- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudyD
tag
Üdv!
Az XP saját magát még bőven nem tudta, sőt.
A w7 -től bevezetett 'extra' !!!Fölösleges partíció meg - nem csak szerény véleményem szerint egy igen nagy és rendkívül fölösleges fa....llo.... szóval de.
Szó se róla -1 bites juzereknek 1 darab vindóz mellé segíthet mint a rendszer-visszaállítás. De tök fölösleges azt a 100M -át és a +1 partíciót kidobni az ablakon.Az SSD témába meg még nem mélyedtem ennyire bele úgyhogy köszönöm a megjegyzést - majd próbálok figyelni...
....Félelem és reszketés a győri topikban......*
(*A fenti mondat egy rejtett gratuláció az általam sem észrevett moderátori titulushoz és a fenti formát indokolja hogy egyáltalán ne tűnjön nyalizásnak....
) -
de ha jelenleg csak egy particióm van win7-en amin a rendszer is van többek között.
ha jól értem ezt úgy lehet megoldani akkor hogy megölök a gépről minden és egy új win-t telepítek és utánna tudom fleosztani a vinyót.
két feladat van lenne hogy tisztán lássunk:
kell egy particionálás és egy win újratelepítés. -
-
-
MR_Joe
senior tag
Nem sok érte. Sőt kifejezetten jó. Csak nem szivesen fizetem ki egyben
Meg ugye külföldi gar...
Jazzos: én szivesen kiadok erre. Hosszabb utakon jó szolgálatot tud tenni, ha le kell kötni a gyerekeket
Mondjuk én meg nem adnék bringára 10knál többet
Kinek a pap, kinek a paplan
)
Amúgy jó reggelt mindenkinek.
-
sladka_pani
senior tag
Én is csak 167 cm-t nőttem na!!
Rock'n'roll nálam "hazai" pályán nem jelentős, viszont imádom az USA sztárokat ebből az időből, mint pl. Elvis, Little Richard és Jerry Lee Lewis aki még mindig élPersze csomóan voltak még, akik a "jajdecsúszikezabanánhéj" korszakban táncoltatták meg a lábakat. Kicsit sajnálom is, hogy a korosztályom ezt már nem hallgatta. De volt helyette 80'90's disco, pop és eurodance, amiket szintén szivesen hallgatok ma is! A 2000+ zenéket viszont alig követtem ilyen téren és amiket néha hallok is, nem túl meggyőzőek. Hangszeres zene téren viszont pont innentől indult be az érdeklődésem, azaz 1999 az első Offspring kazettám
-
Balinov
titán
okes, persze, gondoltam, ingyert Krisztus koporsojat se oriztek. Majd beszamolok, de lehet inkabb benevezek egy ilyen kutyure
-
Bobrooney
senior tag
Igen, megcsináltam egy áramgenerátoros, párhuzamosan kapcsolt, 1ik párhuzamos ágon egy R a másikon R' és L található. Hát az op számomra, Csomóponti + Hurok + Random OHM törvény ide oda helyettesítés, nem hosszú csak omg már :S
De megnézném a villanyos mérnök hallgatókat ha progból csúsznának 2-3 évet mennyire lenne nagy arcuk...... -
boogie84
veterán
BB-k mindig vannak!(#12284) LackoMester:
MW3 singlet sem tudtam végig játszani. Unalmas volt. Meg sem vettem.
BO-val próbálkoztunk, de az meg az össze vissza akadás miatt nem jött be. Megvolt hozzá a vas, mégis akadt.....kérek xfire elérheőséget, vagy vegyél fel : pedro84
feltéve ha hc hqt játszol! -
RudyD
tag
No azért nem olyan egyszerű a dolog sajnos. Ha az ember szakmába akar elmenni - főleg ilyenbe - akkor nagyon kell a nyelvtudás. Az alaptőke meg HUF -ban kb 2 misinél kezdődik. - Ha úgy veszi az ember a világot a hátára hogy nem fix helyre megy.
'A statisztikák szerint' még így is a legtöbb utána hazakullog aki bátran belevágott.
Kis szerencsével, jó ismerettséggel viszont ki lehet fogni jó dolgokat - de ez meglehetősen ritka.
-
Balinov
titán
-
Speeedfire
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Oppo Reno 7 5G 8/256GB 65w töltővel
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest