- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
Sterilzona #186356 üzenetére
Szivas.
-
Orlin
addikt
válasz
Sterilzona #182978 üzenetére
Hello.
Ti melyiket szeditek? -
bigmasterg
addikt
válasz
Sterilzona #179877 üzenetére
Esetleg comb nem túl kötött?
Egy próbát megérhet: [link] -
JoolsNOS
veterán
válasz
Nekem sokszor fáj. De néha simán mikor felállok cipőbekötés után is. Néha meg bírja guggolást is minimális fájdalommal (igaz csajos súlyokkal)
Kúraszerűen szedek izületvédőt, illetve próbálom erősíteni körülötte az izmokat. -
marked one94
őstag
válasz
Sokmindentől lehet ez, túlterhelés, mobilitási probléma, egyik oldal dominánsabb stb.
Nézz fel a squat university yt oldalára ott találhatsz videókat amiben vannak tesztek amiket ha megcsinálsz fala talán közelebb leszel a megoldáshoz vagy elmész egy manuálterapeutahoz. -
Sleed
aktív tag
válasz
Sterilzona #176836 üzenetére
A brokkolit én Airfryerben sütöm a fagyasztott zöldség programon 18-22 percig a mennyiségtől függően, majd utána serpenyőben vajon megpirítom, isteni finom lesz.
Valszeg sütőben is meg lehet oldani az első lépést, de ki kell tapasztalni. -
Sleed
aktív tag
válasz
Sterilzona #176835 üzenetére
Kipróbáltam tegnap, nekem 15 perc volt légkeveréssel 200 fokon.
-
Tökmak
csendes újonc
válasz
Sterilzona #175643 üzenetére
Kicsit sok lesz az
Nyilván grammot szerettél volna írni,amit nem oly nehéz betartani.Durván 150-180 grammot betudsz vinni naponta.Szilárd étkezéssel + kiegészíted fehérje turmix-al.Sajnos az izom- építés alapköve a megfelelő fehérje bevitel.Vagy keress más hobbit.
De szerintem az "átlag"embereknek is jóval több fehérjére lenne szükségük,mint amennyit manapság fogyasztanak. -
Cs1csó
titán
válasz
Sterilzona #175643 üzenetére
Testsúly kilogrammonként 2gramm volt már itt ajánlva, kérdés hogy mennyire vagy túlsúlyos, normál táplálékkal mennyit viszel be. Az adott fehérjére is szokták írni ajánlást.
-
válasz
Sterilzona #175130 üzenetére
Én egy ilyennel húztam ki a pandémia alatti kijárási korlátozást, plusz két kézi súlyzó és 24/36kg kettleball - simán lehetett még fejlődni is
Mondjuk minimum heti 4szer edzettem, táplálkozásra is figyeltem, stb.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Simán jó lehet!
A huzockodas, tolóckodas fekvotámasz, ezek teljesen jók.
Par ezer forintért veszel egy szerelhető kezisulyzo párt, azzal tudsz további gyakorlatokat csinálni, pl, bicepsz, tricepszre lorugast, oldalemelest, hátsó vállat, vagy éppen bolgár gugolast, kitörést lábra. -
marked one94
őstag
válasz
Menj ki egy sw pályára.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Sterilzona #168330 üzenetére
A mell-hát egy napra nem a legszerencsésebb, mindkettő nagy izomcsoport...
mell-tricepsz
hát-bicepsz-váll pl jobb lehet szerintem.reggeli nekem kimerül a zab variációiban, annál többet én nem tudok ehhez hozzátenni mint amit a napokban tettem
-
Madwe
nagyúr
válasz
Sterilzona #168326 üzenetére
Függ attól hogy heti hányszor s hogyan edzel, milyen az edzettségi szinted. Nincs tökéletes bontás, a neked megfelelőt kell választani. Heti 2-3 edzés esetén a teljes testes edzés lehet megfelelő (ha ki is marad 1 edzés a héten akkor is átedzetted az összes csoportot) több esetén meg kísérletezni kell vele, lehetőleg minden izomcsoportot 2x edzz le s azonos izomcsoport edzései között legyen időd regenerálódni. Célszerű akkor a nagyobb izomcsoportokat (mell, hát, láb) külön szedni napokra általában. De nekem pl a push-pull-legben aelod tanácsai beváltak (mell napon nem a legjobb a váll, mert azt amúgy is terheled így az átkerült nálam a pull napra) illetve én a lábat szétdobtam push s pull napok közé, nekem az vált be (konditeremben... amióta haza kényszerültem külön szedtem megint a lábnapot).
de nem feltétlen a módosított vagy sima ppl-ből kell kiindulni, lehet bro split vagy akármi
core izmok edzése meg minden edzés végén vannak nekem, has, mélyhasi, oldalhasi, alsóhát mikor melyik bírja a terhelést. -
marked one94
őstag
válasz
Sterilzona #168030 üzenetére
Én már egy ideje olvasgatom a tapasztalatokat vele kapcsolatban, de placebonak tűnik az egész. Ha meg azt akarod hogy érjen valamit sokkal többet kell bevenni mint amiket ajánlanak. Az meg egyszerűen nem éri meg. Max ha van felesleges 15-20k amit nem tudsz mire költeni akkor kipróbálhatod, de csodát ne várj. Alvás gondokra szokták sokan venni arra szerintem a melatonin, füldugó, szempárna normális matrac hasznosabb. Ha meg valaki daganatos nem tudom elképzelni mennyire tudna segíteni egy olyan csepp amiben alig van hatóanyag.
-
aelod
veterán
válasz
Sterilzona #168030 üzenetére
Egy hónapig használtam 5%-os kiszerelést. Nem tudtam mit várjak tőle, este lefekvés előtt használtam de mintha jobban aludtam volna tőle.
Janaboy
7végén lefőzöl egy adaggal és elteszed azzal meg majd később lehet mindenféle ételt elkészíteni
-
diegho
nagyúr
válasz
Sterilzona #167201 üzenetére
Először én is néztem, hogy na ez mi a tököm lesz. De nagyon jó. Nekem ez az adag 2 kajálásra elég, alkalmanként ~500 kalória. Tökéletes.
A fogyáshoz annyit, hogy lassan bemegyek 100 alá, na akkor lesz már igazán királyság. Jelenleg 100,4kg vagyok. 141,6-ról indultam áprilisban. Kollegina állítása szerint 49kg, szóval még 8-at kell fogynom kb
Viccet félretéve tényleg olyan 90-95 között fogok megállni és valóban nagyon sokat hagytam benne, legfőbbképpen azért, mert nem akartam heti 1,5kg fölé menni. Most majd a kicsit izmosodás lesz a lényeg, bár arra azért figyeltem az utóbbi 4 hónapban már. Most én teljesen átálltam erre a kajára, hiába esznek a kollégák mellettem marhapörköltet, rántotthúst, spagettit nem érdekel, egyszerűen nekem jelenleg ezek a kaják nem kellenek. Majd ha elértem a célom, akkor hetente egyszer ezek is bele fognak férni. Most is belefér egy fél pizza néha, de amíg ilyen szuper recepteket találok neten, addig semmi gond
-
diegho
nagyúr
válasz
Sterilzona #167199 üzenetére
Ma is ezt csináltam. Még mindig isteni az a tészta. Igazából ha a tészta ízlik, akkor rengeteg variáció van, hogy mit raksz bele.
-
diegho
nagyúr
válasz
Sterilzona #167197 üzenetére
-
Madwe
nagyúr
válasz
Sterilzona #166552 üzenetére
A tudatos táplálkozás és mozgás felé mindenképp indulj el, de ebben nem feltétlen segít egy activity tracker
a napi kalóriabeviteled kell megtalálnod, hogy hol stagnál a súlyod, mi a fenntartási beviteled. Ebben ugyan segíthet egy tracker, de azok nem halál pontosak, inkább csak egy erős becslés, amovel kocsot pontosabban tudsz becsülni. Ha pl jellemzően ugyanannyit mozogsz mimden nap, szerintem teljesen felesleges, ha viszont elég erősen ingadozik, s lehet nap amikor alig mozogsz s teszem azt 300kcalt égetsz el mozgással míg lehet amikor 1300at, akkor lehet érdemes kipróbálni.
ha kiszámíthatóbban tudnál étkezni, azzal sokkal többet tennél az egészségedért, testképedért -
aelod
veterán
válasz
Sterilzona #166552 üzenetére
Vehetsz de egyszerűbben is megnézheted mennyi kellene a gyarapodáshoz. Ha a mostani kajával stagnálsz akkor pont elég. Ha nem tudod tartani a súlyt akkor egyél többet.
-
kicsiogre
tag
válasz
Sterilzona #153858 üzenetére
Jó nagy akcio 5500 ért 😂😀 gymbeamnél 2700 per kilo
-
patex1983
őstag
válasz
Sterilzona #153856 üzenetére
Mennyibe jön ki kilója?
-
kicsiogre
tag
válasz
Sterilzona #152061 üzenetére
Nekem a csoki, karamell , eper, pancake, ketchup, barbecue,ami bejön. fehércsoki nekem se jött be
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Sterilzona #151882 üzenetére
Mindenképp érdemes lenne terembe lenni pár hónapot, kezdőként pláne. Rengeteg videót néztem a neten, azt hittem jól edzek odahaza, de nem, éveket basztam el vele. Terembe kerülve meg tudtam figyelni mennyire szarul csináltam szinte mindent előtte. Most persze otthon is minden faszán menne, de nekem a termi hangulat és a szuper csapat ami nálunk van, kell.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Sterilzona #151875 üzenetére
Egy jó minőségű állítható pad + egykezes szett tökéletes otthonra.
A gond viszont ott van, hogy egy kezdő valószínűleg nem tudja normálisan kivitelezni a gyakorlatokat vele. (De szerencsére már elég sok videó van neten. "gym fail" néven)
Az a baj ezekkel az otthoni kombi gépekkel, hogy elkezdenek kotyogni ... nyúlni ...nyekleni'.Nem elég merevek.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
99%ban penzkidobas. vegyel egy rudat, ket egykezest meg sulyokat es kezdj el azzal edzeni. ha nem untad meg 3 honap alatt akkor esetleg vegyel egy dontheto fekpadot meg keretet hozza es mas valszeg nem fog kelleni. azzal a gyakorlatok 90%at tuti elvegzed.
ilyet max akkor vennek(akkor sem) ha minimum egy eve csinalod mar es nem untad meg. ha szereted a felesleges porfogokat akkor persze mindent megvehetsz amit szeretnel. -
Zola007
veterán
válasz
Ha a terem nem opció vagy aránytalan idő /anyagi befektetéssel járna, akkor jó alternatíva.
A képek alapján szerkezetileg jól tervezettnek tűnik, a hozzá adott súly hobbi szinten bőven elég, de úgy válassz neki helyet, hogy minden irányban legyen elég plusz tér, ameddig a kábel kihúzható + 1 méter
Végül is 1.5 évi bérletár és használtan is el tudod majd adni, szóval mindenképpen jobb befektetés mint egy ájFón Kereszt
Az utolsó képen lévő csajt dugnám. -
jpeetr
aktív tag
válasz
Sterilzona #150466 üzenetére
Minek kérdezel, ha megmondták a választ és megcáfolod?
"Pedig 40g zabot szoktak enni, legalább is annyi egy adag." Ki? Annyit kell enni amennyi ki van számolva az étrendedbe.
40gramm zab az óvodásoknak való adag. -
Woodslave
félisten
válasz
Sterilzona #150466 üzenetére
egy adag?
Azt nem kupakban mérik?
-
patex1983
őstag
válasz
Sterilzona #150443 üzenetére
Nekem a párom eszik pont ilyen adagot reggelire... 52kg...ja és nő...
Én pl. 100g zab, 30g fehérje, banán (opcionális: chiamag, fahéj, mogyoró, mogyoróvaj, mogyoró olaj) kombót tolok. Ezzel reggel fél 6-tól olyan fél 9-ig kibírom újabb kaja nélkül. -
Lacy6
senior tag
válasz
Tegyél bele utifűmaghéjat.
Több mint hússzorosára dagad és eltelít. Amellett minimális kalória mivel 80% feletti rost tartalma van. -
Zola007
veterán
válasz
én a helyedben legközelebb addig toporzékolnék, míg nem adnak felnőtt adagot a nénik
-
mike1334
veterán
válasz
Tegyél bele túrót is
-
aelod
veterán
válasz
Egyél rendes embernek való adagot.
-
Mukucs
senior tag
válasz
Több zabbal próbáltad?
-
kicsiogre
tag
válasz
Sterilzona #150113 üzenetére
Ortopédus. Nem jó az ilyennel szórakozni komoly gond is lehet.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Sterilzona #141587 üzenetére
Nem lesz semmi bajod tőle.
Én most zsírégetőt szedek, ezért a kávé le van véve a listámról, de szerintem ki fogom próbálni én is. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Sterilzona #141585 üzenetére
Tejpor alternatíva?
-
Zola007
veterán
válasz
Sterilzona #140252 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Sterilzona #140219 üzenetére
Hozzáadott calciumot tartalmaz.
Ártani nem fog. Ráadásul majdnem olyan finom tőle a fehérjeturmix, mintha tejjel készülne.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Sterilzona #140217 üzenetére
Jaja, de máshol sokkal drágább, ezért mindig 8-10 dobozzal veszek belőle, mert hamar elfogy a boltból
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Sterilzona #138791 üzenetére
csomo fajta bizbaszt lehet enni ha ez megnyugtat
[link]
az osszkaloria nyilvan szamithat de azert eleg sok fele dolog belefer ha nem a verseny elotti par hetben vagy -
Woodslave
félisten
válasz
Sterilzona #138788 üzenetére
Úristen ilyen baromságot írnak? Mondjuk nem csoda a builder kb 1990-ben ragadt. Ha egészségesen akarsz enni akkor a répa valszeg belefér
-
Zola007
veterán
válasz
Sterilzona #138791 üzenetére
Na látod, tudod te a választ, csak jól kell kérdezni
-
Zola007
veterán
válasz
Sterilzona #138788 üzenetére
Mikor lesz a következő versenyed?
#138787) bigmasterg : Csinálsz vagy töltesz egy egyszerű Excel táblázatot, 1 hét megy 1 munkalapra, 1 gyakorlat 1 sor, végére "szorzatösszeg", ezek alá "szum" függvény és kész is vagy
Lehet még cifrázni, feltételes formázás, kimutatásdiagram, INOL, összsorozat, összrep, fáradási százalék, stb, de nem létkérdés -
Woodslave
félisten
válasz
Sterilzona #136614 üzenetére
Voltak ilyenek én is rendszeresen irtam edzést raktam képet kajáról linkeltem tudományt. De miután Angel 4,5 órás edzését írjs ki akar töketlennek tűnni...
-
Woodslave
félisten
válasz
Sterilzona #136567 üzenetére
Tudományos oldalról nincs igazolva hogy lenne értelme
-
Angel2014
addikt
válasz
Sterilzona #136565 üzenetére
Én is úgy tudom ,hogy pont az a célja,hogy a megfelelő pulzusszámmal Carnitinnel vagy termogén zsírégetővel megspékelve , főleg Kardió edzéssel , a mély zsírraktárakat égeti el...ha ennénk előtte előbb az aznapi tápanyagot égetnénk el...
Az hogy az izomhoz ne nyúljon , a pulzusszámot állítom be egyrészt , másrészt megy a kardiaó előtt és alatt a BCAA , és a fehérje ivás is .
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Sterilzona #136000 üzenetére
Ketogen diétát toltal vagy kínoztad magad?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Sterilzona #135980 üzenetére
Ha nem kell izmot megtartani akkor könnyebb xd
-
válasz
Sterilzona #135980 üzenetére
Gulágra kerültél?
-
válasz
Sterilzona #134431 üzenetére
rizstejjel
vagy kókusztej, ez a kettő jn be a növényiek közül, amúgy nem nagyon eszem tejterméket.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Sterilzona #134440 üzenetére
Ahh puhák ezek itt mind, instant kávé kiskanállal be az arcodba és letolod pohár vízzel...
-
Zola007
veterán
válasz
Sterilzona #134440 üzenetére
5:0-ás boroskóla
-
marked one94
őstag
válasz
Én tejet iszok kávé nélkül
-
Jim-X
őstag
válasz
Feketen minden sallang nelkul
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Tejjel, édesítővel. Diéta utolsó 2 hetében 20kcal/deci kalóriatartalmú kókusztejjel ittam, de maradhatott volna a sima tej, 8% testzsírig nem kell ezen görcsölni.
-
kicsiogre
tag
válasz
Mivel függő vagyok 😃😃 simán naturba nem kell bele semmi ahogy angel mester mondaná " ne töketlenkedj "
-
Zola007
veterán
válasz
Bögrével
-
válasz
Feketén.
-
válasz
Sterilzona #132117 üzenetére
Azzal tisztában vagy hogy 50kiló súly+rúd többe van mint ez a "pad" ? Annyi súly pedig nem árt ha van. A lábgép még szódával elmenne, de a többi része csak akkor ha kórházba akarsz kerülni
Ahogy írta már valaki, ha nem tudsz vagy nem akarsz többet költeni, le kell gyártani/gyártatni. A pad magában semmi, súly is kell. Ezt használt piacon a legegyszerűbb, ha kifogsz egy jó ajánlatot. Egyéb esetben már a sima vas is 500, gumis 800, krómozott 1000-1200HUF/kiló. A cementest valami 250-300HUF között mérik, de a "rendes" 30mm-es rúdra nem megy fel.
Most nézem adnak hozzá 35kilót - alkalmi használatra még elmegy ez a felállás, de azt tartsd szem előtt hogy a legnagyobb terhelés a te súlyod + amit hozzáadnak 35kiló, semmi több. Lehet növelni a teherbírást ha hegesztenek hozzá, csináltam már ilyet de ennek ellenére azt mondom ha komolyan gondolod a gyúrást akkor először is nem csak melleket kellene növeszteni hanem kart, lábat, hátat is. Ahhoz meg rengeteg súly és lehet gép is kell.
Sztem nevezz be egy hónapra egy értelmes terembe, és ha a végén kéne még íze van, akkor vagy hosszabbítod vagy veszel valamit otthonra, ha van fölös 20-30négyzetmétered, lehetőleg egyben.
-
macera2
aktív tag
válasz
Fekvenyomáshoz a képen látható életveszélyes. Jobban jársz, ha beszélsz egy maszek lakatossal aki egy kinézett típust összehoz neked. Ha már nincs lehetőséged (zárt profil, csövek vágása, hegesztése), v. kedved barkácsolni.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Kinezetre is eleg instabil. Egy atlas fekpad sulyok es rud nelkul 115e ft. Nem veletlen. Inkabb 4 havi kondiberlet.
-
Zola007
veterán
válasz
"súly: 55kg"
Dobozostól nyakba veszed és guggolgatsz vele, az elég jól erősít, egyébiránt másra nem jó
-
Radnix
senior tag
válasz
Sterilzona #129514 üzenetére
Akárkitől is hallottad mostantól egy szavát se hidd el
-
pityaa23
senior tag
válasz
Sterilzona #129514 üzenetére
A lencsében 12 körül a csicseriben 15 a ch, fehérje kb azonos, glikémiás indexük alacsony. Én szoktam enni legfőképp a rost miatt, 7-8g körül van benne szemben a lencse 4 grammjával és az íze is jó.
Falafelt lehetne csinálni belőle, kókuszzsírban kisütve, de nekem legutóbb szétmállot az egész amikor beleraktam a zsírba.Valamit elb@sztam.
-
Alpachino
veterán
válasz
Sterilzona #129396 üzenetére
Sütéshez teljesen jó...
sött jobb mint a tejsavó protein, ugyan is nem szárítja ki a tésztát
-
T_Stark
őstag
válasz
Sterilzona #128929 üzenetére
Ez egy kevert fehérje, gondolom a nagy része szója, azért kerül ennyibe.
Inkább tiszta tejsavót nézz. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Sterilzona #128819 üzenetére
Ugy lehet hogy meg el se kezdtel edzeni de mar ezt latod a siker kulccsanak. Ezt sokan ki tudjak hasznalni, azt se mondom h rosszul teszik. Tegnap is mondtuk h ne ez legyen a fontos eloszor de nem fogadod meg..
-
Radnix
senior tag
válasz
Sterilzona #128819 üzenetére
Még úgy is drága egyébként. Nem kell ezen agyalni, vedd meg ott ahol olcsóbb
Itt a topicban mi általában ezt vesszük, ár-érték arányban jó, még úgy is, hogy drágult mostanság.
Most megnéztem egy ízesítettet, bepötyögve az EXTRA15 kódot 20077 Ft-ra jött ki. (5kg-os) -
Radnix
senior tag
válasz
Sterilzona #128795 üzenetére
Nem olyan nehéz eligazodni rajta:
Kiszámolod neked mennyi kell, kiszámolod mennyit viszel be kajából, aztán a különbséget pedig pótolod egy olyan tejsavó fehérjéből, ami árban és ízben neked megfelelő.U.i.: Salyát meg üdvözlöm, oroszos hangzású női névnek tűnik.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Sterilzona #128791 üzenetére
Gyakorlatilag semmilyen gep nem lesz jo otthonra, lehetoleg felejtsd el. Ha mindenkepp ez a maniad akkor egy erokeret, a tobbibol porfogo lesz max. Par egyenes rud, suly es csa. Kb minden ertelmes gyakorlatot megcsinalhatsz egy erokereten. Az ilyen kettler faxsagokat keruld. Meg csinaltatni se egy nagy ugy, raadasul sokkal erosebb keretet tudsz ugy kihozni toredek arbol.
Ha jot akarsz meg elmesz a terembe edzeni -
sutyesz96
őstag
válasz
Sterilzona #128788 üzenetére
Valóban első a kaja, de hogy konkrét választ is kapj kérdésedre:
"Hazai" boltok közül a GymBeam és a Nutriversum ami nagyon költséghatékony megoldás. Nutrinál 4290,- GymBeamnél pedig 4790-re jön ki a kilós tejsavófehérje. Ha nagyobb kiszerelésben vásárolsz, le lehet ezt tornázni 3000-3500 forintra is.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Sterilzona #128788 üzenetére
Oszinten szolva lenyegtelen. Ne erre alapozd a dolgokat. Ez csk annyi mintha epp ettel volna egy kajat. Lenyegesebb h a masik 5 etkezes minosegi legyen, Van barmilyen etrended?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged