Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Eddig minden heistnél volt olyan opció, hogy fel kellett hívni lestert, és a sok opció között volt egy olyan hogy "cancel heist progress", ezzel lehetett törölni az aktuális heistedet. Szerintem ez itt is működne.
Nem biztos hogy pontosan így hívják az opciót, 2 éve nem játszottam már.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Mennyibe kerül az új facility a heisthez, a supply menedzselős szobával? 750k-m van most csak, gyorsan pattintok egy shark cardot, csak nem mindegy, melyiket.
-
freeknight
őstag
Sziasztok
Az új dlc örömére én is visszatérek a játékba. A problémám, hogy kivittem a single-t nyáron, és modokat is telepítettem. Letöröltem a játékot, aztán kézzel kitöröltem a gta 5 mappát a steamapps/common könyvtárból, majd a dokumentumok mappából is a rockstar games mappát.
Ez így elég ahhoz, hogy megszabaduljak minden szeméttől, és modmentesen mehessek online? -
freeknight
őstag
válasz IMIIKE1998 #67115 üzenetére
Jól érzed, a gta 4-nek sokkal komolyabb, sötétebb története van, happy end nélkül.
Nem egy szimulátor az sem, de ezerszer valósághűbb a fizika, mint az 5-ben.
A gta 5 sztorija inkább hasonlít egy modern akció vígjátékra.
Egyébként ettől függetlenül a gta 5 sokkal, kiforrottabb, teljesebb játék, azt semmiképp se mondanám, hogy unalmas. -
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz FehérHolló #66552 üzenetére
Tudod van a crew-nak egy olyan kis dolga, amit úgy hívnak, szabályzat. Ebbe nem fér bele más pp-jének, vagy egyéb vip workjének a betámadása.
Ennyi, ezen szerintem nincsen mit ragozni.
-
freeknight
őstag
válasz VikMorroHun #66480 üzenetére
Fú hallod, te nagyon okos vagy .
Én se szeretem, ha valami nem úgy van a játékban, ahogy én azt elképzelem. Pl gyűlölöm a városi gyárakat, és legszívesebben senkinek nem segítenék, akinek az van, mert a francnak van kedve kikocsikázni paletoba. De megcsinálom.
Én azt mondom, ha nem akarsz valakinek segíteni, akkor inkább ne segíts, és kész. -
freeknight
őstag
válasz VikMorroHun #66474 üzenetére
Van aki nem szereti, ha tolják. Pár százezer dodóm nekem is odaveszett már egy folyó-kanyar találkozásnál belémszaladó insurgent miatt
És te is 60%-nál adnád el a bunkeredet, ha egyszer egy fullos eladásodat már a kimenetelkor felrobbantotta volna orbitallal egy f*sz -
freeknight
őstag
válasz HussarF #66450 üzenetére
Na igen, a source missionre jó egyedül, de oda is csak abban az egyetlen esetben, ha egyszerre két raktárat töltök. Egy raktárnál olyan mindegy, hogy a terrorban várom ki az 5 perc cd-t, vagy az irodában a 3-at
Supply megint nem jó semmire. Ha belegondolsz, supply-t a gyárba kell vinni minden esetben, ahol már abban a szent pillantban tudod indítani is a következőt, ki se kell menned ehhez minek a terrorbyte?
Autólopásra sem jó, mert ott is van cd, ráadásul csak annyi, amennyi idő alatt kb visszaérsz az irodába. Vagy kivárhatod a terrorbyte-ban. Értelmetlen.
Hangározni meg hangározzon, akinek 2 anyja van. (De oda se éri meg, mert hangárba viszed a cuccost, ahonnan tudod indítani a következő lopást)Az szerintem magánügy, ki hogy játszik. Ha neked van időd és energiád 3 mc-be és egy bunkiba egy csíkonként hordani a supply-t akkor egészségedre, én inkább nem csinálom.
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #66443 üzenetére
Pedig tényleg az. Semmit nem ér az az ágyú a tetején, még egy dodo is le tudja rázni a rakétáit kb. Földi célpontok ellen pedig nulla. Drónokról már ne is beszéljünk.
A terrorbyte tipikusan csak egy újabb paywall, ami kell a játék leg op-bb járművéhez. Aki akarja az opressor mk2-t az vegye meg, de elég csak az alap árat meg a tuningműhelyt beletenni. -
freeknight
őstag
Grat a ps4-hez, én már februárban megléptem a váltást. Új vga-t kellett volna vennem, aztán az árának a feléből vettem egy konzolt inkább Ajánlom kipróbálásra még a detroitot is, hihetetlen élmény. Meg red dead előtt még jönni fog az új pókember játék is, amire kíváncsi leszek.
Én is fel akartam már dobni a témát, hogy ki jön majd át megnézni a red dead online-t közülünk, bár egy kissé ez még korai. Részemről már vagy 1 hónapja elő van rendelve az ultimate edition ps4-re
Puma K: meglepődnél szerintem, mennyi embernek van itt konzolja (is)
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Sziasztok. Már régen bújtam a redditet, de gondolom itt képben vagytok a dolgokkal.
1. A Scramjetet moc-ban és avengerben is lehet majd tuningolni, vagy csak terrorbyte-ban?
2. Arról van valami hír, hogy a terrorbyte tárolásához a klubban meg kell venni külön az 5-ös garázs szintet? És az előtte lévő 4 garázst is meg kell venni pluszban?
-
freeknight
őstag
A Dixon mix egész ütős lesz.
Meg merem kockáztatni, hogy még Solomunnál is jobb. -
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz Puma K #65917 üzenetére
"és hogy lehetőség szerint ebből se azt vegyem ami már meg van ismerős-ismerősöknek, hogy kevésbé legyen monoton a játék."
Az emberek 90%-a a legdrágábbat veszi bármiből, úgyhogy valóban egyedit akarsz, akkor ne a legdrágábbat válaszd, és kész
Egyébként ez tetszik a rockstartól, hogy ezt tudják, és erre rá is játszanak. Nagy poén pl az avenger belső dekornál, (amik ráadásul még egy árban is vannak), hogy a listában utolsó dekor leírása ennyi: "úgyis tudjuk, hogy ezt fogod venni" . Vagy a legdrágább yacht: egyrészt az a legkönnyebben betámadható, tehát az egyik legrosszabb választás, másrészt a leírása megint csak ennyi: "Ez. Nyilván"Szerintem itt a klubnál is szándékos, hogy a legdrágább van a leggagyibb épületben, és emellett minden belépésnél a képedbe bámul egy nagy f*sz
-
freeknight
őstag
válasz Kiskokó #65890 üzenetére
Nem tudom, de 15 perc alatt már 500k-t kerestem vele ű
Ingame semmilyen biznisz nem termel ígySzerk.: aha, mondta stream elején, hogy járt a rockstarnál, szóval gondolom le vannak szerződve. De RDR-t nem mutatták meg neki.
Nem kell nézni, megnyitod az ablakot, és 2-3 perccenként rálesel egy pillanatra.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #65868 üzenetére
Szerintem ezzel a névvel ez lesz az
Azt ne kérdezd honnan tudom Egyébként itt spawnol a pink limó
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #65740 üzenetére
Karakteres nem azt jelenti, hogy egyedi. Arra gondoltam, hogy a gta férfi karaktereknek szinte teljesen hiányzik az álla. Ezt nem tudod pótolni sehogy sem. Egy férfinél az áll adja meg az arc karakterét, attól lesz férfias.
A gta-ban kb csak kisfiús kinézetű karakterek vannak emiatt.A nőket sokkal jobban meg tudod csinálni. És egyedibbre is, az is fontos, de ez már más kérdés.
-
freeknight
őstag
válasz Kiskokó #65732 üzenetére
Én meg azt nem fogom megérteni miért akarja midnenáron reprodukálni magát az ember a játékban. Kicsit gyerekesnek is tartom. Felnőtt vagyok, el tudom különíteni egymástól a játékot meg a való életet.
Beleélni legjobban meg a san andreasba tudtam magam, pedig ott egy néger a főszereplő, én meg pincefehér vagyok. Ezek a dolgok nem igazán zavarnak.Én 2 okból csináltam női karaktert: a gta-ban egyszerűen nem lehet normális férfi karaktert csinálni. Fura, gyenge áll, nincs karakteres arc, és mindegyik kb ugyanúgy néz ki. Ha Hegyi Dév meg te egymás mellé álltok és nincs kiírva a név, ha agyonütnek se tudom megmondani, melyik-melyik . Többieket is csak a ruha alapján tudom felismerni. Nőket sokkal jobban, egyedibbre meg lehet csinálni.
Másik meg (de ez szubjektív): anno, mikor kivittem a Mass Effect trilógiát, természetesen férfiként, gondoltam kiviszem nőként is. Ott sokkal többet számít a dolog, mert ugye hangja is van a karakternek, meg a szövege is más. Én is attól féltem, hogy majd nem tudom beleélni magam a női karakterbe. Aztán sokkal jobban tetszett a játék sztorija nővel játsszva.Röviden: mindenki azt játszik amit akar, ezért szerintem ne nagyon szóljuk le egymást.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz MutantZombie #65658 üzenetére
Nekem is ez volt pár hete, "unable retrieve character data", de csak barátokra csatlakozva, publik okés volt.
Érdemez szolgáltatónál rákérdezni, hogy NAT mögül netezel-e, és ha igen, visszaállíttatni publikusra az ip-t.
Nálam ez volt a megoldás az online bajaira (persze most sem tökéletes, de ilyen szar netkóddal nem is csoda). -
freeknight
őstag
Egy kis gameplay az új Opressorral.
Azért kicsit megnyugodtam, először is, vagy rakétája van, vagy cannonja, a kettőt egyszerre nem lehet rajta felszerelni. Másodszor, a cannon messze nem olyan erős, mint a hydrán (kb lézerágyú szint), hanem kb fele a tűzgyorsasága, vagy még annál is gyengébb. Nem lesz ez sokkal erősebb összességében egy deluxonál.
Úgy néz ki, hogy a Terrorbyte-ból lehet indítani bármilyen resupply, cargo, vehicle source küldit, ez elég szimpatikus. Sajnos olyan opciót nem látni, hogy supply vásárlás, pedig úgy ütött volna nagyot
Reddit szerint nem csak nálam nem működik az Akula célkövetős rakétája, hanem senkinek sem. Egy csomó
más bug is jött most az update-el. Pl Stormberg felrobban egy rakétától, vagy random meghalsz a tenger felett (ez eléggé wtf). Nézzétek át, van egy rakattal[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Akit érdekel itt van a Solomun féle fullos szett , ami a nightclubban pörög. Másfél órás, azért ez nem semmi, a rockstar azért ebből a szempontból kitett magáért.
Én este fogom döngetni a kocsiban
-
freeknight
őstag
A party busnak amúgy van valami haszna?
-
freeknight
őstag
válasz Wiz Khalifa #65399 üzenetére
Ez a garázstéma érdekes. Szerintem 50 hely jár a clubhoz, persze ezt még le kéne ellenőriznem, csak lusta voltam telepakolni.
Szóval van ugye 5 garázsszint, 1 alapból jár, a további 4-ért fizetni kell. Az első szintre csak a clubhoz kapcsolódó cargo-s kocsikat rakhatod be (pounder, mule, speedo), a többibe szintenként 10 kocsit lehet szabadon berakni, ez eddig 40 autó.
De van egy olyan is a clubban, hogy "service entrance". Ez az iroda mögött kap helyet, ez is jár alapból. Én nekem itt van a suprám, és nagyon úgy néz ki, hogy ebbe is 10 kocsi fér mérete alapján. Tehát valószínű, hogy 50 helyes így összesen, de mindenképp 40+.
-
freeknight
őstag
válasz BigStraw #65392 üzenetére
Ezt a legdrágábbat úgy mondod, mintha ilyen millióval lenne több a második a legdrágábbtól, miközben van köztük 25ezer dollár
Minimális differencia van köztük. Azt javaslom, hogy járd be vásárlás előtt, melyik a legjobb, milyen kényelmes a behajtás kocsival, hogy tudsz leszállni helikopterrel.
Az elhelyezkedés is döntő, én azért vettem a Strawberry-t mert ez 400 méterre van az arcadiustól. Nem bántam meg, frankó a stílus, hogy egy iparépületben van, a gettó és a belváros határán. -
freeknight
őstag
válasz HussarF #65373 üzenetére
Igen, real life mindegyik. De nem szegnek vele semmi "szabályt", már Phil Collins is benne volt a Vice City Stories-ban
-
freeknight
őstag
Xbox One-on nem lehet többé sessiont üríteni. Szomorú jövő elé nézünk.
-
freeknight
őstag
Steamen csordogál már az update, 5,6 GB lesz. Picit kevésnek tűnik, hogy küldik legyenek benne sajnos.
-
freeknight
őstag
válasz doktordevil #65187 üzenetére
Épp most akartam írni 0:48-nál kettő is feltűnik.
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #65178 üzenetére
ÓÓÓ igen, visszatér Gay Tony!
"Create a hub for your other businesses" - és látunk egy raktárat, amiben vannak ceo-s ládák, kokain, és lóvé. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok erre, mi lesz. Engem már azzal is boldoggá tennének, ha innen tudnék venni supply-t a gyáraimba.
Látunk egy csomó új karaktert is (a kövér leszboszi csaj szerintem valódi dj, legalábbis Black Madonna így néz ki), nagyon úgy tűnik, hogy lesz valami sztori-szerűség is, talán heistet is kapunk? Az ütős lenne.
-
freeknight
őstag
Ebben minden infót megtalálsz.
A bunkernél nem számít mikor adod el, nem jár bónusz a nagyobb tételű eladásért, mint pl a raktárnál.
A fejlesztések kellenek rá, úgy kellett volna félretenned a pénzt rá, hogy azokat egyből megvehesd, azok nélkül kb feleannyi az óránkénti profit.
Autót se úgy veszel, hogy van 1 milliód, és azt mind a kocsira költöd, hanem beleszámítod a kötelező papírmunkát meg adókat, meg egy olaj és vezérléscsere díját. Itt is, a bunkerhez, mc-hez kötelező megvásárolni már kezdéskor az upgrade-eket. -
freeknight
őstag
Gyanús nekem hogy akciós az avenger.
Nem szokott ennyire kedves lenni a rockstar. Szerintem patchelni fogják a ládás bugot
Mindenesetre ahogy ma este hazaértem, szerintem én is benevezek egyre.
-
freeknight
őstag
válasz Ryder62 #64654 üzenetére
Szia!
Sztoriban nagyon-nagyon ritkán lehet látni autós járőröket, illetve a gettó felett rendőrhelikoptert. Kicsit valószínűbbre akarták csinálni, mint a régebbi részekben, ahol kétméterenként jött szembe egy zsaru.
Online-ban nincsenek járőrök.Igazi bandaháború nem lesz, Franklin kicsit komolytalannak is tartja ezt a bandázást, és szeretne kiszakadni belőle. A sztori elején fogunk besegíteni egyszer-kétszer Lamarnak, de semmi komoly, San Andreas-féle területfoglalós játszmákra ne számíts (szerencsére).
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Na akkor viszont sajnálom, hogy múlt héten elvertem 8 millát
Azért az beszédes, hogy már ők is a "work" szóval jellemzik a dlc-t
-
freeknight
őstag
válasz m0h0senator #64443 üzenetére
Nagy a gyanú, hogy csak egy új rádiót fogunk kapni. Max 3-4 kocsit pluszban, hogy ne érje szó a ház elejét.
De ne legyen igazam
-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz Dtomka #64383 üzenetére
Ugyanezt linkelte Plata is, ez egy semmi, nem bizonyíték. Én is be tudok írni ilyeneket egy kamu linkedin profilba.
De ha még valódi is, ha megnézed, 2016-ig dolgozott a rockstarnál. Most 2018 van. Lehet, hogy elkezdték a fejlesztést PC-re a gta sikerén felbuzdulva, de biztos, hogy lelőtték a projektet. Ami biztos, hogy ps4-re és xbox-ra van bejelentve a játék. A többi csak kattintásvadászat.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz HussarF #64338 üzenetére
Már hogy ne tudnának belőni? te nagy pvp-s vagy, eddig hogyhogy nem tesztelted le? A Kuruma az egyetlen, amin nem tudnak belőni, a többibe igen, bármilyen páncélt teszel rá, semmit nem számít, csak kozmetika. Nekem Nightshark van, azon olyan gagyi, hogy a maxos páncélablaknak konkrétan a páncéllemezét is átviszi a golyó
Ha nem hiszed, linkelek majd videót is, csak most melóban vagyok.
Irtani biztos lehet vele a gépágyúval, egyenes vonalban. Semmit nem ér.
Szal nekem még mindig a sima Insu a legjobb/legolcsóbb, nem azt mondom, hogy a többi rossz (Nightshark nekem is van, az baromi gyors, azért szeretem), de nem nyújtanak semmi plusz dolgot.Azt hiszem a páncélablak csak a konzol playereket érinti, ott az autoaim nem fogja be a kocsiban ülő embert páncélablak mögött, hanem érdekes módon a motorházra céloz, de ott is lehet korrigálni.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz Anulu79 #64330 üzenetére
Sima Insurgent kötelező jármű kb.
Pick-Up Pegazusos, ha berakod MOC-ba vagy Avengerbe akkor utána berakhatod garázsba is, de az igazi jóságokat fejleszteni kell rá bunkerben.
Mindennapokra jobb a sima, a Pick-Upon ott géppuska, de ahhoz ugye kell +1 ember, szóval azt az idő nagy részében nem tudod kihasználni, úgyhogy szerintem nem éri meg a felárat. Ha nagyon kell valamiért, valaki másnak úgyis lesz Pick-Up, ő majd lekéri[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Úristen ember, fejezd már be a hisztit. Mit vártál, egy köztársasági elnök által szignózott díszoklevelet? Szépen rákattintasz a jelentkezés gombra és annyi, szeretettel várunk vissza, ha pedig meg vagy sértődve mert neked külön nem nyújtottak be egy kérvényt, hogy méltóztass jelentkezni a sok csaló miatt létrehozott új crew-ba, akkor pá, nem kötelező.
-
freeknight
őstag
válasz olddirtyB #63988 üzenetére
Ugyanez. Szerettem volna kicsit visszatérni a játékba, de szinte minden napra jut valami válogatott szerver hiba. Tegnap például csak simán nem engedett barátokra csatlakozni, azelőtt pedig nem tudta betölteni az online karakterem mentését. Mióta vagy 4 hónapja abbahagytam a játékot, az online rész nem hogy javult volna, hanem sokkal rosszabb.
-
freeknight
őstag
válasz Dtomka #63972 üzenetére
Teljesen igaza van Saabenak, ebben a játékban a K/D arány pontosan semmit sem mutat. Szépen fel lehet tornázni 3-4-re, csak fegyvertelen, afk játékosokat kell mészárolni (mit gondolsz, Ucil vagy Kele miért öl meg annyiszor "véletlenül"? ). Vagy opressorral/hydrával/deluxoval hit'n'run, lényeg, hogy ne állj le harcolni, ölj és menekülj, ha szorult a helyzet passzív. Én is voltam 4-es arány felett, még amikor elkezdtem a játékot. Én le is fosom, nekem meg másnak mennyi az arány, mert semmit nem árul el a játékos képességeiről.
-
freeknight
őstag
válasz szTotyy #63819 üzenetére
Az online-t egy ideje már amúgy "skeleton crew" (kb csökkentett létszámú csapat) készíti, összesen 10 ember körüli létszámra kell gondolni, pont az rdr miatt. Igazából jó ideje csak az ötlettelen farmolás, meg új kocsik érkeznek menetrendszerűen, a doomsday heist se közelítette meg a régi heistek színvonalát.
El kell ezt fogadni, 5 éves a játék, már az is szép, hogy eddig is támogatták "ingyen".
Azért rdr2 is oda fog vágni azt garantálom, amint lehet a special editiont előrendelni, már rendelem is ps4-re
De nem tudni mit hoz a jövő, mi nem látjuk a játékosszám változásokat sem. Nekem már rohadtul unalom a játék, de ha a többségnek még bejön, hülyék lennének százmillió dollárokért új részt fejleszteni, és nem lesz gta 6 bejelentés még 2020-ban sem.
-
freeknight
őstag
LOL, a második képen én vagyok látható Segal . Nagyon-nagyon hasonlítanak Kelével a karaktereink, a motorosdzsekis szerkót is szerettük használni mindketten, de neki full sminkben van a karaktere, más a fülbevalója és neki virágos nadrágja van ahhoz a szerkóhoz, nekem meg fekete, amit láthatsz is a képen
Rég nevettem már ekkorát -
freeknight
őstag
Nem játszottam egy ideje, a Lada vagy a Supra bekerült már?
-
freeknight
őstag
válasz Triathlete #63445 üzenetére
Ezután az emlékezetes eset után mindig kéynesen ügyel rá, hogy legalább egy cheater fanboy legyen mellette
Akartam is kérdezni, hogy mi ez a nagy nightlife dlc láz, mikor sehol semmi info nincs róla csak MrNulla 10 perces clickbait videóiban. Nem láttam egyet sem, de el tudom képzelni, ahogy mondja a szerencsétlen, "guys, it is 100% legit, an ex-rockstar employee contacted me DIRECTLY"
Szánalmas clickbait, semmivel nincs több valóságtartalma, mint Sernandoe GTA 6 videóinak. Szerencsére a sok hazudozása már a rockstarnak is sok volt, és törölték a csatornáját, remélem MrBoss is hasonló sorsra jut.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Azért csodát ne várj, az ilyen "ultra-realistic" modok csak annyit csinálnak, hogy kicsit reszelnek a fény-árnyék hatásokon, meg esetleg lecserélik az út és a tenger textúráját.
A videókon utólag is sokat szoktak szerkeszteni, hogy jobban nézzenek ki (egyébként nagyon jó videó).
Nekem ezek az autó modok mindig is furák voltak, valahogy nem illenek a gta-ba. Van már egy lore, amibe benne vannak a kitalát autómárkák is, pl Vapid, Enus, Declasse stb, és szerves részeit képezik a gta világának.
A másik, hogy kidolgozás minőségében meg nem ütik meg az alap rockstaros színvonalat, az a nagyon kevés meg, ami megüti (pl a videóban összeválogatottak), azok is elütnek stílusban a többi autótól. -
freeknight
őstag
NEM a legnagyobb a legjobb, de ezt már párszor megbeszéltük.
Pisces pozitívumok (a közepes yacht)
+Több leszállóhely (nincsenek sátrak)
+Drágább és gyorsabb heli jár hozzá
+Jobb nagymotorcsónak
+Jobban védhető PP-ben (van tető a parancsnoki híd felett, teljesen átjárható. A támadók a nagyobb yachthoz vannak szokva, és ezek MINDIG meglepetésként érik őket)
+Egyedibb, mert mindenkinek a drágább vanAquarius pozitívumok (a legnagyobb yacht)
+Több jetski van hozzá
+Drágább (ezáltal menőbbnek számít)Többiben ugyanazok. Hát ennyi, én a Pisces-t venném (azt is vettem ), de mindenki ami tetszik neki. A kinézet is fontos sokaknak, nekem reálisabb a pisces, de sokan az aqariust szeretik.
Egy biztos, a legolcsóbbat nem szabad venni, mert ahhoz nem jár heli.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Jelentkeztem én is az új crewba, bár sokat már nem szoktam fent lenni sajnos.
Barátokat nem tudom, töröltem pár régebbi ign tagot, remélem a többivel semmi probléma.
-
freeknight
őstag
Felesleges dolgokon vesztek össze.
Ha egyszer és valamikor sikerül egy új crew-t összehozni, elmondom mi lesz:
"Megnyitó" nap, mindenki felmegy játszani, újdonság varázs. Elkezdődnek a jó öreg eladások, vagy pp-k. 15 perc múlva jön Methaniac és szétcseszi az egészet.Egy új crew se fog megoldani semmit, barátlista szelektálás kellene MINDENKI részéről. Kb 1 hónapja volt linkelve képekkel, mennyire egyszerű bejutni egy crew sessionbe, a Rockstar érdeke nem a zárt, könnyen pénzt farmoló társaságok, hanem a sok vérpistikével kevert őrültekháza, mixed session.
A crew vezeteőségnek sincs semmiféle szabályozó funkció a kezében.
De az se 100%, mert könnyen elképzelhető, hogy a belső körben van a trollunk, aki mindig beinveli (vagy valakinek a cheater accountja, nem egy ilyen ember van itt bevallottan egyébként sem).
Most valószínű, hogy a régi Methaniac account bannolva van, azért van csönd, de hogy most is követi az illető az eseményeket és az új crew alakulásakor ott lesz, arra nagyon nagy összegben mernék fogadni.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
Fú ma bevásárolunk
A ford meg a sea sparrow volt a 2 legjobban várt jármű számomra, de a phanton wedge is kelleni fogMrYoniko: ez azért annyiban jobb a deluxonál, hogy gyorsabb, és ki lehet szállni és utána beszállni a vízen is. Deluxóból ha ki kell szállni, akkor az elsüllyed.
Ez szerintem hangáros, nem pegazus jármű.[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz VikMorroHun #61863 üzenetére
50% akcióban vettem. Kétszer használtam
Sokkal jobb és olcsóbb járművek is vannak már. Deluxo, opressor, vigilante.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Anbernic RG405M
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest