- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
Anulu79 #93495 üzenetére
Most, vagy nagyon belemerültem a Death Stranding-be, és emiatt elkerülte a figyelmemet az a hír, hogy már PC-re is elérhető már a gta+ előfizetés, vagy pedig a PS5/Series X|S kiadáshoz szeretnéd használni (ugyanis még mindig csak a jelenlegi generációs konzolokra szánt kiadáshoz érhető csak el, PC-re nem!
Az meg, hogy megéri az rajtad áll, hogy a benne lévő extrák, plusz dolgok megérik-e az árukat (Shark Card-al ár/érték arányát nézve jobb a gta+ havi $5.99/2089 Ft-os ára)!
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
Anulu79 #87409 üzenetére
Gyere gyere, nem sokan de vagyunk ott. Én se értem miért nem képesek használni ha már adott a lehetőség. Egy fokkal talán gyorsabban lehetne ott tervezni/szervezni
Laci nyugodjá bele bármennyira is húzod a kicsi szád rajta, ez a "hivatalos" PH discord.
Tudod miért? Mert a Hivatalos PH discordon nincs annyi tag (se aktív se összes) mint abban a PH Discordban ami az "enyém"
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy rettentő lényeges volt a mondandód a discorddal kapcsolatban.... -
törölt tag
válasz
Anulu79 #87409 üzenetére
nincs ph szerver, sabeenak van egy szervere amit ph szervernek hív
#87407 rasotamas:
Nem teljesen értem. Sima újra spawnolás alatt mire gondolsz? interaction menüben kill yourself és respawnolsz. vagy új invite only szervert csinálni ? Vagy sztori módból lehet választani hogy publicra vagy invite onlyra akarsz csatlakozni -
Remedyke
csendes tag
válasz
Anulu79 #87409 üzenetére
Sajnos semennyire, mert az emberek itt a múltban ragadtak, és 20 éves fórumra írnak interaktív discord helyett, mindenféle mondvacsinált okok miatt. (pl nem tudnak beszélni, de ennek ugye semmi köze ahhoz, hogy oda írni is lehet....)
Szóval gyere csak, és vegyél rá mindenkit, hogy jöjjön! -
válasz
Anulu79 #87372 üzenetére
96-97 millám van a bankban, de a heti rutin része mind a kettő kb 1-szer, 2-szer hagytam ki max.... Már csak a kihívás része miatt is! Lehet próbálkozni "nem a legerősebb" járművekkel is, mi az ami képes rá, mi az ami nem.... mókának jó!
#87377 hegyipapa Lol ennyire nem oké a Cypher, hogy amint megjelenik ingyen is van??? LOL
-
-
válasz
Anulu79 #87367 üzenetére
Utóbbi, és mert még nem gyakoroltad be őket. Én hetente csinálom, és a heti is első lett meg. Rá kell érezni de ez csak gyakorlás után megy. és ez a gyakorlás majd jól jön, ha duplás triplás hét lesz azokon, vagy az RC Bandito specifikus versenyeken.
(A monitoros kérdésed meg ilyes formán felesleges. Vagy tedd fel, és akkor fel van téve, vagy ne (itt) és akkor nincs fel téve. Mert most írhatod le azt amit ha leírtál volna korábban már kapnád rá a választ...)
-
-
-
-
-
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #87182 üzenetére
Szerintem a Dodó meg Kraken már eléggé elavult cuccok.
Amikor még nem volt más akkor jók voltak.
Krakennel szórakozunk párszor,régen.
De jött azóta jobb,három is.Ha kis tenegralattjáró kell akkor a Kosatka mini sub-ja sokkal jobb.Ráadásul bármikor magadhoz hívhatod.A kraken talán Pagazus-os? -
válasz
Anulu79 #87168 üzenetére
Mi encodolt OBS/ Movavi alatt? Mit tud a movavi használni egyáltalán??
Minddel esett az FPS? Hány kb/sec volt a kívánt bitsűrűség? Milyen hosszan is történt a felvétel?
Milyen fajtájú nand cellát használ a felvétel céljának használt SSD (TLC,QLC vagy a teljes eszköz típusa)? Van-e a cél SSD pagefile-kezelésére használva? -
válasz
Anulu79 #87148 üzenetére
Jó lenne tudni, hogy milyen gépet használtál , milyen szoftverbeállítások mettett milyen felállásban... Nem mindegy, hogy atomerőmű ami az alaplapba megy közvetlen, de egy szem winyó ami kezeli az OS-t, a lapozófájlt, a játékot, a felvevőt, és a felvételt is, vagy pont fordítva, és pl van 4 giga ramod az egészre, de minden külön lemezről fut... Szóval startnak ide azt, maganak fül az MSI afterburnert háttérben futni hagyni játék alatt, hogy lásd, hogy mi az ami megtelik idővel, és akadályozza a játékod, és a használt felvevő program felvételi beállításait. Mind kell ahhoz hogy kiderüljön mi a baj!
@Plata Mutass egy 2 hónapnál nem régebbi speedrunt, ahol a kosatkát használták, és nem a longfint -teljes heistre gondolok itt!! -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #87150 üzenetére
Basszus,ha most be lett volna nekem is kapcsolva a felvétel marha jó lett volna.
Safe code heist prep bugos volt,nem is kicsit.
De annyira hogy a már fájt a röhögés.
Először a karim ruhája volt bugos.
Piros ruhában mentem vele.
Az átvezető videóban meg ugyanez a ruha volt rajta csak fehér színben.
Ezen már jót röhögtem,de megtaláltam a csókát akit le kell lőni.Az őrét fejbe lőttem,majd őt is elkezdtem lőni,na itt szabadult el a pokol,a pasi nem halt meg hanem elkezdett hülyén rángatózini,mintha a lövések csiklandoznák.Két tár bele ment a pasiba én meg már majdnem le estem a székről a röhögéstől.
Sajna fejbe léőttem,ettől meghalt.
Jah és ami még furább,miután fel kaptam a kulcsát kész lett a prep,a karim ki került a kaszinó elé és kiírta hogy a kulcsot leszállítottam. -
hegyipapa
senior tag
válasz
Anulu79 #78427 üzenetére
Rákeresel itt a fórumon, vagy yt-n akkor csodákat találsz, ezt még tavaly raktam be.
-
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Anulu79 #78420 üzenetére
Amikor megjelenik az S betű, h pörgethetsz, akkor kell kezdeni számolni és nagyjából 4-nél lenyomni. Csak én nem úgy kezdem, h 0, 1, 2..., hanem 1től számolok 5ig, mert az 1 rövidebb kimoindva, mint a nulla.
Lehet próbálkozni stopperrel is.
Az F1-es autónál akármit csináltam, nem tudtam kipörgetni. Az a lényeg, h nagyjából akkor jó, ha lassan pörög a kerék.
Persze nem szent írás ez sem, de van benne vmi, mert így már 5 verdát kipörgettem december vége és a mostani között. -
SkyLine3000
addikt
válasz
Anulu79 #78418 üzenetére
Szerencse is kell hozzá, de én azt a 4mp-et szoktam próbálgatni. A múltkori f1-es gépet nem sikerült kipörgetnem, pedig milliószor próbáltam. Mondjuk ott meg az elején pörgettem egy Mistery-t, megszakítottam a netet, erre megnyertem a gépet. De mivel megszakadt a net, nem kaptam meg. Utána meg nem sikerült. Ez a heti verda meg annyira nem is érdekelt, erre másodikra kipörgettem. Elsőre is majdnem.
A múlthetit akarom kipróbálni terepen, h milyen, ha lesz rá időm. Lehet, ha menekülni kell, jó szolgálatot fog tenni. -
-
válasz
Anulu79 #77746 üzenetére
Hogy hamar be fog telni a 70k$
Várj, leírom úgy is, ahogy Plata tenné:
Az a széfbe, hogy mennyi pénz jön a nightclubba, minél nagyobb a népszerűség, annál több. Promo küldiket kell hozzá csinálni, de kit érdekel, én már régen nem foglalkozok vele. De az NC-ben régen nagyon jó hecc volt csinálni a partikat, nagyokat ökörködtünk, körbeálltuk az asztalt és addig ittuk a viszkit, amíg ki nem dőltünk. Húú én kidőltem vagy 20x. Arra hajtottam, hogy mikor adja be a mentős küldit, amikor utána úgy ébredsz fel, hogy azt sem tudod hol vagy. Nagyon sokára dobta be.Szívesen
-
Kaci84
őstag
válasz
Anulu79 #77724 üzenetére
dehogy egy se..fej troll banda, én is írtam, hogy miért nem külföldiekkel megy a trollkodás, rajtunk röhög már mindenki mennyire nem vagyunk összetartó népség..
Siegeben is amikor valaki megláttja magyar vagyok rögtön jön a beszólogatás, meg béna vagyok meg a többi, kisebb népekből meg ha valaki találkozik, elebszélgetnek ki honna jött mit csinál stb.
persze prep közbe engem is gyorsan megsoroztak repülővel biztos ami biztos - miután ezt megírtam, miszerint ez "faszság" -
-
gabesz123
tag
válasz
Anulu79 #77273 üzenetére
Ebben semmi vacakolás nincs, duplás MC héten, amikor tudom, mindig így csinálom. Matek nincs hozzá, de a végén akár milliós nagyságrend is, amivel így több lóvé jön egy hét alatt (nálam 4 gyár van, így mindegyiken spórolok 60-at, ez már 240k csak egy kör töltésre vetítve).
-
-
válasz
Anulu79 #74731 üzenetére
Sokan tolják, olyanok is, akik már régen letették a GTAOt. Nincs így crew, ahogy ingame chat sincsen. Ami nekem bejött az a játékmenet, sokkal nyugodtabb, lassabb, mint a GTAO, nincs még meg az a ritmus, hogy MC eladás, Ceo lopás, autó eladá, club hírnév stb.
Én egyébként őszintén kíváncsi vagyok, hogy tényleg jönnek e gyökeresen új kiegészítők. Én azt hittem, hogy lassan elkezdenek a GTA VIra fókuszálni.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Anulu79 #74731 üzenetére
Azért sztem nincs annyira szoros összefüggés a két játék között, h ne lehetne akár a kettőt párhuzamosan játszani. Persze kérdés, h ki mennyire tud rákattannii egy-egy játékra? Mert azért a két gém eléggé különböző. Bár az is igaz, aki már évek óta gta-zik, az már ráunt és ezért jó neki az rdr2.
-
Segal
veterán
válasz
Anulu79 #74726 üzenetére
Na igen én ugye már hova farmoljak nincs értelme. Annyi cuccom van hogy egy életre ellehetnék velük. Másnak persze lehetne segíteni de ugye ha mész az egyiknek akkor illene a másiknak is viszont egész nap ugyanazokat a millioszor csinált feladatokat csinálni már marha unalmas lenne.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Anulu79 #74722 üzenetére
Ütős nem ütős viszont "true story"
Miért nem igaz ?
Szerintem a GTA az egyik olyan nevű játék amit a játékosok közül szerintem kb mindenki ismer. Ezen felül egy elég nagy része a játékosoknak szereti.
Ez egy olyan sokrétű játék ami a lehető legnagyobb vásárlói réteget tudja megmozgatni. (szerintem)
Namármost ha valamit annyira ismernek és valszeg a lehető legtöbben érdeklődnek iránta akkor elég sanszos hogy ezek a játékosok megveszik és kijátszák a megjelenés után szinte azonnal vagy pár éven belül.
4,5 éves a játék, azok közül akiket valaha is érdekelhetett a játék nagyon valószínű hogy a 90%-uk már rég túlvan rajta.
Akár én is aki mindenben lassan halad és mindennel szeretek elidőzni, ökörködni stb és nem csak a lehető legtöbb pénz grindelés a cél... mint Segal aki 1 éve el se indította.
Ebből adódik hogy ennyi év után aki megvette már nem játszik vele, illetve azok akik mostanság veszik csak meg elenyésző szám.Sajnos a Tenis bajnokágból se lett semmi, de azért páran jókat el Tenisezgettünk 2-3 héten keresztül. Az is jó volt.
Én feljárok a mai napig de egyre kevesebbet és mivel abból a kevés emberből is aki fent van még mindig csak az eladás eladás eladás megy és nem lehet mást csinálni így minek járjak fel?
van 95Millám, amit akartam megvettem.Ott volt a Crewos Autós szépségverseny... az elmúlt évben jött új tagok közül SENKI le se szarta... meg hát új tag is egyre kevesebb van.
-
szTotyy
őstag
válasz
Anulu79 #72896 üzenetére
Csókolhatod is!
Pont a múlt héten találtam rá véletlenül valahol a játékban. Szóval igen, tutibiztos! Báár az talán csak a térképen írt nevekre vonatkozik. Arra gondoltál?
Na most szívatsz, megtaláltad? Feleslegesen írtam ezt a pár szót?!"Ha mindig a R*-os nevet használja a játék akkor minek kell külön nevet adni a karakternek?" : Mert egyvalaki a világon használja. Találd ki kicsoda! ....igen, Plata!
-
afrojack1
senior tag
válasz
Anulu79 #71236 üzenetére
Igen, engem is ez zavar kicsit, viszont jobb a celzasa/bemerese meg hogy zart es nem nagyon tudnak leszedni róla
Mondjuk az annyira gaz hogy kb 3 moderrel is talalkoztam aki nem tudott leszedni mk2-vel, sot en szedtem le majdnem mezei fegyverrel, es utanna ramnyomta a robbanas sorozatat es csak ugy haltam meg, ez elegge ciki.. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #71218 üzenetére
Nem igazán,ez valami luxus DLC lesz,gondolom unalmas verdákkal meg egyebekkel,ami nekem kéne úgysem jön.
Nekem például régi vágyam egy garázsba rakható és tuningolható saját lakókocsi.
De gondolom majd helyette jön egy rakás luxus ragyás verda.
Pár új kéró az jöhetne igen. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #69256 üzenetére
Négy éves még nem fogja fel hogy mi van a GTA-ban,csak azt látja hogy szép.
Sok sok évvel ezelőtt még San Andreas idejében én is GTA-ztam a gyerekekkel,de szórakoztunk csak,idióta csalásokkal marhultunk,amiktől elrepültek az autók meg ilyesmi.Azóta már felnőttek,mégsem lettek agresszívek hogy GTA-ztak..
Ha hagyod naponta egy kicsit játszani ha kész a lecke és megtanult,nem lesz tőle baja,inkább az MMO-k veszélyesebbek rájuk szerintem mint a GTA szerű játékok. -
Plata
félisten
válasz
Anulu79 #69217 üzenetére
Szerintem nem,mert az első verseny akkor kezdődik ha megveszed a workshop-ot és bemész,akkor kötelezően bevág egy versenyre ami után a karriertáblád megjelenik a workshop irodájában.
További versenyre ott jelentkezhetsz.
Bár talán ha valaki meghív versenyre lehet tudsz csatlakozni workshop nélkül is.
Nem tudom,nekem volt 20 misim mikor kijött a DLC és vettem egy fullos workshop-ot meg egy motort,a motor majdnem drágább volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Napirajz könyv
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest