- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #16491 üzenetére
Unokatesómék tegnap este hívtak, hogy állnak Tata után az M1-en, szerezzek nekik estére szállást. Egy kamion fordult keresztbe tudtommal. Ma reggel kérdeztem, hogy merre járnak, mire mondta, hogy 15 óra alatt 1,5 km-t haladtak, de akkor vágták át a korlátot és visszafordították őket Pest felé. Azért az jó, hogy ennyi idő kellett a korlát átvágásához!
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #16488 üzenetére
baszki, az eredeti Tom Dissevelt & Kid Baltan – Song Of The Second Moon 1968!!!!!!-bol.
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #16487 üzenetére
ja, Amadeus feldolgozasaban a Delta focime megvan mindenkinek?
90-es evek vege, magyar eloado
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Balinov #16475 üzenetére
én azt bírom, hogy mindenki most kell útra. Mikor sorra elakadnak az autók, buszok, vonatok, repülők, kompok, hajók, tevék, lovak, szamarak. Reggel nyitom a FB-ot és ezek fogadnak, A-ból B-be hogy lehet eljutni...
Igaz ఆండ్రియా మార్పిడి?
Ha nincs net tényleg megb...sz az unalom, mert egyedül vagyok itthon.
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #16432 üzenetére
Elírtam 8400GS van a gépben, viszont ha kell valakinek, akkor van a 8400GS helyett 8600GT-m is...ezek PCI-E kártyák, viszont a 7600GT egy ritkaságszámba menő AGP-s jóság!
Core2Duo-ban nem volt 6500-as jelölésű csak a notebookprociknál, annak T6500 volt a jelölése, a gépben lévő
processzor pedig ilyen: [link] -
törölt tag
válasz
Balinov #16372 üzenetére
Bali,
99% hogy működni fog. UPC fullos csomagja volt barátoméknak La Linea (Spanyol legdélebbi pontja Gibraltár gyakorlatilag), és tökéletesen ment az összes csatorna RTL HBO TV2 meg amit akartok... És faxa volt...
TV: Én LG LM670S-t ajánlok. Ha fórumokat átbújod mindenhol jókat írnak róla. 3D, "egér" távirányító, net, wifi, szép kép, szép design és samsunghoz képes olcsóbb ár... Kb 5-10 db van ebből a típusból a környezetemből és mindenki megvan vele elégedve a-tól z-ig.
Én ha veszek tv-t akkor én is ilyet szeretnék...
LACI
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #16370 üzenetére
Lehet, soha nem próbáltam még ilyet.
Na ez az! Lehet, hogy fel kéne hívnom a Digit, hogy kell-e STB majd... Ők csak tudják.
2 monitor mellé megmaradna a régi tv, ott úgymond különválasztom a gépes filmnézést és a tv-set.Úgy látom, még mindig nem sikerült egyértelműen leírnom.
1 monitor és hdmi-s tv esetén a tv-re csak filmet tennék ki a gépről, semmi mást. Értelemszerűen nem akarok egyszerre nézni a tv-n gépről filmet és tv adást, viszont egyszerre szeretnék tv adást nézni és a monitoron netezni vagy gépről filmet nézni és monitoron netezni. A másodlagos monitoromon most sem megy más, csak film. Illetve most minden, mert az elsődleges elromlott.
Azért szeretném ezt megtudni, mert kéne új monitor, és ha STB kell majd az átállás után, akkor veszek egy nagyobb monitort (22"+) meg egy lapostv-t, de ha nem kell STB, akkor kisebb monitor kell a helyhiány miatt (19-20"), mivel akkor megmaradna másodlagos filmnézős monitornak a 17-es és a régi tv-t sem dobnám ki, amíg működik. A lényeg, hogy STB-ot nem akarok, mert csak a nyűg van vele.
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #16359 üzenetére
elméletben szép, gyakorlatban meg hogyan?
Győr-Dublin távolság saccperkábé 2200km nem hiszem hogy az alkalmazott szögviszonyok megfelelőek.....
azt a műholdat ami itt mo-on éppen felettünk kavar, és szolgáltat, akarod az írországi lakásod erkélyéről fogni?
ez a necces kategória alatti próbálkozás lenne, ráadásul semmi supporttal...mert ugye nem éppen rendeltetésszerű használat.....vagy rendelkezel egy olyan sat-ban jártas megszállott szomszéddal, aki naponta időnként kimegy az erkélyedre és utánaállítja a tányért a műholdnak?
Ezt inkább ne akard! -
G@ben
addikt
válasz
Balinov #16361 üzenetére
Bonyolult a helyzetem. Eddig egy 19-es monitoron gépeztem, mellette a 17-esen néztem a filmet a gépről. A szobában van egy 80 centis (mélységre is majdnem annyi) régi tv. A 19-es monitorom tönkrement, talán Anyáméktól tudok szerezni egy másikat ingyé. De ha mindenképpen kell STB az átállás miatt, akkor inkább veszek egy nem túl nagy lapostv-t, amit rá tudok kötni a gépre úgy, hogy egyszerre tudjak a normál monitoromon netezni, stb, a tv-n meg a gépről játszódó filmet nézni, vagy a tv műsort nézni. Ez működik így? Eddig csak 2 monitort használtam meg egy külön tv-t, de a tv baromi sok helyet foglal el a szobából.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Balinov #16245 üzenetére
32-37" nekem is az idealis meret
De en mondjuk nem vennek 3D-t, nekem valahogy nem jott be
Meg aktualisan a smart tv is a szememben egy jo jatekszer es kesz. Ha van a tv-n egy usb csati az nalam mar boven eleg. Bar valoszinuleg ki fog alakulni ennek a technologianak a kulturaja ugy mint tableteknekcellpeti: Szimplan eszkoz kezeloben letiltod vagy ha noti akkor bios-ban
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #16214 üzenetére
irtam még az előzőhöz....
jó a 620S, de nincs smart funkció!
amikor én nézegettem akkor még 640 nem volt elérhető....jut eszembe, olcsóságos tv-t is lehet nézni, aztán meg veszel hozzá 28-32K környékén egy TV-okosítót....itt olvastam a PH-s tv okosító tesztet, keress rá megéri...
droidos usb portra felszúrható okosítót tárgyaltak a srácok... -
ixtom
tag
válasz
Balinov #15901 üzenetére
Én nem hallottam róla (kb. most van a héten először időm fórumozni), de ez lenne az?
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #15881 üzenetére
köszi, lehet nem voltam pontos....
a nyomatató szoftver a dokumentumba történő scannelés során meghívja ezt a beépülő OCR-es alkalmazást....csak az nem derül ki milyen OCR alkalmazás ez.....helyette jópofán közli hogy "hiba, a beolvasás közben...az OCR szoftver hiányában nem folytatható" "kérem telepítse a szoftvert a nyomtatóhoz kapott telepítő cd-ről"...na ez mekkora kißaszás....már most 7 free ocr alkalmazás kipróbálásánál tartok, de eddig nem nyert kategória....Nincs valakinek Lexmark 4550-je, és a fiók mélyén hozzátartozó telepítő cd-je ?
azt írják okosok hogy másik multis lexmark telepítő cd-je is ok lehet.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest