- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
válasz petymeg #67128 üzenetére
Annyi ötletem lenne, hogy a regeditben kellene átírni a játék helyét.
A pontos elérést nem ismerem, neten keress rá.
A másik megoldás, hogy uninstallálod a meglévőt, de a fájlokat nem fogja leszedni, mert már nem ott vannak.
Futtatsz egy telepítőt, de a már meglévő fájlok helyét választod célul. Elvileg nem fog leszedni mást, csak ami frissítés jött.
Én win újratelepítést követően sem szoktam újratelepíteni a játékot.
Visszamásolom a C-re a helyére, majd ráküldök egy SocialClub-os telepítőt és, ha jól emlékszem, akkor meg is vagyok. Ha nem, akkor ráküldtem egy GTA-s telepítőt is, már nem emlékszem, pedig augusztusban csináltam. Nem volt bonyolult. -
JulianSinulf
senior tag
válasz #81556480 #67110 üzenetére
Mint az előbb írtam, a lemezest kellett RS-nél regisztrálnom.
G2A-s és hasonló helyeken meg vehetsz ilyet is meg olyat is akár, persze csak kódokat.
Épp ezért nem mindegy, hogy RS verziót veszel vagy steam-eset. Utóbbinál egyszerűbb a letöltés és frissítés. Érdemesebb lehet azt venni. -
JulianSinulf
senior tag
Én minden gond nélkül megtaláltam a legutóbb is.
És lemezes verzióm van, de ettől eltekintve aktiválni kellett a Social-on. És így onnan is leszedhetem, a lemezekre nincs szükségem.
Más játékom nincs RS-től. Így azokról nem tudok nyilatkozni.
Viszont van más játékom, lemezes vagy csak kódos, melyeket itt-ott aktiválni lehetett/kellett. És így az itt-ott helyekről, kliensekkel simán le tudom szedni, a lemezeshez nem kell a lemez sem.
Sőt, olyanom is van, aminek külön launcher-e van, de lehetett kérni steam-es kódot. Így a steam kezeli a frissítéseket, a launcher elindul, de dolgom nincs vele. Viszont steam nélkül is használhatom a játékot, ha épp úgy akarom. -
JulianSinulf
senior tag
Nem te vagy az első, aki ezzel a félelemmel néz szembe.
De áruld el kérlek! Mi alapján gondolod azt, hogy egy program, amelyért fizettél, nem telepíthető újra?
Főleg, ha eleve lemezeket kaptál a játékhoz. Mert ugye vannak lemezeid?
Hacsak nem valami g2a-s oldalról vetted. De azok is újratelepíthetőek. -
JulianSinulf
senior tag
válasz szTotyy #66805 üzenetére
Sajnos már nem a bányászok miatt magas a kártyák ára. Egyszerűen ott tartják, mert megtehetik.
Ez sem mai, Kínában
De az EU-ban is gond nélkül beszerezhető.
Arról nem is beszélve, ha túl gyorsan haladnának, akkor hamar elérnék a korlátok végét. Az egyenlő lenne a piac halálával. Így viszont rengeteget ki tudnak sajtolni a felhasználókból. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Carlytoo #66717 üzenetére
Sokat itt ne várj.
Hiába játszol intenzíven már fél éve velük, rengeteget segítesz, ha csinálsz valami kis bakit, amire valami őstag, akivel addig kb. ha 5x találkoztál, bekattan és elkezd téged öldösni, akkor is mellé állnak.
Nem mindenki, de a vezetőség pont, hogy teljesen elfogult.Szóval vagy kerülöd a egész crew-et (de talán még mindig ez a legnormálisabb, nagy, aktív magyar társaság) vagy majd úgyis rá fogsz jönni, hogy ki azok, akiket el kell kerülni és a többiekkel jól együtt lehet játszani, normálisan.
-
JulianSinulf
senior tag
válasz pendre54 #66514 üzenetére
Az eladásban nem tudok segíteni.
De szerintem nem rossz gép.
Pont tegnap vettem nagy hasznát, mert felrobbantottam a Buzzard-om és nagyon gyorsan le tudtam hívni, a cél után menni és rakétával kilőni.
A gyors lehívás miatt én szeretem. Viszont az útról lemenni nem jó vele, könnyen fennakad egy árokban is.Amúgy LSC-be víve nem ajánlja fel az eladás lehetőségét? Szerintem ott kellene lennie.
[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
Épp ezt írom, hogy nekem sosem volt egyik sem tele és 12-nél sem volt több bennük. De a 12-t azonnal el is adtam. Van egy kicsi és egy közepes raktáram.
Szerintem jelenleg üresek is.
Már rég jártam online. 2 hete csak erősen adatkorlátos mobilnetem van, amit a win pillanatok alatt megenne. A játék még nem is lenne olyan vészes, bár azért azzal is mennek a megák. A nagyobb gond a háttérben futó egyéb vackok és a W10. 4G-vel pillanatok alatt elmegy pár száz mega.
De remélem a héten, de legkésőbb a hónap végéig megcsinálják már a netet. -
JulianSinulf
senior tag
Ha sokat tudsz vele játszani, akkor jól jön a pénz. Csak arra kell figyelni, hogy mindig legyen supply és amikor szól, hogy el kéne adni - tele van, akkor lehetőleg add el.
Napi pár óra játékkal lassan fog megtérülni a befektetett összeg.
Amíg megy a termelés, addig segíthetsz másoknak, élvezheted a játékot másképp, vagy mehetsz kocsit lopni.
2 kocsieladás közé simán belefér 2 kocsi ellopása vagy 1 kocsilopás + 1 vip work. 1 ilyen körben megvan a 100k. Kocsieladás 5 perc, vip work 5-10 perc. Amikor meg eladod a tele gyáraidat, akkor nagyon fogsz örülni.MC-nél a helyszínen belépsz, majd miután végeztél a dolgoddal, helyszínen kilépsz. Supply vásárlás. Eladás után előfordul a betámadás. Biztonsági rendszerrel sokkal ritkábban. CEO raktáramat még nem támadták be, de 12-nél több csomag sosem volt benne. Másét már kellett bevédenem.
Gyáraimat ritkán támadják be, bár nemrég egymásután megvolt mind a három. Meghívásos session-ben. Tök egyedül. Amúgy hónapokig semmi. -
JulianSinulf
senior tag
A glitch-eket időnként javítják. A videókat ellenben nem szokták törölni. Ha már pár hetes a videó vagy régebbi, akkor esélyes, hogy nem fog menni. Vagy csak bizonyos spéci járművel, míg teljesen ki nem javítják.
Ha a keddi frissítés után került fel a videó, akkor talán még működhet is, bár a videó készítésének ideje így is kérdésessé teszi a dolgot. Ezért érdemes fórumot nézni, ahol ilyenekről szó van. Ha javítanak valamit, akkor azt általában elég hamar jelzik. -
JulianSinulf
senior tag
válasz CactuS #64034 üzenetére
Dupe car glitch-ből származó autót simán el lehet adni.
Egyrészt tisztára kell mosni.
Másrészt a glitch miatt RS bevezetett néhány intézkedést, ami az összes saját autóra vonatkozik.
Ilyen az, hogy 120 percben max 2 autót célszerű eladni és 30 órában max 6-ot, akkor tuti, hogy nem váltasz szintet.
Ha elkezd nőni a szint, akkor kezd el akadékoskodni RS. Bár ahogy én olvastam eddig, csökken az eladni kívánt kocsik ára, de így értékhatárhoz nem köti.
Ha lopsz egy kocsit, akkor a vásárlási érték szerint 100k összegig beviheted eladni vagy magadévá tenni. 100k fölött már kiírja, hogy vedd meg, be sem enged LSC-be.Lorell71 esetében valami bug lehet, ha egyszer eltűnt, majd megjelent és nem engedi eladni.
Vagy lehet, hogy olyan szinten van ez a bizonyos eladás, hogy azért nem engedi.
Ha jól értettem, akkor az idő fogja megoldani a dolgot.
Angolul olvasgattam és nem mostanában. -
JulianSinulf
senior tag
Én most abbahagyom a játékot.
Tegnap folyamat mindenki leszakadozott.
Épp segítettem valakinek, kékhalál...
50k hasznom volt a fűn, mert leesett egy heli. Eltűnt a pilóta.
A kokó bebugolt, nem lehetett felszállni 2 repülővel, session váltás.
A bunkert nagyon meglepő módon sikerült eladni, mire végeztünk, addigra 24-en lettünk a session-ban, így jó 2,5 millát fizetett. 19 idegen volt benn. Mikor elkezdtük, akkor csak 5-en voltunk. De azért tök jó, hogy a barátok leszakadnak és helyettük idegeneket tol be a játék.
Ma 10 perc volt mire képes volt becsatlakozni valahova. Természetesen hiába próbáltam barátra, az nem ment.
Meth eladásnál azon izgultam, hogy az utolsó géppel érjek végig 6 perc alatt. Crash-el a játék.70 GB-ra úgyis vagy 2 játék is ráfér. Megvan az Arma III és ajánlották a Kingdom Come-ot is, szóval van miből válogatni.
-
JulianSinulf
senior tag
válasz HussarF #63673 üzenetére
Én csak egyszer ejtettem. Ráesett a hangárra és semmi. Épp fordultam vissza a helivel, mikor bevette.
Nemrég a vadászok lelőtték a helit, amivel a cuccot vittem. Mondom nincs messze, beviszem gyalog. Odamegyek, ahol a minimap mutatja, de sehol. A levegőben sem láttam, de a minimap a felfelét mutatta. Lehívtam az Opressor-t és addigra lekerült a földre. Utána már be tudtam vinni gond nélkül. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Reaper #63597 üzenetére
Általában FPS egereken is programozható, sokszor ez alapbeállítás is.
Néhány irodai egér is tudja, amin van extra gomb.
Bár én eddig csak böngészőben nyomkodtam, win-ben nem.
És sose szerettem a visszákat. Mindig átállítottam PageUp és PageDown-ra, hogy a weboldalakon gyorsan tudjak haladni. Fórumban is nagyon hasznos.
Most beszereztem egy Logitech G600-as MMO egeret, ezen az összes gombot arra állítom, amire akarom. Még a fő gombokat is átállíthatom.
És két jobb gombja van. A hüvelykujjnál meg 12. -
JulianSinulf
senior tag
válasz #56268288 #63586 üzenetére
Komolyan?! Ha nem mondod
Elvileg átállították már a készítők és alapértelmezésként az F lenne, de nálam valamiért nem állt át. Ha rányomok az alapértelmezésre, akkor sem áll át.
Ha nagyon akartam volna, már átállíthattam volna. De mostanában amúgy is csak GTA-zok, másra nincs igazán időm. A SE szerverek meg rövid életűek. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Dtomka #63580 üzenetére
Space Engineers-ben nagyon zavaró, mert a T-vel használok dolgokat. Olyan, mint máshol az F.
És T-vel is szállok be és ki a járművekből. Szóval mondjuk 50 méter magasan, 100m/s-mal repesztve egy szerón elég kellemetlen tud lenni.Nekem a mostani víz grafikája is tetszik.
-
JulianSinulf
senior tag
Az milyen már, hogy a csevegő alkalmazásokban "t" nyomok és utána kezdek el írni?
Lehet, hogy sokat játszottam?Közben lementem a mélységekbe:
Szép a tengerfenék:
Talált jármű:A mai két játék fagyás után megint kaptam egy kékhalált. Nagyon nem értem.
-
-
JulianSinulf
senior tag
Kedves KeleHUN!
3x fogod visszakapni a legváratlanabb pillanatokban, hogy aljas módon lelőttél és leléptél.
Csak azért írom ide, hogy senki ne lepődjön meg rajta.
-
JulianSinulf
senior tag
válasz ProgenXL #63419 üzenetére
Az ilyennek kell az orbitált tolni.
Vagy felvinni egy helit és mellette felrobbantani úgy, hogy nem ül benne senki. Az ilyen hatással van rá is és kinyírható, elvileg. Bár ez inkább kétemberes meló, az egyik figyeli lentről puskával, míg a másik intézi a járművet. Akár cargobobbal is lehet kocsit rádobniEgy darabig a többséggel voltam, utána leszakadtam, majd ketten rám csatlakoztak, de onnan is leszakadtam úgy, hogy senkit nem tudtam meghívni és máshoz sem tudtam csatlakozni. Nem voltak gombok rá.
Úgyhogy jó darabig egyedül játszottam, majd ismét megjelentek a gombok és elég hamar csatlakoztam is.Mondjuk a játék első indításánál aktivációs kódot kért. Néztem is nagyot, kb. sosem kérte. Az SC-n adtam hozzá a fiókomhoz a játékot. Bezártam és újra indítottam, akkor már nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
Már a Cocial Club is limited
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Heller2 #63322 üzenetére
Sajnos mindig vannak olyan noob-ok, akik nagy arcnak hiszik magukat, mert hátulról le tudnak lőni, utána meg lemoddereznek, mert felkészülten már nem bírnak veled. Lásd Pizza-sok.
Az mondjuk meglepő, hogy PHHU-s azt gondolja a másik PHHU-sról, hogy csítel.
Nekem eddig ez meg sem fordult a fejemben. Persze nem lehetetlen és amíg nem ellenem használja, addig nem is igazán fog érdekelni.[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
válasz GRandMaster6 #63320 üzenetére
Na jó, de utána te sem találtál olyan kocsit, amin ne lett volna lyukas a kerék
Amúgy csak a környékeden lövöldöztem, mert a rendőröket befogta és őrájuk ment a rakéta.
A kd-d nem változott, 3vs3 maradt a vége. Legalábbis nekem úgy rémlik. -
JulianSinulf
senior tag
válasz GRandMaster6 #63315 üzenetére
Nem volt gond, poénra vettem a dolgot, míg el nem kezdtél követős rakétával lőni. Nekem egész addig úgy volt beállítva, hogy téged be sem fogott. Baráti tűz...
Utána rájöttem, hogy nálad ez nem annyira vicces, így egyenlítettem és "felemelkedtem"
Legalább lelőhettem egy hidrát távcsövessel -
JulianSinulf
senior tag
Érdekes amit írtok.
Nemrég én is lövöldöztem kicsit Grand-dal.
Majd, hogy lehűljön, felrepültem a felhők fölé, ott már nem ért el opressor-ral.
Utána elvitáztunk azon, hogy miért is volt az egész. De káromkodás nélkül ment a dolog. Nem anyázott, nem g*cizett.
Pedig úgy gondolta, hogy neki állhat feljebb, mert lelőttem hidrástól. Csak azt nem nézte, hogy előtte felrobbantott mentőstől. Biztos véletlen rányomott a G-re a hidrába szállásnál és elfelejtette, hogy ragadósat dobott a kocsira.
Ha jelentkezett segíteni, akkor segített is. Pár napja is már csak 3-an voltunk, de akkor is tette a dolgát.
A fű eladásomat betámadta 3 idegen. 4-en elbántunk a kamionnál velük, utána jött Grand és a többiekkel együtt elkergették. Ketten meg nekiindultunk az útnak. Rendesen bénáztunk a fűtől, meg a zsaruk sem hagytak. Azért leszállítottuk. És az idegenek is leléptek.
Az biztos, hogy mostanában kicsit agresszív a játékban és alig várja, hogy jöjjön egy idegen. Engem nem zavar.
Ami azt illeti én is kicsit agresszívebb lettem. Meguntam, hogy mindig a jót feltételezve lelőnek. Ha idegen felé közeledem vagy ő felém, akkor nem várom meg, hogy kiderüljön a mentalitása, lelövöm (ha tudom). -
JulianSinulf
senior tag
A játék kifagyás probléma mégsem oldódott meg.
Egy kényelmes kocsi hazavitel közben halt el. Már csak pár száz méter volt vissza a garázstól.
Utána még újra is indítottam a gépet. Tovább bírta, de megint elhalt.
Pedig pár napja simán ment 5 órát a játék egyhuzamban. -
JulianSinulf
senior tag
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Laraxior #63134 üzenetére
Jó tudni, hogy nem csak én használom németül.
Elsőre nem sikerült session-ba lépni, visszakerültem story-ba, de a gratulációs üzi megvolt.
Következő próbálkozásra jött egy korrigációs üzenet a pénzről. Sajnos nem duplázta megÚgy látszik megjavult a crash probléma.
Pár napja kiszedtem a VGA-t és a memóriákat, kicsit megfújkodtam levegővel és azóta nem volt gondom a játékkal.A session-ok viszont rémesek ma.
Volt, hogy 4-en vesztek el egyszerre, volt, hogy mindenki odalett Grand-ot kivéve. Fű eladás közben. 200k bukta.
Mire csatlakoztam a többiekre, már tele volt idegenekkel. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Reaper #63118 üzenetére
Én is ajándékba kaptam az X360-as kontrollert. Alapból elemes volt, így csak beletoltam két cerka duracellt.
Nameg legelső körben lecseréltem a házat, mert igencsak használtas volt. Most szép átlátszó, de ritkán használom.
Beszereztem Steam kontrollert is, de azt is ritkán használom. Olyankor jó, ha viszem a gépet és nincsenek nálam a célirányos eszközök. HotasX, kormány.
Amúgy elsősorban bill+egér párti vagyok lövöldözős/mászkálós játékok terén. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Anulu79 #63087 üzenetére
A másodikban az Avenger-t már nem sikerült elkötnünk. Nem bírtunk a sötétben a raktárban. Egy hőkamerás cucc nem lett volna rossz. Az infra nem olyan jó.
Valamint harmadik sorozatbana legutolsó is inkább legalább 3 emberes meló, ketten nem bírtunk vele. Az NPC-k csak jönnek és jönnek és jönnek, de az egyiknek szervert kell hackelnie, míg a másiknak védenie kellene, de gyakran meghalt. -
JulianSinulf
senior tag
válasz CJ4567 #63048 üzenetére
Az jó ár volt. Az enyém olyan 30€ volt. Jó pár éve. A R.A.T.5 helyettesítésére vettem, míg meg nem szereltem. De most sajnos állandó lett, mert egészségügyi gondokat okozott a MadCatz. Pedig imádtam. Újat meg nem veszek belőlük, mert az árához képest nincs meg a minőség. Párszor kellett javítanom.
Majd az új joy-egeret. Talán a GTA6 megjelenésére már kapható lesz. Értelmes áron. -
JulianSinulf
senior tag
Tök jó, hogy rájöttél.
Az én egerem fordítva működik.
Van normál mód, utána a 2, 3, 4 lövéses mód. Ez annyit jelent, hogy a sorozatot nem a fegyveren kell állítani, hanem az egéren. És mivel a puskák rúgni szoktak, amit jobb helyeken leszimulálnak, így a lövések között az egér némi lefele mozgást imitál, hogy lehetőleg egy helyre menjen minden golyó.
A GTA nem kezeli ezt a gyorsaságot. Már volt, hogy véletlenül én is elnyomtam. Viszont az én egeremen a görgő ilyenkor színt vált, így hamar rá szoktam jönni a turpisságra. -
JulianSinulf
senior tag
válasz MrYoniko #62983 üzenetére
De most nem a top-os kocsikról volt szó. És mi van akkor, ha már unom a top-os kocsik eladását?
Amúgy meg két kocsieladás között (20 perc, ha egyesével adom el) simán feltöltök egy gyárat.
A lassú furgonok 2 csíkot adnak, jobban is szeretem őket, mint a tatyó felvevőset.
Szóval a 3 kocsieladás úgy 60 perc, még a bunker feltöltése is beleférhet. (Ha úgy számolom, hogy a session-ba érkezést követően is van 20 perc cd-m.) Utána meg lopok 3 kocsit. Bár igazság szerint két kocsieladás között inkább csak 2 kocsit tudok lopni.De, ha eladok egy kocsit, az 80k, lopok helyette egy másikat, majd csinálok egy VIP melót, akkor az úgy már összesen ~100k és megint adhatok el egy kocsit. Egy órában az 300k. Így nem is hangzik rosszul.
Értem mit írsz, remélem te is érted a lényeget
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Bjørgersson #62971 üzenetére
Akkor ezért nem telt meg a Meth-em, mikor azt hittem, hogy meglesz.
Bár nekem korábban úgy tűnt, hogy 2 töltésből tele a kokó és a meth is. Igaz, akkor még nem volt füvem. Kevesebb gyárnál lehet másképp működik?Jobb szeretem a teljes hasznot kiszedni, én ezért szoktam supply-zni és nem csak berendelni.
-
JulianSinulf
senior tag
válasz rup1u5 #62957 üzenetére
Ha nincs a közeledben a kocsid, akkor telón hívd a Mechaniker-t. Utána azt a kocsit tudod lehívni az interaktív menüből.
Ha a közeledben van a kocsi, akkor az MC-t aktiválva, majd abba belépve mindjárt az első opció, hogy elteszi a járművet. Utána hívhatod a Mechaniker-t. -
JulianSinulf
senior tag
Bocs azoktól, akik várták ma a fű eladást!
Ahogy beléptem a fű ültetvényre, úgy fagyott ki a játék másodszorra. Az első alkalommal is kifagyás miatt tűntem el.
A session-ba már nem találtam vissza sajnos.
Még kicsit bohóckodtam invite only session-ban, de ennek is véget vetett egy kék halál. Valami kernel-re hivatkozott, de mire megtaláltam a telón a qr kód olvasót, addigra újraindult a gép.
Asszem ebből szétszedés lesz. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Anulu79 #62919 üzenetére
Ha választasz egy helyet, ami épp foglalt, de később az illető lecsatlakozik, akkor ingyen odaviszi a kapitány, ha szépen megkéred.
Amúgy a helyekkel nem vagyok megelégedve. PH session-ban esélytelen, hogy a strandhoz tegye, mert tuti már foglalt, elteszi a fenébe a reptér mögé. Ha meg egyel odébb teszem a strandon és foglalt, akkor meg a domb mögé teszi. Szóval a CEO irodához képest mindig szívás.
Az is érdekes, hogy van amikor egy hely közelébe ott van 2-3 hajó is. De az enyémet sosem képes a kiválasztott közelébe tenni, akkor sem, ha épp egy hajó áll csak ott. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Anulu79 #62883 üzenetére
A drága jacht-hoz a pezsgős, szivaros heli jár.
Lehívni nem lehet, de arra jó, hogy kimenj vele a partra és felszedd a personal, ceo, pegasus helid.
Néha még tovább is.
A CEO iroda előtt ott szokott maradni a heli, míg beszaladok. De a bunkerből kijőve már hűlt helye van csak.Szerk: A lehívásról még én sem tudtam.
Viszont ezerért kimegy a Merry is, nem csak a partra.[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
válasz VikMorroHun #62799 üzenetére
Szerencsére még nincs szükségem túlhajtásra. A normál boost-ot használja a proci, 4,2 GHz.
És korábban nem volt ilyen gondom. Pl. a tavalyi évben semmilyen összeomlás nem volt a játék részéről. -
JulianSinulf
senior tag
válasz nemerdekel #62796 üzenetére
Általában olyan lobby-ban vagyok. Illetve tegnap tele PHHU-s lobby-ban voltam.
3-an nem PHHU-sak voltak, ebből az egyik Lepke volt, a másik kettő meg csatlakozni akart a crew-hez.
Ma betettem teljes képernyőre, de mondjuk a chrome-ot is kilőttem és még egyedül is voltam, mert nem tudtam Hegyi-re csatlakozni, visszadobott az előző session-ban. Így nem volt gond, de ez nem megoldás.
Lehet, hogy a memóriákkal nem stimmelne valami? De már memtest-et is csináltam még korábban. És más játéknál nem jellemző, pedig van, hogy 12 GB is elfogy, míg GTA alatt a 9 GB-ot nem szokta elérni.
SSD-re sem jelez hibát a programja. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Puma K #62791 üzenetére
De nem a gép indult újra, hanem a játék omlott össze. A gép max akkor melegszik túl, ha valamit elcsesztek a játékban és úgy használja a vga-t ahogy nem illik. De csak egy ilyen játékkal találkoztam és akkor is csak a driver állt le, a gép nem. És nem is biztos, hogy túlmelegedett, csak a játék gyanakodott ilyenre. Nem monitorozom folyamatosan a hőmérsékleteket.
A gép tiszta, április elején volt portalanítva. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Bjørgersson #62765 üzenetére
Nekem nem.
És jó sokan is voltunk az imént a session-ban.De épp az imént fagyott ki harmadszorra. Mára meguntam, már nem megyek vissza.
A grafikai beállításokat már alapra vettem, de nem használt. Még azt tudom megtenni, hogy teljes képernyőn játszom és nem ablakban.[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
Miért fagy ki nekem állandóan a játék?
Ma már másodszorra.
Nemrég kezdte el, de még éppen nem volt nagyon zavaró. De most megszaporodtak és így már erőteljesen élmény romboló, hogy valami művelet közben egyszer csak elszáll.
Semmit nem ír, csak fut egy hibakereső, persze nem talál semmit és ennyi. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Heller2 #62584 üzenetére
Én nem hiszem, hogy ez direkt egybeesés lett volna.
Amúgy is mindig jöttek mentek az idegenek és mindenkit nem tudtunk kirakni. Amikor meg voltunk vagy 16-an PHHU-sok, annyira nem is volt figyelve a lista. Főleg, hogy megint ott volt 1-2 nem PHHU-s, aki velünk játszott, így már nehezebb volt a szűrés is.
És eléggé el is voltunk foglalva az eladásokkal. Szóval szépen becsordogáltak, így akárkire rájöhettek, nem feltétlen Bélára.
Félreértés ne essék, nem védem, csak nem biztos, hogy rajta múlt teljes mértékben. Az biztos, hogy hosszabb távon szanálnia kell a barátlistáján lévő kérdéses egyéneket.
De véletlenszerűen a játék is dobhat ránk idegeneket és azokra meg csatlakoznak az ismeretlen haverok, crew társak és nagyon hamar játszhatatlan lesz a session. -
JulianSinulf
senior tag
válasz CactuS #62287 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy eddigi tapasztalataim alapján az IRL dolgok nem egyhamar szoktak megoldódni. Így az aktivitás is probléma szokott lenni.
500 embert meg hogy akarsz értesíteni? Mindenkinek küldesz privát üzenetet SC-n?
500-an nem olvassák a fórumot, pedig a korábbi beszélgetésekből nekem az jött le, hogy a crew a fórumra épül.
Amúgy meg minden multiplayer egyik alapköve a fórum. Sok játékban nincs lehetőség a tömegek egyszerű és gyors értesítésére.
Akit érdekel a crew, az fel tud jönni a fórumra és érdeklődni, hogy miért is lett kirakva.A _Met_ által írt játékosokból én jópárat felismertem. És jópár olyan volt, akinek van IGN-es barátja és játszottam is vele korábban. De az utóbbi pár hétben már nem futottam velük össze, nekem nincsenek a barátok között.
-
JulianSinulf
senior tag
válasz HussarF #62279 üzenetére
Legalább ő ötletel, gondolkodik rajta és meg is osztja.
A főnökösdi meg nem előnnyel jár, hanem hátránnyal. Ez nem egy minecraft ahol a főnök majd jó kis fizetős cuccokat tesz be, aztán dől a lé.
Ha ellenőrizni kell, akkor az ő ideje fog elmenni rá és nem a tiéd. Ha gond van, akkor szintén neki kell rászánni az időt és nem neked.
Ez egy elég nagy és önzetlen felajánlás, akárki is teszi. -
JulianSinulf
senior tag
Nekem nagyon hiányzik egy dolog az oldalról.
Egy link az autós szépségversenyhez.
Mindig elfelejtem, hogy van ilyen és mindig kutakodnom kell, hogy megtaláljam. -
JulianSinulf
senior tag
válasz MrYoniko #62154 üzenetére
Ha gyakorolni akarsz, akkor inkább járj DM-ekre és ne crew társakra vadássz. Hacsak nem crew társakkal mész DM-re. Az sem rossz móka. Ismerősökkel egymás ellen.
Jó gyakorlás még a PP rendes public session-ban is.
Hányszor lelőttem én is a csókát mikor a helibe akart beszállni
Amúgy nem nagyon szoktam pvp-zni. De az utóbbi idők tapasztalatai alapján muszáj, mert időnként a PHHU-sok ellen kell védenem magam. Viszont nem rajtuk gyakorlom be a dolgot.
De volt már olyan is, hogy az eladás járművét kellett megvédenem. Szerencsére sikerült leszállítanom az összes csomagot.
Ezért jó, ha supply-zol, meg cargo-kat gyűjtesz. Elég kemények az ellenfelek, ott már lehet gyakorolni.
Viszont van ami ellen nem lehet tenni, ha még nincs meg neked az ellenszere. És más sem tud ellened tenni, ha olyanod van, amihez neki nincs ellenszere.[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
Saabe már jópárszor kinyírt engem is valamilyen módon. Általában PP-nél úgy érkezik helivel vagy opressorral a hajómra, hogy az vagy elkaszál vagy, ha nem, akkor a robbanás visz el.
Ezen sosem húztam fel magam, így közlekedik, ez van. Nálam is előfordulhat, hogy valamivel épp nem tudok megállni. Vagy bunker eladásnál az E betűt nyomogatom.
Sosem adtam vissza neki és nem is akartam. A PHHU elvileg egy békés crew lenne, de sajnos vannak akik nem szeretik a békét. És mostanában egyre több ilyen taggal találkozom.
Viszont akkor nem értem, hogy miért nem az idegeneket nyírják ki, mert azokból mindig akad. Vagy lehet, hogy csak azokra tudnak rámenni akik békésen játszanának és nincsenek felkészülve a hátba támadásra?
A robbanó lövedékes távcsöves ellen nehéz védekezni. Nemrég lemoddereztek miatta a piza-sok. De most mit csináljon az ember a noob-ok ellen? Opressorral ki tudta lőni a Kuruma-m, mert az nagyon menő hátulról, utána meg nem tudta vele leszedni a Buzzard-om. Ja nem, az a haverja volt, de az is ráment crew társra. Szóval megérdemelték, le is léptek a session-ból.
De ezek mind idegenek, akik ellen eleve készül az ember.Ma is kinyírt a kedves MC elnök egy szállítás közben, nem is értettem, hogy miért. Valsz sticky-vel. Még jó, hogy neki szállítottam és leadtam már a motorját. Válaszra sem méltatott. Mégsem mentem oda hozzá és lőttem fejbe.
A 25-ös session-ból volt vagy 10 idegen, biztos nem tudta beazonosítani, hogy azonos színű a pöttyünk a térképen. -
JulianSinulf
senior tag
@Lefie: Látom te sem érted meg, hogy nem figyeltem a csetet igazán.
Azt ís írtam, hogy zsadnook írását észrevettem és nem tettem több aknát.
A bal sarokban tényleg láttam egy pillanatra a neved, de mivel én vezettem, nem álltam meg kérdezősködni, még vissza volt 5 pont. Utána meg már el is felejtettem.
Ahogy a többiek is írták, rengeteg lehetőséged lett volna és biztos, hogy bocsánatot is kérek, de te az agressziót választottad, amiért nincs bocsánat.
Mint ahogy írtam korábban is, ha egyszer lelőttél volna, nem érdekelt volna. Visszaadtad, elfogadtam. De nem ezt tetted. Jó lenne, ha ezzel is tisztában lennél.
Hibáztam? Igen. Tudtam miről van szó? Talán sejtettem. Most már tudom miről van szó? Igen, de már késő.A többieknek: Elég sokan fenn voltak. Elég rendesen pörgött az a 4 sor. Én meg eléggé koncentráltam az útra. Ha más egyszerre oda tud figyelni mindenre, ami a monitoron történik, akkor örüljön neki. Ha vezetés közben még írni is tud, akkor még jobb neki. Nekem nem minidig megy. Ez van.
Meg lehet kérni szépen is, hogy ne tegyek aknát. Eszembe sem jutott, hogy nem NPC fog ráfutni. Nem más kárára tettem.
És ahogy már írtam, zsadnook írása után nem tettem többet, de úgy látszik efelett mindig elfuttok.Viszont nekem nincs szükségem olyan társaságra ahol büntetlenül öldökölhetnek csak azért, mert kicsit figyelmetlen voltam és az illető nem volt képes normális módon a tudtomra adni, hogy mi a baja.
Ráadásul még követői is vannak.bb all
-
JulianSinulf
senior tag
válasz freeknight #57510 üzenetére
Ha tudtam volna, hogy mi a baja, de nem tudtam, csak jött és lőtt.
Szerintem is túl van lihegve. Minek ilyen tag a crew-be?
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Mr.Csizmás #57504 üzenetére
A véletlenen a hangsúly. Én sem szándékosan robbantottam fel Lefie eladását. Ő viszont szándékosan jött nekem.
-
JulianSinulf
senior tag
válasz L-e-f-i-e #57490 üzenetére
Kedves Lefie!
Max te kérhetsz ezek után bocsánatot tőlem.
Vezetés közben nem nagyon szoktam a csetet figyelni, főleg nem egy olyat, ami így pörög.
Azt épp elcsíptem, mikor zsadnook megkért, hogy ne tegyek több aknát és akkor nem is raktam. Amúgy meg mindig szoktam.
Városon kívül a fene sem számít autóeladásra, főleg nem azon a területen. Azon a pályán még sosem kellett vinnem kocsit eladni.
És téged sem láttalak a környéken, a térképen.Azzal a pár öléssel elcseszted a játékom, így igenis jogos a kérésem, hogy kirakjanak téged szabályszegés miatt.
Ha egyszer lelőttél volna, ezzel revansot véve, akkor nem érdekelt volna a dolog, de neked 4x kellett lelőnöd. És utána is csak azért hagytad abba, mert csináltam egy üres session-t.Nem az első eset, hogy valaki meghal más által, nem is az utolsó. Eddig nem ment vérre senki. Eddig.
-
JulianSinulf
senior tag
-Lefie- kirakását kérem a crew-ből a szabályzat 2. pontjának megszegése miatt.
Többször is szándékosan megölt. -
JulianSinulf
senior tag
válasz Heller2 #57465 üzenetére
Köszi a tippet!
Sajna csak egy Buzzard-om van, így korlátozottak a lehetőségek. De a Titan-osra talán éppen megteszi az is.
A termékek terén annyira még nem vagyok járatos. Mikor megvettem a hangárt, akkor az elsőből szállítottam egyet, az volt a próba. Tegnap elsőre megint abból szállítottam és a 10k-ból lett 40k érték a hangárban.Ezt is el lehet adni MC-ben?
-
JulianSinulf
senior tag
Futottam 1-2 kört a hangáras biznisszel és baromira nem egyszerű.
Néha olyan gépet kapok, hogy jobb lenne, ha többen csinálnánk.
Pl.: Védjek meg egy Titán-t és ezért egy orrgépágyús gépet kapok. A támadó meg két Buzzard, még jó, hogy csak belőle lődöznek ki és nem a Buzzard lövi. Mire leszedtem a kettőt már fél alatt volt a Titán állapota. Aztán 500 méterre a céltól megjelent még kettő, azokat le sem tudtam szedni, bár már ügyesebb voltam egy kicsivel.
De ott van a másik gép, amivel egy területet kellett volna bombáznom. Persze célkereszt nincs, úgyhogy elég nehéz volt eltalálni a területet és még rakétával is támadtak. Úgyhogy hagytam is a gépet. Először leszedtem Kurumával az embereket, utána Buzzard-dal kilőttem a területen a járműveket és ládákat. Persze autócélzás nem működött.
De volt egy olyan is ahol adótornyokat kellett lelőni valami Hunter helivel. A heli tetszett, az kevésbé, hogy itt sem működött az autócélzás. A szállítmányig már nem értem el vele, de gyors át tudtam ülni a Buzzard-ba. És még a szállítmányból is ki kellett lőnöm a sofőrt egy mérsékelten golyóálló üveg mögül.
Az idő mindegyiknél elég necces, hibázásra nem igen van lehetőség.
És ha valami légi járműből pottyan ki a csomag, akkor még repülővel is kaphatod el. Bár a Titánosnál nem sikerült. Úgyhogy Kurumával mentem érte.
Ezzel együtt viszont izgalmasak a feladatok és nagyon jó repülős gyakorló. -
JulianSinulf
senior tag
válasz hix19980517 #57434 üzenetére
Az a Canis jónak tűnik kinézetre.
A mai -Annis- kocsiban nem értem mi kerül majd egy misibe.
De a Sentinel Classic-nál is márkát kell megfizetni.[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
válasz #81556480 #57432 üzenetére
De csak nem akarod elengedni.
És én nem is kérdeztem és jó 20 perccel az általad linkelt előtt szóltam [link]És akkor még nem voltak limitáltak a szerverek.
Nem tudom honnan veszed az egy órával későbbit, mert két és fél órával később írtam és szintén nem kérdeztem.
Saabe: Milyen a műsor?
-
JulianSinulf
senior tag
válasz Puma K #57425 üzenetére
Nem tudom mi bajod van.
Mikor ezzel kapcsolatban az első hsz-t írtam, akkor még semmit nem jelzett a rs oldal. Mindenhol az "UP" volt és a szép zöld nyíl felfele.A veszélyek meg engem fenyegettek és azokat akik fent voltak. Ha nem voltál fent, akkor nem tudom mi bajod.
Meg amúgy sem tudom.
De asszem nem is érdekel -
JulianSinulf
senior tag
Csatlakozni nem sikerült crew taghoz, de publicba beengedett. Gyorsan csináltam is egy privátot belőle és idáig játszottam. Senkit nem dobott be.
A mentési problémát párszor kiírta, de igazán nem foglalkoztam vele. Pár perc múlva kiírta, hogy sikerült neki.
Majd kiderül holnap, mikor belépek. Ma már nem hiszem, hogy szórakozok vele. -
JulianSinulf
senior tag
Nem tudok szerverhez csatlakozni.
-
JulianSinulf
senior tag
-
JulianSinulf
senior tag
válasz pmcklan #57332 üzenetére
A kutatással nem kell tenni semmit, csak supply-zni. Ha elérte az 51-es szintet, akkor leállíthatod és áttérhetsz csak termelésre.
A lényeget összefoglaltad.
Azt azért hozzátenném, hogy a Dune FAV-on elég jó a Minigun
És várom már a robbanó lövedéket is.
De a fejlesztéseket véletlenszerűen adja be.
A termelés ugyan az, mint kokónál és stb. Ha megtelt, akkor egy csapattal el kell adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen NAS-t vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest