- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz #81556480 #62395 üzenetére
ÁÁ azt felejtsd el az csak szerencse függő. Tegnap csináltam ürest a progival Esküszöm neked előbb volt benr már 1 idegen mint az üres kész lett
így "csak" kicsit csökkenthető a csaló esélye. meg ugye volt konkrét tag ami már gyanús volt a Methaniac csávó
De egy időben nagyon sokszor betalált engem T H E J O K E R haverunk
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz hegyipapa #62387 üzenetére
Én sose állítottam olyat hogy ezt bárki leokézta volna. Mondtad te is hogy írjak a fórumra ötletekkel stb, úgy voltam vele minek írjak 2x így megírtam a blogot, hogy aztán már csak azon kelljen finomhangolni, ha esetleg ez marad. Ha vissza olvasol írtam is, hogy "remélem erről nem lesz szavazás" , hogy Veteránt válaszuk e vagy új, azt is úgy értettem, hogy nem kérdéses a dolog majd az lesz amit Cactus meg te/ti döntötök.
Azért mondom, hogy kicsit cink hogy egyesek nekem "estek" mert, ezt egy ötlet volt felőlem, megcsináltam és vártam hogy majd mit mondotok rá, meg hogy szerintem a Veterán tök stílszerű lett volna, ennek ellenére úgy állítotak be, mint vmi fasz aki most idejön azt akkor azt hiszi majd jó megmondja!
Tottyval is beszéltünk online hogy amúgy én hetek óta csak a társaság miatt járok fel, el PP-zgetek addig meg dumálgatok. Már csak ez maradt ezért is akartam ennyire segíteni .
Na de túl van tárgyalva, online találkozunk! Meg mindenkivel (ki ki döntse el, hogy meghal e vagy nem )szerk: jaah nem engedte visszapublikálni vagy mi volt aztán meg nem engedte szerkeszteni.. nem vágom ezer éve nem irtam logouton
[ Szerkesztve ]
-
Caliph
csendes tag
Üdv!
Én is jelentkeznék az új crewba,régiben szeptember óta tag voltam.
Heti pár órát játszom csak,és van hogy 1-2 hétig nem vagyok,mert besokallok vele,de a crew gyakrabban fentlévő tagjai már biztos láttak itt-ott : Caliph3 néven.Fórumon read only módban vagyok főleg-profil és barátlista nyílvános.
Köszi,jó játékot mindenkinek.
-
bluuzia
senior tag
Ucil barátlistáján van 1-2 olyan arc, akik nem biztos, hogy jók nekünk.
THCC, DNOH, HGTA, HIHI crew tagok.
Ebből a THCC ,s a HIHI alapból, kérdés nélkül törlős szerintem.[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
MrYoniko
aktív tag
válasz hegyipapa #62394 üzenetére
Én is jelentkeznék, de csak holnap leszek gépközelben.
Profilom mióta van nyilvános, barátlistám karbantartott...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
törölt tag
Arra leszek kíváncsi ez a barátlistás tiltás hoz e érdemi eredményt, hogy kevesebb nemkívánatos személy lesz e a sessionökben. Mert ha nem, akkor semmi értelme nem volt a dolognak. En meg nem is tudok belepni az új crew-be mert aktív max payne 3 multizom időnként, es ahhoz sok külföldi barátom van akik pl ign-be is benne vannak. Na mivel az egy kihalt multi, en ki nem dobom azt a néhány értékes játékost a friends listemrol bar egyébként se voltam nagy phhu pc jatekos, nekem a legjobb session az üres session
-
hegyipapa
senior tag
MrTomo11 : oké rendben
Thoomaster : Helyes elfogadtam.
A régi Crew erős sülyedésbe kezdett 635 főről 607-nél jár.
-
Thoomaster
csendes tag
Jelentkeztem én is Hegyi, kicsit takarítottam a barátlistámon is.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #62369 üzenetére
Amikor írtam, hogy ne nyúzzanak téged, akkor hozzátettem, hogy egyébként köszönjük az összefoglalód. De lehet átsiklottál felette, pörgött a topik. Ha nem lett volna hiszti meg sürgetés, akkor tudtam volna én is többet beszélni pl: hegyipapával, de napok óta zabszemet kapott mindenki, egyre jobban be volt sózva. Én sem tartottam jó ötletnek a PHHu negybetűst, de itt többen azt írták, hát legyen. Azonos név alatt sincs jelentősége, ha nincsenek átjárós barátlisták.
Az újak viszont nem kerülnek be egyből ebbe a crewba.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
hegyipapa
senior tag
Met, Blu, szTotyy : Köszi
Szabi : Én nekem nem jött ilyen infó Cactus-tól hogy te írtál-e neki, illetve, hogy ő azt mondta hogy rendben van. Lehet félre ment valami, de nekem se írtál privátba, és tuti nem mondta neked hogy oké, vagy hogy így legyen, vagy úgy legyen. Na mind1. Részemről nincs harag, sőt innen nem emlékszem hogy bárkire is haragudtam volna. Törölted a Blog-ot ?? Hova lett ??
mistertomo11
Szükséged van erre 2db Crew-ra :
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gcsaba966 #62384 üzenetére
Dehát pont nem kéne visszavonulnod. Mivel igy mar azóta láttam többször is itt hsz-ed, igy értelmetlenné vált hogy magadra vedd. Szerint tök egyértelmű a kérdés, aki nem ph forumos, miért akar tag lenni? Azaz tök legitim kérdés. Főleg így az átalakulás hajnalán
[ Szerkesztve ]
-
gcsaba966
csendes tag
-
Met
nagyúr
válasz hegyipapa #62379 üzenetére
Segítek, csak osszuk fel valahogy, ne legyen az hogy valakit mindenki megnéz valakit meg senki.
ABC rendbe lenne logikus felosztani, A-G-ig x nézi, G-M-ig y nézi. Nyilván egyelő arányban, aztán ha valakinek sok van (egy betűből több van mint az átlag) akkor kérheti hogy valaki vegye át."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Kiskokó
veterán
válasz hegyipapa #62370 üzenetére
Cactusnak írtam. Veled többször is beszéltem online és az utolsó privátban is még poénkodtam, hogy akkot csak a Veterán kéne. De mind111
Totty - ez szerintem hülyeség,mindenki akarta a változást akkor senki se bújjon ki
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Elvileg az idáig jelentkezőket elfogadtam.
Headers : Maradhat a Hocc engem nem zavar.
Met, Blu, szTotyy ti elég aktívak vagytok a fórumon, és a játékban is, plusz elég jó álltok hozzá a dolgokhoz, tényekhez. Kérdésem hozzátok segítetek-e ? Nézegetni a tagok barátlistáját, most is, illetve majd néha véletlen szerűen átnézni. Van-e esetleg olyan aki a barátlistákat átnézetné a csak úgy ellenőrzés képen akár véletlen szerűen is ?
-
Wiz Khalifa
veterán
Jelentkeztem az új Crew-ba Doctor.Phantom névvel. Remélem jól állítottam be a dolgokat. Annyira nagyon nem leszek aktív mert elegem lett a cockstarból de azért ha máskor nem is hétvégente fel-fel nézek majd. És jó lenne ha olyankor a megszokott ismerősökre tudnák csatlakozni.
Smoke some weed nigga!
-
hegyipapa
senior tag
Horcza nem látható a barátlistád !!!
-
hegyipapa
senior tag
válasz Kiskokó #62369 üzenetére
Nyilván nem fog törölődni a régi crew, mert az csak az alapító tudja, de ő már rég nem foglakozik vele.
Kukába megy, az úgy értsd, hogy szépen lassan egy halott inaktív crew lesz, felvétel oda már nem lesz, az aktív tagok meg az újba átkerülnek ennyi. Így egy full halott, elhagyatott crew marad semmire nem jó.
Igen nem írtunk neked, te se írtál nekünk, csak elkezdtél szervezkedni amit én részben értékelek is, és mondtam is hogy a blog írásod elég jó lett. Én legalább Cactus-al megbeszélem a dolgokat. Már pedig Cactust nem jó kihagyni a buliból, mert jelenleg ő itt a toplikgazda, és az egyetlen aki szerkesztheti a szabályzatot, + az összefoglalót.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz hegyipapa #62366 üzenetére
Még a PHHU is maradt, ez aztán így sokkal másabb lett tényleg.
Attól hogy a régiből kirakjátok azt aki ide belép az a crew hogy "megy a kukába" majd ?Na mind1, mint mondtam nekem 8 én maradok Veterán, nem tudom mivel jobb most ez így, de ha ennyire nem kellet a segítségem há legyen.
Nincs harag meg semmi félre értés ne essék, csak ez így nagyon a személyem ellen szólt ez esik szarul. Legalább te vagy Cactus (mindkettőtöknek írtam privátot) szólt volna annyit hogy "köszi má b+ de megoldjuk" vagy valami.
csao| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
hegyipapa
senior tag
PHHU Tagok !
Elkezdődik a jövő Új Crew-ba várunk titeket
Itt az új crew még tök üres lehet jelentkezni.
Régi szabályok élnek, plusz lesz még bővítés, majd Cactus megcsinálja. A lényeg igazából, hogy nyitott barátlista kell, és csak az jöhet. Plusz a jelentkezők nem lehetnek nagy gyűjtő crew-ban benne.
Maradunk a PHHU rövidítésnél, akik felvételt nyertek az új crew-ba, azokat töröljük a régiből, ha nem lépnek ki maguktól. Így szépen lassan megy a kukába a régi crew (:.Meglévő szabályzathoz még ez biztos hozzá jön majd . Cactus majd jobban megfogalmazza :
- Immáron csak PC-s játékosokat várunk. Ebben Crew-ban csak PC játékosok vannak, ezért nem tudunk mit kezdeni más platformos felhasználókkal.
- Crew tagság feltétele a látható barátlista social club-on. (nyilvános crew & friends). Ez a pont az ellenőrizhetőség, és a biztonság miatt fontos.
- Itt a Crew tagok NEM lehetnek IGN crew tagok, illetve a barát listán NEM lehet IGN crew tag, ezt ellenőrizzük. Ez is a crew tagság feltétele, illetve kizárást jelent. Nem szeretjük a több ezres létszámú crew-kat. Ez is csak egy veszély forrás, még több idegen jelent, és még több modder csatlakozásához vezet. Ismerünk pár játékost, akikkel gond van, illetve modderket, és ha ilyen látunk a barátlistádon akkor szólunk, csak abban az esetben fogadjuk el a jelentéktelenedett ha őket töröld.
(Ezt persze lehetne bővíteni, hogy milyen nagy egyéb gyűjtő crew-ban ne legyen benne.) -
Wiz Khalifa
veterán
válasz szTotyy #62364 üzenetére
Se email se semmi nem jött. Tegnap este még eladtam a három gyáram utána vissza indítottam a meth gyáram. Aztán leléptem. Olyan este 10 fele. És most a HSZ kiírása előtt egy 10 percel akartam volna játszani és a Social Club írta ki hogy perma bannt kaptam ezért a továbbiakban nem elérhető az online mentés a story játékról és csak a gépen lévőt tudom használni.
Ennyit írt. Ahogy betöltött a story láttam hogy páran aktívak de nem tudok senkire se csatlakozni mert úgy jelzi őket mint ha story-val játszanának.
Aki gondolja vegyen fel ismerősnek (bátyám profilja volt de nem használja így az első bannkor nekem adta): Doctor.Phantom
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
szTotyy
őstag
válasz Wiz Khalifa #62363 üzenetére
És mi az indok, vagy hogy vetted észre? Kaptál egy e-mailt? Vagy még azt se?
Mesélj el mindent![ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Csak hogy tudjatok róla aki nem nézné a képes topikot annak ide is beírom:
"No úgy tűnik hogy nem csak Blu és Simon nem kapja vissza a régi profilját. Tőlem is most megint elvették végleg.
Nem értem én ezt mi van itt de már nem is érdekel. Ez van... beszoptam 2500-2600 órát meg 15k-t..."
Smoke some weed nigga!
-
törölt tag
válasz Kiskokó #62236 üzenetére
Egyébként az ég világon semmi vizet nem zavar a crew konzolos szakasza, mert ugye ott nincsenek hackerek. Es igen , kicsi a tábor, de azért vagyunk egy páran. En meg csak ideiglenesen vagyok offline PC vonalon, nyár kozepetol ismet inkább PC-n leszek,ha mindem jól megy. Amikor a phhu indult volt idom meg foglalkoztam is ezzel azzal hogy segítsek, meg koordinálják dolgokat, de ma már ez nincs igy ezért ha lesz új crew en semmiféle rangra nem tartok igényt (persze majd belepek) .
-
béke
aktív tag
bluuzia: Ez nagyon nem jó akkor fel kell keressem a készítőt bármi áron!!
Puma K: GTA San andreas Dirty MOD ez a pontos neve és Minden rádióban egyedi zene van, vannak nagyon komoly Arab R&B zenék is meg Country is ha arról van szó!!
CJ4567: Na ez eszembe se jutott erre kíváncsi leszek nagy királyság lenne!!
Depiboy: Van gta 5 mod is! ott megoldható azt hiszem.
De még is mi az hogy nem lehet kivenni ? Akkor hogy rakták be? Biztos van valami program ami ezeket a Music mappában lévő 1Mb-15Mb-ig lévő "Fájl" Nevezetű Fájlok megtudná nyitni?!?!?Minden esetre jöhet a Shaaazazamm
Alá írás :)
-
Plata
félisten
válasz MrYoniko #62351 üzenetére
Ma is meg volt a közös pont,igaz nem sokan voltak fent,de megvoltunk,még a bunkit is eladtuk négyen.
De folyton idegenek jöttek így sokat vándoroltunk.
Blu-val még egy jót küldiztünk is,küldizés közben háromcsillagos körözéssel zakóztam egy nagyot motorral és lejött a körözés.
Úgy hogy az jó hecc volt.
Én át mentem a veteránba.Úgyis csak 1-es a rangom azt is húzni kell.
Bár ha rájövök hogyan kell kreálok egy saját crew-et is,ha ráérek,már a nevét is kitaláltam.
De az csak alt crew lesz,no meg nem is akarom aktiválni,csupán jó szándékom jeleként csinálom.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz VikMorroHun #62348 üzenetére
Fully Loaded VIP munkát ha bekapcsolod, akkor sokkal erősebb lesz a Ruiner 2k 20 percig.
No Sana No Life
-
MrYoniko
aktív tag
válasz szTotyy #62343 üzenetére
Na majd hopnap felmegyek, és csapatösszetartás szellemében mindenkit ledarálok a heli propellerével...
... így ismét meglesz a közös pont, az irántam érzett gyűlölet és a vadászat rám...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Anulu79
addikt
Na most akkor mi van a PHHU crew-val? Meg van még vagy át kell lépni valami másba? A szabályzatot elolvastam.
-
VikMorroHun
őstag
Megvettem a Ruiner 2000-et, kipróbáltam, fejlesztettem páncélt, ilyesmiket, aztán Headhunter. Nagyon jól lehet vele átugrálni az akadályokat az úton. Rendőröket is.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Ha valaki meg nem probalta ki a Vespucci Jobot annak csak ajanlani tudom, nagyon mokas
Bar eleg sok a kilépegeto egyszer sikerült rendorkent ugy nyernem, hogy egydul uldoztem a kicsi kocsit és meg viccelodott is velem hogy ugyse kapom el es hat igazabol egyedul eselytelen is lett volna de 2 chechkpointtal a vege elott fennakadt egy emelkedon ahonnan sehova se tudott menni, csak mellegurultam es vartam a gyozelmet.
=^-^=
-
szTotyy
őstag
válasz Puma K #62341 üzenetére
Nee máár!
Tényleg a spoiler használatba kell belekötni? Puma, te egy eszes ember vagy, ez a korábbi hozzászólásaidból kiderült már, nem vagy te ilyen kisstílű, hogy ebbe köss bele!
Irigyellek a sok szabadidőd miattSzomorú, hogy pár napja így széthúz a csapat, nem volt előtte semmi gond.
Egy jó csapatösszetartó tréning kéne ide mindenkinek egy pincepörkölt mellett, hogy jól bebasszon, és egymásra zúdítsa a sérelmét, majd ezt kibeszélve csontrészegen összeborulva "öribarikká" lennének! -
bluuzia
senior tag
Most az összefogás helyett csak személyeskedés és széthúzás megy.
Szerintem pont ez nem hiányzik. Ötletekkel bombázzátok a topikot, ne másik tagnak szánt beszólásokkal.Elvezettem a hoki ligát és ott sosem volt ilyen ellenségeskedés, pedig egymás ellen játszottunk.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Puma K
nagyúr
-
Szerintem most már elcsitulhatnál, mert itt te vagy az, aki keveri a sz.rt. Én elmondtam a véleményem, hogy nekem annyira nem tetszik Saabe erős nyomulása és ennyi, ő nyugtázta és kész. Te meg azóta is ezen pörögsz, engem szidsz és borítod a másodfokú autizmusodat a fórumra.
Soha nem akartam vezetője lenni a crew-nak erre utalást sem tettem. Az meg, nem is értem, hogy hogy képzelted, hogy az én véleményem nem számít, mert én nem szoktam abban a sessionben lenni, ahol te? Akkor ezek szerint te lennél az, akihez mérni kell mindenkit?
Keveset járok PH sessionben, mert a kaszkádban eladás játékmód engem kevéssé szórakoztat, de mindenki ismer és tudja, hogy ki vagyok, aki számít.
Tudtommal a crew neve nem "Plata és a vele egy sessionben lévők", hanem azok alkotják, akik a PH fórumon jelen vannak és a szabályokat elfogadják. -
CactuS
Arcképgyáros
Meg is bolondult mindenki. De komolyan srácok, felnőtt emberek vagyunk, de össze tudunk hozni egy ilyen pici biliben egy ekkora vihart?
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
VikMorroHun
őstag
válasz Kiskokó #62305 üzenetére
Nekem úgy tűnt, csak egyvalaki tette szóvá, hogy mennyit szervezkedsz/ötletelsz, a többieknek nem volt vele baja. Egyébként szerintem is a barátlista, és a barátok barátai a lényeg, nem az, hogy ki mikor alapítja(alapította) az új csapatot.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
ucli
senior tag
-
Kiskokó
veterán
El vagyok én már átkozva ne aggódj :\ de nem offolok.
Lesz első lépés, majd csinál valaki crewt vagy Hegyié.
De inkább te se szólj semmit tudod a "hír hozóját ölik meg"más:
Valaki megint nagyon okos volt... v..
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz JulianSinulf #62320 üzenetére
De nekem már van... és a termelt cuccot akarom drágábban eladni.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
gyugyo79
addikt
Szerintem a barátlistán szereplők barátait is át kellene nézni és komolyan szankcionálni ha valakinek a barátjának a barátja az nem barátja a barátom barátjának.
-
Plata
félisten
-
szTotyy
őstag
Freek: Szerintem senki sem olyan naiv itt, hogy azt higgye, hogy a reformok után nem lesz gond a csalókkal.
Az egész lényege az, hogy a nem kívánt személyek jelenlétét a lehető legjobban lecsökkentsük! Teljesen megakadályozni nem lehet, tudjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz freeknight #62316 üzenetére
Freek : Az új irányelv az lesz az új crewban, hogy barát lista és crew tagság kezelés és karbantartás a feltétele a tagságnak. Tehát az amit mondasz.
Én hiszem, hogy simán lehet jobb csak kötni kell az ebet és aki nem válaszol vagy nem cselekszik azt nem kell behívni az újba.Majd megoldják valahogy, mint mondtam én elengedtem a témát.
Egyetlen egy dolog lesz másképp mint ahogy eddig itt mindenki tervezte és szeretné. Az pedig az hogy, ha a veterán lett volna hogy "nagy" terhet vettem volna le a "vezetők" válláról azzal, hogy beszállok főleg az elején az átvizsgálásokba, rendbetételekre, üzenetek írására azoknak akiknek teendőjük van a profiljukkal annak érdekében, hogy tagok maradhassanak. gyk mint mondottam Segíteni akartam!.
(Mert mint látszik és pl Cactus írta is nem nagyon van rá ideje. Az olyan fajta ötletelést az új crewtól függetlenül el lehetett volna kezdeni de itt végig tükör sima volt a víz, persze amit csináltam valamit mindenki a fejéhez kapott )Ezek után remélem megértitek, hogy köszi de ebből már nem kérek
Amúgy,
Kiléptem a PHHU-ból mivel 1. úgyis süllyesztő, 2. van saját "phhu"-m.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Felesleges dolgokon vesztek össze.
Ha egyszer és valamikor sikerül egy új crew-t összehozni, elmondom mi lesz:
"Megnyitó" nap, mindenki felmegy játszani, újdonság varázs. Elkezdődnek a jó öreg eladások, vagy pp-k. 15 perc múlva jön Methaniac és szétcseszi az egészet.Egy új crew se fog megoldani semmit, barátlista szelektálás kellene MINDENKI részéről. Kb 1 hónapja volt linkelve képekkel, mennyire egyszerű bejutni egy crew sessionbe, a Rockstar érdeke nem a zárt, könnyen pénzt farmoló társaságok, hanem a sok vérpistikével kevert őrültekháza, mixed session.
A crew vezeteőségnek sincs semmiféle szabályozó funkció a kezében.
De az se 100%, mert könnyen elképzelhető, hogy a belső körben van a trollunk, aki mindig beinveli (vagy valakinek a cheater accountja, nem egy ilyen ember van itt bevallottan egyébként sem).
Most valószínű, hogy a régi Methaniac account bannolva van, azért van csönd, de hogy most is követi az illető az eseményeket és az új crew alakulásakor ott lesz, arra nagyon nagy összegben mernék fogadni.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ha engem kérdezel, szarok én az egészbe.
Nekem ez olyan, hogy melyik kakas kotorjon a szemétdombon.
Akik akarnak úgyis tudnak együtt játszani, mindenféle szir-szar nélkül.
Különösebb összetartás nem kell, csak ha jön egy idegen a sessionbe, akkor azt mihamarabb kirakni.
Szűrni úgyse lehet, hogy kit dobjon be, mert nem ismeretes a rendszer.
Bedobhat, IP alapján, játékteljesítmény alapján, crew tagság alapján, vagy tudja a fene, kiismerhetetlen ez a szar rendszer, nem véletlenül lett egy halom ember bannolva a semmi miatt.Ha rajtam múlt volna, szép csendben csináltam volna egy másik bandát, látható barátlistával, 20-30 ember.
A többi meg oldja meg ahogy akarja.
Én összeszedtem pár milliót teljesen egyedül, mert nem tudok veletek játszani, akkor másnak is sikerül.Sőt, mondtam cimborámnak is aki xboxon játszik, hogy hagyja a francba a heisteket, meg minden mást, lopjon autót. 2 hét alatt összeszedett egyedül annyi pénzt, mint a 2 év alatt nem. Egyedül.
Szóval nekem az összes, nem tudom mit kell csinálni, nem tudom egyedül csinálni, csak nyafi...
Szép hétvégét
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Ad már plusz a Weed gyár?
Vagy most hatalmi harc folytatódik itten, oszt' nem szabad kérdezni (se)*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Plata
félisten
válasz Gawamatsu #62307 üzenetére
Én is ezt mondtam,ott a veteran azt aktívnak a másikból ki és kész.
De látod olyanok is beleszólnak akik kb sosem játszanak velünk.
Saabe volt eddig is a veterán vezetője mégsem volt senkinek gondja vele,mert senkit nem zavart és jól meg volt úgy a crew.Most nem tudom mért lett olyan nagy probléma.GTA-ban semmi lényege nincs kb ki a crew vezetője,csak egy rang oszt kész,azért akartunk zárt crew-et hogy nyugisan játszunk.Ne legyen ne PH-s a barátlistán satubbi,de szerintem ingame kellett volna rendezni nem a fórumon ahol minden féle szedett vedett népség bele dumálhat. (#62308) Segal
[ Szerkesztve ]
-
ucli
senior tag
válasz Gawamatsu #62307 üzenetére
Ezt én sem értem. Szvsz már a szavazás után át kellett volna lépni oda, elvégre azért csináljuk ezt az egészet, hogy az idegenek nehezebben kerüljenek be.
Segal: nem egymással van bajunk, hanem azokkal a külsősökkel, akik csak azért jönnek be, hogy minket szivassanak. Ezek a ”bizonyosok” valamely tagoknak a barátai.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
En lassan azt nem ertem (de komolyan) mi a budos francert akartok uj crew-t??
Egyszeruen az a 20-30 jatekos akit zavar a jelenlegi helyzet kilep az osszes crew-bol amibe bennevan es fuggetlenkent vagy sajat crew-t csinalva a szinek es a logo miatt felveszi a baratlistajara azt a maradrk 19-29 jatekost es kesz.
Be sem kell venni ujat mert abbol tobbnyire ugyis csak a baj van es ha a bent levok kotnek egy "verszerzodest" hogy innentol kezdve csak ezek a tagok lehetnek a baratlistan akkor meg is van oldva a problema. Ha meg megis beesik egy random akkor ugyis mindenki dobja a kicket es problema megoldva.
Ezzel a folyamatos szervezkedessel az eletbe nem fogtok mindenkinek tetszo megoldast talalni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Gawamatsu
senior tag
Kurvára nem bírom követni a szarvihart, de engem arra emlékeztet, mint mikor a WoW-ban egymás után mentünk át mindig másik guild-be, mert ott jobb lesz meg szabályzat meg faszomtudja.
Sose lett jobb, faszok úgy is voltak, haladás meg nem.
Ha nem lehet a PHHU tulajtonjogát aktív emberre átruházni és kukázni a sleppet, akkor meg kell tőle válni és kész.
Ha meg már a PH Veterans úgyis megvan, miért olyan nagy áldozat a jelenleg aktívaknak az beállítani actív crew-nak, sőt kilépni a PHHU ból, mint felesleges valami? -
Kiskokó
veterán
Illetve kérem akiket zavar lépjen ki a Veterán crewból!!
Köszönettel
Szabi[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Még jó hogy ez egy Fórum, meg hogy a crew a fórum crewja...
Kössünk már bele mindenbe... eddig próbáltam nem átmenni trágárba de ne haragudjatok ez az egész ügy SZÁNALMAS lett.
Erről az egész segítek dologról meg a Veteránról lassan 2 hete beszélek Online is ott volt mindenki Hegyiék is és sokan mások egy büdös szóval nem mondta senki, hogy bármi baja lenne ezzel.
A veteránt magamnak csináltam több mint 1 éve még azt se mondhatjátok, hogy most álltan neki crewt csinálni szándékosan mert én akarok lenni a királyotok.Arról nem beszélve, hogy az autó szépségversenyt is én találtam ki több mint 1 éve szóval nem most kezdtem el buzgómócsingoskodni, hogy jajj most új crew lesz...
(Amiért köszönet az elején Syd most pedig neked Ucil, hogy vezeted)Hussar meg járjon fel többet Online és akkor talán 5 embernél több tudja mi az SC Nickje, akkor majd talán meg is ismeri azokat akikkel játszik (pl engem) és rájön mekkora gáz még a feltételezés is.
Most meg már az is baj hogy "feltűnően sokat fórumozok".. hát keress rá van itt biztos 1000+ HSZ-em gondolom nem most írtam mindent a napokban.
Ezek olyan alibi dumák, amitől full lejövős hogy ez inkább személyem ellen irányul. (bár ezt sem tudom mire vélni)
Ezt nem személyednek küldöm hanem új amblokk - elmegy mindenki a... (akinek nem inge...)
Csináljatok azt amit akartok.
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Amikor elkezdtem írni hsz-t,több dolog is közbe jött ezért egyszerre írtam is meg mást is csináltam,először is próbáltam szépen fogalmazni és nem csúnyát leírni.
De közbe jött több dolog,ezért félre tettem hszt és mást is csináltam,kaptam egy üzit,ennek utána kellett néznem,ezért suttyomban felmentem játékba pár percre,utánanéztem a dolognak,sajna a max létszám betelt és mivel Delta Recruitment van így ki kellett rúgnom pár régóta inaktív tagot.Közben újra eszembe jutott a hsz és folytattam,csak lehet hogy közben ismételtem magam,de nem figyeltem nagyon oda.
De szerintem nagyon is konzervatívan fogalmaztam.Ha azt írtam volna le amit gondoltam akkor amikor láttam a hsz-ét akkor az csúnya lett volna,majd ingame elmondom ha érdekel.
Bár nem tudom ma mikor tudok feljutni,júniusban jön a Victory is Life és még addig jó lenne egy csomó lóvét keresni.Jelenleg olyan 530 dollárnyi költőpénzem van a játékban,kellene még egy csomó a kiegig,mert ha az 500 alá csökken a pénzem az rosszul hat a közérzetemre és morci leszek.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Nyugi srácok, nincs semmi probléma. Ez miatt végképp ne essetek egymásnak elég, hogy én kaptam
Láttam, hogy áll a dolog próbáltam segíteni. De elengedtem.
Én amúgy nem vagyok nagy online játékos, szinte csak GTA-t tolom Online.
Egy ilyen crew nem hivatalos intézmény meg mit tudom Én tuti nem problémáznék azon hogy jujjujj szólni mindenkinek stb... ez csak egy játék, nem tudtam hogy ezt ennyire komolyan veszitekYoniko -
Ez a pláne benne, hogy azért én sem bővelkedek szabad időben, de így utólag már nem is bánom mert ha ez beindul tényleg sok meló lett volna (Munka mellet az idei költözést szorgalmazom, plusz jön a nyári szezon, idén még nem volt 2 napos hétvégém..)A PP4E - Crew meg geeeee****iiii nagy ötlet!!!! Törlöm is a veteránt csinálok újat Ezen jót nevettem most, meg is bocsájtom hogy rontod a KD-m.
Bluuu -
Te vagy a hibás meg Ucil Ti állítottatok be diktátornak
Viccet félre téve, f*szom gondolta, volna hogy ilyen ügyet csinálnak a semmiből.Amúgy meg
Azzal mi van ha én azt mondom, hogy engem meg az zavar ha a leendő Crewnak XY-lesz a vezetője? Mert ezen az alapon ugyan úgy bele lehet állni bárkibe aki a vezetője lesz az újnak... csak én eddig próbáltam is tenni valamit.
További jó játékot. Üdvözlök mindenkit megboldogult PHHU-s ként. Én vagyok az utolsó Mohikán (Veterán)
[ Szerkesztve ]
-
MrYoniko
aktív tag
Bürokrácia 4ever, mint a Galaxis utikalauz stopposoknak c. filmben a Vogonoknál...
És akkor legyen az új crew név 42.Nyugi, csak poénkodok.
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Trollok komolyan
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest