek, akkor pedig tojás + minimális kenyér + zöldségek szoktak menni, esetleg felvágottakból csirkemell/pulykamellsonka.
Ebéd általában csirke/pulyka/hal vonalon vmi és hozzá köretnek az esetek nagyrészében rizs illetve van amikor sertés/marha is megy, ez nyílván ritkábban.
Vacsora általában szolid, nyáron sokszor csak gyümölcsöt eszem, illetve most pár hónapja rászoktam a fehérje pudingra. Túró+joghurt+méz vagy gyümölcs szintén játszik vacsira. All in all igyekszem napi 100-110g fehérjét bevinni napi szinten. -
Én itt tartok heti 3x edzéssel illetve a lassan neverending diétával
-
-
válasz
aldebaran #190667 üzenetére
48 évesen ilyen forma, le a kalappal előtted..
Dazsar: neked is gratula, baszón nézel ki. A saját szakács miatt meg irigykedem, jó lehet, hogy nem neked kell majomkodni a konyhában /én ezt a részt, ha nem is utálom, de el tudnám engedni/, hanem elédrakják és csak be kell lapátolni.. (:
-
válasz
Peaceliker #190634 üzenetére
Skinny fat voltam, nincs rajtam olyan izomtömeg, ezen igyexem dolgozni. Viszont nem gondoltam, hogy 20% bf-re nekem még bulkolnom kellene, így pucolás majd építkezés a terv. Clean bulk okés, de majd nálam okosabbak megmondják a frankót.
-
válasz
Peaceliker #190632 üzenetére
Én még mindig ott tartok, hogy bf15% alá be kéne esni és onnan bulkolnék. Amit én olvastam afelett nem feltétlen éri meg, illetve aelod javasolta ha jól emlékszem, hogy hosszabb bulkot érdemes csinálni /5-8 hónap/. Én ha nem b@sztam volna el a diétát a nyári bulikázás/pia vonalon, akkor már indítanám, de jelenleg vagyok 65kg cirka 16-17% bf-el.. /177 cm és 45 év/
-
-
-
válasz
basaharc502 #190362 üzenetére
Én a heti 4et faragtam le 3-ra most azzal, hogy külön nem edzem a hasat, hanem elosztottam a 3 edzésnap között. Elégnek érzem, hogy ennyiszer megyek, persze amit írsz nem telefonozással meg majomkodással ütöm el az időt.
Más: nemtudom, hogy vagytok vele, nekem a nyaralás vagy bármilyen kihagyás után az első 1-2 edzés szenvedés. Az a típus vagyok aki ha nyomja, akkor nincs semmi gond élvezem stb, viszont ha van pihenő, akkor 1 hét alatt simán ki tudok zökkeni, és noszogatnom kell magamat, hogy lemenjek a terembe. Most is nyaralás után az első edzésen kb 5 percenként néztem az órámat, hogy mennyi van még hátra..
-
Viszont, neked is! (: Hétfőig tutti pihenés, aztán meglátjuk, remélem minden rendben lesz.
Más: átvariáltam a has edzésemet, a külön has napról bedobáltam a gyakorlatokat más edzésnapoknak a végére így most heti 4x megyek az eddigi 5 helyett. /illetve mindig a has napot kummantottam el, ha volt vmi, most így lehet jobb is lesz a 4 napos felosztás/
-
-
-
válasz
Fred23 #189766 üzenetére
Én nem dugom homokba a fejem, tisztába vagyok vele, hogy nálam ez a probléma gyökere. A legnagyobb kihívás a baráti/családi összeröffenések /ebből is a baráti inkább, anyósom kajadiktálását már képes vagyok hárítani ^^/. Sivárabb szociális háttérrel egyszerűbb dolgom lenne
-
válasz
scdlsc #189742 üzenetére
Napi szinten lemegy ilyenkor 5-6 liter, edzés előtt iszom, azzal kihúzom simán. Hazaérek akkor meg fehérje pija amit vízzel higítok. Most ez a hőmérséklet extrém, így kell a folyadékpotlás közen is. Aztán lehet rászokok, hogy leviszek fixen fél litert..
aelod: Én biztosan nem akarok 60 kilós görcs lenni
Rajtad van izom nem kevés, én nekem ezen még dolgoznom kell -
-
válasz
basaharc502 #189727 üzenetére
Én nem szoktam vizet vinni magammal az edzésre, de most egy fél literes kulacsot kénytelen voltam, illetve amit írsz van, hogy hosszabb pihenőt tartok két gyakorlat között.
Este meg ment a szokásos gyaloglás az ebbel, hát megmondom őszintén, akkor se volt hideg, illetve a hőség mellett még légmozgás se volt, így még rosszabbnak érződött a meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest