- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #16174 üzenetére
Sajnos tobben tesznek mint gondlnad mert a sznob allat csak azert vesz almat mert fesziteni akar, de kozben lusta megprobalni kezelni a mac os-t mert nem ismeri
Gyakorlatilag masra nem tudom. Azt viszont nem tudom hogy hasznalja e a mac rendszer gyorsitasra a gpu-t, elkepzelhetonek tartomSpeedfire: Majdnem! Egy komplett uveg lap van a kijelzo elott mint miden unibody pro-n
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #16121 üzenetére
Reggelt mindenkinek!
Az biztos >D
Es abbol is latszik hogy azert lehet hogy zseni volt de nem csak o miatta futott fel az alma. Az Isaacson verzio sokkal job amugy mint a masik
Smile8822: Oszinten en most nem irtam volna ala 2 evet egy sima 4-re. Az akkor eri csak meg igazan hogy ha az aktualisat vagy talan az eggyel korabbit veszed meg. Nekem is 4 van, most zsir. De 2 ev mulva mar elmaradoznak majd az uj funkciok
Balinov: Tegnap itt 15 fok volt, elveztem is. Kar hogy lebetegedtem
Vargane es tsa csucsminosegu tapokat gyartott nem? -
Balinov
titán
válasz
cellpeti #15984 üzenetére
azt nem tudom, mennyi volt a tulajnak a szonyeg, csak annyit mondott, anno mikor berendeztek a lakast, valami arveresen vettek, igaz ujan.
mikor tavaly Cork-ban voltunk, a hotelben volt 1 az 1-ben detto ugyanilyen szonyeg, azert mondom, hogy hotel grade
Joe: az fix,hogy van az is. Valami sargak laktak elottunk itt, mikor bekoltoztunk 3 napig takaritott Vera...porszivo az valami Morphy Richards, ilyen vakumos, porgosfejukefes...akarmikor kipucolom, mindig elszornyedek, mi szoszt/port kivesz
-
Coyot
őstag
-
Dryman
őstag
válasz
cellpeti #15656 üzenetére
Mai ajánlat a metros ujságban 500g 1167 királyi magyar forint....ebból a kristályosított formátumú jobb, a porcukorhoz hasonlónak van valami kis mellékíze....amúgy a garzonpláza alatti biobolt a nyerő ha nem akciózzák másutt... ott a 750g-os 1460ft...Spárban meg lehuznak mint állat, de van ott is!
-
RudyD
tag
-
bundilolo
tag
válasz
cellpeti #15536 üzenetére
Állítólag nem lehet rá rakni, ezt maga az üzlet is megerősítette. Van valamiféle apple szabályzat, ami kimondja, hogyan kell berendezni az üzletet, mit hová kell pakolni és milyen lopásgátlóval szerelhetők fel.
Az első részét ugyebár le is védette a cég. Meg 3 eladó volt, abból 2 rohant utánuk, a maradék 1 meg vigyázott a boltra.
-
vidobali
aktív tag
válasz
cellpeti #15539 üzenetére
Persze nem helyes, meg sajnálatos, hogy Magyarországon még mindig itt tartunk, hogy amin nincs 1000 lakat-lánc, risztó stb stb.. azt egyből pofán csapják, de azért ha az alkalmazottak, akik azért vannak, hogy a vásárlókkal foglalkozzanak, nem szarnak nagy ivben a vásárlókra és odamennek egyből kiszolgálni a két suttyót, akkor talán nem lett volna merszük az akcióhoz. szvsz.....
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #15467 üzenetére
voltunk ott parszor, meg regen a teniszcentrumba is jartunk sokaig. jo kis dolog, faszan atmozgat. par eve kihoztuk a keszletet, de itt a kozelbe nincs palya, 1 ora squas-ert meg nincs kedvem 1/2orat kocsikazni oda,meg 1/-et viszza
szerk: akkor te vagy a squaspalya sheriffje, mi?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #15426 üzenetére
A vista óta egyik se az igazi szerintem
Az xp anno jó volt, mai szemmel viszont elég elavult.
Mindenki szidta a vista-t de az legalább nem tartalmazott annyi bug-ot és egy 64bit ultimate egy komoly-átgondolt hardverrel egész jó volt
Kiváncsi vagyok a 8 milyen ilyen tekintetben, de van egy olyan érzésem hogy ez is csak futtában kiadott cucc ami gyors kezdetben hogy fusson egy P4-en is de aztán lassan elhalálozik. Majd kiderül -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest